Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Osynho #13997 üzenetére
nem tudom mit vártok csodát? menzán kajál anyja nem főz hétköznap szerinted majd ő nekiáll főzni ilyeneket? nem fog tökéletesen kajálni úgyse max jobb irányba lehet lökni és ne feledjétek ő csak nőni akar nem azt mondta, hogy hegynyi izomálat akar lenni, nem is csinál súlyzós edzést
(#14002) Jojo5: én olyan szinten meghallgatok mindent, hogy egyik kedvenc számom: [link] meg azért ez a kis 23 éves énekesnőcske se rossz
amúgy dalszövegeket ír főleg nem énekel
-
-
Osynho
addikt
válasz
skitzoo #13996 üzenetére
Az ilyen zsömle, kifli cucc nem vmi jó. Meg nem is olcsó, ha veszel rá pl felvágottat stb. Rizs + hús nem olyan drága sztem. Köretnek írták már, hogy rizs, krumpli, durumtészta, zabpehely + mehet főzelék, zöldség, gyümölcs. Lényeg, hogy fehérlisztet, cukrot minél kevesebbet egyél.
-
kovsol
titán
válasz
skitzoo #13991 üzenetére
kenyér helyett pl érdemes lenne keresned valami rendes köretet és főtt kaja összesen annyi amit a suliban eszel ? kenőmájas kiflit ha lecseréled mondjuk magvas zsemlés sonkás szenyóra máris többet érne lehet, na mind1 majd lesz aki leírja részletesebben
(#13992) Eagle16: nem rossz, amit linkeltem nem a kedvenc számom tőlük, de a kisgyerek jól keni
-
Jojo5
őstag
-
skitzoo
senior tag
hát naponta sokat eszek
reggel olyan 9 óra fele 3 kenőmájas kifli aztán délbe az ebéd amit adnak a suliba
este mikor hazajön anyum 4-5 óra közt valamikor akkor egy fél kiló kennyér a kenyérhez vaj sajt kolbász és utána este 9 fele megint eszek 2-3 kiflit ugyanúgy vaj sajt kolbász
sportolás heti 2 óra kosár(edzés) ahol 2 órábol 1,5 óra futás a lábamban van is erős mert hetente mek 50-60kmet cengával ez általában hétvégén tmiklós szolnok táv -
kovsol
titán
én ilyet nem tudok, amikor tescoban volt akcióban vettem előre, meg piacon ismerem a halast így sokszor megyek hozzá, ugye ez nem romlandó dolog, mert fagyasztóban elvan hónapokig is így simán vehetsz belőle 5-10kg-t is szerintem egyszerre ha találsz valami tuti akciót, de érdemes venni esetleg teszt példányt a nagyobb bevásárlás előtt, nehogy valami szart vegyen az ember
de talán más tud valami jót és akkor én is okosabb leszek végre
-
harry
veterán
Ma volt edzés, jó volt. Mell, tricepsz, vádli, has. Egész jól belefért időbe is, és jól át is mozgatott.
Ezek után tudom, hogy valaki úgyis beszól a sok post miatt, neki előre is Viszlát!
-
$R64
tag
válasz
kkrisi #13928 üzenetére
Na akkor gazdálodj az otthoni kosztból! Amúgy a kedzők mindig azt hiszik hogy a boltban megvehető protein porokból nekik bármi féle bajuk is lehet, többször ellenőrzött és átszűrt dolgok ezek, mellesleg azért vannak a boltban mert legálisak, és táplálék kiegészítők, és csak megkönnyítik az ember dolgát, mert ugye 1 turmix helyetestihet egy kaját...
Mellesleg a "fehérje koncetrátum azért jó", mert 1 kibeba**ottóra alatt felszivodik ,ami edzés után egyből igen csak jó...
Na de akkor egyél így: reggeli 5 tojás (csak 1 sárgát hagyj benne), 3 órával rá 100 g csirke rizs, 2-3 óra 100g csirke rizs, 2-3 óra 100g csirke rizs, este 200g turó, ha szereted, de ehetsz helyete csirke rizset is, vagy egyél tonhalat, ezzel olyan 120-130 g proteint viszel be, ami nem biztos hogy elég ha csak nem 65 kiló vagy, mert akkor megvan a testsúly kilógramonként a 2 g, ami esetedben doszta elég.. Nemtudom hányszor ettél eddig, de godnolom nem 5x és nem így, ugyh ha ezt betartod biztos meglesz a hatása.
Egy két alap dolog a kajáról felszívódás alapján!:
Tejsavó protein 1 óra. Csirkehús, pulyka, szárnyasok, stb 2 óra. Sertés, marha szarvas stb 3 óra. Tej, túró, sajt stb 3, 3+ óra - mivel kazeint tartalmaznak. Hal, tonhal nem tudom mennyi, sajnos ezeket ritkán szem, ami nagy baj. Ha már itt tartunk, tud valaki ajánlani valami féle halat , ami aránylag olcsó, és szálkamentes????
harry spar-ban, interspar-ban vettem/láttam, kaiser itt keletmagyarországon nincs -
harry
veterán
válasz
skitzoo #13976 üzenetére
Írd le, hogy mostanság hogy szoktál kajálni (mikor, mennyit, mit eszel); mit és mennyit sportolsz.
Mondhatnám, hogy zabálj mindent és eddz, de ennél talán pontosabban is meg lehet közelíteni a témát (bár az alapja ez lesz).
Egyél sokszor egy nap (5-6*, tehát úgy 3 óránként), minőségi kaját (sok ch: zabpehely, rizs, tészta, krumpli, fehérje: csirke, pulyka, hal, marha, túró stb).
Szerintem tanulmányozz valamilyen alap étrendet és edzéstervet, pl itt találsz: [link] -
skitzoo
senior tag
sziasztok.
tudtokk nekem valami étrendet mondani amivel megnőhet a testsúlyom?
mert kicsit sovány vok a magaságomhoz képest 190cm magas és csak 80kg -
penene
őstag
Paradicsommal próbáltam feldobni, hogy jobban csússzon.
De a joghurt lesz a nyerő.Vércsoport diétában mégis van valami, én AB-s vagyok, és eléggé illenek rám a dolgok. Kevésbé szeretem a húst, s. főleg telezabálva jobban megvisel, viszont a rizs lemegy szépen, mondjuk a krumplit is szeretem, de érezhetően azután jobban eltelek, a rizs meg olyan simán megy át rajtam érzésre.
Ja meg ott a csirke elvileg tiltó lista, a pulyka meg kedvenc... Hát ez is igaz, mert a pulykát sokkal jobban érzem, mint a csirkét. Bárányt viszont nem szoktam. -
$R64
tag
válasz
Osynho #13971 üzenetére
Amúgy érdemes odafigyelni a tej és túró bevitelre!
Az emberi faj az az "emlős" aki fogyassza más emlősök tejét stb na meg a macska, de hát az is csak azért mert az ember odatolja a pofájábaÉn ittam a tejet liter számban régebben, meg esténként ment a túró. Aztán nemrég megcsináltam egy vércsoport tesztet, mert utánaolvastam a vércsoport diétának - ennek a lényege annyi hogy valamelyik okos kitalálta ezt, és vércsoportnak megfelelően felállitott egy táblázatot hogy melyik vércsoprotnak melyik kaja ajánlott és nem ajánlott. Én 0-ás vagyok, ami abban jó hogy elvileg a húsok mehetnek ezerrel, tojás stb - ajánlott kategória, viszont a tej tejtermékek nem, nem is iszok tejet egy ideje, azóta nincsenek bélproblémáim, és nem eregetek annyit és olyan minőségűt mint régebben. Amúgy kicsit humbuk szagú ez a vércsoport bizbasz is, de nekem eddig pozitiv a véleményem róla. Írnak ebben a témában is okosságokat és kevésbé hasznos dolgokat!
DE! persze van olyan vércsoport ahol a tej túró sajt az az ajánlott kategória!
penene mindeképp egyél hozzá joghurtotde amúgy én is így voltam vele, de sztem sokan mások is, az elején a 200g túró fél óra alatt fogyott el, aztán már joghurtal lemegy az 5-6 perc alatt is, 2 hónap utánán már mikor 2 napig nem ettem egyszerűen hiányzott
- de most már csirkemell alma megy este
"mit falsz öcsi? AALLLMÁÁT" -
penene
őstag
Kösz Neked is. Jó is hogy szóltál, most kinézek, van-e. Úgyis alig bírok mozdulni a túróscsusza után, nem árt kicsit járni. Mondjuk minden nap nem eszem túrót, de ha jó, és olcsó, bekerül a repertoárba.
Alpha túrót nagyon utáltam, inkább vettem a drágább bakonyit, ragadt a számban össze, mint állat (magában).
-
$R64
tag
válasz
penene #13895 üzenetére
Spar-ban van a legjobb ár/érték arányú túró! 1.5-ös, 500g, 400 ft, tudod az a külön jelzésű ("az S a sporolás"
) 100g/16.5 fehérje, megveszel 1 kilót az elég is 5 napig, érdemes 1 db valamelyik fajta joghurtal keverni, erre ott a danonos 55 ft körül! - ahogy láttom így utolag kovsol már tájékoztatott a bis S-ről
-
kkrisi
senior tag
válasz
Woodslave #13943 üzenetére
Kajakoztam! És most szeretnék átállni erre a dologra! Nem is azt gondoltam h tanítsatok meg itt edzeni engem hanem h jótanácsokat kértem amit fogadjak meg! pl egy nap mit tartalmaz nektek a 6x étkezés miből mennyit esztek...stb! Edzések előtt vegy után egyek, mennyit időt érdemes egy nap gyúrni ilyenekre vagyok kíváncsi. Edzeni emg majd ott megtanulok, de h esetleg nem nagyon menen valami akkor megkérdezek ott valakit!
u.i.: Az edzőmröl meg ne is beszéljünk 1x nem mondta h hogyan étkezzünk semmi lényegébe amit edzésen kívül csináltunk őt nem is érdekelte, neki csak az volta lényeg h teljesíts edzésen ennyi! Ezért hagytam ott!
-
LOTR
addikt
válasz
brownus #13937 üzenetére
passz, szilárd kaját kell enni, a kiegészítő csak kiegészítő, de azért szerintem hónapokig is bőven el lehet lenni porokkal is, meg ha azon múlna évekig is, de akkor amikor visszaállsz a szilárd kajára biztos minden bajod lenne
az mrp-k pl teljes étkezést helyettesítő kiegészítők, de inkább ne kísérletezzen senki ezekkel, szilárd kajára alapozzon mindenki, utána akár jöhetnek a kiegészítőkderekat erősíteni lehet hiperhajlítással, felhúzással, elöl és sima guggolással, hídtartással -ahogy Vandit is említette- és az egyik ami nekem nagyon tetszik a haskerékkel
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #13951 üzenetére
Mi a cél, mester?
Tükörben egy számodra tetsző vagy van valami konkrét, hogy xkg-ig, vagy x cm-es kar alá már nem megyek, vagy x cm-es derékig stb?
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! tudnátok nekem derékerősítő gyakorlatokat írni? amit olyan teremben is lehet végezni ahol fekvőnyomópad, ferde paspad, egy mulitifunkciós gép meg képzisúlyzók vannak és húzódszkodni meg tolodzkodni lehet. előre is köszi!
-
brownus
veterán
-
Vandit.
addikt
-
becso13
aktív tag
Nem akar vki mostanság myproteines rendelést megejteni?
-
Woodslave
félisten
válasz
kkrisi #13930 üzenetére
ne sértődj meg, de elég durva, hogy állításod szerint kajakozol, de ennyi fogalmad van az étkezésről, hogy csemege kolbász meg sajt.
Ez a baj a magyar sporttal (hacsak nem vettél egy kajakot, aztán magad lemész evezgetni a balcsira, akkor vaslzeg van edződ stb, aki legalább némi alapismerettel elláthatna, mert az aránylag normális kajálás és táplálékkiegészítése nem kimondottan bodybuilding specifikus, legalábbis nem annak kéne lennie.De ha tanács kell, akkor menj edzeni, tanuld meg az alapokat, alapgyakorlatokat, edzz nagy súllyal, és edd amit eddig. Edzeni nem tudunk itt megtanítani, azt meg hiába mondják hogy egyél napi 6-szor csirkerizst ha mamád főztjét eszed. Sztem
-
tolts.hu
őstag
Lehet már volt:
Mi a véleményetek a Brutal cuccokról?
Kipróbálom ezt a Brutal Cre-ATP-t. -
brownus
veterán
erről az jutott eszembe, hogy nézem a sgu-t és azon mosolygok, hogy már hónapok óta ott vannak az űrhajón, és mégis az összes katona ugyanolyan szép kigyúrt izmos gyerek
pedig alig esznek, a víz is kimérve, stb... biztos esznek valami katonai tuti fehérjeturmixot, de amit kérdezni akartam szerintetek a szervezet meddig tolerálná, hogy csak fehérjeturmixot ennél? mondjuk naponta egyszer ehetnél egy kis zöldséget, gyümölcsöt, de a főétkezések helyett csak turmix!
-
macikos
addikt
válasz
kkrisi #13930 üzenetére
Szálkásítani akarsz úgy, hogy nem eszel fehérjét, mert az "mű", de nyomatsz helyette trapista sajtot, kóbászt, meg tejfölös kenyeret
És akkor még az edzésről, meg a szálkásító gyakorlatokról nem is beszéltünk.
Menj vissza evezni, jobban jársz!
Tomics: A Zsolti Győzike öccse. A Zoli csak egy ismerősük. Ezt se tudod te izomagy?
-
harry
veterán
válasz
kkrisi #13930 üzenetére
Nem kell beszarni, a fehérje por is valamilyen természetes kajából állítódik elő, különböző szűrési/szárítási/mittomén milyen folyamatok során, leginkább tejból, annak is a savó részéből (tejsavó - ami meg lehet izolátum vagy koncentrátum). De van a tej kazein részéből előállított, meg tojáproteinek, meg mittomén. Semmi bajod nem lesz tőlük. De legalábbis nem több, mint a legtöbb "élelmiszertől", ami a nagy hipermarketek "occsó" kategóriájában vehetsz.
De eleinte úgyis fölösleges lenne kieg, szóval ezzel most nem igazán érdemes foglalkozni.Izomtömeget szeretnél, akkor bizony enni kell, az meg némi elhízással jár(hat), de hát, ez van, nem lehet mindent egyszerre. Tömegelsz, majd diéta. Ez persze nem brutál behízást jelent, de pár kiló zsír tuti feljön, de az belefér.
Amúgy kajakozol most is, vagy már nem?Ezt lapozd át: [link]
Tanuld meg először a gyakorlatokat helyesen, kisebb súllyal, mit-hogy kell, eddz mindenre, ilyen átmozgatás jelleggel (avagy nem kell bontott edzést csinálni eleinte).
Ja, meg egyél, sokat -
Tomics
addikt
válasz
Tomics #13931 üzenetére
ja, plusz ez. GYakran feltett kérdések. ezek után kérdezhetsz
-
Tomics
addikt
válasz
kkrisi #13928 üzenetére
ezt a 4 oldalt olvasd végig figyelmesen, ennyi a kérésünk. itt szinte minden le van írva tömören, lényegre törően, világosan.
rendes étkezés alatt azt érti, hogy viszonylag tisztán, valamilyen rendszer szerint étkezel. ezeket a kolbász sajt dolgokat felejtsd el, főleg ha szálkásítani akarsz. 3-4 óránként egyél mert ez felgyorsítja az anyagcseréd. fehérje/szénhidrát/zsír. ez a 3 összetevő. testsúlykilogrammonként szokás számolni, fehérjéből 2g az ajánlott, szénhidrátból 3-4, zsírból (leginkább telítetlen) 1g. tehát ha vagy 80kg akkor 160g fehérje, 240-300g szénhirdát, 80g zsír. persze diétánál minimalizáld a zsír mennyiéségét. fehérje leginkább sovány hús (csirkemell, pulykamell), de lehet zsírszegény túró, tojásfehérje. szénhidrát rizs, krumpli, zabpehely, tészta, zsír meg főleg olajak amiben sütsz.
úgy lehet a LEGJOBBAN fejlődni ha tisztán étkezel, az étrendkiegészítők csak pontot tehetnek az i-re.
tehát először tedd rendbe a kaját, tanuld meg a helyes edzéstechnikát, figyeld a tested reakcióját. ráérsz a kiegészítőkkel fél év után is akár. vitamint, ásványi anyagot azért vehetsz magadhoz. -
kkrisi
senior tag
Nem arról van szó h félek tőle! valamilyen szinten igen, mert nem lehet tudni milyen következményei lesznek a szervezetre!
rendes étkezés alatt mit értesz? vagy ezt honna tudnám "megtanulni"?
Úgy is lehet elég rendsesen fejlődni ha nem szedek fehérje koncentrátumot? tehát elég ha az itthoni kosztból gazdálkodom? -
LOTR
addikt
válasz
kkrisi #13925 üzenetére
nem ezt mondjuk
a fehérjepor amit a boltban megveszel whey protein és társai néven, tejsavó fehérje koncentrátum vagy izolátum vagy vegyesen, ennél tisztább fehérjét enni sem tudnál
ez nem helyettesíti a rendes kajálást, húst enni kell, annál jobb táplálék nem nagyon van, de kiegészíteni nagyon jó a fehérjepor, nem kell tőle félni, ez nem doppingszer, legláis úton nem is nagyon tudsz venni doppingszert, és olyan sincs, hogy a gyártók belecsempészik a dobozokba és tudtodon kívül azt eszed, a doppingszer nagyon drága, nem lenne érdekük ezt tenniolvasd el az alapelveket is a bb.hu-n, abból sokat fogsz tanulni - első hsz linkekben
annyit még, hogy először ne is akarj tápkieget venni, tanulj meg rendesen étkezni, aztán ha az már megvan, vagy ha azt semmiképpen nem tudod megoldani, akkor jöhetnek a kiegészítők, addig majdhogynem feleslegesek, inkább költsd a pénzed húsra
-
kkrisi
senior tag
Én mindent megeszek amit anyu meg nagyanyu főz! Finomságok ezek között főtt ételek! és kedvenc ital meg most a víz, de alkalmanként kóla
Tehát akkor ti azt mondjátok h a fehérjepor egészségesebb mint a normál fehérje ami van pl a húsba túróba tojásba...stb?
olvasgattam az 1hsz-ből de nem igen jutottem előrébb..... -
kkrisi
senior tag
válasz
glutamin #13919 üzenetére
nem nem nem ! NEm akarom szétbarmolni a szervezetemet semmiféle mesterségesen előállított cuccal! Jobbízzel eszem meg a kis cserkészkolbász mellé a trapistasajtot meg a tejfölt!
vagy hát nem is szálkásítani hanem azért látszótdanak az idomok pl mellizom rendesen kockahas váll ezek a főbb szempontok! Izmos akarok lenni de nem az a husosan izmos hanem az a szálkásab izmos! Nem tudom h mondják ezeket rendesen én így tudtam körülírni!
-
glutamin
őstag
válasz
kkrisi #13917 üzenetére
1et még tudjatok!! Semmiféle fehérjeporra nem vetemedek el! Csak is szín tiszta egészséges fehérjét pl.: túró tejföl sajt...stb!
Ez a mondta tuti szándékos provokáció volt
Amúgy a Fitness 2000 nagyon jó terem. Tele van egy rakat naturál sráccal, úgyhogy ők is tudnak első kézből segíteni
-
Bibby
addikt
válasz
kkrisi #13917 üzenetére
Ha ennyire nem tudod akkor legjobb az alapismeretek, első HSZ. De előre szólok hogy pont a nehezebb része az hogy szálkásítani. Mert ha valaki zömökebb, erősebb akar lenni az könnyebb cél viszonylag.
Majd egyszer olvasd el egy színtiszta egészséges termék címkéjét amit eszel.
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Azzal fordulnék hozzátok hogy most kezdenék el igazán gyúrni! Tehát már megvan h a közeli fitness 2000 járnék ha az jó, alapom van mert eddig kajakoztam! (tehát nem vagyok egy gyenge gyerek) De ez a gyúrás dolog nekem még új! Nem is igazán gyúrni akarok hanem inkább szálkásítani, mert szó mi szó van rajtam! Tudtok pár tanácsot adni, hogy mit hogy csináljak?1et még tudjatok!! Semmiféle fehérjeporra nem vetemedek el! Csak is szín tiszta egészséges fehérjét pl.: túró tejföl sajt...stb!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Quan-Chi #13913 üzenetére
sajnos kimaradt ! szóljon ez az altató dal mindenkinek aki korán lefekszik
a Stahl cd-met úgy dobták ki a teremből hogy füstölt
sajnos nem mindenki értékelte fejlődő zenei ízlésem
-
penene
őstag
Én most igazán egyszerű emberek módjára csináltam este 10kor kolbászos tojásos rántottát, rizzsel, és be is fogom nyomni.. Edzés utáni szilárd kajának szabad.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Tomics #13910 üzenetére
ne aggódj kapna is mind a 2
penene azért egy Mága Zoltán és egy kisgrofo közt valóban különbség ! nem vagyok fajgyűlölő meg ilyesmi ... mert a szép zenét szeretem a hegedű meg az 1ik kedvenc hangszerem ! de az ilyen Mága féle zenészből nem sok van ! 1 kezemen megszámolom ! a másik rosszabb kategóriából meg 1000
-
harry
veterán
Jó esetben még ~3 hét a mindenféle vizsgás csapás, és nyáron bele tudok húzni én is az edzésbe. Év közben nem nagyon voltam, és a kajálásom is kritikán alulian ment. Aránylag keveset ettem általában, mégis feljött érezhetően pár kiló felesleg - ami azért is gáz, mert legalább még egy évig nem akartam diétázni, inkább tömegelnék. Azt is végre tervezetten és pontosan. Remélem, ha lesz időm rendszeresen eljárni edzeni, némileg javul a helyzet (nyilván nem több kilós zsírvesztésre gondolok, de fittség terén sem túl fényes most a helyzet).
-
penene
őstag
válasz
Quan-Chi #13909 üzenetére
az a baj, hogy kevered a tényleg szart, a normális dolgokkal. Az, hogy a cigányzenét csak egyszerű emberek szeretik, az egy oltári nagy faszság. Mondjuk a hardtechno ra inkább illik ez.
Azért a cigány zenészek igencsak nagy művészek, a vérükben van.A tanulatlansághoz semmi köze.
-
Quan-Chi
őstag
ez szerintem nem csak ízlés kérdése . én még nem láttam olyat hogy egy okos tanult inteligens ember ilyet hallgatna vagy valami egyéb más mulatóst vagy cigány zenét . ezek a baromságok az egyszerű embereket vonzzák ! a média hatalom , 1xűen megpróbálják a színvonal alatti műsorokkal elárasztani a TV-t hogy kényszerből nézd, pl. főműsor időben Győzike show , reggeliben meg ez a bikicsunáj és akkor még sztárt csinálnak belőle ... miközben egy fostenger , értelmes ember megnézi szőrnyűlködik egy kicsit és igyexik elfelejteni ! minket magyarokat a tudás népének hívtak ... de egyre több az egyszerű és végtelenül buta ember
én ezt nagyon sajnálom ! nemsoká ott járunk szellemileg mint az USA , csak épp gazdaságilag van némi különbség
-
penene
őstag
válasz
Quan-Chi #13905 üzenetére
Néhány kattintás után ide jutottam (meg még durvábbakhoz, de azt nem linkelem
)
jútúb magicNa ezt most láttam először, jó ez a jútúb, ilyen műsorokat nem nézek
-
Quan-Chi
őstag
tarkón lőném azt a csávót és azokat is akik szeretik és hallgatják és még rajonganak is meg fellépésekre hívják , megtöltenék egy frankó Luger -t ami az ilyen piszkos melóra nagyon jó (mint már bizonyított) és mindenki kapna belőle egyet szépen sorban
most hiányzik ez valakinek
el ne felejtsem , ma láttam debrecenbe ezt a barom cigány gyereket alig tudtam leküzdeni az indulataimat , még szerencse hogy siettem ZH-zni mert különben tettlegességig fajult volna a találkozás
-
dragonfx
veterán
milyne túró??
csirkerizsa.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest