- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karex
senior tag
válasz
Intruder2k5 #83565 üzenetére
és Dr. Szilikát, köszi a válaszokat. Igen, ami kilátszik az a sodrott vezeték, gyakorlatilag kiszakadt. Az a fehér trutymó is azért lehetett ráöntve a vezetékekre, hogy ne mozogjon túl sokat. Na, ez a szélső kábelnél idő előtt megadta magát, ott kaptak a legtöbb fizikai behatást. Ugyanis, hogy válaszoljak az előző kérdésre, ez így csatlakozna:
A panelen nem sok mozgástér van a direkt forrasztáshoz. Ráadásul ahogy nyíllal jelöltem, a keréknek egy rugós felfüggesztése van, és a jelzett irányokban azon a tengelyen mozog is az egész panel+csatlakozó, amikor kisebb terepakadályokat küzd le. Ezért adhatta meg magát a szélső vezeték, itt volt a legtöbb stresszhatás. Most a javításnál valahogy a tartósságra is rámennék, amennyire lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest