- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
spanglee001 #62624 üzenetére
azt láttam, de ez láthatóan szétszedhető, engem konkrétan érdekelne, hogy mi ez és hogy lehet megtalálni az interneten.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
spanglee001 #60316 üzenetére
A G710+ sokáig kérdés tárgyát képezte, de egyrészt marha drága, másrészt nem a legtartósabb darabnak tűnik. Másrészt egy ideig kerestem is Pesten 710+ tulajt, hogy megnyomkodjam, de nem találtam senkit.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
spanglee001 #60311 üzenetére
G15 nagyon jó játékra - csak nincs rá idő ugye - viszont nem bírok gépelni rajta, ahhoz nekem túl kemény. Erre a célra van a Samsung bill.
A Genius egérrel notin szoktam egerészni ha javításra hozzák, ott maradt. -
SoulReaver
veterán
válasz
spanglee001 #60311 üzenetére
Az egyik szett gondolom vezeték nélküi, ágyból kockulni pl..
-
Figlár
csendes tag
válasz
spanglee001 #60297 üzenetére
Nekünk meg egy másfél éves lakberendezőnk van és egy négy hónapos kutya.
-
válasz
spanglee001 #60127 üzenetére
Az emberi agy korlátozott mértékben de képes érzékelni a mély hangok irányát is. De mondom, a mély ha középen van nincs baj és sztem hátul se.
-
KAMELOT
titán
válasz
spanglee001 #60130 üzenetére
Na kérem még egy Cosmos II tulaj. Üdv. tesó!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
spanglee001 #60132 üzenetére
Image resizer ezt használom, beépül a win jobb gombos menübe, kiválasztod a képeket jobbgomb és "resize pictures". "sajnos" a telefonom nekem is nagyobb képet készít mint amit enged a PH képfeltöltő (nem prémiumosként).
Cégnél le van tiltva a képfeltöltés host, így a képeket mobilnettel "kellett" megnéznem
.
A lexan lemez meg a viledás téma simán belefér a taknyolós gányolós topicba
De itt is helye van, mert így néz ki
Kis, akarom mondani Sok munkával igazán szép is lehet!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
spanglee001 #60130 üzenetére
why képfeltöltés?
-
imibogyo
veterán
válasz
spanglee001 #60127 üzenetére
Mert ez így is van. A több "mélynyomónak" is amit említ, általában egészen mások az okai, nem az iránykarakterisztika. De ez itt nem túl topik-ON.
(#60116) momo2828:
Tetszik. Bár én is vagy a falra-rögzítés mellett szavaznék, vagy a hangfalra tenném a monitort.(#60123) scope2007:
Szerintem is nagyon ronda ott az a VGA. Add nekem és vegyél a helyére egy fehéret. Én meg duzzogva berakom majd a gépembe. Nekem úgy is menne az alaplapomhoz. -
g1-killer
tag
válasz
spanglee001 #59967 üzenetére
fogod és belerakod a házba
-
seniman
veterán
válasz
spanglee001 #59965 üzenetére
Van ennek lába,minek kifúrni a házat?
-
seniman
veterán
válasz
spanglee001 #59963 üzenetére
A Mora-ra gondoltam.
-
seniman
veterán
válasz
spanglee001 #59961 üzenetére
Vagy a modding topikban.Teljes értékű,vagy a Core edition?
-
CAB85
tag
válasz
spanglee001 #59817 üzenetére
Nekem egy Akracing Nitro van, sokáig a munkahekyemen használtam azt, aztán otthon. Nemlehet összehasonlítani egy hasonló székkel sem. Az ergonómia, a kialakítás mind zseniális. Azóta nem fáj a derekam amióta abban ülök. Az ára meg annyi amennyi. Ennek a többszörösét köktöttem el székekre az évek alatt az ikeában, kikában, és az összes ilyen helyen... Egyik másik közel ennyibe került, de még csak a közelébe sem ért kényelem és minőség szintjén.
-
Atke
senior tag
válasz
spanglee001 #59817 üzenetére
-
imibogyo
veterán
válasz
spanglee001 #59780 üzenetére
Akkor én nem tartozom a többség közé. Sarok- és szalagcsiszoló, dekopír, fúró, marógép és rengeteg minden más szerszámot tartottam a feleségemtől el rekvirált spejzban...
-
MasterMark
titán
válasz
spanglee001 #59772 üzenetére
Már ne haragudjatok meg, de ez ótvar gagyin néz ki.
Viszont a lecserélt állványokat elfogadom bárkitől.
-
RazoR
veterán
válasz
Ez nagyon király! Rendeltem is egy pirosat!
-
keIdor
titán
válasz
Uhh, a piros igen szépen nézne ki itt az asztalon.
-
válasz
spanglee001 #59724 üzenetére
Nekem is olyan logi egerem van , de azert a legjobbnak nem mondamam
Nekem tovabbra is a Microsoft Intellimouse 1.1a es a 3.0 a favorit , csak kar ,hogy mar nem lehet kapni oket ujonnan. -
SoulReaver
veterán
válasz
spanglee001 #59726 üzenetére
Na majd, ha lesz rá felesleges pénzem, akkor az egeret tuti megveszem! Meg valami jó egérpadot, mert a mostani egy steelseries, de nagyon koszolódik, meg érdes a felülete, sokszor azt veszem észre, hogy darabos a mozgás, miközben armored warfare-ban célozni próbálok..
-
SoulReaver
veterán
válasz
spanglee001 #59724 üzenetére
Hmmm, annyi pénzért jónak is kell lennie.
MediaMarkt ban most ez az egér, meg a g910 bill, Csak 68k...
. Ebből csak az egér 20k.
A zalmannak van hasonló egere, az is jócucc lehet, mert drága
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
spanglee001 #59479 üzenetére
Köszönöm, hát nekem ez tetszett, meg ez is illik a géphez.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #59479 üzenetére
Nem az a sotet barna? Nekem a full fekete is bejonne, de olyan meg nincs.
-
juve600
nagyúr
válasz
spanglee001 #59291 üzenetére
feleségem ennyire nem profi,de azt mondta a következő gépcsere után mehetek a háztól
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #59291 üzenetére
nem szabad túl közel engedni őket
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #59272 üzenetére
proci 65W, VGA 75W, a többi legyen 50W (nincs annyi) összesen 190W akkor minek nagyobb
Házat feketét akartam, de az pont elfogyott, meg amúgy is mindenki feketét vesz,
várni meg már így is sokat vártam. Jó ez nem foglal sok helyet, meg asszony azt hiszi olcsó volt a gép, mert kicsi -
Zsmester89
őstag
válasz
spanglee001 #59039 üzenetére
én még monitort sem vennék..filmre, netre, játékra elég egy nagy tv. Bár nagyobbat vennék, 65" de azt már 4K-ba...később pedig oledben
pénznyelő technika...
-
KAMELOT
titán
válasz
spanglee001 #59039 üzenetére
Itt ez a trend. 240k kártya és 1080p 40k monitor
Én is a monitort nézem és a szemem fontos.
-
nemethati
senior tag
válasz
spanglee001 #58580 üzenetére
-
energy4ever
addikt
válasz
En csigat tartok, megse nyalkasak a ventik a gepben...
-
Grózi
veterán
válasz
A macskaszőr mindenhova bejut,de ez nem az ő saruk-te voltál hanyag!
-
SoulReaver
veterán
válasz
spanglee001 #56955 üzenetére
Én a két oldalából ki vettem a kis ventiket, nem sok értelmük volt. a többit átrendeztem, abszolút nincs hangja egyiknek sem. Felül 2 akasa viper pörög, de még azok is halkan.
(#56953) juve600
Nálam a szellőzés volt a szempont, nem néztem, hogy titánból legyen a ház... -
válasz
spanglee001 #56039 üzenetére
ja itt is 2 vrm van . Raknek en be ilyen venti kartyat , de majdnem rajta vana vga-n a procihuto , kb 3cm van koztuk ,igy nem fer be semmi
-
eventus
veterán
válasz
spanglee001 #55752 üzenetére
Gép mellett bagózni, azt szívja be? Kaptam már bagós gépet tisztítani, hát nem volt üde
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Basssszki de komoly! Régóta töröm az agyam hogy beszerzek egy faja autó ülést a gépem elé
Te adtad meg a végső löketet! -
bombibmw
veterán
válasz
A hamutartó mindent visz.
Látom, átrendezted kicsit a szobát.
Így azért jobban el lehet férni,mint amikor még az asztal volt a gépezet.
Szép szetáp,grat! -
Grózi
veterán
válasz
Az egészről a játszószoba jut eszembe.
Nekem az asztalban jobban bejött,talán mert mindig vágytam egy szó szerint asztali gépre,de még olyat nem építettem.Ami késik az mondjuk....a Máv -
Grózi
veterán
válasz
spanglee001 #55683 üzenetére
Rakd rendbe a kábeleket és hanyagold a kábelkötegelőt-akkor pofás kis gép lesz!
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #55683 üzenetére
hát van még mit rendezgetni rajta, tegnap én is 1-1,5 órát szereltem egy CPU hűtő csere miatt, mert hátsó felfogatásos és mindent ki kellett szerelnem, hogy a lapot kivegyem (mini-ITX átka) meg utána 3x variáltam át a ventilátorokat
elégé ki lett centizve minden:végül cseréltem a gyári ventit, mert hangos volt és sajnos el kellett forgatnom, mert veszélyesen közel volt a VGA:
-
KAMELOT
titán
válasz
spanglee001 #55563 üzenetére
Az lehet csak későbbiekben nehogy gondjaid legyenek a klíma végett! Egy jó tanács! Nekem a szobában 35 fok van és a gépházban így is csak +5 fok van a téli hőmérséklethez képest! Ennyit tesznek a jó 23-as ventik!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
spanglee001 #55477 üzenetére
Abból csak a PWM-est ajánlom, 1000 RPM körül max, más esetben igen hangosodik. Sima F12-t is használtam, nem valami halk már.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
spanglee001 #54031 üzenetére
Tetején, azért van egy nagyobb hely az alaplap és az asztal eleje között, hogy ne takarjon el semmit. Most is így van az asztal, amit használok, csak nincs benne a gép. A méretei kb ugyanazok lesznek, mint a mostaninak.
-
erkxt
tag
válasz
spanglee001 #53812 üzenetére
de amúgy is szeretnék egy vezérlőt
-
válasz
spanglee001 #53812 üzenetére
jaja, max 2-300 HUF egy 3 vagy 4pin elosztó
-
chemand
aktív tag
válasz
spanglee001 #53763 üzenetére
Így már megértem, hogy miért is lehet annyira lényeges, hogy a játék is az SSD-re kerüljön.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #53740 üzenetére
Húha
-
paperboy
senior tag
válasz
spanglee001 #53635 üzenetére
Gondolom nem így takarásban lesznek egymáshoz képest...
-
spanglee001
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #53612 üzenetére
ilyen gépet miért krumplival fotózol?
-
kungzi
veterán
válasz
spanglee001 #53612 üzenetére
Majd egy olyan képet is pls, ahol látszik is valami
Köszi
-
hszilard666
veterán
válasz
spanglee001 #53365 üzenetére
Valmivel meg kellett emelni a tartályt és ez volt a kezem ügyében!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
spanglee001 #53307 üzenetére
És én még attól fosok hogy 65-70cm-ről pixeles lesz a 27"-es BenQ GW2760HS moncsi. Bár meg kell hagyni hogy sajna szemüveges vagyok (távollátásra) így lehet még jobb is lesz.
-
feldeci
tag
válasz
spanglee001 #53224 üzenetére
CrossFire: Nagyon (értsd _nagyon_) olcsón jutottam ezekhez a kártyákhoz, először csak egy volt, de kezdett kevés lenni az újabb címekhez, ezért lett egy második (ismerős befejezte a bitcoin-bizniszt
). A legtöbb esetben nagyon szépen skálázódik, a gyermekbetegségek eltűntek, szóval mint technológia oké. Most már simán az van, hogy valóban x2 teljesítményt hoz egy kártyához képest. Én pedig vsync 60fps mániás vagyok
De: hangos, mivel az alsó kártya fűti a felsőt, sokat fogyaszt és vannak olyan címek (például Far Cry 4) amihez a mai napig, 4 hónap után sincs CF profil úgyhogy nem is működik (szégyen). Dragon Age: Inquisition pedig ott az eszméletlen idegesítő texture flickering, amire szintén nincs a mai napig megoldás és csak CF/SLI esetén jelentkezik.
Mindent összevetve az egy kártya jobb, erősen gondolkodom, hogy eladom őket és veszek egy rendes kártyát. Viszont ezzel már meg akarom várni 390X-et, hogy milyen lesz.
-
Supr@
senior tag
válasz
spanglee001 #53224 üzenetére
Backplate nem sokat hasznal, nekem a vga-n van, de ugyanugy elkezdett picit logni, 4honapos kartya
max egy kicsit javit a helyzeten.
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #53227 üzenetére
ua, mint az sli, de javítsatok ki
-
jhorogh
aktív tag
válasz
spanglee001 #53148 üzenetére
Nem rossz cucc
(#53143) imibogyo: tévedtem, nincs két kör
-
imibogyo
veterán
válasz
spanglee001 #53130 üzenetére
mert mint utólag kiderült 2 kell belőle
Öööö, mihez is? Ha normális a rendszered, akkor jó ha 1-5 fok eltérés lesz a hőmérsékletek között a rendszer két legtávolabbi pontján is. Nekem még annyi sem volt a passzív rendszeremben. 0,2-1 fokok voltak a különbségek, mondjuk nekem csak egy radiátornyi volt az érzékelők között a távolság, mert "kicsi" volt a rendszer az egy darab 480-as radival és egy darab CPU blokkal. Egy nagyobb rendszerben több radi, több blokk stb.-nél simán lehet nagyobb különbség (ezzel nincs személyes tapasztalatom, mert mindig az egy darab de elég nagy radi híve voltam), de kétlem, hogy akár ott is akkora különbség legyen, hogy érdemes legyen mérni.Atke:
"levegőt még épphogy áteresztő penetrális rácsszövet"?
Csak egy tipp. Én is kíváncsi vagyok a megoldásra.(#53144) jhorogh: Lehet. Erről lemaradtam, hogy írta volna.
-
idegbeteg18
tag
válasz
spanglee001 #53132 üzenetére
Két blokk közé rakok egy radit majd, ne fűtse egyik a másikat. Én így gondolom, na de elég az offból. Jelentkezem amint kész a szerelés.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
Én tudom, de látod, hogy így is le lettem szólva. Nekem ami most van a gépben az is közel van a 200 hoz...
-
idegbeteg18
tag
válasz
Még egy 240-es radival bővítve lesz a rendszer, ha a vga is hűtve lesz.
-
Erdei88
veterán
válasz
spanglee001 #53076 üzenetére
Köszi!
-
bododani
senior tag
válasz
spanglee001 #53048 üzenetére
Aaa én itt nem is látok itt gépet csak egy SSD-t ! Miért nem rendezed el? : )
zsombor22: Elég király lett nagyon bejönnek a színek és az egésznek az összképe!
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #53048 üzenetére
Why
-
sixpak
nagyúr
válasz
spanglee001 #52887 üzenetére
Tényleg meggyőző...veszek is egy párat.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
spanglee001 #52350 üzenetére
ezt lan partyra elég lenne elvinni
-
sanyek2
senior tag
válasz
spanglee001 #52335 üzenetére
Pedig azt írja Megjelenés:1
Eddig 0 volt. Nem működik a link? -
KAMELOT
titán
válasz
spanglee001 #49358 üzenetére
És ez micsoda a képen?
-
Grózi
veterán
válasz
spanglee001 #49323 üzenetére
Van itthon 3 egy Strike-x panelhez tartoznak,de mind 55 cm.Nem elég?
Jones 965:
Le a kalappal!!!! -
MastR
tag
válasz
spanglee001 #49073 üzenetére
Az UV reaktív csövek azok nagyon adják
meg amikor látszik az ülés
Nagyon jó kis birodalom..
fps-t is szoktál nyomni a TV-n? pl BF4 vagy hasonló, mert amikor én rákötöttem a TV-met akkor brutál input laggom volt. nem is értettem...
KAMELOT: Nagyon jó kis alaplap... sokan nem is tudják.. azt mondják az is csak Asrock... de X79-ben ez nem az a szint ahol ők vannak -
MastR
tag
válasz
spanglee001 #49069 üzenetére
Ahogy néztem roncsolás mentesen nem szedhető le a hűtőborda ( ill ugyanazzal a csavarral nem tehető vissza) a PCH-n és a VRM-en is ilyen rögzítést használnak az alaplapon. A 290X-re is vizesblokkot tettem, és mivel Asus a gar ugrott is.. nem mintha baja lenne így 40 fokon, de azért csak egy 150eFt-os kártyáról ugrasztottam le a 3 év gart. És eladásnál számít ez. Az alaplapnál inkább nem játszom el ezt még 1x. A te gépeddel minden oké ?
Because: Köszi, szerintem is jó lesz ez.. Nem is látod a sorját a képen csak tudod hogy ott van, mert láttad a munkaközi képen
Azt meg kell mondjam, hogy ebben a topikban a toppon kell lenni, ha valaki bemutatja a gépét, mert az itt jelenlévők erre fokozottan figyelnek. Köszi nektek hogy nem engedtek félmunkát végezni
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001 #48987 üzenetére
Igazad van
, most meg a vga nem ad életjelet, "nincs jel"
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001 #48985 üzenetére
Rendeltem egy 3 pin - molex átalakítót, remélhetőleg azzal jó lesz.
-
válasz
spanglee001 #48943 üzenetére
Remélem már nem kell karbonozni ha lesz következő mod akkor csak minimális lesz az tuti! Am zöld lötyi lesz benne mivel a valvoline super collant csak abba van. Jól elüt de nem baj. Kénytelen vagyok ezt használni mivel ez a legtutibb korrózió gátló. Nem szeretném ha hazajövök és azt látom hogy a rezeratorok ráolvadtak az asztalra
-
válasz
spanglee001 #48940 üzenetére
nem olvastad végig mit írtam külön lett volna a 2 tartályban.
Összedobtam egy videót a haladásról:[link]
Cris99: Most már fekete nem lesz olyan gáz.
-
Grózi
veterán
válasz
spanglee001 #48905 üzenetére
A tápon lévő Corsair matrica színei nem stimmelnek,így levakarod és matricással megcsináltatod olyan színekkel ahogy tetszik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
spanglee001 #48905 üzenetére
PL: [link]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001 #48811 üzenetére
Vízhűtés elosztó csonk. Van belőle T-L és Q elrendezésű. Ennél 3 belső és egy külső 1/4-es menet van.
Szerk. az előzőhöz : proci blokk, vga blokk szintén pipa. -
válasz
spanglee001 #48677 üzenetére
Azért az elég kemény, ha úgy reszelne vágna hogy a cuccot nem szedi ki
Minjá be hu... ez annyira jó
-
Bacusuz
őstag
válasz
spanglee001 #48577 üzenetére
Szupi
-
Bacusuz
őstag
válasz
spanglee001 #48541 üzenetére
hali!
a fejhallgató állványt hol vetted? -
Ramses07
Modder
válasz
Nagyon beteg a szobával együtt, de jó!
-
Neoteric
addikt
válasz
F@szán néz ki, de nem kényelmetlen h ilyen magasan van a monitor?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001 #48546 üzenetére
Szintén zenész
Grat a konfighoz, király lett.
-
Tirexi
addikt
válasz
Olyan egerem van nekem is.
Jó lett grat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vagány lett.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Igazi pöpec gamer kuckó.
Az egy Astra ülés?
Én is hasonlót tervezek, csak egy A6 üléssel, az valami kegyetlen kényelmes.
-
mrbig25
őstag
válasz
spanglee001 #48376 üzenetére
Róla van szó.
Ugyan már nincs fent a hirdetése, de ha írsz neki és még foglalkozik vele, akkor biztos tud segíteni.
Régebben méhsejtrácsos,-és körperforált acéllemez is volt nála + méretre vágott 1,5mm-es alulemez. -
Grózi
veterán
válasz
spanglee001 #48368 üzenetére
Ha már téma a Corsair ventikből melyiket ajánljátok léghűtésre(egy Matterthornra ventinek)?Az sp verzió vagy melyik tud legjobban hűteni?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
spanglee001 #48278 üzenetére
Ahogy mondod. Az elején aggódtam kicsit, attól féltem belemélyed majd a toll, de ez mégiscsak parafa, meg már ezer éve a fiókban volt. A hetekben felkerül pestre és időm is lesz, úgyhogy szétszed, takarít.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #48261 üzenetére
-
Zozzz2000
tag
válasz
spanglee001 #48083 üzenetére
Én is ilyen kábellel tettem ki " az ablakba "
az 560 GTX et, hibátlanul müködik . Azt a részt takarásba teszed nem néz ki rosszul .
-
jhorogh
aktív tag
válasz
spanglee001 #48089 üzenetére
Nem, mert ez 1x-16x kábel. A táp csak akkor kell, ha bányászol és 4-nél több kártya van az alaplapra kötve.
-
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #48088 üzenetére
EZ teljes sebességében ugyanúgy működne mintha, az alaplapba tolnám a vga-t? Kicsit esztétikusabb, és stabilabb tápcsatival rendelkezik.
-
viperabácsi
addikt
válasz
ment egy pü
-
smiti
veterán
válasz
-
mrbig25
őstag
válasz
spanglee001 #48066 üzenetére
Mivel a legtöbb témához kapcsolódó topikba is betetted a kérdést, ezért a vizes topikban válaszoltam, mert eredetileg onnan indultál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest