- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
PlayMax #60086 üzenetére
Picit zavar hogy lóg a kártya ,előző gépházamban (Z3 Plus) volt vga tartó ,most azért hiányolom a Z9-ből...
Legoval szeretném megoldani vlhogy ,vga alá elrendezni egy kisebb legokiálitast ,ami majd a vga-t is lehetőleg megtartja. Gondolkoztam játék figurákon is (Scorpion,Sub-Zero,stb.) ,de sztem a legó nézne ki a legjobban.
Készen vagyok a vga alatti kis gyerek várossal meg lecserélem a gyári Intel hűtést aztán jelentkezem!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
MasterMark #60092 üzenetére
Nem nagyon...
(#60093) acsi90
Gyönyörű!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
MasterMark #60090 üzenetére
Lefele néz nagyon a tv ,így kellett alá vlmi támasz.
-
-
törölt tag
válasz
maniacc93 #59811 üzenetére
Ez valami eszméletlenül durván szép konfig!!
Lazán be is küldhetnéd Setup Wars-ba TechSource-hoz, Youtube-n.
-
>Deego..
senior tag
-
imibogyo
veterán
válasz
abridabri #60080 üzenetére
Nekem voltak még ennél is elrettentőbbek...
-
Ha mar regi kepek; alljon itt par elrettento pelda tolem
X6 os AMD gyari hutovel melegedett mit allat ,probalkoztam lejjebb vinni :
[kép]
Itt mar uj lap +proci +procihuto +VGA huto ,de meg mindig meleg volt a VGA .Megoldasom :
[kép]
Uj gephaz , VGA huto alatamasztas , also racsra 14es venti behelyezve habszivacs agyon , HDD reszleg levalasztasa a hazrol, keresztbefujatva oldalso ventivel :
[kép]
Ujabb gephaz .
VGA alatt ciposbodozbol kivagott "legcsatorna" egy felfele fujo ventivel , a haz tetejere ami max 2*14centis ventit tud papiron fogadni ,berakva egy 20cm Cooler Master venti kabelkotegelovel
[kép] -
LLKobe
veterán
(#60053) >Deego..:
(#60054) Cirkaloo: Nem, nekem tetszik is hogy nem minden piros
(#60055) Grózi :
(#60060) blu79 : Köszi
Most jön a full custom vízhűtés
-
Fr3eWar
őstag
válasz
seniman #60074 üzenetére
Igen az volt, szerettem is nagyon
Itt a fórumba visszakeresve a lian li előtt egy P193-ba volt beépítve.
Azért azt a házat jobban tolerálta minden hőfokok tekintetében.
De legalább kipróbáltam milyen is egy kis házba szellőzés nélkül lakni, ami mondjuk kívülről szép belülről káosz (PC-A55).De lassacskán haladok az In Win 303 projekttel is.
A héten megrendeltem az új géplábakat, meg a kábelharisnyát, illetve megjött egy PCI-E toldóm, sajnos a gyári tápkábel csak feszülve ért el a VGA-hoz, így inkább nem azt harisnyázom.
Bár gondolkozom egy táp cserén is, ha belekezdek, akkor legalább új tápot harisnyázzak, ne a 6 évest, aminek már ki tudja mennyi van csak/még hátra. -
SoulReaver
veterán
válasz
Cirkaloo #60075 üzenetére
Úgy terveztem a házat, mint a mostani házak, hogy egy fajta szélcsatornát hozok létre az alsó befele szívó ventikkel, felül is volt 2, de azokat pár nap múlva kivettem, mert nagyon hangosak voltak úgy négyesben.
4x12 vagy 14cm enermaxok voltak.
Voltak régebbi gépeim, de sajna akkor még gyerek cipőben jártak a telefon fényképezők, pedig érdekes dolgok voltak..
Ez a faház azután kapott ilyen műbőr-szőrmés kárpitot, miután beleborult a söröm, egy elvétett telefon eldobástól...
Szerencsére túlélte a gép, a telefon nem
7000ft-om bánta egy n73 kijelző miatt
-
Cirkaloo
tag
válasz
SoulReaver #60071 üzenetére
5 perce itt ülök, és próbálok rájönni, hogy az alsó 2 ventinél mire gondolt a költő.
Amúgy nagyon csecse, sajnos nekem az első konfigjaimról (spagetti kábelmenedzsment, gyári intel hűtő és társai) sajnos már nincsenek meg a képek.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
SoulReaver #60071 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
(#60070) Cirkaloo
Régi masinám
6-7-8 éves config asszem.
Jó volt anno nagyon.
Haverom idén cserélte le ugyan ezt a konfigját, skylake-re, csak neki quad core volt benne, nem tudom pontosan.
A lényeg az volt, hogy még minden ment rajta, csak kellett már neki a sata 3 meg a ddr4.egyedi fa ház
core2 e6420
giga 965p-dq6
2x4gb ddr2 ocz reaper
8800GTS 512mb
3x320 samsung hdd -
Cirkaloo
tag
Valaki rakjon már fel egy képet a gépéről, mert én nem bírom ezt a feszültséget.
-
-
-
blu79
addikt
-
Cirkaloo
tag
válasz
SoulReaver #60057 üzenetére
Amíg egy 6 éves platformról beszélünk, nem is beszélve az árkülönbségről, nekem jobban tetszik az én eredményem.
-
Cirkaloo
tag
X5650-ek stockon, de amíg az ilyen physics score-t az új i7-ek még csak karcolgatják, addig nincs szívem húzni rajtuk.
A két i4-es hűtő csak azért kellett, mert a gyári sugárhajtóműveket a szomszéd faluban is lehetett hallani, ha felpörögtek.
(Na meg persze így hűvös az egész cfg, csak az északi híddal szívok még, de majd valami lesz arra is...)
-
Levwi
aktív tag
válasz
SoulReaver #60049 üzenetére
Köszi akkor megpróbálkozok náluk inkább
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok nem találtam megfelelő topikot. ti meg egyébként is benne vagytok a moddingban ezért bátorkodok feltenni itt a kérdésem.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy olvastam redditen, hogy a corsair carbide 300r házra egy az egyben felmegy az obsidian 450d ablakos ház oldala. Szóval kíváncsi lennék valaki próbálkozott e már vele?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy közületek nincs e valakinek elfekvőben egy 450d ablakos oldala, esetleg gépház átszabásnál kimaradt és csak porosodik otthon?
Előre is köszönöm annak aki segít nekem. -
>Deego..
senior tag
válasz
SoulReaver #60046 üzenetére
Nem tervezem sem most sem később.
-
>Deego..
senior tag
válasz
SoulReaver #60044 üzenetére
Biostar már egy ideje jelen van a piacon, mivel sok áruháznak macera a beszerzése így nálunk nem igazán látni.
A cpu hűtő egy Noctua NH-U9S a ház specifikáció alapján halásztam apróról, de utólag kiderült 150-155 mm-ig kényelmesen elfért volna más is.
[ Módosította: radi8tor ]
-
>Deego..
senior tag
Az utóbbi pár év konzol fronton nem nyerte el a tetszésem. Így belevágok egy 1151-es projektbe.
Még várok pár komponensre ettől függetlenül ez a jelenlegi felállás.
-
Skynet258
veterán
válasz
Beretvás #60039 üzenetére
Ó, hát egyelőre passz, nagyon nem mélyedtem be az említett "felkészítési időszak" relatív hosszúsága miatt.
Az biztos, hogy valami Freesync mert a mostani is az, az RX480 is marad egy évig biztos... de sokat nem fogok majd rákölteni, 100 körül meg kéne állnom.
Grózi: igen olvastam, hogy a fehér kényes, szerintem maradok a piros toldóknál. A CPU 8 pin nem nagyon látszik, az ATX 24 pin kell majd, meg a videókari csatija. Első körben gondoltam megtanulok harisnyázni... de áhh, nincs annyi időm.
-
Grózi
veterán
válasz
Skynet258 #60034 üzenetére
Szerintem jó lett és a fehér monitor se zavaró.A lap+Lepa-k+Riing világítása együtt jó és a képek szerint az Enermax is harmonizál az Msi(vga) felirattal.
Fehér toldókkal még nagyot mutatna(nekem)és a monitor+egér mellett lenne egy kis fehér,de mint nemrég írtam sajna nagyon kényes. -
Skynet258
veterán
A régi fehér Phantomot váltotta egy Noctis, lassan belakom, persze hosszabbító még kell majd ide-oda. Eddig fehér/kék trippen voltam, most meg "classic gémer" piros/fekete.
Képre kattintva goto Flickr. -
kornel76
aktív tag
Ezt csak úgy:
-
válasz
SoulReaver #60029 üzenetére
Jomagam egy regi pamut polot vagtam szet es azzal csinaltam. Nem igerek semmit, hogy kipolirozza a karcot vagy sem de tuti fenyesebb lesz.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Krisz0418 #60026 üzenetére
Szia.
Ez nagyon nem az a topik ahova kéne, itt kellett volna feltenned: Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Ezek miatt lehetnek:
1. FX alá gyenge az alaplapod, alapórajelen is lehetnek vele bajok(nem feltétlen látható szabad szemmel)
2. Nem biztos, hogy jól sikerült a procid tuningja
3. Nem sikerült jól a VGA tuning
4. Egy kész ipari hulladék a tápegységed, a géped és saját magad épsége érdekében minél hamarabb cseréld le.(pl Chieftec Force CPS-400S, CPS-450S, CPS-500S, FSP Hexa+ 400, ezek egész baráti árban vannak). Az is kérdéses, hogy képes-e egyáltalán 550w-ra, nem az, hogy bizonyos(pl 12V-os) ágakon képes rá.
5. FullHD-ban az 1GB néha kevés.
+Esetleg ide is látogass el: The Crew topik -
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #60021 üzenetére
téged még csak régi autóval ütöttek el?
-
Krisz0418
őstag
Valaki tudna segíteni? Nem tudom hova kell ezt irni, ezert irom ide.
Lenne egy pc-m:
Alaplap: asus m5a78-lx3
Proci:amd fx 6300 jelenleg 3,7re huzva.
Ram: 8gb hyperx fury 1866mhz
Vga: sapphire hd 7850 1gb oc, jelenleg 970/1300 an van.
Hdd: seagate 1tb 7200rpm
Tap: 550w rasurboA the crew full hdben ultran fut, 45-50fps..de ledroppol 20ala is néha.. Mitol? Ha leveszem lowra akkor is!!
Hofok rendben van. -
Fogkremmel ki lehet polirozni es eltuntetni a sargulast.
Anyam VW Polo-jan igy poliroztam ki a lampakat
Colgate whitening powah -
seniman
veterán
válasz
Az üvegbúrák kb.10-15éve nincsenek gyártásban,meg azt nem is kell polírozni.A műanyagokat kezdi ki az UV sugárzás,azt polírozzák.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
kb 2000 óta a legtöbb autógyártó átállt a műanyag búrákra (olcsóbb, és sokkal könnyebben formálható, így tudnak bonyolult dizájnos formákat készíteni) , és azóta mattulnak sárgulnak barnulnak olyan szépen a fényszóróbúrák. És igen szokták polírozni, de sajnos olyan mint az öntött gyári felület soha nem lesz, polírozással, szuper pasztákkal, és finom korongokkal is közelről nézve benne lesznek mikrokarcok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #60020 üzenetére
Csakhogy az üvegből van. Ami kristály. Azt lehet átlátszóra polírozni. A műanyagot tudtommal nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #60017 üzenetére
Na, ez egy jó kérdés. Nekem voltak elképzeléseim, de még nem teszteltem őket. Én -akárcsak bármi mást- fokozatos szemcseméret-csökkenéssel csiszolópapírt adtam volna neki, a végén esetleg polír-pasztát, majd mikor elértem, hogy a felület karcmentes, egybefüggő, tejfehér, akkor vagy hővel, vagy vmi aceton alapú folyadékkal tükörré olvasztani/oldani az érdes felületet.
Edzett üveg lekerekített éllel, vágva, fúrva, ~20k/nm.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #60017 üzenetére
Baltával a legjobb és utána belevágatni egy üveget.
Nekem nem sikerült egy ilyen akció után helyrehozni semmivel...
-
SoulReaver
veterán
Plexit mivel lehetne polírozni?
Véletlen a szivacs dörzs oldalával húztam rajta jó pár csíkot...
-
LLKobe
veterán
Ma elkészült a házamon az oldallap kivágása, köszönet Andrew_31 fórumtársnak a kitűnő minőségű munkájáért.
Egyelőre csak két ideiglenes csavar tartja a plexit, a feketék amiket rendeltem még nem érkeztek meg:
-
myckey
veterán
-
piero86
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #60005 üzenetére
Én is úgy gondoltam!
Esetleg tudnál ajánlani egy 4 portos, akkor már USB 3-as kártyát? -
piero86
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #60001 üzenetére
Vagy veszek egy PCI-os bővítőkártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest