- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #61669 üzenetére
Miért van azért megveszve mindenki?
-
válasz
energy4ever #58487 üzenetére
Biztos jó csak kiégett a szemem
-
Köszönöm mindenkinek! Zsömi miért gonoszkodsz mindig
-
válasz
Drizzt01 #57834 üzenetére
A fehéret elől már lecseréltem sárgára. Jó volt csak zavaró, hogy nem sötét a ventilátor ház. Ezek neve nincs Anidées AI7 háznak a gyári ventijei. A sárgák meg ximagtek ventik. Mivel fullon járatom őket hangosak, de nem zavar. Meg láttad már a gépszobát, ha kész minden akkor ott lesznek felakasztva mellettem. Alvásos filmezős gép meg csendes a másik szobába.
-
-
válasz
Snip3r_HUN #57190 üzenetére
Vedd rövidebbre a felső csövet, majd megtartja
-
Snip3r_HUN
Vidual001 Az egy Nixie spectrum analyser.
Minden Yamaha. Elsőnek a sztereó erősítőt vettem, amint megláttam, hogy létezik 5.1-es verzió nem bírtam ellenállni. Most lett teljes a házimozi és a sztereó részleg. Fontos volt a méret, ezért csak midi size jöhetett szóba. Ezek tetszettek, pedig már 18évesek. A hangjuk gyönyörű
Drizzt01 Japp! Asszony végre hazahozta a Yamaha sztereó párt, amit egy éve rendeltem.
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #56560 üzenetére
-
válasz
TESCO-Zsömle #56558 üzenetére
A félgép a melóban lévő elektromos hulladékgyűjtőből épült.
-
válasz
kisza25 #56496 üzenetére
Láttam már bill nyomokat a homlokán. Ha nincs megelégedve az fps számmal akkor fejleszteni kell.
Általában megkapja a levetett cuccaim
Játék cseten szedtem össze
És nem néz ki kockának.
Kerestem képet a gépéről, de nem találtam.
shteer Értem ám!
Because Aztán jön a Radir8tor.
-
-
-
Szeretnék megkérni mindenkit, ha lehet ilyet kérni, hogy akinek Asrock lapos gépe van az küldjön képeket a gépéről részletesen úgy, hogy az alaplap jól kivehető legyen. Ide: [link]
Vagy ide:[link] és tovább küldöm. Csak egy ötletem támadt amit megkérdeztem és igent mondtak rá.Kisza Gépe adta az ötletet
-
-
válasz
Ed3r_X_ #55695 üzenetére
37fokos szobába 41fokos Aida stress tesztel. Cpu venti vezérlés egyes fokozaton van.
vtomi2
Ezek a ramok noti ramok csak szét moddoltam
Videó: Ram Nyomatás
Laptop Gaming Ram -
Voltam már közértben szikével
De nagyon messze van a vége a dolgoknak. Ez kb 50 munkaóra eddig amiből 45 csak a legózás és a fejfájásig vezető gondolkodás. Nem egyszerű mert ilyet még nem csináltam csak a kb, hogy fog kinézni volt meg.
2 éve tervezem talán ide linkeltem anno az elképzeléseket. A főgond az, hogy a karok erősek, de a pajzs amiből van nagyon gyenge. -
-
válasz
Snip3r_HUN #55483 üzenetére
Pöpec! Lehet váltogatni a colort?
-
válasz
eventus #55364 üzenetére
Van másik ugyan ilyen tápom nem gáz és hiába durrant el, annak örülök, hogy az Acer nem fos tápokat rak a gépeibe hiába valami noname. a gépet nem égette végig pedig tényleg felrobbant. Igaz ez az én hibám is mert a gépet szoktam pucolni viszont a tápot még soha 3 év alatt, lehet benne cucc. és csak egy 4 centis venti van benne. Majd szétszedem megnézem mi halt meg benne, most egy 500as fsp van rákötve.
-
Én sokat szerelgetek, de nem szoktam leföldelni magam. És soha nem történt semmi baj pedig sokat rakosgatok mindent moddolásnál. Viszont pont kapóra jött a téma mert a macskáimat minden érdekli. És van egy kis Acer emasinám kis integrált atommal. Kaptam egy asrock q2900-itx lapot amit kicseréltem rá. Itt hempereg a macska a lábamnál erre felugrik mert mindent meg kell vizsgálni épp a kis intel lapot szaglássza mikor ugrik egyet jót is nevettem! Gondoltam feldobom apróra egy régi házzal készre szerelve. Kapcsolnám be és nincs kép. Nagyon hamar rájöttem, hogy a macska fel volt töltődve és sokkolta a lapot
Okozott nekem vagy 3k kárt minjárt kitömöm! Még jó, hogy nem az új kis Asrock lapot szaglászta
Asrock lap:
A halott lap:
How it's Made? Persze az asztalon
-
-
-
válasz
Snip3r_HUN #54131 üzenetére
Ilyenen szoktam behozni kaját a szobába
-
válasz
TESCO-Zsömle #53848 üzenetére
-
válasz
TESCO-Zsömle #53846 üzenetére
-
-
Asrock facén találtam
-
-
válasz
Snip3r_HUN #53554 üzenetére
1 Vonalzó mindenek felett! De jó lett Grat!
-
válasz
Delta-Laca #53314 üzenetére
Deltanak a deltai
Én fordítanék rajta a vezeték miatt.
-
válasz
Snip3r_HUN #52961 üzenetére
Ez így a jó nem a "Thermaltake" csövekkel. Mik azok a baba újacskák?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest