Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Osibaa
üzenetére
Magam is WD párti vagyok, de...
Egyrészt azt magam mértem, hogy a samu gyorsabb.
Ez még nem zavart volna.
Viszont többen javasolták /hozzáértők/, hogy váltsak samura
mert megbizhatobb a felépitése. No most lecseréltem a
2 "kis" WD-m samura és a nagyra is sor kerül majd.
Ettől függetlenül szerintem jók a WD-k is.
Az igazság kedvéért: minderre azért került sor mert az elmult 4-5 év 10-12 saját WD-iből
az egyiken lett néhány gyenge szektor. Mivel mindig nagyon figyelek a hűtésre és a tápra mint alap dolgokra a HDD müködéséhez ezért kifejezetten zokon vettem a hibát.
Ehhez még hozzá tartozik, hogy eladtam még min.100 WD-t más gépbe is és 1 vagy 2 garis darab volt az enyémen kivül sok év alatt.
Csak a hozzáértők infói miatt javasolnám a samut.
No most, hogy igy megkönnyitettem a döntésed, jó vásárlást.

Szerintem...
-
-
-
Daveboy
tag
válasz
Osibaa
üzenetére
Sajnos nem megy sehogy sem, hiába kötöm rá működés közben, hiába kötöm rá egyszerre usb+esata-val, csak usb eszközként ismeri fel. Ha a vezérlőpulton megnézem az eszközök között a vinyót, ott is csak usb eszközként látja. Arra gondoltam, hogy megpróbálok az alaplapon egy bios frissítést, mert az már elég rég történt rajta, hátha segít...
-
syler
aktív tag
válasz
Osibaa
üzenetére
Sziasztok. Van egy kis gondom. Telepítenék a hdd-re op-ot, de mindig megáll 89%-nál. Többfajta op-ot is kipróbáltam. Nahh a lassú formatot pedig nem tudom megcsinálni rajta. A lassú formatálásnál is mindig ugyan ott áll le a dolog. gyors formatálást pedig engedi. Valami ötlet? Köszönöm.
-
Daveboy
tag
válasz
Osibaa
üzenetére
Természetesen 220-ba bedugtam, potival bekapcsoltam, akkor egy pillanatra felvillan a led de aztán elalszik és utána semmi. Megpróbáltam úgy is, hogy először 220-ba a vinyó, majd esata-val a géphez kötöm, bekapcsolom a vinyót, majd csak ezután nyomom be a gépet, de már a töltésnél látom, hogy SATA eszközök közül csak a belső vinyót meg a dvd írót listázza, a külső vinyót nem ismeri fel. AB9 pro-n csak egy darab eSATA van, így ki sem tudom próbálni másikkal sem, de szerintem nem ott van a gond...
Ezért gondoltam, hogy esetleg külön driver kéne esata-hoz 
Szerk: A vinyó nem lehet hibás, mert usb-vel tökéletesen megy, már másoltam rá, semmi gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ennyire azért nem szedtem szét,csak az a baj hogy van rajta potolhatatlan adat