Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
peti_s #15756 üzenetére
Igazából egyszer csak elkezdett kékhalálozni a gép. Ez egy ezer éves 80 gigás szigét.
Nem tudtam mire vélni és álmomban nem gondoltam hogy a vinya lenne a ludas a kékhalálokban. Szinte semmit nem tudtam csinálni a géppel mert betöltődés után jött a nagy kék.
Ráengedtem dos alól a HDD regenerátort és elvileg kijavította azt az 1 szektort. Bootoltam és minden jó volt addig amíg nem telepítettem az sp.3-at (mivel xp. a rendszer a vinyán) A telepítés nagyon sokáig tartott a 2,4-es cerkának és a 256 mega ramnak köszönhetően. Reboot után a csíkok leszaladnak és bluescreen egy felirattal hogy nem talál egy asszem shel32.dll.t és kész.
Szóval az lenne a kérdés hogy merjek e feltenni újra ugyanide egy rendszert és az működni fog e rajta rendesen.
Fájlokat nem tudom megmaradtak e mert ezen a gépen csak netezünk semmi másra nem használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest