Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronus
tag
Sziasztok!
Feldobtam a konfigot egy kis hangulat világítással

-
Grózi
veterán
A Strike-x panel új tulaja pcgamer01-más már ne írjon ez ügyben!!
-
zolee5016
őstag
Aerocool
haezt a gyártót írom,sokan csak a gagyira tudnak gondolni.....nekem rengeteg cuccom volt tőlük...most is bevállaltam a DS ventijüket
2 órát bohóckodtam(teszteltem) vele..de ez nagyon jó cucc....rezgéscsilapítása 5-ös halk valóban...szóval faja....még 3 jönni fog....új gép
persze készül az új kábelszett is.... -
bombibmw
veterán
válasz
KAMELOT
üzenetére
Köszi!

Próbáltam úgy összeválogatni a komponenseket,hogy működésük és megbízhatóságuk szerint a legjobbak legyenek és teljes kompatibilitás legyen a rendszerben,hogy úgy működjön,ahogyan azt elképzeltem.
Sznájper:
Szép lett a konfig.
Nem rezonáltatja be a házat egy kicsit a pumpa ott a tápon? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nyam nyam

-
Grózi
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
dudasmisi
csendes tag
sziasztok lehet hogy nem ide valo ez a hozzászolás de a segitségeteket kérném lenne egy ilyen házam [link] és szeretnék rá egy üveg oldallapot de nem tudom hogy honnan szerezem be mert csináltatni akartam de nem tud senki akit eddig meg kérdeztem de gondolkoztam hogy egy ilyen is elég lenne rá
de nem tudom hogy kezdjek neki és hogy én mint kezdönek érdemes e bele kezdenie?

-
jhorogh
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Seasonic az mindíg is minőség volt
Na jó, részemről off vége, nem a milyen tápegységet topicban vagyunk. -
Ispy
nagyúr
Törölve
-
jhorogh
aktív tag
Jelenleg passzívan működik, mivel az i7 és a gtx970 nem használja ki a 40% át a tápnak. Nem főtt még meg, nem forró, teszi a dolgát. Nem tesztek alapján mondom, hanem személyes tapasztalatból. Egyáltalán nem nevezném túlárazottnak, de kinek mi jön be.
A 95%-os terheltséget a venti hangja miatt írtam, hogy halk.
-
Zsohi
őstag
válasz
jhorogh
üzenetére
95% ahol már a ventilátor réges-régen bekapcsolt. A gond a passzív működéssel van: A tápegység háza zárt és többnyire ventilátorral lefele szokás beszerelni, így a meleg levegő megreked és szép lassan megfő, akkor ezt még az is tetőzi, hogy nevetségesen picik a hőleadóbordák. A felhasznált alkotóelemek minősége se egészen az amit az árcédula láttán várni lehetne. Az meg már csak hab a tortán, hogy a hálózatkimaradás áthidalási ideje még az ATX szabványban megjelölt 16ms-ot se éri el, a fodrozódás tekintetében meg éppen csak a léc alatt kúszik át. Szóval, kösz nem...
A Corsair termékpalettájából egyedül az AX széria képvisel kifogástalan minőséget.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
D'OH
-
jhorogh
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem akarsz nekem is kapni egyet majdnem ingyen?

-
válasz
hszilard666
üzenetére
Az egy kellemes gép lesz majd. Árcédulája pedig bugyinedvesítő.
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
+1 a zajos Evga-ra.
-
-
jhorogh
aktív tag
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szép!
Még egy backplate-t szereznék a vga-ra. -
Zsohi
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerintem kerüld el az RM szériát, egy túl hypeolt középszerű tápegység. Ráadásnak a 40%-ig passzív üzemmód egyenesút a véghez...
Az EVGA SuperNova G2 1000W minden tekintetben jobb az RM1000-nél.
-
TomiLi
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Mihez kell ekkora szörny?
Hogy hogy ilyen rövid életű volt a vizes pályafutásod?

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Zsmester89
üzenetére
Hidd el nagyon is halk lett ez a rendszer.

-
jhorogh
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerencsére azzal sincs bajom, RM850 passzív módban megy

-
törölt tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Fürödni azért fürödj, ha már annyira megválsz a víztől
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jhorogh
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nem jó????? Ezt honnan szedted? FX8350-et hűtöttem vele 4.6 Ghz-en fesz emeléssel, ami azért így termelt hőt rendesen, két db húzott 7970Ghz VGA-val. A vízhűtésnél nem az a lényeg, hogy a venti max fordulaton menjen. Alacsony fordulaton is el tudja távolítani a meleg levegőt a radiról. A radi mérete a sokkal lényegesebb, hogy minél nagyobb felületen adja le a hőt. A GTX970-em most pl 1500/8000-en megy, ami szintén tuning. Ugyanúgy le vannak és le voltak szabályozva a ventik mindkét esetben.
Az igaz, hogy sokkal drágább, de azt azért nem jelenteném ki, hogy a léghűtés jobb...
-
jhorogh
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nekem 5 venti van 2 radin leszabályozva. Géptől 10cm-re mérve 6-7dB a hangja. Pumpából jót kell használni (D5) még max fordulaton sem hallod.
-
juve600
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

legalább már nem lessz olyan hangos mint egy traktor
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Részemről várom a képeket!!

-
hszilard666
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Ngyon szép a ház és a géped is! Örülnék ha lenne ebből a házból matx méret is.

-
LLKobe
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Igaz, ez eszembe se jutott

Amúgy nincs olyan verzió a házból amin nincs kivágás ODD-nek? Vagy direkt ilyet vettél?
-
bododani
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nájsz!

-
LLKobe
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Szép ez a ház
Bár nekem az ára egy kicsit erős.... De kétségtelen hogy szép, állatul berendezted!A következő gépem nekem is ITX lesz

-
Cthulhu Dawn
őstag
Alul a kábeleket még lehetne rendezgetni, de hőemelkedéssel nem volt sok kedvem tegnap. Egyetlen bajom a házzal, hogy a hátsó ventilátor csak akkor indul el low fokozaton ha megpörgetem, vagy előtte feltolom high-ra, de gondolom ez nem mindegyiknél fordul elő (mivel az elöl lévő ok ugyanilyen venti meg működik rendesen), írok a supportnak hátha kisegítenek. Processzorhűtőt meg szerintem rövid úton cserélni fogom egy low profile-ra, mert a hőfokok nem az igaziak így, hogy a légáramlatra merőlegesen van.
-
Engineer086
Modder
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket, örülök, hogy nektek is tetszik.

csontraket: A külső burkolat szinterezésén kívül minden módosítást saját kézzel készítettem.Itt olvashatsz részletesen az átalakításról.
-
csontraket
tag
válasz
Engineer086
üzenetére
szép kuckó! Nagyon letisztult és rendezett amiatt meg még inkább tetszik hogy nem szokványos az elrendezése!
Gondolom nem 5 perc volt összedobni. Te csináltad a módosításokat saját kezűleg? Meg lehet érteni hogy nem akarsz hozzányúlni főleg hogy egy ilyennek már eszmei értéke is van a tulaj számára 
-
xtevo
őstag
válasz
Engineer086
üzenetére
Elegáns, stílusos. Tetszik! Jó ránézni!
Meg is értelek, hogy nem akarsz/szeretnél hozzányúlni. 
-
Grózi
veterán
válasz
Engineer086
üzenetére

Két szó jut róla eszembe-letisztult és egységes!
Gratula!! -
törölt tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Nekem tetszik nagyon

-
Engineer086
Modder
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
Régóta szerettem volna egy ilyen kuckót birtokolni, 2012-ben sikerült is egyet beszerezni, átalakítani, azóta öröm és boldogság van itthon 
-
hszilard666
veterán
válasz
Engineer086
üzenetére
Olyan terminátor feelingje van!
Gratulálok, nagyon tehetséges vagy! 
Írtam püt!mégsem leesett hogy ez a ház irl egy tank.
-
zsombor22
aktív tag
Nem tudom ki keresett ilyet,de én biztos veszek egyet Asus ROG Front Base
-
xtevo
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Erre felettébb kíváncsi vagyok, anno én is nagyon szemeztem a W1-el, egyszerűen csodaszép az a ház.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Na, beköltöztettem a gépet a W1-be, holnap hozok képeket is. A táp kábeleinek egy része a ház részévé vált (magyarul olló nélkül soha nem tudom majd kiszabadítani őket
), ugyanis a képen felül látható lyukon vezettem át a 24 és 8 pinest, 2 sata kábelt, a ház (usb3, audio, gombok, ledek) kábeleit, és 4 ventilátor kábelt
.
-
do3om
addikt
válasz
baboss
üzenetére
Én is a minimális kábelezésre mentem amikor megcsináltam a módosításokat.
Persze a látszó kábelek is szépek de akkor annak olyannak is kel lenni, szóval én is inkább eltüntettem mindent
Bár az új táp szalagkábeli nem olyan szörnyűek.
Bár volt már sok képem fent de ezzel a vga-val még talán nem(igen a ventik már kezdenek porosodni, a plexi meg a vaku miatt ilyen dzsuvás amúgy tisztának tűnik, a piros ledszelagból nem sok látszik szintén a vaku miatt de szép az is -NZXT 2 méter)
-
hszilard666
veterán
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Igen!

"Régi 690"
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
találtál sr-2t?
hétvégén énis kibányászom a dobozbol az egyikk gépet amiben az van
kikell cseréni a vga-kat mert 2db régi 690 van még benne 
-
Atke
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Melyik bót ez? (jó privben is,,,)
-
Snip3r_HUN
addikt
Csütörtökön szabadság, jövök majd pár képpel.

-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
"Nincs vége a vizelésnek, csak szünetel!"
1 kocka sör után biztos!!!
-
hszilard666
veterán
Grózi:
Bombibmw:
Olyan cuccok jönnek amiket nem tudok day 1 levizezni :/
Nincs vége a vizelésnek, csak szünetel!
-
jhorogh
aktív tag
válasz
csontraket
üzenetére
Nekem CF-ben ment két 7970Ghz és egy fx8350 húzva az RM850-ről és nem volt meleg vagy hangos.
-
csontraket
tag
egyik ismerősömnek RM 750 van a gépében egy r9 290 vapor-x OC-t hajt egy fx 8350-el húzva és még így is játék alatt sem mindíg kapcsol be a venti ráadásul mondta hogy éppenhogy langyos ha ráteszi a kezét szóval elég jónak tűnik meg sokan megvannak vele elégedve ahogy olvastam.
-
jhorogh
aktív tag
Nekem RM850 van, amikor leadott kb 800W-ot, akkor sem volt hangja, illetve nem nagyon melegedett. Teljesen elégedett vagyok vele, egy V700-as Coolermastert váltott, mert az nagyon hangos volt amikor terheltem 24/7-ben. Az RM nagyon halk, ha megy a venti akkor is. Most pl csak passzív módban van, mivel 200-250W terhelést kap.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Mennyire melegszik?Ha bekapcsol a venti akkor mennyire hangos?Gondolom csak játék alatt kapcsol be.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Félpasszív ez is, tehát a hangjára nem lehet panasz, ellenben a kabelei baromi idiotak, harisnyazasra alkalmatlanok, legalábbis a 24 és 6+2 pines pcie. Az előbbivel az a gond, hogy nem 24 to 24 ahogy vártam volna, hanem pl. : az alaplapra kapcsolódó csatlakozo egyik pinebe két kábel megy közben pedig a közepén van egy üres hely
. A pcie kábellel pedig az a gond, hogy a két 6+2 pin egy szálon van. -
irhejja
tag
Kis változások, a régi ASUS AMD Radeon R9 280X DirectCU II Top helyett egy ASUS AMD Radeon R9 290X DirectCU II OC került a gépbe, illetve egy led-es ventilátor alulra.
Bocsánat a gyenge képminőségért, telefonos kép természetes fény nélkül...

-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Megnyugodtam,hogy nem csak nekem mániám a léghűtő festegetés!!!

Jó lett! Az Rm-ről a tapasztalataid engem is érdekelnének! -
imibogyo
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Az RM550-el mik a tapasztalataid?
-
eventus
veterán
válasz
csontraket
üzenetére
Sajnos kell egy kis utómunka
Nekem az összes szűrő rezonàlt, de még a fémràcs is a tetején. Nálad? -
TomiLi
addikt
válasz
scope2007
üzenetére
Még a fényképezőnek is korán van, és "csipás a szeme", mert sok nem látszódik!

(#51999) Cthulhu Dawn ITX lett a vége? Száműzted a nagy hűtőt, ami miatt sok ATX ház kiesett?
Szép lesz a W1 - minőségi cucc!!! Kíváncsian várom a képeket! Jól néz ki az újdonsült cpu hűtő! Nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Napelem
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- EVGA 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- 9Corsair Obsidian 250D Mini-ITX ház + Chieftec 500W CTG-500-80P tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Milyen fények ezek?

Na jó, részemről off vége, nem a milyen tápegységet topicban vagyunk.
Nagy szerencsémre találtam egy srácot aki játékra vette és nincs már ideje játszani, ezért megválna tőle. Mivel használt ezért jutányos áron kapom. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De sajnos meg kell válnom a víztől 
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/18/429691_fzmegsambuq6ptjt_cam00446.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/18/429691_npym7zthwwlqwvvc_cam00444.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/18/429691_fkyorkdbh4cwiydm_cam00434_1.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/18/429691_adfzaikzqafe8ds0_cam00435_1.jpg)

. A pcie kábellel pedig az a gond, hogy a két 6+2 pin egy szálon van.