Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Végül szétkaptam a legapróbb csavarokra és elkezdtem lefújni matt feketére az egészet.
A hátsó két 8cm-es venti helyét kivágtam és pont bemegy egy 12-es de nagyon sokat kellet gányolni hogy hogyan oldjam meg, remélem lefestve jó lesz mert nehéz eset volt.
Egyenlőre még nem sok van kész de az alaplapi tálca, a táp, meg ami a kártyákat rögzíti (egy műanyag cucc), megvanHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
sanyek2
senior tag
Ha be tudnál szerezni egy kerek foglalatos ventit, az lenne szerintem a legideálisabb...
Az, hogy jól néz-e ki, ízlés kérdése.
Nekem tetszik, annak ellenére, hogy sem a zöld világítást nem szeretem, sem a szekrény hűtőbordákat(nekem is volt->csere vízhűtésre). Egész pofás! Még úgy tudnám elképzeli szépen, hogy az általad elképzelt venti fölé tennék egy ugyan ilyen venti-rács párost (persze ha odafér a bordától).
Én is ügyködtem effélét, mikor még passzív hűtés meg miegymás volt a vason.
Forrófejű vidikari volt bent, plusz a borda sem fogta vissza a hőt, ezért jött a kompakt vízhűtés, meg az új vidikari.
Amúgy az én megoldásom egyszerre hűtött le mindent, úgy helyeztem el az oldallapon.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Hm, ez egész jó megoldás.
Milyen festékkel festetted? Nekem very well nevezetű akril festék van itthon.
Ja és nem tudom ártana e ha kitenném a napra száradni.
Ja olyan kábelkötegelővel vannak összefogva a kanócok az íróasztalom mögött, az kb 1000 forint, csak amit a balassagyarmati teszkóban kapni az szürke. -
ZetorGumi
addikt
Nem csillog, ha olyan lakkot veszel, lehet venni csillogó lakkot is.
A legbiztosabb festés tényleg, ha előtte jól lealapozod pár rétegben, és utána a festés. De ha jól emlékszem a festés menete, vagy itt, vagy a barkácsolós topikban le lett írva.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
addikt
-
imibogyo
veterán
Ok, a Chieftek az nagyobb, de a fehér 2x akkora? Nézd meg jobban. A mATX lapom faltól falig ér benne. Ez az egyik legkisebb házam, még egy CM 692II is hatalmasnak tűnik mellette.
Egyébként sem a nagyság a mérvadó, hanem hogy hova tudod dugni a kábeleket. Ha van az alaplapi tálca mögött hely, akkor kis házban is tök szép lehet a kábelezés, ha nincs, akkor egy hatalmas házban is ronda lesz a kábelezés. Az ő esetében pont az utóbbi áll fenn. Hiába lenne helye, még sincs elrendezve szépen.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Már megszoktam, mert a TV-t 2010 dec. óta így használom.
Lábamnál van kábel bőven igen... (2db 12-es elosztó fullon)
Am. van még alul kis "polcon" Külső HDD-k , DvD olvasó , meg az ADSL Modem / Router (WiFi) + IPTV -hez vez. nélküli jel. továbbító is (főcsatlakozóba bedúgva) stb...+ lábam mellett egy PIII-as Dual Server-Broadband gép is
(összfogyasztás szép lehet, csoda, hogy a bizti bírja ezt a terhelést amit 1 fő konnektorba lead...)kristof123 : , Remek egérpadot használsz (nagy batár !)
Am. én pontosan EZT használom.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ramses07
Modder
-
GeronimoTama
tag
Hát igen jó is lenne ha nekemis olyan szép kábeleim lennének a tápon, de erre a gépre nem akarok már nagyon a kinézetére költeni, max piros neon-t vagy ledsort bele, majd jövőre szeretném átköltöztetni egy CM Storm Scout II-be, addig is van egy mATX alaplapom processzorral és majd ahhoz veszek egy FD Core 1000-es házat.
GTAO: tamadotcom
-
Because
őstag
na itt pedig lenne hely az asztal mellett nem is értem miért van fent ez a gépház... még a végén bekapja valaki ujját
(#44122) bombibmw: szerintem butaság így tartani... de ő tudja, az biztos hogy megvan az áruk azoknak a ventiknek, de jó nekem az artic F12
(#44120) ST05: inkább használom mint szeretem
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- NZXT H210 Fekete-Fehér Számítógép ház
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Lian Li O11Dynamic XL (ROG Certified) Midi-Tower - fekete (O11DXL-X) + Vertikális GPU keret
- EKWB EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi DISTRO Plate
- EKWB EK-Quantum Velocity D-RGB - AM5 Nickel + Plexi CPU Vizes blokk
- EKWB EK-Quantum Surface 360-as radiátorok!
- Lian Li Lancool One Digital (E-ATX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest