Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Na ez besza-behu Loramentum
[ Módosította: radi8tor ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
veterán
válasz Snip3r_HUN #54798 üzenetére
Szerintem még Vízió sincs....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #54794 üzenetére
Ultron még senkinek nem volt én meg gyors lecsaptam rá.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #54793 üzenetére
Ez nem gyenge . Mindig elcsodálkozok, hogy emberek mi mindent ki tudnak hozni pc házakból...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
hszilard666
veterán
válasz Dr.FantastiK #54795 üzenetére
Hogy a sátánseggbe ne érnének többet? Szerintem a hasonló minőségű modoknak csilliárd dollár az eszmei értékük! Az igaz hogy nem megy jobban ,de hát na...
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Dr.FantastiK
őstag
nagyon szep , erdekes koncepcio !
ezekkel a rengeteg munkat igenylo modd-ok-al csak annyi a baj hogy eszement mennyisegu penzt raversz, 'oszt aztan semmivel sem er tobbett//megy jobban mint egy asztalra kitett alaplap ...
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
hszilard666
veterán
Dúrva! De az avatarod sem semmi!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Snip3r_HUN
addikt
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
csokad
senior tag
sziasztok! egy komolyabb áramlöket összekacatolta a dolgokat a gépemben, és pár alkatrész kivételével minden tönkrement. ami megmaradt azt próbálom értékesíteni, új gépet építeni nem lenne pénzem, az eladott alkatrészekből vennék valami olcsóbb hordozható gépet.
a lényeg, hogy szerintem egy egész kis csinos
CoolerMaster CM 690 II Advanced
gépházam van, ami egész jó modding alapanyag lehet.
ha valakit érdekel gyári dobozával, minden hozzá tartozó alkatrésszel (ventik, hdd tokok stb) továbbá egy ajándék LightScribe-os DVDíró/gravírozóval szeretném továbbadni új gazdájának. akit esetleg érdekel, írjon bátran.valahogy így nézett ki fénykorában. jobb képet sajna nem találtam.
szépen lehet kábeleket bújtatni. elég tágas, minden féle-fajta alaplap elfér benne. 1-1 felső, hátsó, első(ledes) venti jár hozzá gyárilag. tetején külső SATA dokkoló, vízhűtéses csövekhez bemeneti lyukak előre kialakítva. alsó tápos. az anyaghasználat fantasztikusan jó, sehol nem érezni, hogy kopogós műanyag lenne vagy olcsó fröccsöntött alumínium. mindenhol érezni, hogy van benne rendesen anyag, gyönyörűen le van festve, még arra is figyeltek, hogy minden csavar fekete, hogy azok se üssenek el sehol. a HDD-ék egy pillanat alatt bepattintható rackbe helyezhetőek, amelyek már gyárilag vibrációelnyelő gumírozott csavarokkal vannak ellátva, alig hallani a winyót amikor felpörög egy üres szobában, fülessel a fejemen meg abszolút semmit.a porszűrő megoldások nagyon tetszenek, nagyjából sehol sem jut be por a házba.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Kis ház, nagy lap
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #54775 üzenetére
Most már nem találsz benne hibát?
-
do3om
addikt
válasz radi8tor #54779 üzenetére
+1
Az tuti.Neki se kezdjen vele aluból van simán megmunkálható hagyományos megoldásokkal. Ha a multigép belekap és elszabadul kiszed egyszerre pár milliméteres részt bár nekem marófejjel volt ez amit nem adnak semmihez gyárilag [link]
Reszelővel, fúróval, lombfűrészezel mindent meglehet aluból. Csak a felületre kel figyelni nem baszd össze amíg rögzíted, lefogod befogod a vágáshoz, reszeléshez.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Petyyyyy
addikt
Azt hiszem most látok először pumpatartót. Kifejezetten jó hatást kelt, esetleg megdobhatnád valamivel, mint pl. egy "váltószoknya"?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
LLKobe
veterán
Megjött a kis házhoz a szálcsiszolt alu előlap, még a sarkait kell lekerekíteni, a bekapcsológomb helyét kivágni...
Az előlapi USB3 lyukait érdekes lesz megcsinálni, már kértem kölcsön dremelt, de nincs vele tapasztalatom, és nincs hibalehetőség...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Grózi
veterán
Jól néz ki és ahogy olvastam vízhűtés topicban ez a tartó jobb is mint a szöndvíccs.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
mihione
őstag
válasz Petyyyyy #54771 üzenetére
Koszi mindenkinek!
Igazabol sarga,zold, es citromsarga szinek vannak csak kicsi elteres van a zold es a citrom kozt igy annyira nem jon ki.meg tervezel egy kis pingalast a videokartya nyakjara remelem ugy sikerul ahogy megalmodtam.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
LLKobe
veterán
A kis antec csavarra szedve:
Az elejére megtervezve a 2db 12 centis venti helye:
Várom az ebay-ről a fém bekapcsológombot és az USB3 kivezetést, a héten pedig megérkezik a szálcsiszolt alu előlap.
Nem tudtok valakit aki szépen lefestené az oldallapokat és a tetejét? Minta nem kell, csak egy bizonyos szín.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
lacus83
senior tag
CM.Jah elég régi.
Nekem is volt,sőt még tudok újan is bontatlan csomagolásban.
Kb 3 -4 éve állnak,egy ismerős boltjában beragadt termék.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
csumpa93
tag
válasz Snip3r_HUN #54755 üzenetére
Már nem azért, de minek 1000 watt?
-
Anfänger
őstag
válasz Snip3r_HUN #54760 üzenetére
The set includes
1x 24pin 60cm Motherboard
1x 8pin Cpu/Eps 70cm Custom
2x 6+2pin pcie Videocard 69 dolcsi?
Nem rossz az sem .
Akkor inkább 15-16 darabos 80-100 euroért.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Scholes9
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #54757 üzenetére
Ördögi ám, nálam most a "leghangosabb" cucc a gépben egy WD Red notebook merevlemez
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Petyyyyy
addikt
válasz Snip3r_HUN #54755 üzenetére
Príma árú.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
válasz #97716736 #54753 üzenetére
Ilyen hosszabbítóim vannak,csak így hosszú lett az egész és ezért szeretném a táp kábeleit beharisnyáztatni,hogy ne kelljen még pluszban ilyen hosszú toldásokat használni.Seasonic tápom van,sajnos náluk ilyen kábelek nincsenek meg nem is teljesen moduláris.Na mindegy,nézelődöm,azért köszönöm a segítséget!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
-
-
Sziasztok!
Bocs az offért,de nem találtam sehol ilyesmit.Szóval van valaki aki tápegység kábeleinek harisnyázásával foglalkozik?Értem ezalatt,hogy egyeztetünk,elküldöm postán,megcsinálja és visszaküldi?
Köszi előre is a segítséget!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
LW
őstag
válasz UnConnecteD #54743 üzenetére
Belül szép lett, jól elrendezted. Viszont a legfelső HDD fiók eléggé be van rúgva, ferde.
-
Grózi
veterán
Jó kis gép!Az előlapi vezérlő elég retro-s!!!
Én még egy 24 pin táptoldót tennék bele+ a hűtő tetejét feketére fújnám vagy cserélném.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
bombibmw
veterán
Szép,rendezett.
Jó kis gép,grat! -
UnConnecteD
senior tag
-
BlackSoft
addikt
Casemod vagy Casecon?
-
imibogyo
veterán
válasz bombibmw #54735 üzenetére
Köszi! Mi bajod a kábelekkel? Ennél jobban már nem tudom eldugni őket. Max majd ha elkészül az új alsó rész, és ezzel együtt az új kábelezés (egyedileg méretre vágott kábelek lesznek majd)...
SZERK: ja elsőre én is úgy értettem, de mondom ez biztos hülyeség és félreértem... Amúgy köszi. Már 15 hónapos és Bogyo és Babóca függő....
(#54736) Scholes9: 3-as LED a Lidl-ből. Amúgy nagyon gagyi. Két összeszerelés után már forrasztanom kellett az egyik csőnél és egy kis szigetelőszalagos barkács is van a dologban. De legalább 3.000 Ft-ból megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz tailor74 #54730 üzenetére
Köszönöm. Már csak idő kellene...
(#54731) iszilard: Nem. Ezen a házon meghagytam a gyári fém oldallapokat (legalábbis egyelőre).
(#54732) danika0670: Köszönöm neked is! Idő közben mindent összeraktam, szóval most már üzembe van állítva. Ja és visszakerült a nagy asztalom is a szobába, előtte ugye ideiglenesen a kis asztalomat kellett használnom. Már csak az oldallapot felejtettem el fotózás előtt felrakni.
(#54733) ll-kobe: Már volt itt benn a topikban a gépem egy fából készült kuckóban volt (katt a gépre a galériáért ). Azért váltottam le, mert bizonyos munkáim miatt most majd egy izmosabb gépre lesz szükségem (sok memória, izmos dvga stb.) amit ITX méretben már nehezebb lehűteni és elhelyezni is.... Valamint a CNC gépem miatt szükségem van nyomtatóportra is (PCI kártya), ami ITX méretben dvga mellett már eleve felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Na én is eladtam az ITX gépemet. Most egy félkész házba költöztem az új lappal. Ja és teljesen passzív a gép, csak egy Green merevlemez "hangoskodik" benne. Bár feltett oldallappal használom, szóval konkrétan nem hallok semmit a gép működéséből. Még nem döntöttem el, hogy ez marad, csak befejezem majd, vagy építek egy újat, esetleg veszek majd valami boltit (az mekkora szentségtörés lenne már.....). Bocsi a szar képekért...
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz hszilard666 #54724 üzenetére
mATX ház, Antec NSK 3480.
Az oldallapokat és a tetejét le akarom majd festetni, a tipikus apple "space grey" szürkére, az jól mutatna a szálcsiszolt alu előlappal.Az előlapon nem lesz semmi ODD nyílás se, csak a bekapcsológomb, meg 2 USB3 kivezetés.
(#54726) iszilard: Jaja, nekem is tetszik. Hát igen, nem egy mai ház, a kábelmenedzsment nem a legjobb benne, de majd kihozom amit lehet, sokan megoldották már.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Na megvan az új kuckó:
Már megrendeltem hozzá az új bekapcsológombot,
jövő héten pedig érkezik a szálcsiszolt natúr alu előlap.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #54719 üzenetére
Az király, én meg itt végignéztem az internetet, hogy valami infóval szolgáljak
-
Scholes9
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #54713 üzenetére
Audi gyárban? Az komoly lehet
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #54715 üzenetére
Képekről azt látom, hogy az én HX1000i-m pont az első VGA-ig érne, így az még nem lenne gond, de egy AX1200i már a második slotban lévő VGA-t birizgálná. Az AX860i-től az én HX1000i-m 2cm-el hosszabb, azaz 180mm, ami a kép alapján épp a VGA-hoz hozzáérne.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van itt valakinek bitfenix prodigy M háza? Ha igen, akkor elárulná nekem hogy mekkora tápot tud fogadni, anélkül hogy ne lenne útban a videókártyának?
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #54713 üzenetére
Tudom! Ha már egyszer ott dolgozol........adhatnának egyet! nem?
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
-
juve600
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #54709 üzenetére
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #54707 üzenetére
Az bizony Először én is egy ATX kuckót akartam ekkorára vágni, de aztán azt elvetettem.
Megtaláltam ezt, ez tökéletes a céljaimra, és a mérete is frankó: 35*18*35 cm.A mostani Arc Midi a valaha volt legjobb házam, és egy rossz szavam se lehet rá, csak marha sok helyet foglal, és még atx lappal is üres a nagy része.
Igazából ezzel a kis Antec kuckóval még alakulnak a terveim... De szerintem a belseje marad ilyen, már nem igazán kell nekem plexis-ledes csoda.
Az elejében lévő ventilátor rész lesz átalakítva, a 2*9cm-es venti helyett vagy egy 14 centis, vagy 2db 12 centis lesz berakva.Kívülről tuti át lesz festve, az előlap pedig vagy át lesz alakítva, vagy teljesen új lesz csinálva.
Csak hát még platformot is váltanom kell hozzá, 1155 lesz valszeg
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz LLKobe #54705 üzenetére
Szép kis Antec vasacska. Anno valami 500ft-os nevenincs cuccból próbáltam csinálni hasonlót, persze az koránt sem volt ennyire alkalmas. Bilifüleacél, gyenge, rossz strukturális felépítés... Ez még a nagy SFF láz előtt volt, amikor még normális mATX alaplapot se lehetett kapni, csak ilyen irodai gépekbe való hikomatos integrált cuccokat. Élveztem vele a szenvedést, mókás mikor egy töpörtyű házba pakolászol izom vasakat.
Kíváncsian várom mit hozol ki belőle. Nagyon masszív kuckónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LLKobe
veterán
Na végre sikerült levadászni az új mod alapanyagot:
A cél egy minél kisebb asztali gép összerakása, amibe még szabvány cuccok beférnek, azt hiszem megtaláltam hozzá a tökéletes házat.
Elég szép dolgokat ki lehet hozni belőle:
-
FID
őstag
válasz BlackSoft #54693 üzenetére
Szép munka! És van benne modding is nem csak veszek egy kábeltoldót azt örülök magamnak
A zöld folyadékot viszont nem értem
Szerk: Még annyit megtennék, hogy a takarólemezeket kicserélném olyan rácsra mint a venti vezérlőé. Filléres dolog.
[ Szerkesztve ]
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
BlackSoft
addikt
válasz bugizozi #54701 üzenetére
Egy HP Proliant, 2db Xeon 3,06Ghz procival, 10GB ECC rammal, és 6db 36,4GB-os U320-as 80pines SCSI hdd-vel
Kikapcsolt állapotban a stand-by ventilátorok is hangosabban szólnak, mint a vizezett gépemben az 5db CM venti 900rpm-en
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...