- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
Sziasztok!
Szerintetek lenne értelme, egy miditorony házba pl. 90 fokkal elforgatni a videókártyát, és úgy rögzíteni a oldallap mellé, hogy közvetlenül kívülről szívja a levegőt (plexi vagy oldallap kivágásán át)? Persze ez csak elmélet, hisz se hardver, sem anyagi keret nincs meg rá, de sok moddolt pc-t nézegettem, és nem igazán láttam hasonlót. Max olyat, mint itt a lap tetején, hogy álló házban vízszintesen van az alaplap. Ill. felső tápos házból, alsó tápost kreálni?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
juve600 #55277 üzenetére
Teljesen kézzel készült, egyedi gyártmány, a megrendelő igényeihez igazítva. A jelenlegi piaci ára - figyelembe véve az árfolyamokat - egy Konigsegg Agera árával vetekszik.
Rögtönözni kellett, na.
Bár az egyik topikban valaki ígérte, hogy gyárt majd saját magának egy minőségi kitámasztót és instant ajánlotta, hogy akkor én is kapok majd. de már nem emlékszem ki volt az. Egy szürke kutyuli volt az avatarja és ez minden ami rémlik.
Szerk: Megvan!
-
Seikai
aktív tag
-
Seikai
aktív tag
-
lotTóni
tag
válasz
KAMELOT #55248 üzenetére
Lefelé egész pontosan.
(#55249) iszilard
Köszi az infót!Ez most egy darabig így lesz.Tervben van egy 360-as radi felülre szendvicsbe kötve 6 ventivel,egy kisebb tartály/x res 140 d5 vario.Meg a kört is megvariálom.( res-pumpa-radi-vga-radi-cpu)
(#55250) tailor74 : Köszönöm szépen az elismerést!
(#55252) kisza25: Faintos
-
lotTóni
tag
válasz
m0h0senator #55246 üzenetére
Valóban furcsán hat.De tervben van egy erőteljesebb tuning cca.5Ghz,amihez nem árt ha "nagyobb" a légmozgás arrafelé,ha már fetblockot nem teszek rá.
-
lotTóni
tag
Egy kis upgrade: Az Enermax Magmák helyére Noiseblocker e-Loop b12-2 ventik kerültek.Így picit ROG design.Nem is értem miért nem ezzel kezdtem....És az eredmény:
(#55242) Zsohi :
-
irhejja
tag
Sziasztok!
Egy Corsair Obisidan Series 450D-be szeretnék venni egy sima fehér színű LED szalagot. Sajnos még soha nem volt ilyennel dolgom, sőt élőben sem láttam még ilyet
szóval nem igazán tudom, hogy milyet érdemes venni, illetve, hogy ezt mihez/hogyan lehet csatlakoztatni illetve, hogyan lehet a házba beilleszteni (öntapadós?).
Ebben tudnátok segíteni, mit ajánlotok?
(ha jól látom pár hozzászólással feljebb Supr@ kollégának is az van a gépében
olyasmire gondolok én is...)
-
Supr@
senior tag
Koszonom szepen mindenkinek, nagyon jo erzes, hogy volt ertelme a raszant idonek
Meg lesz modositva, az elolapon a kigyo szemek lehet kapnak vilagitast, csak sajnalom ezt a hazat megvagniilletve par cso modositas, na meg tervben megegy kartya, de az mar csak asszonypajtin mulik
-
>Deego..
senior tag
-
imibogyo
veterán
válasz
>Deego.. #55196 üzenetére
Elsőre azt hittem ez egy Antec NSK3480, de látom már, hogy nem az... Hogy is hívják a házadnak a nevét?
(#55200) p.gabor: na jól emlékeztem, hogy majdnem 100%-ban passzol a vapor-x színe a Corsair ventikével. Szép gép ez is.
(#55202) Anubris: és még van ott egy kék plüssmaci is elbújva, ami szintén passzol a géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari