Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helvir
tag
válasz MaxxDamage #26600 üzenetére
Költettem ezt a partition Magic-et, de leszedte a rendszervinyóm jelét, amikor uninstalláltam és jött a kék képernyő, meg a kerner. Amikor javítani a karom a vint X meghajtót hoz ki, parancssorból tudok valamit javítani ,vagy windows install kell neki?
-
MCGaiwer
addikt
válasz MaxxDamage #26600 üzenetére
win7-en nem megy már a pmagic8
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MaxxDamage
félisten
válasz MCGaiwer #26605 üzenetére
Azt nem tudom látod, csak 1 ötlet volt, de az biztos, hogy a PM 1 remek progi, és nagy szakértelmet nem igényel.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
flashpointer
őstag
helló, egy gyors kérdésem lenne. Van egy külsó winchester,3 részbe formázva, eddig ez volt a gépben (rendszer számára 100mega,100gigás,200gigás) hogyan tudom újra egy partícióba rakni az egészet? Ezután az egész külsőként lenne tárolva
-
MaxxDamage
félisten
válasz flashpointer #26607 üzenetére
Mind3 partició törlése (egyenként egymás után) majd lesz a 3-ból 1terület amit particiónálsz majd formázol. Ennyi röviden a történet. A végén megkapod a teljes területet (1-be).
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
flashpointer
őstag
válasz MaxxDamage #26608 üzenetére
kell hozzá program vagy a win7 alap formázócucca elég?
-
flashpointer
őstag
válasz MaxxDamage #26608 üzenetére
sikerült addig eljutni a partition magiccel hogy töröltem mindet, és amikor új partíciót akarok létrehozni nem látja egyáltalán.... ilyenkor hogyan tovább?
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #26610 üzenetére
ahha, meglett, csak jól el volt dugva!
köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz flashpointer #26611 üzenetére
A kis huncut!
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
haxiboy
veterán
Üdv. Notebook HDD kérdésem lenne, nemrég a családban az egyik notin a film nézés nem akadás mentes, valamint játékok is időnként "hang problémával" küzdenek. Megakad a hang-kép, játékban csak a hang kezd "üvölteni". HD sentinelben 25hibás szektort ir, 75% os kondicióval, de ezeket a szektorokat állitólag átrakta pót területre. Okozhat ez ilyen problémákat?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz flashpointer #26611 üzenetére
L
-
Vigilante
őstag
Adott Egy Foxconn 845GV4MR-ES alaplap és egy Maxtor 320014A winyó. A probléma a következő: 80-erses IDE kábellel vannak összekötve és mégis mit látok:
és megnéztem egy MSI P35 lapban is ott 100%-os a teljesítmény HD Sentinel-el és a Crystal Disk Mark is dupla olyan gyors értékéket mutatott. Egyszerűen nem bírná a lap? Vagy mi a rák lehet?
Esetleg BIOS-ban kéne valamit átállítani? Mert ez itt egyértelműen szoftveres limitálás...
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
Jó ez meg is lett válaszolva általam, a BIOS-ban kellett állítani, idióta BIOS beállítás, hogy az UDMA alapból disabled... (Látszik, hogy én az 1366-os lapokhoz vok már szokva )
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
simos
tag
Sziasztok!
Problémám akadt egy külső winyóval. ( WD 2 TB. My Book Elements usb 3.0)
Számítógépen kívül semmi nem ismerte fel. (asztali blue ray, tv média lejátszója)
Több eszközön is kipróbáltuk. Elvileg nem támogatják a 2 TB -ot.
Vásároltam egy media lejátszót, ez már támogatja. Vagyis : felismeri, de semmit sem lát rajta !
A winyó egybe van formázva (próbáltam több részre is) és NTFS.
Az új media lejátszó jó, mert pendriveról és SD kártyáról mindent olvas !Lehet ez winyó probléma?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
Leveeehu
tag
Üdv!
Furcsa dolgot tapasztaltam ma. Külső winyóra szoktam letölteni, pl. tegnap is erről néztem a filmet. Ma ha elindítok rajta egy filmet, a vlc kiírja, hogy nem jó az index, így a tekerés nem fog működni balbla...
Más filmeknél amik eddig jók voltak rajta, egyszerűen ha elindítom egy másik filmből (ami a winyom van rajta) mutat részletet, kb 2-3 percet, ez mi???
-
MaxxDamage
félisten
Szia!
Szerintem a gond a "2TB" -on van, mert a legtöbb TV,Média-lejátszó, set top-BOX, DvD lejátszó / Blue-Ray, stb.. Max. ilyen 1TB -ig kezeli csak a HDD -ket (USB) Ezt onnan tudom, mert énis voltam ugyanebben a cípőben és felhívtam a termék gyártójának az "ügyfélszolgálatát" és rákérdeztem mi az amiért nem olvassa / kezeli a TV -m a 2TB -os HDD -t , erre azt a választ kaptam, hogy a TV -m csak 1TB -ig kezeli / látja az USB -n csatlakoztatott HDD -t !
Remélem segítettem !
1 próbát megér, ha rákérdezel a termék gyártójánál amire csatlakoztatni szeretnéd !
L
-
Helvir
tag
A Vinyóm jelét (most parancssorban X: ) megette a partition magic, utána Kernel, nem tudom bootolni win-t, javítani nem tudom. A probléma azzal van, hogy fontos családi fotók vannak rajt, és mivel laptopban van (és a barátnőmé), bontás nélkül kellene valahogy kezelnem a problémát, a régi win megtartásával megmaradnak az asztali adatok, vagy valahogy le tudnám szedni róla őket, vagy újra visszajelölni a Hd-t?
Kérlek segítsetek! -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Adott egy SAMSUNG HD103SJ 1TB os hdd,amin 2 particio lett létrehozva,Egy 150 Gb amin a rendszer van és a maradék adattárolásra.Az a gondom vele hogy kerregö hangot ad ki,ha a hdd ha használom.Nem állandoan kerreg,hanem amikor dolgozik.Egy másik hdd-n vannak a játékok és ha azt indittom el,akkor a hang megszünik.Mi lehet a gond?
47 fokos a hömérséklete.Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
haxiboy
veterán
válasz Helvir #26626 üzenetére
Üdv. Ha van benne optikai meghajtó akkor egy Live CD-t bebootolsz és már helyben is vagy. Vagy pendrive-ról szintén egy Live CD (linux).
Esetleg elinditod a winxp telepitőt parancssorosan és fixmbr-el meg tudod csinálni.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
tomyka74
senior tag
üdv! van egy Seaget barracuda green 2 TB vinyóm nemrég vettem háttértárolónak!
a gond csak az ,hogy cka 600 GB letöltés után megáll a letöltés CRC adathibával!!
kettő filmel is próbáltam és mind a kettőnél megáll, lefagy a letöltés ugyan annyi százaléknál kb!!!
gondolom rábasztam ezzel a vinyóval mert biztos vmi gáz van vele vagy szektorhibás ott!
na most mit tudok én ezzel ilyenkor kezdeni ( tudom, megszívtam, benyaltam, stb.....) vagy vmi progival javítani vagy mittomén!
ezért kérek tanácsot mit kezdjek vele,hogy tovább tudjam használni??!!
( kulisszatitkokat is elfogadok, nem adom tovább ígérem )!! -
liksoft
nagyúr
válasz Helvir #26630 üzenetére
Sajnos a DM8 belenyúlt oda, ahova nem lett volna szabad. (Kb 4 éve mindenki menekül tőle, mert ezt csinálja. Nem gondoltam, hogy még életben lehet találni a neten.) Ilyenkor a mentés idejére a HDD-t ki kéne venni, mert az adatok fontosabbak. Utána lehet "bűvészkedni", de jobb és stabilabb az install. Ha a Live rendszerek nem látják a drive-ot, akkor ott a SATA illesztésnél lesz a gond. Vagy azért mert AHCI módban van, vagy azért mert nem. Ezt kéne megpróbálni átállítani, és utána próbálni Live rendszerrel. Viszont a HDD-re írni, particionálni míg az adatok nincsenek biztonságban, szigorúan tilos!
Azért halkan megkérdezem, ha a HDD jó volt, csak a pendrive nem, akkor miért engedted, hogy bármit is csináljon a HDD-vel? Még kérdezte is, hogy mehet-e?
-
Helvir
tag
válasz liksoft #26631 üzenetére
Az adatok már nem számítanak, mert a barátnőm régi HDDjéről visszanyertem ami a legfontosabb (családi képek) ezek után már BÁRMIT LEHET! (az uccsó kérdésre a válasz, mert fasz voltam és figyelmetlen)
Laptop, és nem bonthatom meg, jó lenne anélkül megoldani (LIVE és MiniPE is van kéznél)
Esetleg valami más eszedbe jutna jó lenne! (egy MSI PR2000 a gép a vinyó meg bios szerint egy PM-WDC WD1600) Köszi -
liksoft
nagyúr
válasz Helvir #26632 üzenetére
Ebben inkább mások fognak. Én kivett drive-ok mentését végzem, így a beépítettnél a környezet ismeretében sincs halvány lila gőzöm sem, hova nyúlnék. Mivel a drive hiányát említetted, azért javasoltam, az AHCI próbát. Ilyen távolságról az én tudásom ehhez már kevés lesz.
-
törölt tag
A külső winyóm az asztalon volt. Ahogy kézbe vettem, láttam, hogy "hozzá tapadt" egy gemkapocs..
Mitől van ez? -
tomyka74
senior tag
windows saját szektorhiba keresője után a rendszer nem látja a vinyót! ( nincs ilyen maghajtó ) ezt írja ki , mia probléma és a mrgoldása???
csak filmek vannak rajta de csak kéne látnia a rendszernek elvégre nem volt formázva!!bocsánat a vinyót látja ( kifogástalan, elsődleges ) csak a meghajtót és a tartalmát nem!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi 3.5-es 80GB-os HDD-m amit már nem használok. Hallottam olyanról, hogy lehet kapni olyan házat amibe ha beleteszem akkor úgy működik mint egy külsős HDD. Ilyen tényleg van?
TV-re kötve szeretném használni, ha veszek egy ilyen házat akkor USB-vel összetudom kötni a TV-vel? Kell külön áramforrást biztosítani neki?
-
Steelheart2
őstag
válasz Gabesz1019 #26639 üzenetére
Szia.Igen,létezik ilyen.Nekem is van és használom is.Külön áramforrás kell neki,de adapterrel eggyütt árulják.Lehet van olyan is amihez nem kell.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Steelheart2 #26640 üzenetére
Köszi a választ. Milyen néven keressek rá?
-
toM517
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 2.5" WD winyom, amit a HD Sentinel 10% korulinek jelol es jelentos bad sectort talalt rajta. OS X-ben a Disk Utility szinten nem futtatja le a Verify Disk-et, mivel meg volt rajta garancia visszavittem a boltba, ahol vettem. Ultek rajta 2 hetet es most azt irtak, hogy intenziv teszteles utan kifogastalannak talaltak a mukodeset. Termszetesen kertem a merevlemet ujboli vizsgalatat, mert ellent monda valosagnak az allitasuk a tapasztalataimmal osszevetve.
Kerdesem mennyire megbizhato es szilard bizonyitek a HD Sentinel, esetleg a Disk Utility altal kozolt eredmeny, ha egy esetleges fogyasztovedelmi ugy lenne a dologbol? -
simos
tag
válasz MaxxDamage #26625 üzenetére
Szavasz !
Az új lejátszóm már támogatja ! (ahogy már írtam is )
Külön ki van emelve a dobozán leírásában stb..... és még sem ok valami.
Látja, de semmit nem játszik róla (még jpg-t sem)
Ha nem támogatná, akkor nem is látná.
Lehet hogy vissza viszem a winyót ! -
Aramir
őstag
válasz Gabesz1019 #26641 üzenetére
Külső hdd keret vagy külső hdd ház néven keresd. A SATA vagy IDE csatolóra figyelj, létezik mindkettőhöz.
[ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom jó helyre írok e de lenne egy kérdésem a gépemben egy ssd van és egy 500gb-s western digital black hdd van na most aa játékok a hdd-n vannak,de a la noire játék tudom hogy alapból tud szaggatni néha,de van a the walking dead episode 1 ami néha akad és ilyenkor játékk közben látom hogy a hdd jelző led serényen villog ez miért lehet,lehet hogy a hdd miatt szaggat a játék?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
liksoft
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest