Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
vedini
őstag
válasz
Foglalt név #15198 üzenetére
tegnap bíráltam egy pszf-es diplomát, hát mit mondjak, a csaj sírógörcsöt kapott, mikor megkapta a bírálati lapot
én nem tudom mi megy pl. a pszf-en, dehogy a pl a dipó címe köszönő viszonyba se volt a tartalommal az is biztos
83 az már egész szép, én anno a bűvös 100 oldalt határt akartam átlépni, és sikerült isegy kis ON, mostanában erőteljesen stagnálok, de valahogy nem bánom, majd megjön a cucc, azt lesz ereszd el a hajam
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #15198 üzenetére
1 óra 1 oldalra nőtt a tempóm...
Már csak röhögni tudok rajta
-
Foglalt név
addikt
Mivel sok itt a BME patesz, csak közlöm, hogy tele van a tököm az eddig 83 oldalas diplomamunkámmal. Ha holnap visszadobják, akkor lemegyek és szétverem a termet
-
nostrum
tag
válasz
BÁ Nutrition #15196 üzenetére
Okés, kösz a tanácsot
, a következő a jobb sejhajom felső részére megy majd, lesz ami lesz...
-
nostrum
tag
válasz
BÁ Nutrition #15178 üzenetére
legkozelebb ne a combodba add be szerintem
Marad a váll és a farpofám, de minkettőhöz eléggé ki kell facsarnom a tartásom...
Nem akarom a seggembe törni a tűt, de megpróbálom, ha arra gondolsz, hogy ott jobb... -
harry
veterán
Tegnap csináltam itthon egy jó kis karedzést, már rámfért, eleve régen edzettem, a karom meg amúgy is el lett hanyagolva kissé. Most jó kis izomláz van
-
Vandit.
addikt
Kb igazam is volt.
-
zeg
őstag
Kicsit visszább a topikban a fogásszélességgel(hát) kapcsolatban volt némi megnyilvánulás. A mai bbtv flash-ben pár mondatban össze van foglalva a lényeg.
-
zeg
őstag
válasz
hummerdikk #15184 üzenetére
Van amcsi anyanyelvi nyelvvizsga is?
-
Integra
titán
válasz
Foglalt név #15179 üzenetére
nekem meg komoly karedzésem van épp folyamatban, második borostyánom emelgetem a számhoz újra meg újra
-
Foglalt név
addikt
válasz
Azt azért elárulom neked, hogy ahány amerikait ismerek... Hát ő, hogy is mondjam, egyik sem egy nyelvész zseni, jó ha 3 igeidőt fel tudnak sorolni, szóval ezzel nem hiszem, hogy meggyőzöl bárkit is
Egyébként nyelvtanilag helyes alak, de nekem fura, mert eddig nem sok helyen hallottam, hogy használták volna.
LOTR: simán megbasznának. Velünk irattak ilyet az én éppen négyesemen kivül talán pár hármas jegy született(értelemszerűen a többiek még alatta) és azt hiszem azok már nem feleltek volna meg.
-
válasz
BÁ Nutrition #15186 üzenetére
simán szerezhetünk miis, csak elmegyünk magyarból nyelvvizsgázni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
az anyanyelvi nyelvvizsga az milyen
-
hummerdikk
őstag
válasz
bandus #15171 üzenetére
hmm, 90% lett az irasbeli! a masik h nemtom h Te tudod jobban vagy egy anyanyelvi nyelvvizsgaval rendelkezo tanar ill egy amerikai ismerosom. De mind1 ezen ne vesszunk ossze. Irok neked azert ra egy peldat h h irja az ember:
Firstly, I would like to tell you the....
Secondly, the .... -
Froclee
őstag
Ha nincs kedvetek menni edzésre, szerintem ez is ösztönző lehet. [link]
-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név #15181 üzenetére
nem, bic hajlítva, alkar nyújtva
-
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név #15179 üzenetére
szerintem az teljesen normális, hogy diéta alatt "laposabb" vagy, mint betöltve tömegeléskor
nekem majdnem 10 cm van az alkarom és a felkarom között, bicepszem se egy nagy szám, de az alkarom elég vékony, vagy te az alkart behajlított állapotban méred? -
Foglalt név
addikt
Meglepő karedzésen vagyok túl.
Bár még akad két szem az antibiotikumból, ami eléggé elvesz az erőmből, nem tudtam megállni, hogy lemásszak a terembe.
Álló kétkezes bicepsszel kezdtem 3*8*40+5*50+8*30 mellé szuperszettben tolódzkodás.
A következő gyakorlat ugyanez Scott padon franciarúddal. 2*8*45, aztán 8*50 és egy vetkőzős sorozat. Közben ment egy tricepsz bohóckodás is.
Ezután még akartam 1-1 gyaksit, de úgy éreztem felesleges. A karom teljesen odalett.
Jöjjön az érdekes rész. Az alkarom(37) is teljesen elszállt és a hátamban is éreztem, hogy lehet, hogy az szab gátat a súlynak. Ennek ellenére azért éppen sikerült leőlni a bicepszem is. Ráadásul bedurranás után ugyanúgy 41et mértem, mint tömegelés végén. Igaz, akkor csak 0,5cm-t sikerült produkálni a hideg mérethez képest. Diéta alatt tehát úgy tűnik eddig, hogy csak hidegen esett össze a karom és ennek nem igazán értem az okát. A másik ami fura, hogy a 37-es alkarom épphogy tartja a lépést a 41es felkarommal. -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #15127 üzenetére
a világ nagy kérdései, mitől fehér a tej?
