Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
sziasztok!
adott egy sokéves maxtor vinyó. a helyzet az, hogy ma működés közben egyszer csak elkezdett kattogni mint a fene (mondjuk autóban az index kattogásához tudnám hasonlítani) és amint táp kerül rá, rögtön el is kezd kattogni, bios nem is látja.
szervizelhető valahogy? van olyan cég, ami értelmes áron szervizelné is? adatmenteni nem feltétlen kéne, csak szervizelni, hogy használható legyen (ha úgy látható lenne a rajta lévő cucc)
sajnos elég sok fontos dolog van a gépen, amiből nincsen másolat, így jó lenne valahogy megoldani a dolgot, viszont nincsen rá fölös 100k-m
köszi a válaszokat előre is -
Zlin50
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Help!
Hogyan lehet ezt beállítani, melyik opció az? Valahogy nem találom.
Egyébként nem áll meg, mert érezhetően forog. Gondolom csak a fej mozgatást jegeli. Kicsit túl lőtt a célon a sámsung. Ezzel meg majd a fejet teszi tönkre a nagy energiatakarékoskodás rovására, persze három éven túl, hogy majd vehessek másikat.
-
Imco
őstag
válasz
Sas madár
üzenetére
Liksoft.
Ha rákeresl biztos találsz.
Általában biztonsági okból szokott lekapcsolni.
Táp, drive, driver, os hiba miatt. Távolitsd el az eszközkezelőből és inditsd újra a gépet.
Ha szerencséd volt akkor egyszeri esetről volt szó. Ha nem akkor vissza áll PIOba. No ekkor kell elmerülni jobban benne hogy mi is a rossz! Addig is kitölthetnéd a konfigodat. Úgy könnyebb lehetne.Szerintem...
-
Devil Smile
őstag
HD sentinellel talaltam azt az 1 badsectort de ezekutan majd figyelni fogom h romlik e a beteg allapota. meg az ejjel megkerestem a gar levelet is szerencsee 3ev gar van ra es ebbol 1ev 4honap ment le. azert az aggodalmam egyerbkent mert az a rendszervinyom.. remeljuk nem lesz gond..
koszonom a helpet

Udv
Smile -
Shark67
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem lenne:
Samsung HD103UJ 1 Terrás winyómat hordozgatom... Tegnap óta nagyon lassan lehet Írni rá (6.000 kbyte/mp), olvasása néha gyors(90.000) néha lelassul(5.000-10.000), vagy nem olvasható, és leáll a másolás. Van olyan progi, amivel a hibás, vagy lassan olvasható szektorokat kizárnám?
A HD.Sentinel current pending sector: 99 , off line uncorrectable sector 1-et ír.
Köszönöm az infót előre. -
Imco
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Azért az egyért még az 1TB adatot sem érdemes leszedni.
Nemhogy elvidd egy kereskedőhöz.
Ezután jönne a kiröhögös rész.
Vegyél egy sentinelt és figyeld az állapotát.
Ha nincs változás akkor örülj. Ha van akkor felkészülhetsz a végre időben.Szerintem...
-
Devil Smile
őstag
Udv all
nem tom jo helyre irok e de az lenne a kerdesem h van egy 1TB os hitachi vinyom (HDT721010SLA360) es a napokban felfedeztem 1db sector hibat ennyivel mar lehet gariztatni v kirohognek a boltba?
kb 1,5eve vettem.. 
-
Zlin50
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Ki fogom próbálni ha hazamegyek, de nem tetszik ez nekem, mert a 154UI is eco green-es és nem csinál ilyet ha nem parancsolnak rá. Ha a HS nem lesz képes ébren tartani lecserélem másra, mert már nagyon idegesítő ez a felesleges eko dolog. Persze mi van ha mindegyik ilyen...
A WD is 5400-7200 fordulaton jár és ki tudja akár ez is elaludhat. Nem is értem ezt az egészet. A forgatáshoz elég nagy energia kell. Mit takarít meg, amikor a forgatást nem állítja meg csak esetleg a fejről veszi le a tápot... -
Zlin50
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy HD203Wi samsungot. A szokott módon beépítettem, bekötöttem és valami furcsa dolgot művel. Ha nincs lemezművelet akkor akár már egy perc után is hallok egy kattanást és a következő lemezművelet előtt megint egy kattanás és aztán kezdi másolást vagy áthelyezést. XP-t használok és nincs beállítva merevlemez leállítás az energiaellátás alatt. A többi vinyó nem produkál ilyet. Ebből adódki az is hogy ha törlök valamit a többiről, akkor még a lomtárból való törléskor is csak akkor történik meg a művelet ha ez a vinyó "észheztér" a kattanás után. A csatlakozásokat már ellenőriztem. Több öltetem hirtelen nincs, szóval várom a javaslatokat, bár érlelődik már nálam a garancia érvényesítése.
-
Sas madár
őstag
Van egy 120as samsung vinyóm ami mindenáron pio módban hajlandó vánszorogni.
Szerintetek hol érdemes keresgélni a hibát? -
Sz.Miki
őstag
Sorry az előzőt elszúrtam:

-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok, régebben írtam már erről , de még mindig fenn áll a hiba, nem tudom, hogy fogom ezt így legarizni, pláne mivel laptopról van szó, de egyszerűen unom, hogy lassan tölt be a windows, és sokszor tölt fölöslegesen sokat, Viszont, ha lefuttatom a seagate gyári tesztprogramját az nem jelez hibát, a Hard Disk Sentinel sem talál hibát, a Dell saját diagnosztizáló programja sem jelez hibát, de a jelenség adott:

Már win reinstall meg volt, driverek frissítésén is túl vagyok.
Mi a fenét tegyek?

-
artiny
őstag
Végűl megadta magát a kulso hdd.m
[link] Lehet ugy használni ha a dobozba rakok egy masik azt hiszem 3,5-s Hdd-t? és akkor ugy uzemelne mint egy kulso hdd.
Most ha felnyitom nagyon elkezd kattogni,de a gep mar nem tud vele felkapcsolodni..csak ha levan kapcsolva és ha bejon a windows akkor mar nem ismeri fel..WD 250GB External USB HDD /MDL: WD2500B011 WD 2500JB External/.
-
Gery15
addikt
válasz
Devid_81
üzenetére
Igen.
Elmondom, hogy mit tapasztalok.
A rendszer vinyóm egy Samsung IDE csatis átmenetileg. Ha betölt erről a rendszer és rá dugom a Samut, akkor a rendszer vinyó leáll, majd újra felpörög, de mire felpörögne, addigra lekapcsol a gép. (Itt a tápra gyanakodtam)
Ha egy satas-ra teszek egy oprendszert és meg várrom, míg betölt és akkor dugom be akkor nem áll meg a satas vinyó hanem megy tovább a gép. -
Devid_81
félisten
válasz
Gery15
üzenetére
Nézd, egyik kisgépben itt majdnem mellettem az eredeti 80GB-os Samu HDD-n kívül minden kipusztult belőle.
Volt IDE Seagate, Samu 160GB és egy Maxtor 120-as is a rendszer vinyó mellett.
Az a rendszervinyó nem menne benne évek óta hibamentesen már én is gyanakodnék mindenre...és lehetne is, mert védőföld az kegyetlenül nincs a lakásban, és annak hiánya szokott okozni remek dolgokat. -
Gery15
addikt
Ehhez mit szóltok?
Kurvára elegem van, sorozatosan ez történik ma reggel bekapcsoltam a gépet és ezt látom megint a táp gyilkoná a vinyóimat?

Kurva ideges vagyok
Annak idején nem azért adtam ki 25 ezret a retkes Cooler Master tápért, hogy ez legyen. [link]Arról meg is beszélve hogy 05.19. hozta a futár a vinyót.
-
erikke17
őstag
-
-
erikke17
őstag
Üdv nekem inkább információra lenne szükségem.A következő a dolog:
Ha a vinyón kezdenek hibák Pl:Szektorhibák vagy még amik vannak nem értek ilyenhez
akkor nőni kezd a foglalt terület?? -
Ren Hoek
veterán
Amúgy egy sys SSD-vel csökkenthető a HDD használata ugye? Kérdés hogy igazából mitől rohadnak meg,... az állandó rendszer működéstől, boot / folyamatok/ telepítés... vagy inkább a hosszabb idejű, nagyméretű file írástól / olvasástól...?
(Amúgy most áttettem másik tápkábelre, plusz a samu cd-jéről bootolva egy rövid tesztelést pass-olt. Most pedig teljes felület scan. A felével végzett hiba nélkül...Ha ezután is fagy egérre, akkor beleteszem a régi 300Wattos kódegány tápot (most kövezzetek meg, de tesztelni jó
) amivel amúgy sosem votl nagyobb gondom) -
liksoft
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Mert fogyasztói társadalomban élünk, és a profit minden felett van! Sőt, jól is jön a gyártónak, hiszen cserélned kell, ha szerencséje van, gari után.
A tápellátásban meg az ingadozás, és a nagyobb frekvenciájú zaj egyaránt gond. Míg egy tápteszter is pár ezer forint (ráadásul csak digitális multiméter), addig a drive-ba nem fogják beépíteni. Pláne, ha a táp szűrését is kispórolják (nézz meg régi winyót a tápkondikkal melyek mára lekoptak).
-
Ren Hoek
veterán
válasz
liksoft
üzenetére
Kösz, értem... de jelen pillanatban sajnos nincs pénzem mégegy vinyóra.. és nagy hd fájlokkal kell dolgozzak, DVD már szóba se jöhet. (meg annak is 5-15 év az élettartama) Kellene mégegy hdd...ez tény. szóval jelenleg csóringerként megérdemlem hogy elvesszenek a felvételeim... A legfontosabb adatok úgyis szerveren vannak tárolva, csak a sok nyersanyagot sajnálnám.
Bíztam benne kicsit, hogy ez a Samu F3 1 TB-os vinyó jólesz egy darabig... és nem produkálja az F2-esek gyenge kivitelét.
Tápot persze megértem, egy enermax is befoshat. Csak azt nem fogom fel, hogy 2010-ben miért nem tud szólni egy HDD ha nem elék neki a kakaó? Teli van mindenféle szenzorral...egyszerűen nemértem hogy miért van ekkora igénytelenség áramellátás témában, mikor általános probléma a gyenge táp.(szerintem a legtöbb esetben jelentkező) Képesek beleépíteni egy gyorsulási szenzort (aminek részemről semmi haszna egy asztali HDD-ben), de azt nem képes kiírni ha ingadozik az áram, vagy nincs elég. Na mindegy, csak ilyen dolgokon fel tudom magam húzni.
Amúgy állítom régen nem volt ekkora szívás a konfigokkal, legalábbis nekem... Jó tudom nagyobb adatsűrűség meg stb... de szinte mintha arra mennének a gyártók, hogy cseréld le, kukázd minél előbb (és nem az igényességre)
Kösz az infókat! Biztosan elintézem a backupot, mert én szervízre nem bízok többet adatokat... Egy boltban egyszer leformatálták életem összes adatát egy mobil rack szerelésnél. No komment.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szia!
Szerviz az adataidra nagy ívben tesz! Azt NEKED kell mentened. Olyanba meg bele se fuss, hogy ami fontos az egy példányban van csak meg egy lemezen! Ezen kívül az én autóm jó, mert FORD! Igaz T-model, de az itt tök mindegy. A tápegységed ugyanilyen. Attól, hogy márkás, még lehet hibás. Ja, Lexus is hív vissza.......
Szerk: WD-hez meg sok sikert. Olvass utána, azokkal is van gond. Igazából minden gyártónak a lemezei döglenek, mert ennyi pénzből jobb nem hozható ki. Így nem az egyik fik@z@sa és a másik dicsőítése a megoldás meg az állandó váltás, hanem a hiba pontos detektálása, kizárása (hátha mégis tápellátás), és folyamatos mentés.

-
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
A szervizben (elvileg) le kellene, hogy mentsék a rajta lévő adatokat valamilyen szoftverrel. Ez régebben alap volt. Hogy mire, az ő dolguk, de ha javítható, akkor úgy kell visszakapnod, hogy rajta van minden, ha meg újat kapsz, arra kellene rátegyék.
Green-t nem vennék a helyedben, hiába "green", inkább egy Caviar Blue-t.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
stevve
üzenetére
Köszi a választ!
Hát fizu még messze van, szóval újat nemtudok venni... 600 GB-ot meg képtelenség kimenteni..sajna nincs másik (nagyrészük hd felvétel ami fontos)
Nem is tudom mit tegyek... Hiába viszem vissza gariba, Iponban szerintem nem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz az adataimmal. Vagy nemtudom, ilyen cseregarikor mindenképp kell valami köztes adathordozó sajna, mert addig gondolom nem kapom meg az újat, amíg a régit vissza nem vittem... Következő amit venni fogok az tuti egy WD Green lesz + 32 GB-os Patriot SSD. Remélhetőleg azok kevésbé gyilkolódnak meg.Szóval gondolom kölcsön kéne kérnem egy 500 GB-os tárat minimum, üresen....
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ez a fajta hiba a Samsung esetében sajnos nem egyedi. Maga a Write Error Rate és a Raw Read Error hiba a lemezfelület vagy a fejek hibájára utal. Ha fontos cuccok vannak rajta, akkor ments egy másik HDD-re és szerintem kezdj el keresgélni a piacon vagy garancia érvényesítés, ha még van rá. Ezzel be kell venniük.
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok!
Samsung F3 1 TB (SJ a vége) vinyónál folyamatosan emelkedik a Write Error Rate.. eddig oké is, olvastam hogy előfordult lassú emelkedés... Most viszont elkezdett emelkedni a Raw Read Error rate...
Plusz éjjel 2x is egér szintre kifagyott a gép, meg már előtte is 2x előfordult... Ez lehetséges hogy a Raw Read Error miatt van?
Mikortól lehet visszacserélni? Mert a tököm tele van már ezzel a samsung-al... Teljesen kinyírja a gépem stabilitását, (szerintem tuti ez) így baromijó melózni, hogy rezetelni kell többször is.
Azthiszem kezdek nagyon csalódni a samsungban...
Táp tuti rendben van CX400, és alig fogyaszt valamit a gépem, integrált VGA-val. 1 vinyóval.
-
liksoft
nagyúr
válasz
nmemlekszem
üzenetére
Szia!
Talán először azt kéne eldönteni, hogy az agyon particionált (ráadásul NEM az OS belső kezelőivel
) drive logikailag vagy fizikailag sérült. Ha logikailag, akkor minden "hókusz-pókusz" nélkül kéne leüríteni, és újra feltelepíteni amit használni szeretnél. Ha viszont fizikailag hibás, akkor gari. -
nmemlekszem
csendes tag
Üdv
Van egy Samsung HD502HJ, eddig gond nélkül szuperált. 2 napja telepítettem volna win7-et (már volt rajta előtte ez). XP volt fent, boot DVD-ről, delete xp partacíó stb, amikor elkezdte másolni itt hagytam, kb 20 perc múlva jövök vissza, bootnál megállt a gép, restart cmos resetre semmi, biosba sem engedett be. A vinyót elvileg felismeri, mert a tipust kiírja, viszont valami nem oké, mert ha rá van dugva a vinyó nem hajlandó még a biosba sem belépni.
Feltettem egy régebbi biost is azzal is ez a helyzet. Próbáltam sata1-ben is, úgy nem is látja a vinyót. DVD-ről másik vinyóról tökéletesen megy. A kábeleket portokat cseréltem, helyzet változatlan.
Amire gyanakszom, illetve furcsa volt, hogy a win7 telepítővel lett egy formázatlan rész az adat és a boot partíció között aminek bele kellett volna olvadnia amikor töröltem az xp-t, de ami még érdekesebb volt, amikor létrehoztam a partíciót a 100MB partíció elé is tett egy ilyen 0MB-os formázatlant. Tehát 0MB formázatlan, 100MB rendszer fájloknak, 10.8GB win7, 0MB formázatlan, és a maradék 400 akármennyi adatnak. Régebb Disk Director Suite-al vagy Paragon Hard Disk Manager-el rendezgettem és partíciónáltam, de azóta már volt telepítés gond nélkül.
Az xp mellett ubuntu is fent volt, de ez nem hiszem, hogy gond lett volna, mert ezt már pár nappal korábban töröltem.
Holnap még megnézem másik lapban indul e. Ha ugyan ez van vissza garanciába? Vagy érdemes még valamit probálnom?
Segítséget köszi előre is!
-
gt0618
tag
Üdv!
Probléma: WD500aaks (egyedüli új alkatrész), win7 rettenetesen lassan kezd települni, majd különböző soknulla egy-kétszám memóriacímre hivatkozva leáll, esetleg eleve nem is találja meg (driver win7ben benne van, néha az az érzésem volt, hogy nem pörög a hdd). AHCI és natívIDE módban is ugyanaz. Az energiatakarékos mód kikapcsolására ez megoldódik. (A régi samsung (sata2 az is) ilyet nem produkál, most is hibátlan az előző rendszer és CNQ is megy.) Oké, feltelepül a rendszer, CNQ bekapcs, feláll a win7, megy kb. 2 percig, majd az órajelcsökkenéssel együtt leáll a WD500 és kis idő múlva ki is fagy kékképernyővel. Előtte hallható, hogy a hdd felpörögne, majd leáll, és így tovább. Eseménynaplóban váratlan leálláson kívül nincs hibaüzenet, és nincs is más jelenség sem. CNQ kikapcsolására ismét jó.
Főszereplők: Gigabyte780G, x2 240, Samsung2504c, wd500aaks ill. az 550w-os táp.A WD okozná (vissza gar.)? Vagy máshol keressem a hiba okát?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
liksoft
nagyúr
A drive típusától függ (nem gyártó vagy típusszám). Attól, hogy parkoló pályás, vagy parkoló rámpás. [link]
Pálya esetén leálláskor és induláskor a fejek csúsznak a lemezen, míg ki nem alakul a légpárna.
Rámpa esetén a forgó lemezekre ereszkednek a fejek, így ott már van légpárna. Ilyenkor a fejek a lemezekkel soha nem érintkeznek.
Nem véletlen, hogy a 2,5" drive-okban jelent meg legelőször ez a technológia. A laptopokban ugyanis a sok leállás miatt hamar meghaltak a winyók. Mióta váltottak rámpára, ez a kopás elhanyagolható lett. Sajnos a gyártók az adatlapon nem tüntetik fel. Pedig szerintem igenis tudnia kéne a vásárlónak, hány fej van a gyártmányban, és rámpás megoldású-e?
-
Imco
őstag
válasz
TomyLeeBoy
üzenetére
Nem! De ha rákeresel van egy bővebb Liksoft féle magyarázat is!

Szinte semmi esélyed! Szaki sok pénzért esélyesebb.Szerintem...
-
TomyLeeBoy
tag
Sziasztok!
Van egy Maxtor 300 Gb winchesterem, ami leesett.

Természetesen nem élte túl, csak kattog.
Szerintetek ha szereznék egy ugyanilyet, és átcserélném a lemezeket, le tudnám olvasni az adatokat? -
biker
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Üdv
auto leállás problémám van.
Adott egy MAC és egy USB-re tett SATA hdd. A MAC-ben ki van kapcsolva a HDD-k leállítása, az új usb-s fiók azonban magától leállítja 5 percenként, azonban ez a backup hdd, ezért min. óránként elindul, és leáll. de ha valamiért ránéz a rendszer, akkor óránként akár 2-3x is eljátszaalapból mennyire káros a mai HDD-knek az óránként 2-3-4 start-stop?
-
liksoft
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Kérdezd a laptop témájában, hogy a drive leállításának ideje hol állítható a BIOS-ban. Ez a gép ismeretlen számomra.
-
liksoft
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ez a drive beállítási felülete. NEM az ENERGIAGAZDÁLKODÁSÉ!
-
csokad
senior tag
sziasztzok. van egy kis probléma. haverom áthozta a winyóját mert megkért hogy formázzam le mert neki meghalt minden szarja. el se indul a gép. na szal először nem hagyta hogy formázzam végül aztán futtatásból formáztam. sikerült, végzett teljesen. hazavitte és megpróbálta feltelepíteni a windózt (SP1) de kezdené a bootolást és kiírja hogy hinyázó "NTLDR". és nem bootol be. szal nem tudja telepíteni. ötlet hogy mi lehet a gond és hogy lehetne megoldani?
-
PedroPascal
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
A win-nél és a HD Sentinel-ben is megcsináltam mait írtál!
Biosban nem tudom mit lehet ezen a téren állítani, mellékelem az ide vonatkozó bios képet
Mint írtam h ha ezek be vannak állítva és pl elindul a képernyőkímélő, vagy a kijelző csökenti a fényerejét akkor mégis ketyeg ez a smartos érték számlálója!
Vagy akkor is ha filmet nézek, de a film külső vinyóról megy, akkor is kattog a laptop vinyó ezek után is! XP-nél és win7-nél is ezt csinálja,
A bios-ban kéne akkor még valamit állítani, ha igen akkor mit? -
liksoft
nagyúr
-
pierpont
csendes tag
ha ide módban telepítetted a windows-t és ezt átállítod, ahci-re, akkor nem fog tudni bootolni a lemezt.
az ahci mód két előnnyel bír: egyrészt a sata driveok menetközben csatlakoztathatóak és választhatóak le (hot swap) illetve ha a winchester támogatja, akkor ncq módban kezeli a vinyókat.
ez utóbbi a ph-s és egyéb tesztek szerint nem jár számottevő gyorsulással, viszont cserébe a dvd írók, olvasók és winchesterek mindig a tálcán fognak csücsülni, mint ahogy egy pendrive vagy egy digitális kameria figyel usb-s csatlakoztatás szerint.részemről nem használom az ahci módot. ha feljön a kérdés, akkor nyomj egyet a No-ra. ha mégis használni akarod az ahci módot, akkor nyomj yes-t, és következő boot előtt telepítsd újra a windows-t.
-
Imco
őstag
"Satát megtalálják, ahogy idemódnál fut! Telepítés opció elérhető, hogy satát állít be ahci módra most ide mód, a rendszer tud támogatni forró dugó megváltoztatnád a módot y/n? ------------------------------------------------------ Akarod Biost lehetővé tenni ez az opció neked? Igen, állíts be satát ahcimódra nekem n: nem, ne mutasd ezt az üzenetet megint bármilyen billentyű: folytatódik."
Webforditás szerint...
E szerint cselekedhetsz.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére

Itt írtam már egy lehetséges megoldást. Te kértél rá! Kipróbáltad?

-
a000
őstag
Sziasztok
Miután bekapcsolom a gépet ez fogad mindig:
Sata is found running at ide mode!
Setup option is available to set sata to ahci mode
Now is ide mode, the system can not support hot plug
Would you change the mode Y/N?
------------------------------------------------------
Do you want bios to enable this option for you?Y
es, set sata to ahci mode for me
N: no, do not show this message again
any key: continueés visszaszámol 10-től
Mit kell tenni és mi ez?
-
PedroPascal
őstag
Két rendszer van jelenleg a laptopomon: win7x64 és XP SP3
Mindkettőnél beállítottam az energia gazdálkodásnál a vinyóra vonatkozó dolgokat és így már szinte nem csinálja win alatt, bár xp-nél amúgy sem nagyon csinálta.
Viszont mind két op rendszernél ha lekapcsol/elhalványodik a kijelző vagy megy a képernyőkímélő akkor növekszik ez a smart-os érték!
Ez mért van, esetleg valamit be kéne még állítani?
Az is érdekes ha a régi vinyót ami usb rack-ben van usb-n rádugom a gépre az ennek ellenére is növeli ezt a smart-os értéket, sőt ha az asztali gépembe dugom akkor is!
Az asztalin is win7x64 van, uh tuti h a win-ek köze van ehhez!
Valami ölted van erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb 1,5eve vettem..