Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Van egy mikrofonom aminek az áramellátás része baromi érzékeny, mindenféle zajt felszed onnan. USB-ről kap 5 Voltot.
Emiatt power bankra dugva használom, mert onnan semmilyen zajt nem szed. Viszont olyan kicsi a fogyasztása, hogy a power bank nem marad bekapcsolva.
Ezért forrasztottam bele a bejövő 5 Voltra két ilyen ledet sorba kötve. Ez ugye max 2.6 Voltot bír, ebből kettő sorban 5.2 Volt max, az USB pedig ugye 5 Volt kb. Így úgy gondoltam hogy nem kell bele még ellenállás vagy bármi, mert ez még "belefér" el kéne bírnia a két lednek így.
Pár hete ment így szépen, így már volt akkora fogyasztása hogy bekapcsolva tartsa a power bankot.
Most reggel viszont nem égett egyik se, szétszedtem megnézni, dióda teszt-ben az egyik megy, a másik nem. (Nem vettem ki, úgy beforrasztva sorba kötve mértem rá.)
Na most itt elszámoltam valamit, vagy rosszul gondolok valamit, vagy mi lehetett a hiba? Köszi.

szerk.: Egyébként van egy USB-s mérőm, az ilyen 0.08 ampert mutatott áramfelvételre, ami nekem soknak tűnik kicsit, mert gyári adat alapján olyan 20 mA körül kéne fogyasszon, bár lehet többet vesz fel ha kb. 2.5 Volton megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold