Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Van egy mikrofonom aminek az áramellátás része baromi érzékeny, mindenféle zajt felszed onnan. USB-ről kap 5 Voltot.
Emiatt power bankra dugva használom, mert onnan semmilyen zajt nem szed. Viszont olyan kicsi a fogyasztása, hogy a power bank nem marad bekapcsolva.
Ezért forrasztottam bele a bejövő 5 Voltra két ilyen ledet sorba kötve. Ez ugye max 2.6 Voltot bír, ebből kettő sorban 5.2 Volt max, az USB pedig ugye 5 Volt kb. Így úgy gondoltam hogy nem kell bele még ellenállás vagy bármi, mert ez még "belefér" el kéne bírnia a két lednek így.
Pár hete ment így szépen, így már volt akkora fogyasztása hogy bekapcsolva tartsa a power bankot.
Most reggel viszont nem égett egyik se, szétszedtem megnézni, dióda teszt-ben az egyik megy, a másik nem. (Nem vettem ki, úgy beforrasztva sorba kötve mértem rá.)
Na most itt elszámoltam valamit, vagy rosszul gondolok valamit, vagy mi lehetett a hiba? Köszi.
szerk.: Egyébként van egy USB-s mérőm, az ilyen 0.08 ampert mutatott áramfelvételre, ami nekem soknak tűnik kicsit, mert gyári adat alapján olyan 20 mA körül kéne fogyasszon, bár lehet többet vesz fel ha kb. 2.5 Volton megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubuntu Linux
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest