Hirdetés
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Mondjuk ha whey gainert veszel, akkor nagyon rosszul költöd el a kis pénzed, mert az aztán semmi más mint whey pro+dextróz+malto. A kreatin ami benne van szóra sem érdemes mennyiség...
Vedd meg inkább simán a whey prot és idd meg reggel darált zabbal meg dextrózzal. Amit spóroltam neked ezzel az ötlettel a számlámra utalhatod.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Látom felfogtad amit írtam. Teszek egy utolsó kétségbeesett kísérletet:
"az aztán semmi más mint whey pro+dextróz+malto. A kreatin ami benne van szóra sem érdemes mennyiség...
Vedd meg inkább simán a whey prot és idd meg reggel darált zabbal meg dextrózzal."Ελευθερια η θανατος
-
-
Herczi
senior tag
válasz L4R$()n #27340 üzenetére
Nem tudom, itt se a követelmények voltak nehezek, hanem egyszerűen hatalmas túljelentkezés volt, úgyhogy szetm attól függ csak. Na meg még orvosilag legyél full rendben, vizelet és vér vizsgálattal kezdesz, aztán nekem jött egy 45 perces IQ teszt, egy 300 oldalas személyiség teszt, egy oldalas fogalmazás magadról, aztán mentem sebészetre, ott meztelen megtáncoltatnak, aztán EKG, belgyógyászat, fogászat, szemészet, -füll orrgégészet, neurológia, meg kellett tudőszűrés, meg urulógustól is lelet, na az még egy élmény. Ja, meg pszichológussal egy 10 perces elbeszélgetés az mondja meg átmentél-e vagy nem. Ez katonain, meg rendészetin is így volt, sztem ezt sima honvédeknek is teljesíteni kell.
-
mocsanisi
senior tag
válasz L4R$()n #27439 üzenetére
Úristen. Én 20 centivel alacsonyabb vagyok, és több voltam 5kg-val mikor elkezdtem. De én is nagyon durván vézna voltam. Van egy haverom, ő 185, és mellé 60kg, de már ő is nagyon nagyon vékony. Nincs véletlenül kép arról az 53kg-s időszakról?
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Gyick
őstag
válasz L4R$()n #27566 üzenetére
Én nem hiszek ezekben a csodaprogramokban,ezeket azért találják ki mert sok embernek(a terjesztőinek.tránereknek,újságíroknak stb) jó kis pénzt hoz.Mindegy melyik módszerrel eddzel ha becsülettel csinálod,meg tiszta kajával mindegyiiktől fejlödsz.Ott van pl (nemtudom a nevét) valamelyik feka testépitő,a vállát csak negativba edzi szal ketten feladják neki a súlyt ő meg csak leengedi azt akkora válla van mint nekem a fejem.Meg ha kicsit is belegondolsz azt mondod hogy sokat hozott erőben, pedig ennek a programnak pont az a lényege hogy izmot hoz inkább mint erőt az is a neve hipertrófia-specifikus-program.Szal a tükörben kellene hogy észre vedd a változást.Amúgy grt a 31 a 70-be-hez nekem 50-be alig menne a 31,mondjuk nem vagyok hozzászokva a magasismétlés-számhoz fekvenyomásban.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz L4R$()n #27583 üzenetére
Negatív padon én az áthúzást akarom legközelebb kipróbálni oldalsó hátizomra.
Jojo5: Szerintem is a fekvenyomás fogásszélességével lesz a bibi, ha nem nő a mellizmod. Meg tárogassál sokat jó intenzív megnyúlást/feszülést elérve.
Wherever you go - go with all your heart.
-
mocsanisi
senior tag
válasz L4R$()n #28132 üzenetére
Szerintem guggolás lesz vagy lábtoló.
A nézegetős témához, engem is mindig megnéznek a korombeliek, pedig nem vagyok se nagy darab, se szálkás Annyi hogy csinálok T-rudas evezést, döntött törzsű evezést, guggolást, felhúzást, stb. Nekik ez furcsa
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest