Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz Badman 4ever #11130 üzenetére
Eddig Samsung esetén jelentkezett, de nem zárható ki, hogy Nálad is hasonló a kiváltó ok. Vagyis nem tudjuk. De ha elolvasod a linkelt bejegyzéseket, talán többet ki tudsz hámozni belőle mint mi.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
vbbb
addikt
válasz Badman 4ever #15704 üzenetére
-
Yahoo
aktív tag
válasz Badman 4ever #15717 üzenetére
Hát lehet, hogy én vagyok a béna, de sem everest, sem az eszközkezelő nem mondta meg nekem, hogy melyik módban van. Az a baj, hogy a BIOS-ban a SATA hdd-t nem látom, csak az IDE-s DVD-RW-t, a SATA-RAID kezelőben(amit a bios után TAB-al kell nekem behozni) meg nem csinálhatok semmit, csak RAID tömböt hozhatok létre.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Badman 4ever #15729 üzenetére
Szia!
Legális Windóvsz Xp, minden frissítéssel, SP3, és egy 80GB Csamcsung SATA. Csökkentett módban látja a Felügyeleti eszközöknél a Számítógép kezelésben, de normál indításnál nem. A BIOS is látja, de egyébként használatban van, hiszen ezeket a sorokat is úgy írom, hogy közben a kérdéses lemez a rendszerlemez.
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Veron
addikt
válasz Badman 4ever #15729 üzenetére
ok kösz
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Imco
őstag
válasz Badman 4ever #15862 üzenetére
Lehet, nem vágom annyira a témát, de 50Mb/sec irási sebesség az szép egy PATA vinyótól.
A sentinellel kiegészitő adatok tömegéhez juthatsz. Esetleg ugy sikerül teljesebb képet kapni. A konfigba nem látom a tápod. Az szokot még mystic dolgokat okozni a HDD-nek.Szerintem...
Üdv! Imco
-
Badman 4ever
őstag
válasz Badman 4ever #15864 üzenetére
A probléma bonyolultabb, mint gondoltam, a megoldáshoz kellene tudnom a Windows XP merevlemez kezelésének működését, kellenének regisztrációs adatbázis bejegyzések, beépülő modulok, amiket használ, a Windowsos merevlemez- és IDE/SATA-vezérlő meghajtójának működését, hogy mikhez nyúl hozzá, stb...
Ahogy olvasgatok hazai és külföldi fórumokon mindenhol csak a vírusok és a meghajtó hiba jött szóba ilyen hibánál. Az előbbi jelen esetben kizárva, az utóbbi meg nem tudom, hogy lenne lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Badman 4ever #15862 üzenetére
Megoldódott a probléma, de nem tudom mitől, valószínűleg a regisztrációs adatbázis kipucolása tett jót.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Logic83
csendes tag
válasz Badman 4ever #15934 üzenetére
A rendszerhelyreallitas minden meghajton ki van kapcsolva, ugyhogy sajnos nem ez a gond
-
liksoft
nagyúr
válasz Badman 4ever #23223 üzenetére
Szia!
Melyik kettő? Egyébként sima kontakthiba miatt nem szokott alkatrész elolvadni (leolvadni). Fordított táp vagy túlfeszültség miatt lehet, de az szokta vinni a belső erősítőt is 80%-ban.
-
Badman 4ever
őstag
válasz Badman 4ever #23232 üzenetére
Valaki, akinek ilyen lemeze van, ki tudná mérni ennek a kettőnek az ellenállását?
-
djculture
félisten
válasz Badman 4ever #23235 üzenetére
p7 p8 eleve nem lehet a pozíció száma, az a serial ata pineket jelöli... Amúgy meg szerintem azok diódák voltak látni kéne pontosan melyik szált el.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Badman 4ever #23246 üzenetére
Akkor bazi nagy szerencséje volt! Mentse az adatokat, és csak másodlagos, esetleg hurcimba winyónak használja! Azok az alkatrészek ha elmennek, akkor túlfeszültség sokkot kapott ott más is, csak még megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SSD többféle, sata 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest