Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
peter05
üzenetére
Kezdésnek olvasd el az első HSZ-ben található kezdőknek kitalált linket

A zabbal kapcsolatban meg bemész a boltba és veszel zabot, fél kilós kiszerelés nagy vagy kis szemű összeöntöd fehérjével és betolod az arcba

-
tibi666
senior tag
marhára fáj a karom és a vállam.
-
peter05
csendes tag
Sziasztok !
Már pár napja olvasgatom a Fórumot, és látom hogy messze nem vagytok kezdők

Segítséget szeretnék tőletek kérni. Nem rég kezdtem el edzeni, és hízni / nőni szeretnék.
Jelenlegi súlyom : 63kila és 182cm vagyok... Most kezdésnek vettem egy 8.8-as Jumbot, és ehhez kérnék tanácsot, hogy hogyan szedjem...reggel,edzés után/előtt??? Illetve a kaja sincs igazán rendben, ezért is vettem meg. Mit kéne egész pontosan enni mellé, ami aránylag pénztárca barát is?? Olvastam , hogy a zabot írjátok reggelinek, ez alatt mit értettek? Van külön féle zab, vagy ilyen Nesquik-os dolgokra gondoltok ?? Illetve a vitaminok mennyire fontosak ? Már igy kezdőként kezdjek szedni? -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
A felszedett mennyiség aránya igen, amit felpakolt szart, az már ottmarad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Macikos: Jaja, most vagy soha... inkább 19 évesen legyen az ember 120 kilós, aztán majd ahogy öregszik, szépen szálkásodik. Vagy nem...
Amúgy persze, szoktatni kell a sok kajára a szervezetet, és nem kell túlzásba vinni a zsírosodást. Valakinek jobban sikerül, valakinek kevésbé. Az is tény, hogy fiatalon könnyebb leadni a felesleget is, tehát ha már nagyon elcseszte volna, akkor érdemes pucolni picit, de szerintem ez még nem az a kategória, max. nem kockahasról indul az ember.
-
macikos
addikt
válasz
CarajoEsp
üzenetére
Nem tudom mik a céljaid, de én a helyedben nem diétáznék 78 kilósan. Kezdjük azzal, hogy most vagy növésben, ilyenkor jön rád a legkönnyebben az izom. Szóval ahogy öregszel, ez már csak rosszabb lesz. Most kell megszerezni az alapvető izomsűrűséget, mert később már nehezebben fog menni...
Én 90 kiló alatt nem diétáznék, na meg én inkább diéta helyett a tiszta kajálást javaslom. Annak semmi értelme, hogy tömegel az ember, elzsírosodik mint a disznó, utána meg egyből diéta és lemegy vissza ahonnan indult... naturálként nagyon nehéz jól diétázni.
Szerintem sokkal jobb megoldás fokozatosan hozzászoktatni a tested a sok kajához, ahogy növekszel, egyre többet enni, aztán megint csak nőni, ha meg zsírosodnál, akkor kicsit visszaveszel belőle, ha pedig minden összejön, maximális intenzitásuak az edzéseid, akkor izmosodni is fogsz és a zsír is lemegy rólad
Victor Richards mondta, hogy azért jó a 30k kalóriás étrend, mert ha be akar fogyni, akkor leviszi 10k-re és így nem esik össze, ellenben azzal, aki mondjuk 10k kalórián van tömegelésnél, diétában meg lemegy 3k-re...
Persze ezek a számok kicsit túlzóak, de arra jók, hogy megmutassák, hozzá kell szoktatni a szervezetünket a sok kaja elégetéséhez, ha tényleg nagyok akarunk lenni. -
LOTR
addikt
válasz
CarajoEsp
üzenetére
ha látod, hogy nagyon zsírosodsz, miért nem veszel vissza?
a nem túl hosszú pályafutásom alatti meglátásom, hogy egy hobbigyúrósnak bőven elég 2 évente diétázni, a páratlan években meg max ilyen "rendbeszedem a kajám diéta" jellegű dolog kell
aztán szerintem is inkább halgass Bibire: csinálj azt amit akarsz
-
tibi666
senior tag
ma reggel voltam edzeni. nem mondanám, hogy a fejem fölé könnyedén tudom emelni a karomat.
-
Eagle16
addikt
válasz
Quan-Chi
üzenetére
A zabot én is nagyon bírom, más el sem tudok képzelni reggelinek. Napi 200g simán lemegy, régebben 250g is volt.
Ma megérkezett a csomagom is.
Mikor megkavargattam a Crea-bomb-ot, kicsit meglepődtem, hogy ilyen nedvesség elszívó papírizé volt benne, mint ami a cipőkben szokott lenni.
Még jövőhónapban veszek egy Multi-Pro-t, meg egy nagy adag maltodextrint és kész, jó pár hónapig nem kell semmit se vennem, a bérleten kívül. -
Quan-Chi
őstag
tömegelés alatt elkerülhetetlen a zsírosodás valamilyen szinten ! persze vannak genetikailag nagyon nehezen zsírosodó fajták azok örüljenek neki ...
kpal te hány éves vagy, mióta edzel ?
-
-
-
kpal
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Eagle16 jol irja az étrendet kell összeállitani én most 105kg vagyok és nem kellett semmi csak rendes kaja igaz embere válogatja kin mennyire látszik meg...
-
God Vazzeg
veterán
Bump

-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
A kaja, kiegek teljesen rendben, a legszemetebb kaja egy fél narancs, amit betolok.
70 voltam januárban, jött fel rám 8 kiló 5 hónap alatt, ebben persze van rendesen zsír is, és Tudom, hogy ez szánalom szint, de azért akarok diétázni, hogy legalább valami formám legyen, aztán újra tömegelés. -
Quan-Chi
őstag
válasz
CarajoEsp
üzenetére
a kardiót csinálhatod reggel éhgyomorra ( elvileg ez a leghatékonyabb ) vagy edzés után közvetlen ! kezdésnek heti 2-3 alkalom elég ! ha már nyakig benne vagy a diétában és bírod akár minden nap is lehet csinálni ! szerintem kardió előtt fél órával BCAA+karnitin , kardió után fehérje + glutamin ! edzésintenzitásra meg a HIIT szerintem teljesen jó futsz 2 percet 10km/h -val aztán 2 perc gyaloglás 6km/h -val , ezt megismétled egy párszor , úgy hogy beleférjen fél órába pont jó lesz !
viszont ha nincs 101%-osan rendben a kaja és nincs meg minden kieg , el se kezdd komolyan mert elég könnyen össze lehet esni ! a másik ha most tömegelsz akkor pár hétig csökkentsd a CH-t kb 20%-al ! ugyanis ha drasztikusan 1ik napról a másikra csökkented azt nem fogja meghálálni az eddig nehezen felszedett izomtömeged
, sok sikert 
-
CarajoEsp
senior tag
Multkor kérdeztem, hogy tömegelés mellett mehet-e karidó, még dunkel mondta, hogy heti háromszor nem árthat. Valamint kb, milyen időt érdemes? Mert szeretnék hó közepétől átváltani diétára, semmi értelme, de a súlyomhoz már ígyis van egy jó 20%-os tzsm amit le akarok tornázni 10környékére, hogy újra kezdhessem az egészet.
Futás(olyan 140-160-as pulzussal gondolom), utána vagy előtte menjem BCAA, ha utána mennyivel? -
Quan-Chi
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
dunkel
üzenetére
Régen próbáltam, de egyszerűbb, ha iszom mert nem kell vele tökölni.

Jojo: Nekem sztem a mazsolától lesz mert azóta van mióta reggeli mellé nyomok egy pár marék mazsolát. Meg nekem akkor szokott gond lenni mikor a zabosturmix után sokáig nem jutok kajához. Az nagyon felfúj. :S Amint tok enni megnyugszik a gyomrom is.
-
dragonfx
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
az a fain kaja.csemegeubival.előtte egy husleves.
én most ettem meg az esti kis rántotátámat.zabálok mint a picsa így ugy néz tartoma 87 kilomata kezdeti 84 stagnálóhoz kéepst.
3.5 nap után átlagosna ment a bicao.trico.
kiba sokan vannak ebeb a gildába alig lehet edzeni így

-
CarajoEsp
senior tag
Noh berendeltem a sok szart, holnap meghozza a postás, a tömkegnövelő kimarad, híztam tőle, mint a disznő, de ezt megoldhatom kajával is

Úgyhogy fehérje+zab reggel, meg este, közbe csirkerizs, edzés előtt meg valami Dymatize Xpand
Bár kiváncsi vagyok, hogy ugyanannyi Ch mellett amitől eddig híztam, heti 3 intervall edzés mellett kell-e ettől tartanom
U.I: Napi 150gramm Zabot toltam, most fog menni, napi 200gramm, de nekem ettől nem, inkább a pufirizstől indul meg a szelem

-
Quan-Chi
őstag
a zab hibátlan egész nap ! 100g rizst megfőve elég megenni, míg 100g zabot egy adag fehérjében 10másodperc alatt beborítok ! a gond az hogy magas a rosttartalma és egy bizonyos mennyiség felett már az emésztés rovására megy ! de napi 200g simán mehet !
ezen kívül a teljes kukorica vagy rizspehely akácmézzel jó sok tejjel még igazán komoly kaja
tejbe rizs ...stb , annyi frankó kaja van , egész nap tudnék enni gecc ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Atomgeszi
nagyúr
Én még annyira sem foglalkozom vele.. Speakboard powa. Kicsit érdekes a kiejtése, de nem megerőltető az olvasás és nem folyik ki a szemem a végére.

(#13461) nepszter1 Ja durva! Akkora error felirat borítja be a képernyőt, hogy kifordul a számból a rántotta
Mondjuk ettől még nem lesz pénzem ilyen fújtatóporokra.

-
nepszter1
addikt
Megújult a myprotien weblapja de elég benga még

-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
Sültkrumpli kurva jó brassóival. De éhes lettem.

De sültkrumpli jó még fasírttal. Egyik RRR-ben a Vörös Zoli is azt csinált csak csirkemellből..simánjó
(#13455) Tomics Áh mire elolvasod már mindenki rájön a titokra a 12.hét végéig és mindenki izmosabb lesz nálad. Jó már ígyis mindenki az, de most gondolj bele, hogy ők már tudják mi a titok te még csak most fogsz rájönni. Áhh..ilyen tudattal edzeni, hogy tuti szart csinálsz.

-
macikos
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szőlőcukrot felejtsétek már el! Az egy dolog, hogy nem hízol, de attól még nem kell szőlőcukrot zabálni. Én a zabot se tartom egy olyan szuper kajának. Reggelinek jó, de napközben nem enném.
Híznod kell, egyél sok rizst, tésztát, krumplit. Akár sültkrumplit is, amennyi beléd fér, rántott hússal

-
Tomics
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
zab mehet, de szőlőcukor módjával. inkább egyél több rizst/krumplit/tésztát
-
CoolBoy323
nagyúr
köszi srácok

akkor kaja meg 2xezve... max kihányom
a jumbo zabbal kicsit KO reggeli lenne, tuti nem kajálnék 4ig úgy jól laknék

amúgy zab mehet orrvérzésig? tejcsivel szoktam enni, szeretem, és az aránylag tömegelős kaja is nem, hisz hosszú felszívódású ch?!
szőlőcukor is mehet nonstop?
az edzés előtti xarok közül melyik lenne ideális nékem? nem nagyon bízok az ilyen mesterséges xarokban, féltem a pici egészségem

-
Tomics
addikt
szerintem meg jumbo zabbal
az ütős kis hízókura reggelije lehetne 
coolboy, ha nem hízol, akkor a kaja mennyisége lehet a probléma más nem jöhet szóba. tűzd ki célul, hogy a mostani napi beviteled megduplázod. szép lassan haladj ha eléred szólj addig is sok sikert
ezek közül az edzés előtti cuccokból ki fogok én is próbálni majd egyet nyáron

pooby: miva?

-
Jojo5
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Monster helyett a helyedben vennék multi pro pakkot meg ahogy régebben dunkel tanácsolta mellé pakolnék cinket mert azt kihagyták a multi pro-ból...

Akkor marad még 5 ezred mert a monster 10k körül mozog utolsó emlékeim szerint mellé csapsz még 3 ezret és veszel a profigymről superpumpot vagy no-xplode-ot vagy xpand-et edzés előttre...
A jumbo marad reggel meg edzés után bár én reggel a helyedben zabot nyomatnék fehérjével, de én más felépítésü vagyok mint te
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Quan-Chi
üzenetére
azért mert keveset eszek kezdő vagyok?

sose volt meg 4-5 rendes étkezés életemben, mégis volt, mikor havi kg feljött...
vizet iszok, 2l megvan egy nap min.
és nem csak a kaja mennyisége miatt nem hízok... hiába eszek rendesen, akkor se igazán nő a súlyom :S
meg hát sajna nem is mindig tudok enni normálisan
köszi a segítséget amúgy srácok tényleg!!
-
Quan-Chi
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ha 60 kiló vagy , tanácsot kérsz kiegekről mert nem hízol pedig egyértelmű hogy kevés a kaja , nincs energiád szóval csak kevés a kaja ilyen dolgok fényében nagyon is kezdő vagy !
napi 5-6 komplett fullos zsíros CH-s fehérjés kaja ! és nagyon magas CH tartalmú tömegnövelő nassolás a köbön és nyugi hízni fogsz
nem kell semmi csoda szer , a Jumbó jó ! reggel - edzés után 1-1 teljes adag és jó lesz
-
macikos
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Miket eszel? Vizet iszol eleget? B vitamin jó étvàgyat csinál.
Ha nem hízol, akkor egyél éjszakára is, amennyi csak beléd fér. Én lefekvés előtt mindig rizst tolok és utána tojásfehérjét.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
2 kanál jumbo reggel ált, 3 kanál edzés után, és csak edzésnapokon...
kaja mennyisége tény, h szar, de nem bírok többet enni, nincs időm stbstb

a monsterre azért gondoltam, mert az felpörget edzés előtt, és jobban megy tőle az edzés... mert ezzel van most a legnagyobb gondom, h alig van energym edzeni...
jah és nem mondanám magam kezdőnek azért, mert 60kg vagyok maximum

akkor még mindig az a legjobb, ha eszek, meg eszek, és mégtöbbet eszek?!
a multi pro-t nem ismerem... b vitamin van benne? az az ELVILEG étvágygerjesztő vitamin... nah nálam az xart se ér, próbáltam

-
macikos
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Minek?
Azt a pénzt inkább költsd másra, elsősorban kajára, vagy vegyél kreatint, glutamint, no fokozót. Na meg nem tudom mennyi Jumbot eszel, de inkább akkor költsd erre a pénzt és egyél belőle többet, ha nehezen hízol.
-
dunkel
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem, az inkább diétás csomag. A multi.prot nyomasd inkább.
-
Eagle16
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gondolom kezdő vagy, szerintem teljesen fölösleges...enélkül is lehet tömeget növelni, sőt, még Jumbo nélkül is. Egyszerűen csak össze kell rakni egy étrendet, amiben van elég CH és fehérje és meg kell enni mindennap, az egészet. Én sem vettem tömegnövelőt, pedig 60kg-ról indultam. Volt vitaminom, meg fehérjém, és emellé toltam a rizst, néha már úgy, hogy egy kanál rizs, egy korty víz...
Ja, a Multi-Pro viszont jó ötlet, 100-as B-komplex meghozza az étvágyat, én is azt tolom most.
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok kemények

monster packról tudnátok nekem vmi véleményt formálni?
nem káros ez egy 20 évesnek?tömegelek, mert nagyon nincs súlyom, és jumbot használok (igaz, ezzel se jön a tömeg, csak éppenhogy :S)
ez a monszterpakk ajánlott hízni vágyóknak? jumboval együtt jó kombó?megéri a pénzét? (10k :S)
köszi a helpet!
-
Frequence
tag
Hy!
Tribulus vagy egyéb teszto fokozók nem okoznak a megnövekedett tesztoszteron szint miatt szőrösödést?

-
Quan-Chi
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
a natúr BCAA-t két pofára tolom ... keserű mint az epe , de az legalább jó arra amire szedem ! akkor vagyok felháborodva mikor szedek valamit , szar íze van és még csak nem is érzek tőle semmit csak max azt hogy rossz ízű a szám utána
a Scitecnek 1 nagyon penge terméke volt amit persze már nem árulnak Cellmax névre hallgatott én abból bevertem pár bödönnel még anno mikor 15K volt 4,5kiló ! és igen szépen fejlődtem tőle! aztán feljebb ment 17-18ra, ott már nem érte meg annyira ... és már 1 jó ideje nem is lehet kapni
cserébe van Myomax horror áron
, na ez a Cellmax volt olyan kegyetlen rossz ízű hogy az valami eszméletlen ( fonnyadt-avas mogyorós csoki íze volt ) ráadásul a kreatin miatt meleg vízben oldottam fel szóval egy gasztronómiai élmény volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eagle16
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Ezt én se értem, oké, azért legyen valami íze a turmixnak, mert mégiscsak jobb úgy lenyomni, de ennyi vacakolni az ízekkel...
Múltkori edzés utáni turmixomban volt 30g szőlőcukor, 30g epres-fehércsokis fehérje, 15g mézes-vaníliás fehérje, meg passion-fruit ízű Crea-Bomb és még hab is volt a tetején, mikor megittam
És nem sikerült tőle behánynom, sőt teljesen jó volt. -
CarajoEsp
senior tag
rendeltem ilyen Dymatize Xpand cuccost, 84tabis, vagy mi a fene, kérdés, hogy azt írják rá ez is ilyen NO fokozó fityfasz. Igazábül azért szedem, mert igaza van Marknak, mikor azt mondta, hogy mindegy mit csak szedj valamit

Kérdés, hogy akkor ezt simán csak edzés napokon kell szedni, pihenőkön nem ugye? -
nepszter1
addikt
Kutya egy íze van ennek a glutaminnak
-
-
kovsol
titán
én edzés előtt csak 2500mg l-karnitin és 200mg koffeint tolok és ez is elég nekem, hogy pörögjek ne fáradjak ki, és a bedurranás kb nekem az első gyakorlat utolsó sorozatára meg szokott érkezni minden rásegítés nélkül, az izomláz meg két nappal rá jön meg

-
Quan-Chi
őstag
én is próbáltam az Attack -ot és a HotBlood -ot is , 1ik se tetszett igazán , talán a CeaBomb ami jó ezek közül az új termékek közül ! elég jól oldódik , semmi extra csak kreatin, és aránylag iható ! a hotblood elvileg edzés előtti pörgető-bedurrantó termék lenne, de én nem is pörögtem igazán és a bedurranás se volt igazán eltérő az átlagostól , az Attack meg designer kreatin de nekem nem volt jobb mint egy sima mono/ribóz cserébe mind2 drága és nagyon rossz ízű

-
CarajoEsp
senior tag
Noh, kipróbáltam ezt a Hot Blood-ot, igazából a melledzésen, szét akartam tépni a súlyokat, aztán a karnál, már elfogyott a lendület és az szokásos volt, de pl. durranni egyáltalán nem durrantam, még annyira se, mint egyébként

-
Tomics
addikt
Szia Bunny!2 éve foglalkozom a sporttal,próbálok rendesen kajálni,edzeni,és az lenne a kérdésem,hogy az utóbbi egy évben észrevettem a szemeim alatti rész be van dagadva,táskásak a szemeim,és egyre rosszabb,mitől van ez szerinted?Vagy menjek el dokihoz inkább?
tündi
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Quan-Chi
üzenetére
retro gondoltam speciel mega mustangra.
esélytelenek ja.mega woodoo.s cuccok is.
combig jön utána nem.
pedig tudom nem vok dagadt a 85 kilommal.
de mekkroa legyne már a combom meg a seggem feljöjön?
legyke 65 kilos szálkás fujj csontkolelekcio?.még csjaba se jön be nem hogy én az legyek.

-
Quan-Chi
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
minek akarnál 1általán divat farmert venni ?
én már rég lemondtam az ilyen termékekről ... tömegelve 68-70 körül van a combom esélytelen hogy akármelyik is feljöjjön legtöbb már a vádlimnál elakad
, a Hervisbe vannak nagyon frankó minőségű Weipper / Wrangler / Levis farmerek , én azok közül szoktam választani 
-
dragonfx
veterán
3 nap neme dzés után kivi vok ma este mi lesz az eredmény.
de lehet jobb íg többet pihentettem az izmokat.heti 3 lehet elég lenne inkább.

#13404>>nem gyurok lábra hallod de mostanság nem jön rám egy diavtfarmer se..mert combba vádliba nem vok szálka....ennyire fos szabásokat.vagy mégse aza gond?

na meg mikor a 2xxl polo log de vállba feszül az gáz...

-
Quan-Chi
őstag
én már nem emléxek pontosan mekkora zakót és nadrágot vettünk mikor ballagtam gimiből de azt tudom hogy valamikor szeptemberbe vették le a méretet és novemberbe kaptuk meg szalagtűzőre , és persze nekem a 2 közt sikerült vagy 6 kilót hízni szóval elég passzos volt ! de semmi gond nem volt , viszont ballagásig felszedtem kb még legalább annyit ! így a zakót már felvenni se tudtam
már a fényképet is máséba csináltattam !
most is bajban vagyok mert 1 hónap múlva állam vizsga és diploma osztó , venni kell egy öltönyt de pont a diéta vége fele leszek és sose lehet tudni mennyire sikerül majd utána behízni ... mert ha veszek egy öltönyt a meggyötört és kiéheztetett 80-85kilós testemre abból rekord iső alatt lehet megint 95-100 , én is tanakodok a dolgon hh legyen
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még jövőhónapban veszek egy Multi-Pro-t, meg egy nagy adag maltodextrint és kész, jó pár hónapig nem kell semmit se vennem, a bérleten kívül.

és ne kérdezd miért én csak stratégiai kérdésekkel foglalkozom
viszont ha nincs 101%-osan rendben a kaja és nincs meg minden kieg , el se kezdd komolyan mert elég könnyen össze lehet esni ! a másik ha most tömegelsz akkor pár hétig csökkentsd a CH-t kb 20%-al ! ugyanis ha drasztikusan 1ik napról a másikra csökkented azt nem fogja meghálálni az eddig nehezen felszedett izomtömeged

Sőt tuti az is közre játszik.
össze vagyok szakadva mint egy málhás szamár. majd utólag

a Scitecnek 1 nagyon penge terméke volt amit persze már nem árulnak Cellmax névre hallgatott én abból bevertem pár bödönnel még anno mikor 15K volt 4,5kiló ! és igen szépen fejlődtem tőle! aztán feljebb ment 17-18ra, ott már nem érte meg annyira ... és már 1 jó ideje nem is lehet kapni
És nem sikerült tőle behánynom, sőt teljesen jó volt.