Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CAB85
tag
válasz ZetorGumi #56282 üzenetére
Persze, szívesen. Kap egy szelíd tuningot a napokban, aztán irhatok egy kis összefoglalót róla.
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
-
CAB85
tag
válasz ZetorGumi #56280 üzenetére
H100i GTX
Ma hoztam el, előtte egy H80i volt, de az előző verzió, nem a frissített kiadás. Fényévekkel könnyebb a szerelése, pedig az sem volt bonyolult darab
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
-
CAB85
tag
válasz ZetorGumi #56198 üzenetére
Összvissz 19-20 centi (pontosan nem mértem), és erős, nagyon bevált eddig A fenti képemen azt látod
-
LLKobe
veterán
válasz ZetorGumi #56198 üzenetére
Google? Specifications.
21.52 x 12.12 x4.09 Centimeter
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Zsohi
őstag
válasz ZetorGumi #50568 üzenetére
A helyedben azért én beraknák hátra egy ventit ami a gép belsejébe fújná a levegőt, vagy inkább push&pull-ban +2-2 ventia radikra. Mert ilyen formában lényegében nulla a légmozgás, ami nem tesz jót a gépnek(HDD, VRM az alaplapon, de még a RAM-ok is fel tudnak forrósodni huzamosabb használat mellett, ha nincsen légmozgás.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MrPetya19
addikt
válasz ZetorGumi #50362 üzenetére
Igazándiból az egyetlen kérdéses dolog az usb3 csatlakozó, mert a vga nem lenne gond, mivel meg van cserélve a chipset és a proci foglalat.
iszilard:
Játék alatt nem megy 70 fok fölé, és ha lesz ablakos oldal lap, szerintem akkor se lesz melegebb.
Igen szeretném húzni majd a procit.
Ha léghűtés lesz, akkor egy phanteks ph-tc14pe kéne kékben, de ez eléggé nagy, vagy egy rajintek ereboss.
Ha meg egybe víz lesz, akkor meg valami 120-as radisat veszek.
Ja és a leghangosabb dolog kb a hdd.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
FID
őstag
válasz ZetorGumi #46974 üzenetére
Tetszik tetszik köszönöm, de 50k az iszonyat érte és már így is 75k-ba fáj a vizem
Zalman Reserator 25k (Igen az mert nekem bejön és anno hiába lettem a vizes topikban rábeszélve a 2 dualradi laing pumpa stb.... Én nagyon megbántam hogy eladtam.[link] Tody-tól: Első kör 27k Második: 16k a többi meg most jön majd postán jövő 7n. a többi Ezzel nem lehet leállni! Még egy kis hollanderes csati, egy kis csap, egy kis bilincs váááá Bár szerencsés vagyok mert ha veszek a gépbe valamit a régit megkapja az asszony és nincs vita Ilyenkor megérne egy fényképet hogy wow evvel a vgaval sokkal jobb a játékYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Drizzt01
őstag
válasz ZetorGumi #44206 üzenetére
Úgy tervezem , hogy a takarólemez 3 rétegű 5mm plexiből csinálom , amiben a középső rétegbe lesz a vízjárat . Abból vezetem fel a kártyákhoz . Egy másik csatornából meg a procihoz .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
bombibmw
veterán
válasz ZetorGumi #43670 üzenetére
Az alsó be van csavarozva a HDD keret gyári csavarlyukaiba és csak a felső lóg.
Majd veszek egy pár szép fekete ventit és megoldom a felső elhelyezését is esztétikusan,meg a H100i-re is,mert még 1000RPM-en is megsüketülök tőlük.Off: Milyen 3-4k árú fekete ventit tudtok,ami minden szempontból(hang,légszállítás,kinézet,stb.) jó lehet?
-
jhorogh
aktív tag
válasz ZetorGumi #43167 üzenetére
Mivel nem 3570k-m és nem 7950-em van sehogy. A meglévő konfig mellé ha megy még 1 7870 Tahiti akkor azt le tudom hűteni 2db 2x120 as radival. Senki nem mondta, hogy 7950-ről van szó, én azt írtam, hogy ha még 1 kártya bekerül a gépbe... És nem 1db hanem plusz 1db radiról írtam ami már összesen 2db, olvass vissza.
Nem értem miért kell egyből belekötni abba amit ír valaki.
[ Szerkesztve ]
-
-
bombibmw
veterán
válasz ZetorGumi #41240 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Igen,de ezek a RAMok nagyon jó áron voltak és le kellett csapni rájuk.
Viszont így jó áron tovább is tudom esetleg adni és jöhetnek a feketék,esetleg fehérek.
Egyébként még ez sem lesz végleges talán,mindig van valami,amibe belezúg az ember.(#41236) Atke: Gratula,az nagyon szép!
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz ZetorGumi #40455 üzenetére
Nekem már mindegy próbálok vigyázni a sérülékeny részekre, csak másnak írtam tanácsként.
Nem gondoltam hogy ennyire sérülékeny csak amikor már minden megvolt és kezdtem összerakni
(táp, teljes gép kívül-belül festve)Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
válasz ZetorGumi #40440 üzenetére
A szine marad ilyen sz mint festve? Nem csillog?
Ahogy régen is írtam azokon a részeken érzékeny (körömmel lekaparható) ahol a sima alura ment fel. A házat is átfestettem mert frissíteni kellet a feketét és ott tartós, nem kaparható. Valami jól tapadó alapozó kéne alá.Én még egy jó régi Thermaltake házat használok [link]
Nem is akarom lecserélni jó sokba is került régen és mai követelményeknek megfelelően próbáltam átalakítani.
A felesleges csicsa már semmi sincs rajta. Még amit szerettem volna az a előlapon az alsó 3x5,25 helyet egybe lyukacsos takarólemezzel helyettesíteni mert mögötte van egy 14-es venti és s gyári takarólemezen elég kicsik a lyukak.[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
westcoastog
veterán
válasz ZetorGumi #40432 üzenetére
Bár most nézek képet, talán a fekete műanyag gyűrűt lehúzva kicsúsztathatóak a kábelek is.
6k volt a táp.(#40433) zolee5016
Értem, bár ha vennék is valami alulemezt azt nem nagyon tudnám meghajlítani, szerszámok nélkül.
Hát feketére harisnyáznám, de még utolsó heteimet töltöm diákként így semmi pénzem ilyenekre, munkám meg kitudja mikor lesz.
Pedig jó lenne egyszer egy tényleg szép gépet összedobni, táp festést meg tudom csinálni bármikor, csak nem tudom egyelőre van e értelme.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz ZetorGumi #40428 üzenetére
Ahhoz rövid sajnos.
Még a proci 4 pines tápját is jó lenne elvezetni ház mögött, de itt a közelben nem kapni olyan hosszabbítót, bp-n meg nem járok sűrűn.
Táp házának festésén is gondolkodtam már, csak nem tudom érdemes e harisnyázott kábelek nélkül megcsinálni. /festék van itthon.mod:
Na mire leírtam, leírtad te is ugyan azt.
Lehetne még fekete sata kábeleket is venni majd.
Táp festés még meg is oldható, csak kell vennem maszkolószalagot, meg valami papírral letakarni a belsejét, mert nem tudom szerintem kiszerelni a belét a kábelek miatt, le kéne bontani a csatlakozót az összesről.[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
válasz ZetorGumi #40194 üzenetére
foliaval egyutt voltak karcosak..volt amelyiken mar folia se volt csak felig volt amin rajta volt a folia csak epp ugy nezett ki mintha egy menhelynyi macska hasznalta volna kaparofanak.. mindezt a fent emlitett aron.. 3500-6000ft ig..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
-
KAMELOT
titán
válasz ZetorGumi #39250 üzenetére
Igen sorry. Elolvastam!
De akkor sem éri meg erre már vízhűtést tenni! A vízhűtésre szánt összeg + eladja a két HD5970-et már van neki egy GTX680 4GB SLI. Nekem 8. De én tuti nem költenék erre már.
Nézzünk egy gamet! CRYSIS 2560x1600
HD5970 27FPS
GTX680 37FPS + támogatottság + alacsony fogyasztás.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Telegdy
aktív tag
válasz ZetorGumi #39250 üzenetére
Köszi a válaszokat, így már kezd körvonalazódni bennem a dolog.
Szerintem az lesz, hogy felteszem a kártyát apróra (gyakorlatilag már fent is van, csak átírtam kicsit a hirdetést), ha elviszik akkor elviszik és váltok valami csendesebbre, takarékosabbra, esetleg olyanra amihez azonnal van blokk vízhűtéshez, pl most láttam GTX580-at.
Ha nem viszik el mire aktuális lesz a dolog, akkor megcsinálom az egyik kártyát - tehát az itthoni gépet - vizesre, kerül amibe kerül.Közben meg figyelem a vízhűtéses topikot és próbálom kideríteni, hogy egyáltalán mik kellenek nekem egy ilyen rendszerhez (mármint a kártyán és az ahhoz tartozó alkatrészeken kívül)
Ehhez bizony teljesen hülye vagyok jelenleg, de mindig is érdekelt.MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Alpachino
veterán
-
do3om
addikt
válasz ZetorGumi #38648 üzenetére
Hidd el a vakú csal!!!
Egyáltalán nem annyira kék, teljesen sötét színű a zöld fényben.Régen kék ventiket használtam, igaz 8cm-ek mentek a gépbe (TT VM300a Skull), már meguntam, és ahogy átalakítottam a férőhelyeket váltottam másra.
Kivágni meg fonalfűrésszel szépen ki lehet csak nagyon sok türelem kel mert a plexi gyakorlatilag megolvad vágás közben és beleköt a fűrészlap mihelyt megállsz, hűteni kel közben
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest