- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
scope2007 #57482 üzenetére
Szép-szép, csak olyan üres.
Viccelek, tetszik nagyon...
Mondjuk még mindig 100x jobb így, ellentétben az enyémmel, mert annál meg nőgyógyásznak kell lenni. Ráadásul most vettem egy passzív 750Ti-t is a gépbe (eredetileg "no dVGA" módhoz terveztem a házat) és ettől most nem lehet felrakni az oldallapot. Jan. 30-án már költözünk az új házba (lesz műhely), és akkor újramarom az elemeket plusz 4 centi szélességgel. Ja és 100%-ban passzív a gép.
-
eventus
veterán
válasz
scope2007 #54512 üzenetére
Lehet nyerni par fokot, ha kintrol sziv be friss levegot es nem a vga meleget szivja at. Ezert lehet akar elore is tenni, vagy fent beszivasra es hatul is szivjon be, a radi ala. Aztan elol persze ki. Viszont elol a nem tud addott esetben olyan jol tavozni a levego, mert fedettek a ventik.
-
JasL
őstag
válasz
scope2007 #54512 üzenetére
Házból kifele kell tolni a levegőt, főleg felfele, ugyanis ha befele szívnád felülről, nem alakulna ki a finom áramlás, ugyanis a meleg levegő felfele akar áramlani (a beszivott levegő meleg lesz, miután átment a radi lamellákon), pont vissza a radiba. A helyes megoldás, az, hogy minden venti olyan irányban álljon, hogy alulról felfele, illetve előlről hátulra irányba tolják a levegőt.
-
hszilard666
veterán
válasz
scope2007 #54365 üzenetére
Nem is arról van szó hogy nyomorognak, de egy pici gép ami pokolian erős nagyon badass imo. Amin most nagyon agyalok az az hogy veszek egy air 240 es corsar kuckót, belepakolom a dolgaimat és kap egy kis vizet
csak nem tudom hogy be fér e a videókártyám blokkostul, elvileg túl magas lenne
-
csontraket
tag
válasz
scope2007 #53888 üzenetére
Szép lesz! Bár én a Be Quiet-ben nagyot csalódtam anno
nagy hűtési teljesítményt igértek a Dark Rock2-nek megvettem és épphogy hűvösebben tartotta a procim mint a gyári hűtő...(ráadásul megvettem jó drágán)! Vízhűtővel szebben is mutatna jobban is hűtené a procit , meg több helyed lenne és nem utolsó sorban a házban a légáramlás is jobb lenne!
-
bombibmw
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest