- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Erdei88 #67468 üzenetére
Üdv a klubban, lassan két éve van neo mini-m, azóta hozzá se nyúltam, annyira bejött. (előtte kb. 2 havonta cserélgettem a házakat
) Nagyon a fasza tied, ebből is látszik milyen jól beépíthető ez a kis ház. Én anno rengeteg mitx házat átnyálaztam, de ebben az ársávban tuti befutó, pl. az a anyaghasználat is.
Nálam oldalt van egy 240es radi, kifele fúj, elől pedig 2db 140es befújó, nálam rendben vannak a hőfokok. Ha nincs terhelés csak a cpu ventik mennek 800rpm-en, minden más áll, a vga is, táp is, kvázi néma a ház. -
Indi85HUN
csendes tag
válasz
Erdei88 #65946 üzenetére
Elégedett vagyok, semmi panaszom nem lehet rá.
Hozzá tenném, hogy csupán egy i3-8100-at hűt, de csak félgázon, új játékok esetében se pörög 50% fölé, és a proci játék közben is átlag 40 fokot tart.Szép, igényes kivitelezés, hangja sincs.
Átlag 12ezres árban talán jobbat nem is választhattam volna. -
sagit
veterán
válasz
Erdei88 #65464 üzenetére
itt vettem, de valószínüleg szerencsém volt mert nem hírdet több ilyet
-
Acsi
aktív tag
-
Snip3r_HUN
addikt
-
zolee5016
őstag
válasz
Erdei88 #37365 üzenetére
Szia ezek kézzel harisnyázott kábelek.....a feketék Mdpc-sek a pirosak meg szövetesek,azért sem csillógósak.De a pirosak másodkézből vannak ,nincs infóm az eredetükről!!!Ha valakit érdekel.2010-től 2012májusáig mi is volt,azaz hogy jött létre ez a gép::Evolució
Az összes tévuttal..hibával...és a végeredménnyel.... -
TomiLi
addikt
válasz
Erdei88 #26905 üzenetére
Ha vékony aluminium lemezt szeretnél kivágni, akkor még ezt tudnám tanácsolni. (Én 1,6mm vastag lemezből vágtam ki egy 115-ös furatot)
Nekem is van ilyen, nem azt mondom, hogy egy vér profi szerszám, de egy ilyen furatot sikerült vele készítenem.Türelem kell hozzá, mert lassan "vág". inkább karcolva mar....
Ha ezt a szerszámot választod, akkor majd adok még egy-két tanácsot! -
jaja1981
addikt
válasz
Erdei88 #26905 üzenetére
Vagy veszel lyukkivágót, ez akkor éri meg, ha máskor is szükség lesz az eszközre, ára a használható minőségé 15-30e Ft/méret.
Amennyiben csak egy kell, mármint a lyukból, akkor ajánlott körbefurkálni és reszelővel kiigazítani, vagy egy falapot alátéve dekopir fűrésszel vágni minőségi vaslap vágó fűrészlappal és utána reszelővel igazítani.kpal:
Manuálisan dekopir és reszelő társaságában.
Kellene keresnem egy vízsugaras céget, mert azzal lenne az igazi, de elég kevés az igény ilyen bonyolult kivágásra. -
jones965
Modder
válasz
Erdei88 #26788 üzenetére
Kérdés, hogy mit szeretnél beépíteni? Mindkettő megoldás járható, a munka szempontjából szvsz lényegtelen a különbség. Itt az dominál, hogy a meglévő elég-e a tervezett átalakítás igényeihez. Ez a vízválasztó. Csináltam már elég sok átalakítást, tehát bátran mondhatom - ellenben sok más véleménnyel -, nem minden esetben egyszerűbb a nulláról való építkezés. Hacsak nem valami extrém egyedi megoldásban gondolkozol.
Amennyiben érdekel a véleményem, akkor privátban nagyon szívesen segítek. Mondanám, hogy csinálok is neked egyet, de sajnos idővel nagyon hadilábon állok. Pedig az ilyen elgondolások igazi kihívások számomra. Örülök, hogy vannak ilyen gondolkodás módú emberek, akik nem akarják elfogadni a boltban megvásárolható házakat, és egyedi megoldásokat keresnek. -
mrbig25
őstag
válasz
Erdei88 #21879 üzenetére
Nekem a tűzőgép-kapocs vált be a legjobban. Kellően vékony, ezért simán a helyére csúszik, nem kell rajta csiszolni meg kalapálni. Viszont a vékonysága miatt könnyen hajlik, ezért nem kézzel érdemes csinálni, hanem valami kisebb fogóval megfogni és azzal benyomni, hogy ne hajolgasson össze-vissza.
Gyorsba lőttem pár képet, hogy nagy vonalakban én hogyan csináltam:
a kiindulási alap
egyenesre hajtogatva
a helyén - fogóval segítve, hogy ne hajoljon
és tádám...Remélem másnak is segít.
szerk: a 24pin-es hosszabbítóm csak félig van beharisnyázva, mert félúton elfogyott a harisnya
viszont a harisnyázott rész van felül, így nem látszik az a rész, ami nincs harisnyázva...itt lehet is látni
-
Pero
senior tag
-
csuki00
tag
válasz
Erdei88 #21829 üzenetére
Nagyon jó lett... és a kábelek is jónak tűnnek... én is nagyon gondolkozom a harisnyázáson... mert az oldalon amit mutattál mdpc minőségű (ránézésre) harisnyákat adnak és olcsóbb főleg a szállítási költség.
Csak az a bajom, hogy mivel zárt gépházba lesz így kb soha látom majd a belsejét. És nem tudom, hogy ez így megér-e nekem 5-8 rugót.
De tényleg jól néz ki ez a kék nekem is nagyon tetszik. Ez a dark blue ügye?
TESCO-Zsömle: Szerintem ha a lap is sokszínű meg a ház is kicsit színesebb akkor jól mutatna.
Szerintem a harisnyázás esztétikai plusz. Még csak nem is a színe a lényeg... csak egyszerűen csúnyák a vezetékek.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Erdei88 #21698 üzenetére
Villanyos szakembereknél biztos találsz, ára kicsit horror ha venni akarsz, ütő megállt bennem mikor a mennyi kérdésre faterom benyögött egy 20-25k-s árat, és ezt már kedvezményesen vette valami nagykerből jópár éve
Igazából ha jól nyomogatod fogóval és a végén rányomod sem rossz, de tény, hogy ezzel elég gyorsan lehet aprítani a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest