Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz Hoorus #54299 üzenetére
Én már rég leépítettem.
Már kész az új,de egyenlőre nem mutatom meg,mert nem merem.
A kábelokat csak úgy bedobáltam,hogy legyen végre netem,a rendezgetés majd ma este,vagy holnap lesz.Egyébként jó kis ház ez valóban.
Nem egy 750D,de azért el lehet benne pakolni ezt-azt.
8k-t megért fóliásan.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Nem-nem.
Itt meg is állok,de ezt muszáj meglépnem,mert miután kibontottam a táp kábelkötegét,beterítette a ház belsejét.
Nézegettem a büdzsé házakat és az N200 jó választásnak tűnik,valamint ajánlott is,úgyhogy jó lesz nekem.iszilard:
Nekem olyan már nem lesz,talán lottó ötösnél.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #54292 üzenetére
Allright, allright, de mi lesz az e pélóval?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #54291 üzenetére
Egy titan x árából kijön egy komplett gamer konfig.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Grózi
veterán
válasz proci985 #54288 üzenetére
2 kör csak azért mert még nem volt! A merev cső tényleg szívás viszont akkor úgy vezetem ahogy akarom-számomra esztétikus és ezért nekem megérné.
bombibmw
Apa kezdődik... Azt majd véletlenül beledobsz egy nagyobb procit,nagyobb vga-t,de akkor már táp is kell...[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
bombibmw
veterán
Egyszerűen nem tudtam bepakolni a 10 éves házamba a netezőst,így hirtelen felindulásból megyek holnap egy CM N200-ért.
Azért ennyit megérdemel a konfig. -
proci985
MODERÁTOR
szinezett viz alap, kulonben nem latszik ha ereszt. aztan persze ott van a mayhems, de en jobban szeretem ha vizualisan inspektalhatoak a rendszer reszei valamennyire. merev cso nagyon jol nez ki, mondjuk tippre remalom szerelni, epitett vizhuteses viszonylatban is.
ket kor minek? egy kartyara teljesen felesleges csendes mukodesre hangolt rendszer mellett is. kinezet miatt se indokolt szvsz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Grózi
veterán
válasz proci985 #54286 üzenetére
Eladtam a 4K-s monitort,most csak Fhd-n nyomom-oda bőven elég a 970 vagy 290x.Egy ref. 290X blokkal együtt megáll 100k körül,míg a 970-k ára nagyon nem akar esni-így valószínűleg az lesz.Ha rászánom magam akkor biztos hogy kétkörös,merev csöves,színezett vizes rendszert csinálok.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
proci985
MODERÁTOR
Telibevizezett 290x mondjuk eros. 980 ar alatt marad de kb azt tudja teljesitmenyre (5760tol), mar ha egyebkent is vizezned. Nemi kompromisszumkeszseggel eleg 4kig.
Nalam mondjuk 20ora volt az osszerakasi ido, meg kellett par het tervezes, logisztika(es elso este 30fokban oldalra megdontve jart a gep mert kifogyott a vizem feltolteni es vsak ugy volt viz alatt a pump) de elegedett vagyok a vegeredmennyel. Ok a szinsema nem stimmel, de kit erdekel.
Plusz elegge lefarasztott hogy ne agyaljak azon mennyi melo lenne cfesiteni a rendszert. Mert eleg sok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Grózi
veterán
válasz Gaben01 #54279 üzenetére
Az elmúlt 2 évben 11 (!!) felsőkategóriás gépet építettem magamnak különböző házakban,lég-kompakt-teljes vízzel.Valahogy 2-3 hónap után mindig újat akartam és a Far Cry4-t leszámítva nem is játszottam.Viszont 1 gépet leszámítva(a komplett vizes-az -70K) vagy ugyanannyiért szálltam ki belőle vagy egy kis nyereség is volt.Valahogy igazából az építés ami lázba hozz(és sűrűn a pokolba is kívánom ) és utána rájuk unok.
Vagy telibe vizezem egy 970 vagy 290X-l és akkor biztos nem adom el mert bukok vagy valami netezőst építek-így is úgy is megosztom majd itt a fejleményeket!![ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz imibogyo #54282 üzenetére
Pár hónapja már komolyan elgondolkodtam a váltáson, de több problémám is volt:
- Az alaplap amit kinéztem az az EVGA Super record egyik lapja volt, ami nem csak pokolian drága, de még ritka is, garival már nem igazán lehet kapni. LGA2011 en meg nem akartam összehozni mivel nekem ez a gép nem dolgozik szóval soha sem hozná vissza az árát.
- A mostani játékok 1-2 magot használnak ki, és pont hogy a magas órajeleket szeretik, egy 2-3 ghz es xeonnal meg nem hiszem hogy tudnának mit kezdeni.
- A ház is kérdéses hogy mibe lehet belepaszírozni, a corsair air 540 es házában filóztam, (megint ) de mellé már nem férne el megfelelő mennyiségű hőleadó, külső radi meg nem akkora poén mint aminek először gondoltam :/
- Melózni az almáslaposommal melózok, szóval a PC tényleg csak játékot futtatna.Mindegy ha esetleg rám szakadna a világbank, akkor biztos benevezek egy LGA 2011 es dual cuccliba.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
imibogyo
veterán
válasz hszilard666 #54281 üzenetére
Igen én is rengeteget öltem bele, pedig az elmúlt két évben már csak maximum éjszaka jutok oda, hogy játszogassak egy kicsit. Az ENB-be meg konkrétan belehalna a gépem. Majd ha meglesz a 750Ti, akkor majd próbálgatom.
A dual xeonról mi a véleményed? Érdemes lecserélni egy 3770K-t 2db x5650 re?
Mire akarod használni? Mert játékra egyértelműen azt mondom, hogy nem. De mondjuk ha dolgozol is a gépen, renderelsz, fotózol komolyabban, vagy videót vágsz (és az adott programok is támogatják a sokmagos kihasználást), akkor 1000%-osan megéri a csere.Érdemes őket vízhűteni?
Megúszható nélküle, de én megtenném újra.Igazából pcn csak játszogatok, de nagyon kedves lenne a szívemnek 2 procis gépet nézegetni
Kaptam is választ a fenti kérdésemre. Mondjuk csak ezért én biztos nem cserélnék, de ha belefér, akkor hajrá. Sokkal rosszabb nem lesz a felhasználói élményed, ha csak nem a pénztárcádat nézed. Több hűtő, alapvetően zajosabb gép, vízhűtés nélkül, játékoknál a legtöbb esetben, ahol az órajel/mag számít és/vagy a teljesítmény/mag ott kicsit hátrányban leszel stb.. Röviden nem éri meg, de ha téged ez boldogabbá tesz, akkor meg 100%-osan megéri, és szerintem csak ez számít. -
hszilard666
veterán
válasz imibogyo #54280 üzenetére
A skyrimhoz nagyon sokat hozzá ad egy jó ENB, én alapba vagy 600 órát beleöltem Egyik kedvenc játékom
A dual xeonról mi a véleményed? Érdemes lecserélni egy 3770K-t 2db x5650 re? Érdemes őket vízhűteni? Igazából pcn csak játszogatok, de nagyon kedves lenne a szívemnek 2 procis gépet nézegetniKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
imibogyo
veterán
válasz Gaben01 #54279 üzenetére
Ez nem feltétlenül nagy dilemma. Csak a végletet kell elkerülni, ezért is írtam amit írtam. Nekem is volt rengeteg gépem a full vízhűtéses dupla processzoros Xeon-tól a hétköznapi i7 + SLI/CF kombókig, de ma már nem hiányoznak.
Én tökéletesen meg vagyok (lennék) elégedve a mostani ITX gépemmel, csak vettem volna bele legalább egy 750(Ti) szintű kártyát, vagy egy kicsivel erősebb procit, mert most csak egy Celeron G1820 van és annak az IGP-je, ami azért már kevéske. Erre írtam, hogy ez már a ló túlsó oldala.
Egy ésszerű kompromisszum az tökéletesen élhető. Egy ideig használtam i7 3770k-t is magában (előtte 7970 és CF is volt), na azzal már komolyabban lehetett játszani is magában is (BF2 fhd-ban stb.), azzal most is kiegyeznék. Én csak azért voltam botor, mert már annyira ment lefelé az igényem, megszületett a fiam stb., hogy elvetettem a sulykot és túl kicsire váltottam. Erre mondtam, hogy nehogy megbánja, mert később még megbosszulhatja magát.
Egyébként Skyrimozom a mostani gépen is és egész hozzá szoktam az alacsony részletességhez, már szinte fel sem tűnik, csak néha válik kevéssé az IGP, de akkor azért bosszantó. Ezért akarok ennél azért egy kicsivel feljebb váltani. Szó szerinti játékos gépem már valószínűleg sosem lesz, nincs rá igény, csak egy olyan gép a cél (amihez végső soron már csak egy kicsi dVGA kell), ami kiszolgál havonta egyszer-kétszer, amikor mégis játszom. Konzol nálam nem játszik, bár fiam miatt lehet nekem is lesz idővel.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben01
őstag
Érdekes olvasni a dilemmátokat, főleg azért, mert ezen én is átestem úgy 3 éve. Mindig igyekeztem úgy cserélgetni az alkatrészeket a gépemben, hogy a középkategória teteje legyen.Volt komplett vízhűtéses gépem (cpu-lap-vga-ram-hdd), brutál léghűtés,hatalmas házakban. Aztán azt vettem észre, hogy játékra egyre kevesebb időm van, felesleges erőművet tartani,úgyhogy jött a downgrade, atx-ről matx-re váltottam, megszűnt a tuning, a fogyasztás és a hang lett fontos.
Játékra ha volt időm, akkor a kis fogyasztású vga-val már kompromisszumokat kellett kötni és a vége az lett, hogy eladtam mindent a francba és itx-re váltottam. Most van egy i3-am hd4600-tal, 2x4gb rammal és bőven kiszolgálja az igényeimet. Már nem váltanék vissza asztali gépre, ráadásul a gyerekek miatt lassan érik egy konzol vásárlás is, úgyhogy a játék is opció lesz. A saját példámon azt látom, hogy amikor már megfogalmazódik az emberben a downgrade gondolata, akkor idő kérdése, hogy meg is valósítsa és hozzászokjon.
Régen állandóan túrtam az aprót, most meg azt se tudom, hogy éppen mi számít best-buynak. Régi tag vagyok már a ph-n, de nem sűrűn szoktam hozzászólni a topikokhoz, inkább rendszeres olvasó vagyok. Többnyire képben vagyok mindenki gépével, fejlesztéseivel, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy például Grózinál is mi lesz a döntés a későbbiekben.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Grózi
veterán
válasz Petyyyyy #54276 üzenetére
Neked ésimibogyonak:
2 variáció van,vagy eladom(ez lenne a logikus) vagy bővítem+új vga+komplett víz.Majd még eldöntöm,de általában ilyen téren nem logikusan döntök..Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Petyyyyy
addikt
válasz bombibmw #54264 üzenetére
Eddig egészen clear. Várjuk a folytatást. :
Grózi - Embeeer ne csináld! Igaz nem volt időm játszani már vagy egy éve, de nem cserélném le egy itx-re a mostanit. Bár nagyon gondolkozom rajta, hogy kellene építeni egy kis multimédiásat a tv alá.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
addikt
válasz bombibmw #54272 üzenetére
Szedd szét a szegecseléseknél a házat, a hdd tartókat egy flex segítségével távolítsd el...
a z alsó 2 fiókos hdd tartót szegecseld le a gépház aljára 90°-al elforgatva, és kész is...a szegecseléseknél az anyagok közé betehetsz egy 2mm vastag gumi karikát is, ez csillapítja a rezgéseket....Amúgy ez netezős gépnek máris jól néz ki... Egy 750 azért még nem ártana bele...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
imibogyo
veterán
Aztán majd nehogy úgy járj mint én. Mindent eladtam, hogy áhhhh nem kell az már nekem amúgy sem játszom, meg ilyesmi. Most meg tolhatom IGP-n a Skyrim-ot, mert vettünk egy új lakást, épül az új CNC-marógépem, és autót is nyáron akarok cserélni. Szóval most egy jó darabig biztosan marad a kis gépem, bár még egy 750Ti jön kb. két hét múlva. De abból is csak passzív jöhet számításba, mert most mindenem az, a két 500 rpm-es ventit leszámítva, amik csak játék alatt pörögnek.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz DR|FTK|NG #54267 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a kis ház.
Aztán lehet,hogy a modding elmarad és veszek egy kábelmenedzsmentes mATX-es házat olcsóért.
Ezt feketére tervezem fújni és eltüntetném a jobb oldali kereteket.
Az SSD-t,HDD-t felfogatnám valahogyan,ezt még nem találtam ki.KAMELOT:
Nemsokára veszerzésre kerül és megy majd a kis G-re.Grózi:
Én is csak nagyritkán játszottam és erre felesleges volt a csúcsgép.
Majd talán lesz egy gtx750 még,azt csókolom. -
Grózi
veterán
válasz KAMELOT #54270 üzenetére
Tavasz van,ilyenkor a másik szenvedélyem a fő(motorozás).Bár ahogy magam ismerem hiába felesleges,ha el is adom max. ősszel építek valami combosabb vasat.
-
Grózi
veterán
válasz bombibmw #54266 üzenetére
Már egy ideje fontolgatom én is hogy el kéne adni a gépem(a 980 már elment)-netezgetni,torrentet futtatni,Ph-zni nem kell se 980 se 4790K. Játszani már féléve biztos nem játszottam.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz bombibmw #54264 üzenetére
Öregszünk, öregszünk... De ez nem felhatalmazás arra, hogy ilyen gépházad legyen.
+valami torony nem ártana(pl Deepcool Gammaxx 200/300, Raijintek Aidos)Amúgy várom a kész gépről a fényképeket.
Ja, tervezgetek egy kocka mATX-es házat, amiben nagy valószínűséggel egy ilyen alaplap lesz(a fekete és a fehér szín fog dominálni, emellett lesz valami 3. világos szín, de csak kismértékben).Szerk.:
Ja, hogy moddolni is fogod. Milyennek tervezed?
Én beszereznék egy egyszerűbb VGA-t(pl GTX 750), akár használtan(pl HD 7770).[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Lesz majd valami a gyári helyett.
Egyelőre örülök,hogy lesz végre gépem.
A ház egy nagyon régi mATX ház,amit idővel át szeretnék majd alakítani,a proci egy G3440,a lap egy Giga B85M-D3H,a ram egy oem 4GB-os Avexir,a táp meg látszik.
Talán megy majd rajta egy-két játék is lowon.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz juve600 #54260 üzenetére
Én nem azt írtam vegyél ekkorákat. Mondjuk egy 27" van olcsón BenQ BL2710PT 5 év garanciával 422euro! Szerintem amivel fel van szerelve nagyon is jó áron adják!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
nagyúr
válasz hszilard666 #54249 üzenetére
tápod rendesen visithat 2 db 780 Ti alatt...
-
törölt tag
válasz hszilard666 #54249 üzenetére
Fokban mennyit nyernék vele? Mondjuk az én tápom elég izmos, nem hinném hogy baja lenne
-
hszilard666
veterán
válasz #97716736 #54245 üzenetére
Én pár hónappal ezelőtt egy silverstone tj08e ben hajtottam 2db 780TI,t szét tuningolva, és a felső kártyáról szívta a meleget a táp, amit szintén eléggé terheltem, nem lett semmi baja. De mostmár minden tápban van védelem, ha melege lesz lekapcsol!
az SLI matx en:
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #54238 üzenetére
A táp ventije nem bírná legyűrni a depressziót, amit a nagy Corsairek termelnek. Nem tudom megfordítani
-
törölt tag
válasz hszilard666 #54238 üzenetére
Na már engem is érdekel ez a táp megfordítós téma, ugyebár nekem egy Asus DCII-es hűtésű HD6970-es kártyám van, ami arról híres hogy a házba fújja ki a meleget, és nem hátul. Szóval mennyi C°-ot nyernék ha megfordítanám a tápot? Illetve a tápra nézve mennyire van rá hatással ez a meleg?
-
sixpak
nagyúr
-
nagyúr
válasz ittakary #54184 üzenetére
Most hogy telenyomtam a házat 14cm-es Corsair AF140ekkel (2db előre, 2 db felülre) és hátulra 1 db 12cm-es AF120-szal, -5°C VGA.
Méghozzá egy dolog miatt:
Annyi levegőt szív el bentről a 3 venti, hogy nem elég a 2 db első befújás, hanem hátul ott a megjelölt rácsos helyen is áramlik be a levegő: ~ kb közvetlenül a VGA-ra
A gép terheletlenül hangtalan lett, terhelve pedig egyértelműen a VGA a leghangosabb (300W feletti TDP átka). A Corsairek leszabályozva 400-500rpmen szöttyögnek teljesen némán.
Képek holnap ha világos lesz mire hazaérek. Most ilyen fos időben nem tudok normális képet lőni.
-
Grózi
veterán
válasz juve600 #54231 üzenetére
A legalsó fokozaton nem hangos és annak a konfignak elég lesz úgy is a légszállítás.Szerelésnél vigyázz a festékre és mormolj el pár miatyánkot ha le akarod szedni a tetejét!
Annyiért nagyon megérte!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz juve600 #54221 üzenetére
A gyári ventik elég hangosak már a középső álláson is(a gyári szabályzón),a tetejét lepattintani eléggé horror(nem vicc attól féltem előbb törik el mint kipattan)+a szokásos Nzxt betegség-szép a festés,de nagyon sérülékeny(könnyen felpattan-karcolódik).
-
BL@CK
tag
válasz radi8tor #54226 üzenetére
Overkill, nem kicsit, tudom énis de szeretem a proci, lap, ram kombóból a legjobbat használni. Nem kicsi lemondásokkal jár, hogy ezeket megtudjam venni, de végre elkészül álmaim gépe és ebbe egyszerűen muszáj jó hardvert tennem, még ha ezáltal megvonok magamtól minden pluszt is egy darabig.(a plusz alatt értem akár egy üveg normális kólát, vagy egy csokit)
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz DR|FTK|NG #54222 üzenetére
Igen, az a lap lesz, mihelyst kapható
radi8tor1:
Igen a fehér lapp sokkal jobb lenne, de a legjobb hardvert akarom bele, ami csak lehetséges, régóta erre gyűjtök, maga a gép már 1 éve épül, így szeretném az aktuális legjobbat bele, ami az x99 itx lap lesz 5960x 32gb ddr4 társaságában és vizezve. Vga jelenleg csak egy Gtx 750 lesz, amire nekem kell, hogy képet adjon meg a filmet meglehessen nézni tökéletes.
Shatter your limits!
-
DR|FTK|NG
veterán
Azta...! Hardvert bele, de gyorsan!
Egy ASRock X99E-ITX/ac lesz a szerencsés lap, ugye?
-
imibogyo
veterán
Szerintem aki kicsit is követte a progress-t (ide is be volt linkelve), az tudja, aki meg nem tudta és nem is tűnt fel neki, az meg úgy ahogy írod inkább pozitívum, mint sem.
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Haladtam énis a géppel, festés majdnem kész, új lábak nameplate is elkészült. Ha lehetőségem lesz rá a Veletech-re is kiviszem a gépet![ Szerkesztve ]
Shatter your limits!
-
KAMELOT
titán
válasz Zozzz2000 #54200 üzenetére
Nem szív előle el semmit! A meleg levegő felfelé áramlik, gondlom nem szeretnéd a gépházban rekeszteni a meleglevegőt!?
(#54202) bombibmw: Tudod mi a drága hobby??? Cigi, pia, drog....először azért fizetsz jó nagy pénzt, hogy bulizz + károsítod magadat, utána meg az orvosoknak! Én inkább ebbe rakok pénzt....vagyis már nincs mit mert készen vagyok a gépfejlesztéssel! Talán még egy vízhűtést veszek majd nyár fele!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
bombibmw
veterán
válasz Zozzz2000 #54200 üzenetére
Nem elszívja előle,hanem meggyorsítja a hűtőről felfelé szálló meleg levegő áramlását kifelé a házból.
ittakary:
Ne legyen!
Ha nem kellett volna választanom,én sem adtam volna el az egész gépet,maximum csak az egyik kártyát.
Ez egy hobbi,méghozzá nagyonis szórakoztató hobbi.
Igaz,kicsit drága,de mi nem az?
Talán az origami.
Majd jövök valamikor képekkel a netezősről.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok