- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cthulhu Dawn #20096 üzenetére
D5: 26K
tartály: 6-8K
T56 Cpu blokk:9K
csövek: 3-4K
csatik: 2-3K
vga blokk 6,5/db=13K
radi: 24 vagy 14Szóval nem sok, és akkor még nem kapott vizet a ram, és a lap.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #20092 üzenetére
Minőségi alkatrészekkel.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20096 üzenetére
Hát felfogás kérdése.
Bár én is néztem, úgy kb. 40ből ki lehet hozni egy egész jó cpu vízhűtést, talán még egy vga-t is elbírna
nemtom, D1rect biztos kiszámolta valahogy ügyesen.
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20089 üzenetére
Csak epikusan, 690 II
-
válasz
Cthulhu Dawn #20087 üzenetére
Ezen lehetne segíteni....
-
(#20070) jones965: Nagyon szép. Kíváncsi vagyok, milyen lesz végül.
(#20081) Tikakukac: Nem akarod kicserélni a molex csatikat feketére?
-
Tikakukac
titán
Ma varázsoltam
6 méter vezetékből csináltam egy giga molex hosszabbítót ami majd kiviszi a kakaót a házból a külső boxhoz, ráimádkoztam a két neonkábelekre a harisnyákat meg az új sarukat, meg csináltam világítást a hőmérőhöz is amolyan homemade módon
Amúgy csak azért nem gyárilag világítós, mert ennek van egy gyári hőmérője és egy rácsatolható, így egyszerre látom a környezeti hőmérsékletet meg a víz hőmérsékletét, egy kis okoskodással meg világít ez is
Ezt már a munkatársam sem bírta
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20077 üzenetére
Dupli-color
-
W.
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20076 üzenetére
Áh kösz
Látszik hogy be kéne nyálazzam a praktikeres újságokat
-
jones965
Modder
válasz
UdVi86 #20073 üzenetére
Géppel akartam csiszolni, aztán kitaláltam egy jobb módszert, hogy párhuzamos maradjon a csiszolás., maradt a kézi verzió.
Azt hiszem 80-as papírral csináltam, ami elég durva. Megnézem majd 200-as, majd 400-as papírral is, hogy milyen lesz, mert így tényleg durva egy kicsit.
A Lian li-hez meg nem hasonlítjuk, mert ez Jan-ii.(#20074) W. :- azért még nem vagyok színtévesztő, bár most tényleg jobban figyelem a színkombinációt, mint az előző munkámnál. Nem szeretnék azért túl csicsás házat sem csinálni.
Köszönöm. -
W.
tag
válasz
jones965 #20070 üzenetére
Ez de komoly, mindig meglep mit tudsz alkotni
Ha nem vigyázol, megalapítod a Jones Li-t
. Látszik, hogy sok volt Neked a piros, ma csináltál valami feketét is
Jól látom, hogy ott az utolsó képen az egy szegecselő? (Lehet hogy nem ez a pontos neve, mnpctech-es vidin láttam először)
-
UdVi86
aktív tag
válasz
jones965 #20070 üzenetére
Ha nem titok, megkérdezhetem hogy milyen csiszolóvászonnal csiszoltad? Én is azt tervezem, hogy szálcsiszolom az alut, majd matt feketére festem vagy a másik lehetőség, hogy antik feketére festem (ez kicsit olyan szemcsés fekete).
Ez a csiszolás nekem kicsit durvának tűnik, pl. egy Lian Li házhoz képest. Főleg festés utáni képen, de lehet csak az itteni rossz (sötét) CRT monitor miatt hiszem ezt. -
jones965
Modder
-
Tikakukac
titán
A jól bejáratott helyre ismét került 1-2 kép. Ellenállást cseréltem 120 ohmosra így lett szerintem a legtutibb a ledezés. Elsőre nem tűnik soknak, de a ventik darabja majdnem 3 óra! alatt lett beharisnyázva a kettőn dolgoztam délután 2 órácskát majd vacsi után 8-tól idáig
Ha van ami pepecs és rohadtul nehéz csinálni, akkor ez az
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #20063 üzenetére
Pedig csak próba jelleggel lett betéve, minden szana-szét.
De azért jól esik az elismerés.
Azóta már semmi nincs a házban, holnap kezdem a lemzelést a radik felfogatásához, valamint az 5,25" helyek eltakarásához.
Már ha a havazás engedi. -
TomiLi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #20060 üzenetére
Igen! eggyel tovább kell lapozni, mert ugyanaz a két oldalnaka linkje, ha a google képkeresőn keresztül linkelek....
Köszi, hogy szóltál!
Szóval a 28. oldal második fele....
A gombos tű képektől, ahogy Te linkelted
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TomiLi
addikt
válasz
jones965 #20057 üzenetére
Ez megint egy nagyon szép gép lesz!
Nagyon ötletes, aprólékos és igényes megoldások
Jó ilyet látni
A házban is lesz átalakítás?Más: lehet már korábban volt, de én most találtam rá a neten. 24pin ATX csatlakozó szétszerelésének egy megoldása... A lap második felén, a törött szerszám után. [link]
-
jones965
Modder
válasz
TESCO-Zsömle #20056 üzenetére
Fóliázva van, azt nem akartam festeni, mert körülményes lett volna.
-
TESCO-Zsömle
titán
Még annyit kérdeznék, hogy a HeatKiller-re hogy vannak rögzítve a diszlapok? Az is leszedhető?
-
jones965
Modder
válasz
TESCO-Zsömle #20051 üzenetére
Gondolom a blokkra gondolsz. Nagyon vékony 2 oldalú ragasztóval van rátéve, és óvatosan körbe felfeszegettem.
-
jones965
Modder
Abszolút béta állapot.
Csak teszt jelleggel tettem be a házba, a lemezmunkák méretezése végett. -
Tikakukac
titán
Felkerült pár kép a szokásos helyre. Még múlt héten összeraktam kicsit a dolgokat, ma pedig laza 5 óra alatt elkészült a béta állapotú, power, reset gomb, neon kapcsolók, ventiszabályzók és led kapcsolók panelja. Enjoy
-
urdongo
tag
Halihó hull a hó.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki vásárolt már a LEDmater.hu-ról Ilyen 3 db szuperflux ledből egybeépített modul-t?
Hogy tudnám ezeket működésre bírni? Sajnos az effajta hóbortokban még nem vagyok jártas. Viszont forrasztani azt tudok. Tehát aki tud az segítsen és magyarázza el nekem hogyan tudnám ezt rákötni mondjuk egy molex-ra vagy ilyesmi. Köszönöm!
-
jones965
Modder
Közkívánatra Enzotech saphire blokk revolution
-
somasz
addikt
Itt is megkérdem:
Üdv!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy az Antec P180 Miniben mekkora hely van a táp és a tető, illetve a táp és a nagyventi között? Vagy kit kérdezzek esetleg? -
nemethati
senior tag
válasz
urbanjozsi #20028 üzenetére
Az autóm elvisz A pontból B-be, mindezt 100-150 km/órával 5 litert fogyasztva százon. És még fél évig törlesztem. A PC egész más
Számomra a mobil is csak arra jó, hogy hívogassanak a szabadnapomon -
urbanjozsi
senior tag
Van fenn vki ebből a topicból a "CS"-n? Ez már nagyon off
Csak kiváncsi lennék, hogy aki a gépét saját stílusára alakítja, annak hogy néz ki az autója?
off-nak vége -
Tikakukac
titán
válasz
urbanjozsi #20025 üzenetére
Otthon vagyok bennük, gép mellett kocsiba fogom ölni a maradék pénzemet
Sajna gépeknél kicsit neccesebb német cult stílusról meg izomautókról beszélni, lévén pár dolog nincs meg egy gépházon ami egy autónDe nekem mindenesetre a funkcionalitás magasan elsődleges, és az adott cuccokból próbálok meg leginkább olyat kihozni ami passzol az összképbe
-
urbanjozsi
senior tag
-
Tikakukac
titán
Sajna nagyon sok olyan ismerős van akik egymást túlszárnyalva dobálják a gépbe a dolgokat. Amikor nézek egy gépet nekem sem tetszik mind.Én ha már lassan elérem a 150k-s alkatrész árlistámat meg a bőven 500 feletti munkaórámat akkor igenis olyan gépet építek ami szellőzik, kussban van, igényes és átgondolt a vízhűtése nomeg felesleges minden olyantól amit az életbe nem használnék. Itt is egyre inkább ketté válik a dolog mint autó tuningnál: van az igényesen egyedivé varázsolt kocsi amit élmény vezetni, használni, és vannak az utánfutó királynők amiket kivisznek show szerepelni mindenki csodálkozik, de igazából már nem használható arra amire kitalálták
-
W.
tag
válasz
jones965 #20016 üzenetére
Nem is annyira nyalásnak szántam, inkább csak következtettem. Persze, igazad van, az a lényeg, hogy annak legyen jó, aki csinálta. Csak kicsit ismerem a stílusod ( hála Joynak kicsit Téged is
), és így tippeltem, hogy neked is hasonló véleményed lesz. És igen, nagyon is adok a véleményedre. Még egy valami, amit muszáj megjegyeznem: A vezérbikás duma az nagyon ütős lett
(számomra egy kicsit tényleg az vagy
)
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20019 üzenetére
Látod ezzel az igenléssel egyből fanatikus lettél.
-
jones965
Modder
válasz
urbanjozsi #20017 üzenetére
Kezdesz olyan lenni, mint a templomban a kántor:
-a pap mondja az igét, Ő meg orgonával kontrázza.
-no offenzive-
-
jones965
Modder
válasz
zed1983 #20009 üzenetére
Több kép nincs róla, vagy link, mert így nem sok minden látszódik.
Egyébként igényesnek tűnik, bár azok a görgők inkább hasonlítanak golflabdához.20011 W::- köszönöm, hogy adsz a véleményemre, de ez most nekem úgy jött le, mintha én lennék itt a vezérbika.
Mindenki munkája annyit ér, amennyit ő rászán és amennyire önmagának megfelel. A többi csak simán vélemény.Ez lehet más részéről pozitív, de akár negatív is. Nem vagyunk egyformák.Biztosan van olyan is, akinek pl. az én munkáim nem tetszenek.
Amit én csinálok, kizárólag a saját elképzeléseim és lehetőségeim határa. Természetesen ezt próbálom az álltalam legjobbnak vélt módon elvégezni.
Erről szól a modding. -
Fecniii
tag
válasz
Picturemaker #20005 üzenetére
Gondoltam rá!
-
zed1983
őstag
De durva...
-
Fecniii
tag
válasz
Cthulhu Dawn #20001 üzenetére
köszi szépen
még most látom, hogy enyém lett a 20000. hsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest