Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Üdv.
A FF tévéken régen elég sok állítási lehetőség volt(többek közt a kép futását is) lehetett állítani.Lehet,hogy csak a hátlap eltávolítás után találod meg azt a bizonyos potit(trimmert) de légy óvatos mert az is tud rázni és a nagyfeszhet(kutyaólhoz) közel szokott lenni.Keress rá a típusára hát ha találsz valamit.Ha ide tudtál írni akkor valószínű utána tudsz nézni a TV típusa alapján is.
Ja mint ha hallottam volna valahol,hogy a youtube is közvetít az olimpiáról.... -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Megoldott a problémám. Az állomást az Elektroexpressznél vettem, jeleztem a problémát és átirányítottak az Elektrotech-hez. Ez a nagyker és a szervíz. Elmagyaráztam a dolgot, következő munkanap pedig jött a futár a cserepákával.
Az új páka tökéletesen működik, alacsony hőmérsékleten is megolvasztja az ónt. Kicsit más benne a hegy (anyaga), szerintem ez volt a gond. Sajnos póthegyem nem volt, az állomással együtt akartam venni, de kifogytak. -
Peter789
senior tag
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
szia! ha van weller-ed, érdemes lenne annak a felújításán gondolkodni... a törött vezeték, döglődő fűtőbetét, szétment hegy mind cserélhető... kevesebbért mint amennyiért egy noname de használható szettet kapsz...
én otthon egy olyan wellert használok, amit 27 éves létemre bácsinak szólíthatok, és amióta az eszemet tudom, nem volt benne hegy cserélve - szóval a tartósságukkal nincsen baj, max reszelővel lehet tönkretenni

lehet van olyan weller típus ami mégsem éri meg a ráköltést, de ha beírod a típusát ide, akkor talán a guruk meg tudják mondani hogy érdemes e vele foglalkozni, ill hogy mire lehet számítani árban
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Abszolút Weller "hívő" vagyok, bár árban el vannak eléggé szállva. Ajánlatot nem teszek, mert nem ismerem a piacotokat. Majd lesz biztos kolléga, aki kompetensen megteszi helyettem.
cinre gyanakodtam amikor csökkent a használhatóság - ugyanis márkát váltottam
Erre is lehet/kell figyelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az új páka tökéletesen működik, alacsony hőmérsékleten is megolvasztja az ónt. Kicsit más benne a hegy (anyaga), szerintem ez volt a gond. Sajnos póthegyem nem volt, az állomással együtt akartam venni, de kifogytak.

), de ennek egyik jele az, hogy a cin, ami előbb befutja hamar kékes színbe megy át. Ha igen akkor már baj van. Innen már kezdődik az oxidálódás.
ekkold