Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #53797 üzenetére
Akkor festett szőke!
-
do3om
addikt
Vannak itt is nagy számítógép szerelők, olyan hülyeségeket csinálnak hogy egy óvodás megirigyelné.
Persze ki tudja lehet azok is.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
FID
őstag
Asrock facén találtam
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #53782 üzenetére
fújcsi
-
spanglee001
addikt
az asszony azt mondta, hogy melyik hülye csinálta ezt és mi értelme van neki, úgyse mutogatja benne van a gépben
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
jhorogh
aktív tag
Láttam az Asus FB oldalon, gyönyörű...
Remélem hamarosan megjön a backplate a kártyára meg a fésűk a kábelekhez. Ha minden bekerül a gépbe akkor majd jönnek képek.
-
Snip3r_HUN
addikt
Lányoknak akár még be is jöhet.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
ZetorGumi
addikt
válasz csontraket #53776 üzenetére
Akkor azért vagyok lemaradva, mert nem nézem meg az összes megjelenő, és megjelent filmet, és sorozatot. Ha meg megnézem, és nem tetszett, akkor törlöm.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
-
chemand
aktív tag
válasz spanglee001 #53763 üzenetére
Így már megértem, hogy miért is lehet annyira lényeges, hogy a játék is az SSD-re kerüljön.
-
spanglee001
addikt
válasz chemand #53762 üzenetére
online játéknál az rengeteg, amíg nem volt kötelező várakozás a többiekre bf4ben, az ssd-sek minden járgányt elvittek és a pálya másik végén voltak mire te éledtél a kezdőn és gyalogolhattál , mondjuk én nem voltam köztük és ott akár 1 percet vagy többet is hozhat az ssd
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
chemand
aktív tag
válasz ittakary #53757 üzenetére
Raid 0-ban használom az SSD-ket és kizárólag a Win8.1 és a szükséges alkalmazások vannak fent rajta. Játékokat egyáltalán nem telepítek ide. Nem tudom egyáltalán van értelme SSD-re játékot telepíteni? Mennyit nyersz vele betöltési időben 5-10 mp-et? Mert ez az idő nekem nem számít. Mondjuk a hang viszont igen!
[ Szerkesztve ]
-
-
jhorogh
aktív tag
válasz ittakary #53759 üzenetére
Nekem sokáig volt két 60-as SSD raid0 ba, nem volt vele baj. Egyszer sem omlott össze a tömb, stabilan ment kb másfél évig. Procit sem terhelte, használtam AMD meg Intel procival is.
Most azért nincs, mert eladtam az összes SSD-t ami volt és inkább egy 512-est vettem, viszont nem érzem, hogy lassult volna bármennyit is a gép. Benchmarkokban nagyon jó eredményeket lehet kapni, de mindennapi használatban nem észrevehető, hogy raidben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz chemand #53716 üzenetére
A gép nagyon jól néz ki, de ez a 2x64GB-tal csak saját magad alatt vágod a fát. Nagyon kényelmetlen beosztás, mert 1 db nagyobb játékot feltelepítesz az egyikre, akkor már egy második alig fér el rajta.
Én biztos lecserélném 1 db 120asra vagy inkább 256osra a helyedben
-
do3om
addikt
válasz imibogyo #53754 üzenetére
A HDD nem csak szerinted hangos, szerintem nem is lehet halk gépről beszélni ha van benne. Nekem SSD-n van minden, a HDD-t indulás után egy perccel automatikusan lekapcsoltatom.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
imibogyo
veterán
Köszi! Az oldallap nútját körfűrésszel vágtam, de a többi nút és körvágás stb. tényleg a marón készült.
Sajnos nincs annyi időm dolgozni a géppel (és főleg megtanulni használni), mint amennyi kellene. Majd egyszer. Sajnos még mindig bőven az 1-5 mm-es hibatartományban dolgozik a gép a teljes marási munkára vetítve (mondjuk egy 30-40 fejpozicionálásos munkánál, mert ugye össze adódnak a tized- század-milliméteres hibák az egyes beállásoknál, alapból 0,2-0,3 mm-t hibázik a trapézmenetes orsó 1-1 irányváltásnál, ehhez jö még a váz merevségének hiánya), de majd a következő jobb lesz sokkal (golyósorsó + alátámasztott lineáris tengely), de már így is 100x pontosabb vagyok, mint kézi dekopírral és fúróval. Szóval arra amire most használom, tökéletes. Amíg ez nem hoz pénzt, addig nem áldozok rá többet, így is nagyon sokat elvitt az amúgy is nagyon alacsony fizetésemből.
a HDD elhelyezése az alján- bár itt lehet hangosabb mint bent.
Igen sajnos az. Ezért is írtam, hogy végül ez át fog kerülni egy NAS-ba. Elviselhető azért, főleg mivel már csak ennek van hangja. A táp, proci, alaplap végső soron passzív (a ventiknek még közelre hajolva is alig-alig hallható hangja van, pedig elég érzékeny fülem van és ugye nem is mennek állandóan, csak játék alatt), szóval amikor indul a gép, csak a merevlemezt lehet hallani felpörögni, de engem ez is zavar. -
do3om
addikt
válasz imibogyo #53746 üzenetére
Nekem tetszik, és igen fasza maród van hozzá.
Pl, az oldallap megoldása aminek nút van vágva a fába és csak be kellesz tolni gy szép üveglapot, meg a HDD elhelyezése az alján- bár itt lehet hangosabb mint bent.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
imibogyo
veterán
válasz bombibmw #53749 üzenetére
Nincs harag. Ráadásul visszaolvasva az én eredeti hozzászólásomat tényleg inkább beszólásnak érződik, mint aminek szántam valójában. Pedig én tényleg csak arra gondoltam, hogy talán a gépem nem ide való, nem ez a "legjobb" topik neki. Na mindegy is, csak meg akartam mutatni. Azért ha majd haladok dobok be képeket.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #53739 üzenetére
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
imibogyo
veterán
válasz bombibmw #53747 üzenetére
A megjegyzésed annyira nem tetszett,mert nem igaz,amit írsz.
Természetesen szíved joga, ettől még továbbra sem negatív éllel mondtam amit mondtam, csak ezt tapasztalom és régebben is ezt tapasztaltam a gépeimmel ebben a topikban, amiket bedobtam ide és nem "csak" moddolt, vagy gyári gépek voltak.Itt minden gép meg van dicsérve,amit bemutatnak a kedves fórumtársak,legyen az moddolt konfig,vagy összevásárolt.
És én hol állítottam ellenkezőjét? Én az épített gépekről beszéltem.A gépre pedig köszi.
Ha elkészül majd talán még több embernek tetszik majd.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz imibogyo #53746 üzenetére
A megjegyzésed annyira nem tetszett,mert nem igaz,amit írsz.
Itt minden gép meg van dicsérve,amit bemutatnak a kedves fórumtársak,legyen az moddolt konfig,vagy összevásárolt.
Azt azért hozzá kell tennem,hogy lehet igénytelenül is összevásárolni komponenseket,ami kb. 0 összképet mutat,tehát azért ehhez is kell egyfajta szépérzék.A konfigodról szólva...
...nekem nagyon tetszik ez a letisztultság,a munka,amit beletettél és az ötletek,amiket megvalósítottál benne.
Én is szerettem volna mindig is valamit mókolni a cuccaimon,de erre nem adottak sajnos a lehetőségek,ezért kimaradt.
Grat a cucchoz,tényleg nagyon tetszik! -
imibogyo
veterán
válasz csontraket #53729 üzenetére
Köszönöm! És még sokat is fog változni, még azért mindig nem 100%-os (van olyan egyáltalán?).
(#53730) Atke: ez miért is lenne modding kérdés? Ez a "hogyan is néznek ki gépeink topik" és az enyém így néz ki. Csak meglepődtem, hogy semmi reakció. És nem szóltam le semmit és senki cuccát sem, csak azt mondtam, hogy ez a topik inkább az "összerakott" (és általában elég drága) gépek topikja, így ennek tudom be, hogy itt egy "épített" gép nem arat sikereket. Ebben nem tudom hol van a "leszólás". A topik alapvető profiljáról beszéltem és nem egyes gépekről, ahogy te magad is úgy érzed a hsz.-ed alapján, hogy ugyanez lehet a baj. A nem 100%-ban megfelelő topik.
(#53731) fatal1ty1984: miért amit linkeltem az miért nem jó? De bedobom ide is akkor, csak nem akartam flood-olni a topikot.
(#53733) do3om:
Szerintem is jól néz ki, a gothard prototípusom is brutális benne csak kicsit igazíts rajta. A következő pácoláshoz úgyis szét kell szednem a gépet, akkor átfordítom 90 fokkal a hűtőt és akkor majd egyúttal meg is igazítom, ha tudom. Mert egy kicsit feszül a lefogatója, újat meg még lusta voltam készíteni.Nem muszáj azt leváltani
Látom valaki azért el is olvasta amit belinkeltem.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz fatal1ty1984 #53739 üzenetére
Ismerős!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz spanglee001 #53740 üzenetére
Húha
-
fatal1ty1984
őstag
válasz hszilard666 #53737 üzenetére
ezzel nemvagy egyedül.sokszor a billentyüvel tolom fentébb a cuccokat,hogy elférjen
-
hszilard666
veterán
válasz Zyrius #53736 üzenetére
Szia Uram!
Gyönyörű asztalod van bárcsak nekem is ilyen rend lenne rajta! Ha megcsinálom, fél nap és megint a zűrzavar uralkodik!
A gép is csodálatos! Nagyon bejön az a ház, majdnem vettem is egyet de az anyaghasználattól meghalok :/Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mrbig25
őstag
-
chemand
aktív tag
-
chemand
aktív tag
válasz hszilard666 #53722 üzenetére
Köszi! Nekem megfelelően csendes, de persze lehetne még halkabb.
Egyébként egy "normálisabb" vizes hűtést mennyiből lehet kihozni?
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz chemand #53716 üzenetére
Nagyon szép! Gondolom pokolian csendes is
Most én is csendes gépet építek amúgy, jönni fog a jövő héten egy fractal define r5 és abba dobom bele a vizes gépemet, hűvös lesz és halk is és a játékokat is szépen fogja vinni.
Más:
A topikban szabad laptopokat is mutogatni?[ Szerkesztve ]
-
chemand
aktív tag
válasz g.killer #53717 üzenetére
Köszi!
Elég régóta megvannak már és még viszonylag sokba is kerültek (anno 30 körül volt 1 db. De csak egyet vettem ennyiért a második már kb. fele volt). Egyszerűen nem akartam újra pénzt adni SSD-re, így megtartottam őket. Raid 0-ban komoly tempót tudnak, a kapacitás egyelőre megfelelő. Csak az OS van rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
do3om
addikt
-
Henk
veterán
Tudom, hogy nem kifejezetten a topik témája, de itt hátha előbb kapok választ rá.
-
imibogyo
veterán
Én sokat haladtam a géppel.
Linkek a másik topikban.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Behalt a topic??? 3 napja semmi komment...
-
KAMELOT
titán
válasz m0h0senator #53704 üzenetére
Ja ha bekötöd a VGA-t is akkor a két radi pontosan jó!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
m0h0senator
őstag
válasz KAMELOT #53701 üzenetére
Mert, még a vga-ra a blokk úton van. Tudom így most egy kicsit túlméretezett a hűtés. de ha megkapja a vga is ami jár neki akkor szerintem pont rendben lesz. A tetőn van egy 360as 40mm-es ek lent meg egy 240x45-s alphacool.
iszilard:
An odyssey through the realm of consciousness.
-
scope2007
addikt
egy kis refresh HAF932 még régi konfiggal
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
hszilard666
veterán
válasz m0h0senator #53699 üzenetére
Király!
-
KAMELOT
titán
válasz m0h0senator #53699 üzenetére
Készül csak minek neked oda 2 radi mikor csak a CPU-t vizezed?
Összképbe piros vagy fekete csövek illenének!
Milyen radik azok?[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest