- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
m0h0senator #68472 üzenetére
Köszi, próbáltam, de akkor már belógna a "képbe" a cső, illetve a felső AIO az már gyárilag forgatható, lehet majd átrakom alulra. Meg elvileg DIY el lehetne forgatni az alsót is.
-
Skynet258
veterán
válasz
m0h0senator #66897 üzenetére
Köszi srácok!
A tartó konzol egy tök egyszerű Alzás verzió, nem akartam túl sokat költeni de azért nézzen ki valahogy meg legyen variálható, hogy miképp teszem fel. Ami még fontos volt, hogy a kábeleket el tudjam vezetni, most ugye ott lógna 4 is a monitor mögött (monitor táp, Display Port kábel, Corsair-hez is táp meg USB).
Ugyanezt a konzolt meg lehet találni máshol is más néven, valami generic cucc amit matricáznak pár cégnek. Amúgy nincs vele semmi gond, akár olyat is lehet venni amiben alul van USB csati, az se rossz megoldás amúgy. -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
m0h0senator #66343 üzenetére
Most nézem, hogy nem ment fel a kép. Este még telórol látszott, ma reggel meg kép sehol.. Most vagy én voltam a béna (de eskü láttam, hogy feltolta a képet), vagy valamit mismásolt a ph, vagy a telóm. SZóval ilyen lett, olcsó, valahogy ki is néz, meg jobb mint az előző 100 éves tömör fekete tömeg gyártott.
-
Balazska90
tag
válasz
m0h0senator #66125 üzenetére
Nem értem, mit kellene vele csinálni?
-
bombibmw
veterán
válasz
m0h0senator #56019 üzenetére
Köszönöm!
Valhogyan el kell futnia a YT-nak, meg a PH-nek.KAMELOT:
Gondolom, milyen netezős az. -
lotTóni
tag
válasz
m0h0senator #55246 üzenetére
Valóban furcsán hat.De tervben van egy erőteljesebb tuning cca.5Ghz,amihez nem árt ha "nagyobb" a légmozgás arrafelé,ha már fetblockot nem teszek rá.
-
Henk
veterán
válasz
m0h0senator #54646 üzenetére
Azért variáltam a D5 fordulatával mert van ahol a pumpa hangját hallom már, de ha változtatom a fordulatot van olyan tartomány ahol erősebben rezeg és búg a pumpa és ezt jobban kihallom a házból. Amúgy nem is rezgethetné a házat mert nem elég, hogy gumi lábakon van még alatta van egy Shoggy Sandwich is. Tehát szerintem nem is a ház rezonál hanem a pumpa maga csak most annyira nincs hangja másnak, hogy ezt is meghallom ha csend van.
-
Henk
veterán
válasz
m0h0senator #54643 üzenetére
Rezonálást, de nem a ventik csinálják hanem a pumpa. Mióta felragasztgattam a szigetelést jobban kihallatszik a pumpa hangja.
Most állítottam a fordulatán így kicsivel jobb.Grózi: Előtte Apache Black-ek voltak és nem igazán halkak, azoknál azért jobb az e-Loop.
-
scope2007
addikt
válasz
m0h0senator #53866 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
m0h0senator #53704 üzenetére
Ja ha bekötöd a VGA-t is akkor a két radi pontosan jó!
-
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #53699 üzenetére
Király!
-
KAMELOT
titán
válasz
Készül csak minek neked oda 2 radi mikor csak a CPU-t vizezed?
Összképbe piros vagy fekete csövek illenének!
Milyen radik azok? -
Grózi
veterán
válasz
Jó lesz az!
-
bombibmw
veterán
válasz
m0h0senator #53660 üzenetére
Nem-nem.
Elegem van az eszement költekezésből,ami a gépet illeti,így most csak egy 970 marad,aztán lehet,hogy megy az egész gép nemsokára.(#53662) Erdei88:
-
BL@CK
tag
válasz
m0h0senator #53116 üzenetére
Igen, szét kell szedni hozzá, de tényleg ez a legjobb. Szétszedéshez ugyanúgy a Lutro szétszedőjét ajánlom, vagy MDPC-set a többivel csak bohóckodni lehet, nem normálisan dolgozni.
Erdei88: Igen, az annyi sajnos, valamit valamiért, ha a legjobb kell ez az.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
m0h0senator #53027 üzenetére
Ebből kiindulva nem lehet az olyan rossz, sőt!
Az viszont hűtést tekitnve kapufa, hogy a gépház tetején nincs kilépő. Valószínűleg lefelé tolja a levegőt a rendszer, ami nem túl előnyös, ha azt vesszük, hogy a meleg levegő felfelé száll ugyebár. Ezzel együtt is egész jó lehet a megoldás. -
Petyyyyy
addikt
válasz
m0h0senator #53025 üzenetére
A szín még csak csak, de sajátnak tuti nem kéne. A kábel menedzsment igényes, viszont hogy egy normális asztalra nem fussa, az sajnálatos. Nem lehet túl nagy élmény olyan közelről bámulni azt a monitort.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #52539 üzenetére
-
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #52539 üzenetére
Nem feltétlen. Láttam valamelyik fórumon hogy elszorították a csövet és úgy cseréltek vga blokkot!
De ha akrilnál cserélnél valamit gondolom akkor kell csövet is csinálni. De határozottan szebb (nekem) mint egy rendes flexibilis csöves rendszer!
-
Grózi
veterán
válasz
m0h0senator #52518 üzenetére
Inkább 1 erősebb vga(pl 980),feleannyi sz@pás és egyre kevesebb játék profitál a cf/sli-ból.
-
Supr@
senior tag
válasz
m0h0senator #52518 üzenetére
Volt mar, 7870cf-em, itt-ott voltak vele gondok, nem nem egetveroek, mikor kijott a wolfeinstein, akkor anban nem ment, illetve a watch dogsal voltak gondok.
nem akartam cf-et, de tervezek meg 2db monitort, azt meg meg kell valamivel hajtani.
de ez meg ugyis tobb mint fel ev. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #52489 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #52483 üzenetére
Az előző tulaj fújta át, mivel ez a ház alapból full fekete volt. A bolti ár feléért nem volt rossz vétel ez, plusz már nem is változtatnék a színén, bejön.
(#52484) bombibmw:
alternatíva lett volna az msi z97s krait esetleg, csak az a fene mpower hűség, meg épp akadt egy procivsl itt aprón.
-
bombibmw
veterán
válasz
m0h0senator #52483 üzenetére
Inkább csak az MPower az,ami elüt egy kicsit.
Hardverileg brutál a cucc.
Nekem annyira nem jön be a csövezés(meg az MPower),de azért le a kalappal a kolléga előtt. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #52289 üzenetére
Szép
A jövő hét nekem is tartalmas lesz, megjön a backplate a kártyához, továbbá egy Z97 MPower és egy 4790k. -
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #51009 üzenetére
Értem. Ebben egyet értek
Bocsáss meg hogy beléd kötöttem
-
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #51005 üzenetére
Mióta baj egy háznál ha pöttöm?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
m0h0senator #50670 üzenetére
Az kicsit kemény lenne
-
bombibmw
veterán
válasz
m0h0senator #50490 üzenetére
Igen,legalábbis azt mondták.
Remélhetőleg szombaton készen is leszek a build-el.bododani:
Lehet ötletet meríteni,az biztos. -
Tirexi
addikt
válasz
m0h0senator #49701 üzenetére
Az igen nekem kell egy ilyen ház.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Lefestette a Saberen a Thermal armort, aztán rájött hogy úúú bazd hisz fektetve van a lapom, aztán elforgatta rajta a venti hely takarót és levágta a fület
Ghetto
-
BlackSoft
addikt
válasz
Ez nagyon király
Mondjuk nem használnám, ahhoz túl extrém, de kiállításon nagyot mutatna
-
törölt tag
válasz
Elég komoly lett az tény
-
válasz
m0h0senator #49428 üzenetére
Jól néz ki, kíváncsi leszek összerakva mit mutat...
Kezd tetszeni ez a ház egyre jobban, annyit mutogatjátok.... -
Because
őstag
válasz
m0h0senator #49428 üzenetére
te se nyitott házat veszel... milyen dolog ez! tessék innovatívnak lenni!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
m0h0senator #49055 üzenetére
Nekem sose sikerült ilyen produkálnom... de az szent hogy én abba procit nem raknék ha így járna.
(#49057) Snip3r_HUN Mint az erdő vihar után
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
m0h0senator #48975 üzenetére
Egy leeresztő csap meg egy Q elosztó.
-
ThodEE
őstag
válasz
m0h0senator #48801 üzenetére
Ó nem tudtam hogy ez az albumfajta jönbe, én a régebbit használom, jobban átlátom
-
Acsi
aktív tag
válasz
m0h0senator #48722 üzenetére
A Coldzero gyártja ehhez van a legtöbb fajta kiegészítő de van még egy két ház amihez csinálnak ilyeneket.
Amúgy horror drágán adják de van videokártyákhoz is plate-jük nvidia logoval, rog jellel, msi stb... minden féle van náluk érdemes körülnézni. Ja és a minőség az elképesztően jó! -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
m0h0senator #48646 üzenetére
Igen a nagyobb Phanteks. Corsair Obsidian 900D-rol valtottam....eg es a folg a ket haz kozott, a Phanteks javara. Nekem nagyon tetszik, minosegi munka. Csak ajanlani tudom !
(#48647) Bacusuz: igen, elfer. Nalam 360-as ven benne folul.
-
Because
őstag
válasz
m0h0senator #48526 üzenetére
és rájöttél, hogy semmi szükség azokra a vackokra mert így is meg tudsz mindent csinálni a géppel
-
Ger_man
senior tag
válasz
m0h0senator #48526 üzenetére
Teljesen jó!
-
törölt tag
válasz
m0h0senator #48180 üzenetére
Ott ni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest