Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos #13296 üzenetére
Tényleg.. ilyenekre nem is gondoltam. Azt terveztük haver hoz valami villanyos sütőt meg viszünk egy tálcányi penny-s babot és lesz belőle chilis bab vagy valami ilyesmi.
Persze akinek még van ötlete azt várom.
Kovsol: Egy egész tüzépes brikettet fogok vinni.
Ja meg pizzasütés lesz... muszáj lesz küldeni ilyesfajta ch-t.. legalább megüli kcisit a gyomromat és nem leszek éhes.
-
LOTR
addikt
a mai rész nem volt valami nagy bikicsunáj
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #13292 üzenetére
Én amikor az elkezdtem az új terembe járni, csak a második alkalomig mutattam meg.
Persze megértem, hogy egy ilyen tökmagtól mint te mindig kérik
Atomgeszi: Pufirizs, halkonzerv. Én azért biztosamibiztosalapon vinnék pár szál csípős kolbászt, májkrémet, zsemlét, chipset, csokit
A kirándulás az "kirándulás"
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #13292 üzenetére
baszki csak megismernek vagy bennevan a gépbe
Ha nem akkor remélem, hogy megleszAtomgeszi:
-
Atomgeszi
nagyúr
Az egyik mellbimbója feljebb van mint a másik.
Lesz egy 3 napos kirándulás és nem tudom mit vigyek kaját. Sajnos pünkösdre fog esni és nem lesz nyitva egy bolt se. A szállást meg pontosan nem tudjuk még, hogy mit foglal magába, lesz-e hűtő vagy valami. Szal 3 napi száraz élelemre lesz szükségem, mit javasoltok?
-
Jojo5
őstag
válasz
Tomics #13287 üzenetére
éljen a kezdetleges gyneco
-
Eagle16
addikt
válasz
Tomics #13287 üzenetére
Az utolsó előtti kép tökéletes példa arra, hogy miért kellene lábra is edzeni...
Ma hátaztam és vállaztam egy iszonyatosan jót, meg vettem crea-bomb-ot.
Csak télen akartam elkezdeni a kreatint, de most volt rá pénzem és miért ne.
Úgy terveztem hogy feltöltés nélkül nyomom majd, napi 10-g-ot, kétfelé elosztva. -
Jojo5
őstag
Ennek a szöveget tökéletesen ráillik a mai napomra
-
Boci_83
őstag
-
Quan-Chi
őstag
voltam ma nyelv vizsgázni, egy élmény volt ... vittem magammal egy csomó pulykamellet meg abonettet
mindenki úgy nézett rám mint valami UFÓ-ra . a legtöbb vizsgázónak elég volt egy cigi meg 2 deci kóla ! sok lombik kölyök ...
-
Jojo5
őstag
válasz
nepszter1 #13270 üzenetére
Magától a glutamintól nem. Most tömegelsz vagy diétázol ? Ha diétázol alap követelmény a glutamin ha nem akkor is jó ha van de nem annyira mérvadó. Betölti az izmokat
Ha tömegelsz én a helyedben ennék mint a gép tisztán vennék valami jó kis tömegnövelőt és valami edzés előtti bedurrantót és persze nyomatnám a vitaminokat amik alapvető dolgok -
nepszter1
addikt
AZ L-glutamin-től várhatok erőnövekedést is ?
-
Tipo16V
aktív tag
"kompakt grillező" helyett jó a gofrisütő is? vagy ez is az volt?
-
macikos
addikt
válasz
becso13 #13261 üzenetére
Az ON a kedvencem volt, amíg olcsó volt.
A csokis a legeslegjobb. Nem az az undorító, túlédesített szar, mint a többi fehérje.
A vaníliás sok embernek nem ízlik, pedig szerintem az is rohadt finom.
Az epres, az meg epres. Nem volt azzal se semmi gond, egyszerűen csak egy fehérje szerintem ne legyen epresEgyébként meg az ON fehérje nagyon jól oldódik, nem puffaszt, nincs benne aszpartám és ugye mint tudjuk, magas a fajlagos fehérjetartalma
-
becso13
aktív tag
ON fehérjék közül melyiket próbáltátok ízre és mik a vélemények?
Más: ez a Sportika TV sorozat nagyon jó, okos ember ez a Kózaróczy Tibor. Vegyészmérnökként különösen szimpatikus számomra, hogy ilyen szinten levezeti a dolgokat, és meg tudja indokolni, mit, miért, hogyan.
-
LOTR
addikt
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Woodslave #13252 üzenetére
én elolvastam az egészet .
a lényeg annyi amit már eddig is szerintem sokan tudtak hogy CH-t nem jó ötlet együtt enni zsírral , na már most sokak szerint a fehérjét se jó együtt enni CH-val meg Zsírral , magyarán szólva mindent egyél különelég necces ! amit nem szabad kihagyni az ilyen témából ! aki genetikailag nem hízékony az nem fog elhízni, aki meg az, annak mind1 micsinál , előbb vagy utóbb de behízik
szóval bárkinek bármi panasza van magával kapcsolatba az ősöknél kell reklamálni ! addigis ha valaki esetleg nem ismerné
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Typhoon47 #13249 üzenetére
én inkább megsütöm serpenyőben , az a minimális olaj meg fűszer már nem fog káromra válni még diéta alatt sem ! mondjuk nekem nem is kell verseny formát hoznom szerencsére
fúúú, elugrottam haverhoz az angol levelekért ( nyelvvizsgához ) és az anyja akkor lett kész a házi sütésű zab lisztből és zabkorpából készült kenyérrel ( nyilván van benne fehér búza liszt is valamennyi ) de hogy az milyen geci finom volt ... amúgy is nagyon kivagyok éhezve CH ügyileg ... és nem bírtam ki muszáj voltam betúrni egy körszeletet még úgy melegen
, mondom elég kicsi az a kenyér még 10dkg sincs egy szelet . és mondta a muterja havernak hogy 2,5 kg az a kis kb fél kilós bolti kenyér méretű zabcipó ! szóval amit megettem lehetett vagy egy negyed kiló simán
jó sűrű volt mondjuk de iszonyat mega finom
-
-
Tomics
addikt
-
whitezo88
nagyúr
mindig tanul az ember, a kiskegyedben (vagy nők lapja?) szó van róla hogy van inverz anorexia, mikor a férfiak mániákusan törekednek az izomnövelésre, időt, pénzt nem sajnálva, koxhoz nyúlva.
-
dunkel
őstag
Pubikám a 6. részt ki fogja linkelni? Én?
Ne szórakozzunk már egymással
6. rész csak olvasni tudóknak -
macikos
addikt
válasz
Atomgeszi #13240 üzenetére
Röff
Ezt meg most találtam a bodybuilder fórumban:
"sziasztok! lehet hülye kérdés és tudom nem vagytok orvosok így hát csak a véleményetekre lennék kíváncsi...Én véralvadásgátlót és szívritmusszabályzót szedek, mert van egy műszívbillentyűm.Szerintetek nekem lehet szednem ezt a glutamint?Hozzáteszem rendszeresen heti 5-6 napokat edzem szóval nem az esti film mellé szeretném itthonra
de igazából azért szeretném tudni hogy ez pörgeti a szivemet?mert akkor nem használnám..előre is thx a választ"
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #13239 üzenetére
egyszer biztos ment volna nekem is az a fajta végrehajtás, de ugye ennek nem az a lényege, meg a hátnak hozzá kell szokni, ehhez a gyakorlathoz érzem, hogy még gyenge kicsit, ugyan úgy ahogy az elölguggoláshoz meg gyenge most a törzsem, régen ment a 20-30ismétlés 60kilóval, most 12 után halok megfele, lábam persze alig fárad el, de elkezdtem lábazni újra aztán csak lesz valami
-
LOTR
addikt
baj van, elterveztem, hogy májustól a reggeli csokis gabonapelyhemen kívül nem eszek szemetet és rendbeteszem a kajálásom készülvén a nyárra, erre találtam egy csomag sárgabarackos pilóta piskótatallért aminek a szavideje április 5-én lejárt, így most kénytelen vagyok és meg kell ennem
ui
megöltem a topikot ... végre -
LOTR
addikt
azt persze kifelejtettem, hogy ez egy pozitív hozzászólás volt -ha nem tűnt volna fel- és innen is gratulálok az eredményhez
legyen kicsi on is
tegnap kipróbáltam a haskereket, dunkel kolega jóvoltából, hát nagyon állat, a hátamnak még hozzá kell szoknia, de olyan helyeken van izomlázam amikről rég megfeledkeztem -
Jojo5
őstag
Ne aggódj napi 4órától se lennél túl izmos
előbb a kezdőknek lévő 2 linket átnyálazod aztán kérdezel -
Tomics
addikt
-
Quan-Chi
őstag
tegnap pont elkaptam egy akciót a hentesnél, a pulyka mell filé kilója 999 , kénytelen voltam venni 10et rögtön ! és most megcsináltam a következő képen : mell raktam rá gyros fűszert meg egy csomó hagymát sütöttem egy darabig mikor már kezdett letapadni nyomattam rá vagy 50g zsírszegény tejfölt meg egy csomó fekete borsot , aztán a legvégén chili -t , nagyon jó lett
és iszonyatosan csíp
rendesen lefőttem mire megettem
-
penene
őstag
válasz
Tomics #13220 üzenetére
Én elölterheléses guggolást csináltam 2x eddig, és annyira megfogott, hogy most már nem is nagyon akarok mást.
A rendes guggolástól fáj a hátam, az elölguggoláshoz nincs elég mellem, vállam, instabil az egész, az elölterheléses tökéletesnek tűnik. Igaz, 40 kilónál nem csináltam többel, 80nál lehet leszakad a karom.
-
Tomics
addikt
válasz
Quan-Chi #13217 üzenetére
tőlem a terem tulaja kérdezte hogy miért csinálom ezt a merevlábas felhúzást, ez mire jó. pedig ő is szokott lábazni...
erre ajánlja nekem helyette a t-rudas evezőt, mert az nem nyírja a gerincem, a merevlábas meg igen.ezt az előlgugolást én is ki fogom próbálni majd
-
penene
őstag
válasz
Quan-Chi #13217 üzenetére
Nálunk is 6 vízszintes fekpad van (összesen vagy 10-12), 3 erőkeret (ahol sokszor inkább bicepszeznek
)
Pedig elvileg heti ugyanannyiszor van mell, mint lábedzés, de mégis mindig van hely az erőkereten.
A padokon meg alig..
Mondjuk van 1 lábtoló, és az ottlevők általában 2-300 kilóval tolják. De guggolni smafu -
Quan-Chi
őstag
majd a végén csinálok , 6 hét , fejen állva is kibírjátok
woodslave 187 vagyok
tibi666 ne aggódj az a terem ahova én járok már megvan vagy 2 éve és az erőkeret tartó karmain még ott van a festék , és alatta szőnyegen is látszik hogy még nem járt ott senki mert a fekpad körül már ki van dörzsölődve
tegnap ufónak néztek mikor csináltam a merev lábas felhúzást , az elől guggolást meg sem említem , azt 2en is megkérdezték hogy " he ez méjó ? "
-
skoos
őstag
Milyen visszafogott edzéstervet-táplálékbevitelt ajánlanátok testsúly és némi izom növeléséhez? 190cm és 80kg vagyok. 85 körülire fel szeretnék menni.
-
CarajoEsp
senior tag
Ma voltam Lábazni, tök fura, de olyan a terem, hogy harmadszor voltam, voltak is, de karozás és mellezésen kívül rajtam kivül senki nem csinált semmit
Ma hülyének néztek, hogy szabadsúllyal guggolok
-
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi #13210 üzenetére
Apró gond, hogy én nem diétázok
Tavaly decemberben elkezdtem egy küzdősportot és annyit edzek, hogy egyszerűen nem is tudok annyit enni (most nem nagyon van lé túl sok kiegészítőre), hogy ne fogyjak, pontosabban tudnék, de nem tudok annyi rizst megenni, amennyi kellene, hogy legalább megtartsak valamit és 90%-ban izomból fogyok, legalábbis a tükör szerint (ami előtt már csak ruhában merek elmenni
)
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Markgx10 #13209 üzenetére
én is mikor kezdem a diétát az első hónap nagyon tróger, gyengülök , "felpuhulnak" az izmaim fáradékonnyá válok nagyon összemegyek ...stb ! de utána 1 hónap után már rendesen látszik a munkám eredménye , most kedden is olyan ér volt a karomon hogy egy dió elment volna benne akadály nélkül
bújnak ki a kockák , az állóképességem szuper . a szabad súlyos gyakorlatokba meg császár vagyok
, szóval mikor meglátod hogy eresedsz vagy kockásodik a hasad akkor hirtelen el is felejted hogy mennyi ment le izomból , mert inkább abból is csorogjon le valamennyi de frankó legyen az összhang ! én is mikor kezdtem 4 hete ( ch csökkentéssel 8 ) hete 98 voltam, most meg 87 de szarom le mert sokkal jobb a forma ... viszont még van 6 hét
-
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi #13208 üzenetére
Én sajnos gyúrós szempontból teljes mélyponton vagyok, újabb 2 kilót fogytam (alig vagyok már 100 felett), viszont meglepő módon a derekam 90-ről 92-re nőtt, tehát most valamit nagyon elrontottam, még jobban mint eddig. Gyorsaságom és állóképességem folyamatosan nő, ami mondjuk nem csoda, mert annyi állóképességi gyakorlatot csinálunk, hogy már én is nehezen hiszem, viszont pár hónap alatt elment minden forma és látvány, amit gyúrással 5 év alatt összeszedtem.
Persze mindenki mondta és tudtam is hogy így lesz, de azért nagyon szar érzés a valóságban szembesülni, amikor azt gondolja az ember, hogy majd velem máshogy lesz, hát nem lett
-
Quan-Chi
őstag
macikos te min idegeskedsz ? nekem holnap reggel egy komplex nyelvvizsgán van jelenésem ! de valahogy az a legnagyobb bajom hogy nem tudok előtte reggel biciklizni meg hogy lesz-e lehetőség enni
... meg amúgy is 400-as daNOne joghurt
ejnye , szemét zsidó francia cég
tibi666 minek ennél joghurtot mikor nem is finom, hót cukor , ráadásul semmi köze a joghurtnak , tele van tartósítóval, ízanyagokkal meg minden csúnya rossz dologgal, inkább lövess este egy Milli Janga kefirt ami finom és legalább egészséges , az emésztésedet is rendbe rakja !
fúúú még mindig sajog a lábam a guggolástól pedig már izzítom lassan a bringát
-
macikos
addikt
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest