- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Majd a következő merev lesz, bár nekem annyira nem "minőségi"váltás a merev cső, nem látom előnyét.Csak a plusz szívást.
A lap nem melegszik,amik igen,azok meg szabadon vannak hagyva -
-
vtomi2
őstag
Valami hasonlóra gondoltam volna, de így hogy tudom, hogy nem melegszik annyira a proci (nem hangos a hűtő) már nem olyan vészes. Csak fura, hogy a ramokon van a magas hűtő
(#55712) Grózi: és akkor még nem láttad a szlovák helyesírásom, tanár rám is szált végette középbe. Chrome jónak mondja mind a kettőt
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ilyennel nincs gondom, ha ez ment 8 évesen, akkor a képen látható se hoz zavarba.
Nekem csak az a gondom, hogy túl sok helyet foglal. A képen is látszik, hogy csak azért vannak a csövek olyan szellősen, mert úgy adja az elektronika.
-
mufi
senior tag
Kapjátok el!!!! Ez a tag volt aki összerakta Frankeninstein-t is!!!!
Tényleg beteg ötlet de tuti jó volt.
Tesco zsömle
Ahhoz még hiányzik egy két túúlméretezett bogár is. Egyszer autópályán arra utazunk, és olyan volt mint a shadow of chernobyl mikor megleptek minket éjjel azok a randa nagy bogarak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest