Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
Gyick
őstag
válasz
L4R$()n #27566 üzenetére
Én nem hiszek ezekben a csodaprogramokban,ezeket azért találják ki mert sok embernek(a terjesztőinek.tránereknek,újságíroknak stb) jó kis pénzt hoz.Mindegy melyik módszerrel eddzel ha becsülettel csinálod,meg tiszta kajával mindegyiiktől fejlödsz.Ott van pl (nemtudom a nevét) valamelyik feka testépitő,a vállát csak negativba edzi szal ketten feladják neki a súlyt ő meg csak leengedi azt akkora válla van mint nekem a fejem.Meg ha kicsit is belegondolsz azt mondod hogy sokat hozott erőben, pedig ennek a programnak pont az a lényege hogy izmot hoz inkább mint erőt az is a neve hipertrófia-specifikus-program.Szal a tükörben kellene hogy észre vedd a változást.Amúgy grt a 31 a 70-be-hez nekem 50-be alig menne a 31,mondjuk nem vagyok hozzászokva a magasismétlés-számhoz fekvenyomásban.
-
-
Herczi
senior tag
válasz
L4R$()n #27340 üzenetére
Nem tudom, itt se a követelmények voltak nehezek, hanem egyszerűen hatalmas túljelentkezés volt, úgyhogy szetm attól függ csak. Na meg még orvosilag legyél full rendben, vizelet és vér vizsgálattal kezdesz, aztán nekem jött egy 45 perces IQ teszt, egy 300 oldalas személyiség teszt, egy oldalas fogalmazás magadról, aztán mentem sebészetre, ott meztelen megtáncoltatnak, aztán EKG, belgyógyászat, fogászat, szemészet, -füll orrgégészet, neurológia, meg kellett tudőszűrés, meg urulógustól is lelet, na az még egy élmény. Ja, meg pszichológussal egy 10 perces elbeszélgetés az mondja meg átmentél-e vagy nem. Ez katonain, meg rendészetin is így volt, sztem ezt sima honvédeknek is teljesíteni kell.
-
-
Bibby
addikt
Mondjuk ha whey gainert veszel, akkor nagyon rosszul költöd el a kis pénzed, mert az aztán semmi más mint whey pro+dextróz+malto. A kreatin ami benne van szóra sem érdemes mennyiség...
Vedd meg inkább simán a whey prot és idd meg reggel darált zabbal meg dextrózzal. Amit spóroltam neked ezzel az ötlettel a számlámra utalhatod.
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest