- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
válasz
baly81 #97038 üzenetére
Láttam, hogy nem vészes az ára, azzal nincs is gond. Tisztában vagyok vele, hogy tesztel, mér, mielőtt tölteni kezd, azért tart addig ameddig, de attól még nekem nem lesz jobb
Ezért se akarok túlzottan univerzális, mindent IS tölteni tudó készüléket, de manapság már senki se csinál normális, csak NiMh-t tudó töltőt, nyilván nem éri meg, ha alig többért univerzálisat tud gyártani. Mindegy, erről legalább tudom, hogy van, majd körbenézek, hátha találok az igényeimnek jobban megfelelőt, aztán ha nem marad más, eldöntöm, hogy megéri-e a kompromisszumot a LiitoKala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest