- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Volt egy Remington hajnyíróm. 4 éves volt, töltés közben világít egy fény, ami elvileg kialszik, ha teljesen feltöltött. Ez egy idő után sosem aludt ki, és érződött, hogy nincsen semmi ereje akksiról, gondolom elromlott.
Most vettem egy ugyanilyen újat. A kézikönyv szerint első használat előtt 14-16 órát kell tölteni. Én ezt elfelejtettem, és tegnap előtte használtam kb 5 percet és csak utána raktam fel. Most körülbelül 24 órája már töltőn van, de még mindig nem aludt ki a fény. Ennyitől elromolhat az akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest