- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy7
tag
Üdv, az a problémám, h a vinyó partíciókra van osztva ( C\windiws\,D\adat\) és a D részt nem ismeri fel csak a C-t. Ez mitől lehet, vagy hogy lehet helyrehozni?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Dark Archon #15798 üzenetére
OK. Lehet fan, és ellenfan aláírás is. És mi az a Q6600
meg GTX260
?
Én winyókkal foglalkozom, nekem az OS a DOS.
-
válasz
liksoft #15796 üzenetére
A megérzésed helytelen, mivel amúgy magasról sz*rom le a Linux-okat és Vista-t használok, de erre speciel teljességgel megfelel, mivel leellenőrzi a lemezt, mielőtt beavatkozna.
De mondjuk elég lett volna megnézned a konfigomat (vagy az aláírásomat, amiben még a Vista is ott van), szerintem nem találsz egy hülyét sem, aki Q6600-at és GTX 260-at Linuxra pazarolna
-
krystman
őstag
Bocs, hogy ide teszem fel ezt a kérdést, de a 32bit transfer mod az mit takarna a BIOS-ba? Mert amióta letiltottam, azóta sokkal gyorsabb lett a gép, mint azelőtt. Pedig lehet, hogy fordítva kellene lennie. Amúgy egy laptopról van szó.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Dark Archon #15795 üzenetére
Nem őskori! Az OS belső hibaanalizátor programja. Sikerességén lehet vitatkozni, de igenis szükséges, és jó, nem őskori. (Az az érzésem, hogy Számodra ami nem Linux, az .... Hidd el, van élet azon túl is. Igaz, más.)
Ha a tárolt adatok nem kellenek, akkor a drive írástesztje is elég, ugyanis ki fogja törölni a drive legelső szektorát. Innen bármilyen lemezkezelő képes újraépíteni a struktúrát. Vigyázat, ez a módszer adatvesztéssel jár!
-
válasz
Jhonny06 #15792 üzenetére
Megoldható, ha letöltöd az Ubuntu 10.04 Live CD-jét és arról boot-olva elindítod a Gparted programot. Felesleges XP-re telepített partícionáló programmal szenvedni, persze nem mondom, hogy ez nem hibázhat, de kapásból megmutatja, hogy lehetséges-e a művelet egyántalán, mielőtt jóváhagyod. Valamint ilyen őskori módszerekre, mint a chkdsk sincs szükség
-
liksoft
nagyúr
válasz
Vágás előtt CHKDSK, defrag, majd ismételt CHKDSK futtatása javallott. Így a matató proginak egyszerűbb a dolga, kisebb a hibalehetőség, utólagos adatmentésnek nagyobb az esélye. Sőt, defrag miatt lehet, hogy nem is kell adatokat mozgatnia. A művelet után CHKDSK ismételt futtatása szintén ajánlott! Ha utána jó, akkor nagy valószínűséggel nem lesz később gondod.
-
Imco
őstag
válasz
Ügyes vagy! Felteszed a kérdést és meg is válaszolod magadnak egy hsz-ben.
Az elötted lévő hsz-ben van két link. Az acronis-t javaslom első körben. Split opció és kész is vagy. A fontos dolgokat mentsd le elötte mert előfordulhat hogy hibázik és akkor kinyiffanhat a partició. 1x fordult elő ilyen velem, de akkor izzadtam. A sok hely a kulcsa, 50% min, de az meg van ahogy nézem.Választhatsz le a 20-25GB nagyobbat is. Lassú lesz mert egy csomó adatot átmozgat.
Szerintem...
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Egy meglévő partícióból le lehet vágni egy X GB-os szeletet valamilyen programmal úgy, hogy ne sérüljön semmi és az adott rész biztosan üres legyen? Ezen van az op. rendszer. Gondolom nem, mivel szét vannak szóródva a fájlok, de azért gondoltam megkérdezem, nem nagyon értek a témához és muszáj lenne megcsinálnom, mivel a másik partíció tele lett és az adott (op. rendszer) partíción is vannak még fájlok, amit valahova le kéne mentenem, de ugye elvesznek, ha az újratelepítés miatt formázom. Köszi. 197GB-os és 126 giga szabad, elég lenne egy 20-25GB-os szelet.
Külső winyót készülök venni és most nincs lehetőségem kölcsönkérni mástól winyót, úgyhogy ezek a lehetőségek most nem élnek. Megoldom valahogy, ha nem lehetséges, csak mindig is érdekelt ez a lehetőség és most kvázi szükségem is lenne rá.
-
Imco
őstag
válasz
sting66 #15790 üzenetére
Sentinel mit mond rá? Jó?
Ha igen:Ha GDB meg volt akkor szerintem simán a w7 lemezzel probáld formatálni.
Vigyázz mert installal kinyirhatja az elsődleges particiót! Húzd le vagy ne installálj.
Ha nem megy akkor acronis vagy paragon.
Ha igy sem megy akkor keress valakit aki újra épiti a sérült táblát.
Ezekre lenne szükséged, de inkább kérj segitséget.Szerintem...
-
sting66
csendes tag
De jónak kell lennie, csak valami a winen belül ment szét. Legalábbis remélem. Mondom Bios látja. És az a legnyugtalanítóbb, hogy kikapcsolni és bebootolni nem akar, ha rá van dugva USB-re, ellenben ha kihúzom folytatja tovább. Egy szimplán bexart hdd csak nem csinál ilyet, aminek amúgy köze nincs a win működéséhez. Na majd elviszem valakihez, máshol hogy viselkedik.
Esetleg egy win7 helyreállító install?
-
peti_s
addikt
válasz
liksoft #15782 üzenetére
Oh. Gondolom ez akkor veszélyes, ha nem vmi jó szoftvert, hanem ingyenes sz..t akarunk használni.
Ám, hogyan lehet gyorsan megállapítani hogy melyik szektor hibás egy HDD-n? Értem ez alatt, hogy pl. a HDD Regenerator-ban be lehessen egyből írni hogy attól kezdjen keresni.
-
Tommy7
tag
Üdv, most vettem egy WD 500GB Blue vinyót és nem tudom leformázni, valami ötlet vagy javaslat?
-
sting66
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap particionálni akartam, de a Partition Magic indulás előtt még hibás hivatkozásokat jelzett, amiket ki akart javítani. Mondom jólvan. No aztán ötödiknél hibát jelzett és leállt a progi. Újraindítottam, win nem akart bootolni, se safe mód, se installer cd. Aztán kis szünet után installerrel elindult, hiba kijavít, de eltűnt usb vinyó. Utána már nem is akart leállni gép, folyamatosan shutting down, sőt újrainduláskor is előzőleg tapaszttalt hiba jött elő, még telepítőnél is. Win bootképernyő után sötétéség. Rájöttem kis idő után, hogy az USB vinyót lehúzom, akkor minden problémamentes. BIOS látja, és ha winen belül rádugom, akkor hang jelzi is, mégse jelzi ki semmilyen program vagy a disk manager.
Valami tipp?
-
der_
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a hd sentinel progiban ez a grafikon mit jelent?[link]
A többi vincseszteremnél itt egy egyenes vonal van, csak ennél van ez. Ezek írási hibák? Kezdjek menteni? -
-
-
peti_s
addikt
válasz
Jhericho #15764 üzenetére
Sztem erősen egyértelmű hogy a HDD-vel, vagy az ahhoz vezető kábellel, illetve az alaplap portjával lehet a gond. Ezek közül az utóbbiakra olyan kicsi az esély, minthogy a közeljövőben Magyarország az EB-t megnyeri.
Azt megtehetnéd hogy másik gépben/ illetve másik kábellel, másik portra kötve kipróbálod a HDD-t.
-
Jhericho
tag
van egy SATA samsung HD160JJ vinyóm és nemrég csinált egy olyat hogy amikor el akarom indítani a gépet az kiakad az első képernyőnél ahonnan ugye a BIOS setupba lehetne belépni de oda se lép be..
Namármost, ha lehúzom akkor simán megy tovább a boot is. és azóta ezt csinálja. Próbáltam a clr cmos-t is de azse segített valaki valami megoldást? -
peti_s
addikt
Mielőtt a teljes rendszered rábízod , sztem tesztelgesd, mert az elmondottaid alapján nem tűnik vmi megbízhatónak.
Sanan, ha tényleg tesztelésre használod ahogy mondod, akkor sztem édesmind1 hogy csinálod a partíciókat.
Ám, több HDD-t láttam már HDD Regeneratornak köszönhetően "meggyógyulni", viszont mégtöbbet tönkremenni.
-
törölt tag
elírtam és már nem tudtam szerkeszteni
- jelöljek ki rajta partíciókat ott ahol nem voltak hibás szektorok?
-
törölt tag
Van egy notivinyóm, amin vannak rossz szektorok. A hdd regenerátor kijavította mindet.
Felhasználhatom még így az egészet, persze csak tesztelésre, vagy jelöljek ki rajta partíciókat ott ahol nincsenek hibás szektorok. -
bim
veterán
válasz
peti_s #15756 üzenetére
Igazából egyszer csak elkezdett kékhalálozni a gép. Ez egy ezer éves 80 gigás szigét.
Nem tudtam mire vélni és álmomban nem gondoltam hogy a vinya lenne a ludas a kékhalálokban. Szinte semmit nem tudtam csinálni a géppel mert betöltődés után jött a nagy kék.
Ráengedtem dos alól a HDD regenerátort és elvileg kijavította azt az 1 szektort. Bootoltam és minden jó volt addig amíg nem telepítettem az sp.3-at (mivel xp. a rendszer a vinyán) A telepítés nagyon sokáig tartott a 2,4-es cerkának és a 256 mega ramnak köszönhetően. Reboot után a csíkok leszaladnak és bluescreen egy felirattal hogy nem talál egy asszem shel32.dll.t és kész.
Szóval az lenne a kérdés hogy merjek e feltenni újra ugyanide egy rendszert és az működni fog e rajta rendesen.
Fájlokat nem tudom megmaradtak e mert ezen a gépen csak netezünk semmi másra nem használjuk. -
Ricő
csendes tag
Helo Bim!
Szerintem mindenképpen hibátlan vinyóra telepíts op rendszert , mert elöbb utóbb + bosszulja magát Föleg így hogy már tudod ,hogy rosz szektorok is vannak. A regenerátor ellenörzése után lehet olvasni hogy ki van javítva a vinyó? Mer nekem is van egy 80 Gb -os amivel problémák vannak. A Hard Disk Seentinellel megtudod nézni milyen állapotban van a wincsesztered. -
peti_s
addikt
válasz
RamboHori #15753 üzenetére
Akkor meg kezdheted ütögetni.
Liksoft, hát, gondolom ha mindenki PFC-s tápot használna az segítene vmennyit ezen, nem?
Bim, elvileg gond nélkül használhatod, az viszont érdekelne, hogy amikor használtad a fájlok megmaradtak?
Ricő, ez azért van mert nincs partíció rajta.
-
bim
veterán
Hy guruk!
Van egy vinyóm amin keletkezett egy bad sector. Persze rendszerfájl volt ott és folyamatosan kékhalálozott emiatt. Kijavítottam (elvileg) a HDD regenerátorral. Telepíthetek újra arra a partícióra rendszert vagy rendezzem át a partíciókat?
Mi tévő legyek?
A HDD regenerátor megakadályozza hogy oda többet ne tudjon írni a vinyó? Főleg rendszerfájlt ne telepítésnél? -
Ricő
csendes tag
Sziasztok! Van 1 Samsung 80 Gb-os wincseszterem a gép indításakor felismeri a számító gép, a biosbam is felismeri látható minden paramétert jól ír ki.
Mikor betölt a windows akkor már nem látható nincs meghajtó betüjel sem.
hogy tudnám láthatóvá tenni? Esetleg így lehet-e formázni a vinyót?
A hard disk sentinell felismeri minden adatot kiír róla.
Köszi a segítségeteket. -
-
RamboHori
csendes tag
válasz
peti_s #15747 üzenetére
Hello
Adott egy Samsung SP2014N 200GB-os IDE-s vinyó
A probléma:Egyik pillantrol a másikra se kép se hang (A jelenség:gép lefagyott,reset,és onnantol kezdve semmi nem történik,a vinyó fel sem pörög)
Kérdés:
Menthető e a vinyó vagy kuka?Üdv:
RamboHöri(jaj nem válasz akart lenni
)
-
peti_s
addikt
válasz
szaszayanou #15746 üzenetére
A Maxtor sem tartozik a nagy márkák közé.
Ám, másik tápkábellel attól még kipróbálhatnád, viszont a tápod attól még valóban cserére szorul. Néhány hsz-el előbb írtam le hogy jártam én vele.
-
peti_s
addikt
válasz
szaszayanou #15743 üzenetére
Próbáld ki a tápod egy másik kábelével, ha azzal sem jobb, akk másik táppal, ha azzal sem, akkor a HDD a rossz.
Mellesleg, azt megmondhatnád milyen a táp, és a HDD, mert pl. ha egy ExcelStor a HDD akkor bátran mernék arra fogadni, hogy a HDD-nek nevezett vmi a hibás.
-
szaszayanou
aktív tag
A merevlemezem kattog, és olyankor lefagyasztja a gépet. Valamilyen kontakt-hibára gyanakszok, mert olyankor is előfordul, amikor megpiszkálom a vinyó tápkábelét.
Ilyen esetben ki kell cserélni a tápot? Van más megoldás? -
lujó55
addikt
Sziasztok! Adott egy 20GB-os Samsung SATA2 winyó. Ezt kéne formáznom rendszerlemeznek. A Win megkérdezi, hogy mekkora legyen egy egység. Kérdésem: mit jelent itt az "alapértelmezett foglalási egység"? Ez hány bájt? A következő az 512, aztán 1024, stb. Csak egyetlen particiót szeretnék az egészre.
Köszi minden választ! -
liksoft
nagyúr
válasz
peti_s #15739 üzenetére
Nem, de jelzik, valami nem 100-as. Ez lehet egy folyamat kezdete, vagy egyszeri hiba (hálózati feszültség ingadozása). Vagyis jó kideríteni, és védekezni ellene.
Nálam "stabil" fesz mellett a szünetmentesek hetente egyszer tutira jeleznek, időszakosan átkapcsolnak. Vajon miért?
-
Veron
addikt
válasz
Badman 4ever #15729 üzenetére
ok kösz
-
Osibaa
senior tag
válasz
Hegyirabló #15731 üzenetére
A registryben be lehet állítani, hogy mely merevlemezek látszanak (én is kikapcsoltam, hogy lássam a RAM drive-ot). Ez is a felügyeleti eszközök egyike, hogy több felhasználó esetén ne tudják piszkálni a másik dolgait, rendszergazdaként viszont látható. Ha rákeresel gugliban, megtalálod hol lehet beállítani.
-
Imco
őstag
válasz
peti_s #15734 üzenetére
Az új chieftec tápok egy jó része rendelkezik túláram-túlfeszültség védelemmel, és túlmelegedés védelemmel.
Tehát az áramingadozás nem nagyon bántja. Amit átenged az viszont kikezdi. Nálam is egy ilyen müxik kivállóan.
Ami a szoftvert illeti, nem ismerek ilyet. A hdd regenerátort szokták használni, de az is /tapasztalatom szerint/ a legtöb esetben 1-2 napos eredményt hoz. Nem éri meg a befektetett energiát. Arról nem beszélve, hogy azért egy mentés ildomos ez elött is, bár nem bántja. -elvileg.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
peti_s #15734 üzenetére
Megadtad a választ. Áramingadozás. Vagyis Imconak igaza volt a tápellátással.
Igen, van. SMART-nak hívják, és a drive-ba van beleépítve.
Minek lementeni? Ami fontos, arról úgyis van másolat. Ugye?????
Ami meg nem fontos, mehet a lecsóba. Legalább jó tudni, hogy holnap is lesz munkám.....
-
peti_s
addikt
Szerintem meg nem.
A táp most új. Chieftec CTG, a HDD fél éves. Ám egy áramingadozás ( esetleg áramszünet, de inkább az előbbi ) után keletkezett ez benne, nem a gépet hibáztatnám érte elsődlegesen.
Van olyan program ami erre specializálódott, vagy legalább képes kezelni a logikai bad szektort?Természetesen, mélyformázás nélkül, nem tudok 500 GB adatot lementeni.
-
Imco
őstag
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #15730 üzenetére
No, megált a tudomány, senki nem tudja?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Badman 4ever #15729 üzenetére
Szia!
Legális Windóvsz Xp, minden frissítéssel, SP3, és egy 80GB Csamcsung SATA. Csökkentett módban látja a Felügyeleti eszközöknél a Számítógép kezelésben, de normál indításnál nem. A BIOS is látja, de egyébként használatban van, hiszen ezeket a sorokat is úgy írom, hogy közben a kérdéses lemez a rendszerlemez.
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
A rendszer HDD-t nem látja a windows. Az Everestben nem jelenik meg, az eszközkezelőben nem jelenik meg, a felügyeleti eszközökben nem jelenik meg, de a Total Commanderben és a Sajátgépben ott van, használom is.
Ez miért van?
Köszi.
-
Veron
addikt
hi!
vettem egy külső vinyót (WD 1.5 TB, USB), amit rá szeretnék kötni egy TP-Link routerre. a bökkenő, hogy a partition manager 9.0 invalidnak látja a fájlrendszert, de a win7 meg NTFS-nek. én nem formáztam meg a vinyót, ahogy megvettem úgy használom.
a kérdés az, hogy a router vajon tudja majd kezelni HDD-t, vagy tök mindegy, hiszen a gépeken futó win-nek kell látnia? (és az látja is NTFS-ként, ahogy írtam) szóval formázzam meg a vinyót, avagy hagyhatom így, nem baj, hogy a partition invalidnak gondolja?
kösz! -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy samsung r580-as notebookot amiben egy WDC WD5000BEVT-35A0RT0 winchester van ami furcsa kattogó hangot ad ki magából. Rágugliztam és több embernél is jelentkezik ugyanez a probléma, de megoldást nem találtam.Tudna valaki segíteni?
-
Gerisan
tag
Hali!
Olyan próblémám van,hogy van egy 1 terrás és egy 500 gigás vinyóm.utóbbin a win és mivel egyre rosszab volt vettem helyette egy másik 500-t.lementettem a dolgaim az 1 terrás egyik partítiójára(2 db 500-ra van osztva).újraindulás után az 1 terrásnak csak az egyik partícióját lehet használni ráadásul pont nem azt ahova a dolgaim mentettem.lemezkezelő látja ezen partíciót de nem tudok vele semmit csinálni.nem tudom miért csinálja ezt velem de nagyon kéne,hogy visszatudjam varázsolni ezen partíciót. -
Imco
őstag
válasz
SalvadorLynx #15713 üzenetére
Ha eljött az ideje el kell engedni a kezét.
-
bishopx2
tag
Hello!
Van egy Samsung 500GB winyóm, és van rajta pár Bad Sector, ezeket, hogy lehet eltűntetni ?
-
Yahoo
tag
válasz
Badman 4ever #15717 üzenetére
Hát lehet, hogy én vagyok a béna, de sem everest, sem az eszközkezelő nem mondta meg nekem, hogy melyik módban van. Az a baj, hogy a BIOS-ban a SATA hdd-t nem látom, csak az IDE-s DVD-RW-t, a SATA-RAID kezelőben(amit a bios után TAB-al kell nekem behozni) meg nem csinálhatok semmit, csak RAID tömböt hozhatok létre.
-
Yahoo
tag
Sziasztok!
Van egy régebbi típusú, de eddig remekül szolgáló 80as SATA maxtor hdd-m.
A napokban kíváncsiságból ráengedtem a HD Senitnelt, arra lettem figyelmes, hogy az Újratesztelés gomb nyomogatása során, egyszer 99%-os(van rajta egy hibás szektor) egyszer 48%-os teljesítményt mutat, ekkor azt írja, hogy PIO módban üzemel. Sokszor feltűnt, hogy elég sokat teker a HDD, de betudtam annak, h régebbi maxtor.
Mitől lehet ez a jelenség? Mit tegyek? Köszönöm. -
peti_s
addikt
Üdv!
Logikai bad szektorból van 8 a HDD-men ( pontosabban 8 gyenge szektor HD Sentinel szerint ), hogyan lehetne megoldani hogy mélyformázás nélkül eltűnjenek? -
SalvadorLynx
aktív tag
A hdd-k idővel belassulhatnak? Van egy régi gépem egy régi vinyóval és nagyon gyeszorán teljesít. A vinyó csak kerreg én meg nem győzök várni.
-
Sziasztok!
Van 3 HDD a gépben, de az egyik azt hiszem kattog. Mikor megnyitom a Total commandert, pár másodpercig nem hozza be a listát, hanem vár, majd hallassz egy kis halk kattanást és akkor. A kérdés az lenne, hogy ez nagy probléma-e, és hogy lehetne megtalálni/megtudni melyik vinyó csinálja?
Előre is Köszi a válaszokat!
-
Imco
őstag
Alapból az a: a floppy, b: a nagy lemez, c-z-ig pedig a többi meghajtó szabadon. A d: nincs a DVD-hez rendelve. Mintahogy több particio esetén simán berakja e:-nek ha az következik.
Sőt elvileg lehet d-re tenni a rendszert. Régebben hitték hogy igy kevesebb virus találja meg a wint. No mind1. A lényegen nem változtat.
Sajnálom, hogy nem tudok semmit, pedig ugy érzem találkoztam már hasonló problémával.
Probáld meg talán itt, nagyobb a pörgés.Szerintem...
Még valami eszembe jutott. Probálj meg, -ha nem az- elsödleges particiót csinálni belőle.
Igy jobban talán sikeresebb lesz. -
icons
addikt
Üdv!
Nekem is ez lett volna logikus megoldás
. Telepítéskor a D volt, ezért is ismerte fel azon a néven.
Viszont gond nélkül át tudom állítani, tehát nem hiszem, hogy valamilyen program blokkolja.Egy valamit el tudok képzelni: az XP úgy lett tervezve tudtom szerint, hogy bizonyos betűjeleket bizonyos perifériáknak osszon ki.
Így például: A: floppy, B: nekem nincs, gondolom a nagy floppy, C: Windowst tartalmazó merevlemez, és gondolom ez a sor tovább is folytatódik. Lehetséges, hogy a D-t CD olvasónak szánja, és ezért nem oszt be oda külső tárolót? Vagy esetleg másik vincsesztert szeretne ott tudni...Igazából a Media Player vette fel a fájlokat a Műsortárba, és azokat kellene átírnia. Gondolom lehet törölni mindegyiket, utána újra felismertetni, a gond összesen az, hogy néha D néha H meghajtóként ismeri fel, tehát ha kitörlöm, és D-ként felismertetem újra, de a vinyó H-ként jelenik meg, akkor ott vagyok, ahol a part szakad.
Megoldás lehetne, hogy mindkettőn felismertetem vele, viszont így minden számból 2őt fog látni, és az bizony elég zavaró (ráadásul rá is kérdez, hogy mit tegyen, gondolom ezt ki lehet kapcsolni, de Windowséknál ki tudja).Etalon megoldás: mindig át kell állítani, de fárasztó, és a problémákat érdemes megoldani, nem mindig megkerülni őket
-
vbbb
őstag
válasz
Badman 4ever #15704 üzenetére
-
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy ingyenes HDD felület ellenőrző programot? Ugyanis a HD Sentinel felület ellenőrzője csak a fizetős változatban érhető el.
-
vbbb
őstag
A SATA HDD-ket a BIOS miért IDE-nek írja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest