Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
DavideX
üzenetére
Hát ez... baromi szép!

A VGA-nak az áramkábeléhez én raknék kábelfésűt, így szerintem mutatósabb és mellesleg vásárlócsalogatóbb lenne(ha eladnád; nekem így jött le a mondanivalódból).
-
-
TomiLi
addikt
válasz
DavideX
üzenetére
Szerintem csinálj papírból egy sablont, és ha van ismerősöd, aki járatos egy kicsit a lakatos szakmában, akkor pikk-pakk össze tudnátok hozni!

Meg éri, mert ha téged nagyon zavar, akkor úgy sem nyugszol addig, amíg nem lesz arra a kivágásra valami megoldás!
Hajrá!Annyira nem nehéz, én is most fúrok faragok egy kis lian házat... Féltem tőle, de egész jó lesz, ha kész lesz... csak sajna nincs sok időm....

-
-
aero.
veterán
-
törölt tag
válasz
DavideX
üzenetére
ez valami rohadt jó ház, milliószor néztem már. ha lian li-t vennék, valószínűleg ilyen lenne, vagy ehhez hasonló, mert tudtommal van még egy ugyanilyen belsővel, csak más előlap..
egyébként tényleg lehet mindegyikből style-os, én 690-et nem ajánlanám már, mindenkinek az van szinte, hiába újabb verzsön. én a lancool-t venném, de még az nzxt is gondolkodtató.
-
TomiLi
addikt
válasz
DavideX
üzenetére
Basszus! Bocsánat! Engem megtévesztettek a képek. Azon fehérnek tűnnek.
De a leírásban meg szürke van.
De ugye nem értettelek férle: A Sata adat kábelhez szeretnél harisnyát? Vagyis fehér sata adat kábelt!? Ami neked most piros.. Ahhoz nem kell szétszedni a kábelt!!! 10mm-es harisnya mehet rá, meg a két végéra zsugorcső!
-
pincehely
addikt
-
szacsee
nagyúr
válasz
DavideX
üzenetére
Mi az neked is Détök van...
Jó is az, csak a szöszök meglátszanak a műanyagtetőn..
Na majd spanolódjunk, nekem is Quazánom van, meg Détök, hőfokcsere, meg ilyesmi ha érdekel, akkor keress meg..
Níd mán Super Talentjei vannak a skacnak, Tőlem loptad az ötletet mi?
Ősitől származik, vagy valakitől, aki nála vásárolt?
Az alaplap is jó, bár én a Gigával hadilábon állok a hosszú boot miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Linux kezdőknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)