-
válasz
hummerdikk #15150 üzenetére
még ha a gugliba is írod be, ez a második találat:
Our teacher of speaking/writing skills told us the other day that many of us made a mistake in our essay using 'firstly', 'secondly' etc.azt biztos elfelejtetted hozzátenni, hogy az érettségid éppen 40%-al kettes
azt úgy mondját, hogy at first.
-
dunkel
őstag
válasz
vedini #15101 üzenetére
Szia!
Ha a postai értesítőben nem szerepel összeg, az jó. Azt jelenti, hogy a dobozon nincs számla. Ennek nem szoktak örülni, de csomagot csak akkor nyitnak ki, ha az magánszemélytől magánszemélynek megy, ha cégtől kapod, akkor sem a posta, se senki nem bontja fel! Ezért is kérnek tőled számlát.
Arra érdemes odafigyelni, hogy azért átvilágítják, és ha te neadjisten megbütykölöd a számlát, és 4 doboz helyett 3 dobozt írsz rá, nem fogják elhinni és még okirathamisítás miatt is bajba kerülhetsz. Azt viszont senki nem tudja, hogy a fehérjédet 5$ vagy 25$ ért vetted. A csomag 10e Ft -ig áfamentes, ebben benne van a szállítási ktsg is. Egy 20 dobozos csomagnál ez sem igazán hihető, hogy belefér, de ezt még meg lehet reszkírozni. Vámot bizonyos összeghatár felett kell csak fizetni, asszem akkor, ha eléri az 5000 Ft-ot a vám, vagy valahogy így, nem tudom pontosan. Mivel már megállították a csomagodat, a posta kezelési ktsg-et számol fel, ami minimum 600Ft, pontosan nem emlékszem. Személyesen nem kell bemenni, beküldöd a számlát faxon, megállapítják az áfát és esetleg a vámot, majd szépen csengetsz a portásnak. Volt olyan is, hogy a banki átutalásról kértek kivonatot, azon meg az érték látszik - ha ilyen van, evvel nem tudom mit lehet kezdeni. Egyáltalán kérhetnek be ilyet??
Ez egy ilyen játék, rendelés előtt bele kell kalkulálni a 20 % áfát, ha még úgyis megéri akkor szabad csak berendelni. Remélem segített valamit.
-
mindfreak
őstag
válasz
Lavves #15163 üzenetére
Múlt héten ittam egy teljes adagot mell-váll edzés elött. Nem akarom nagyon lehúzni a terméket, mert habár nem sokat dobott rajtam, aznap nagyon jó formában mentem le edzeni. Tegnap pl. jól jött volna, mert majdnem elaludtam edzés közben. Szerintem inkább ilyen esetekben hatásos...! Az íze sem rossz amúgy.. mindenki próbálja ki!
-
Lavves
tag
-
nostrum
tag
válasz
hummerdikk #15150 üzenetére
Tejbegrízt szúrok....
Szerintem kurvára mindegy, mert a kérdéshez nem sok köze lehet.
Utánaolvasgatásom során nem írtak ilyen dologról, hogy enyhe izomfájdalom léphet fel.Amúgy a feketepiac mai állása miatt amúgy tényleg nem tudom mit adtam be magamnak, csak azt, hogy minek kellett volna lennie.
És nem voltam olyan koliban, ahol rendezni kellett az erőviszonyokat, főleg nem úgy hogy az ablakon lógattam ki valakit. Nem tévesztem össze a való életet a maffiafilmekkel...
Ja, és választ a kérdésre várok...
Kritikát nem... -
Markgx10
őstag
válasz
hummerdikk #15136 üzenetére
Te, ne haragudj, de nehezen képzelem el, ahogy a 40 kilóddal + 30 kilós fekvenyomó csúcsoddal valakit lógatsz ki az ablakon, már ha meg nem haragszol
-
hummerdikk
őstag
válasz
nostrum #15146 üzenetére
Latom Te se voltal meg olyan kollegiumba, ahol tisztazni kell az eroviszonyokat... Bar most mar nagy a pofaja... csak az a baj hogyha egyszer eldurran az agyam akkor baj lesz... volt mar ilyen, csak akkor kva gyenge voltam, ahoz kepest h most mit tudok.... De mind1, amugy jo dolog h nem irod le h mit szursz, de kerdezel.
Foglalt: bocs, csak meg az angol erettsegi mellekhatasa... kinek a kox mellekhatas kinek a tanulas mellekhatasa
Firstly means: Először/elsőnek.
-
válasz
te rettentő kemény gyerek vagy
olyanról h firstly meg még énsem hallottam
, FN kolléga jól mondja.
-
nostrum
tag
Kérdés szurisoknak:
(Naturálok, szemet becsukni!!!)Normális dolog e, ha a kb. 14 órával beadás után a combizmom még sajog egy kicsit ha megfeszül?
A beadás papírforma szerint gond nélkül ment, és nulla fájdalommal járt. Ezt az izomláz szerű fájdalmat annak tudom be, hogy végülis mégiscsak befért pár ml cucc oda, ahol eddig semmi nem volt...
De azért rákérdezek...
-
Boglya
senior tag
válasz
vedini #15105 üzenetére
Legutóbb engem is vámoltak
. A dobozon tényleg az van, hogy ajándék, de ettől még van rajta ár és nem hiszem h le tudnád nyomozni a nutránál milyen összeget írtak rá. Nekem 250 dolcsi volt a rendelésem, ez kb 8k vámot jelentett. A legnagyobb kib*szás, hogy szegedi vagyok, mégis azon erősködtek h még én menjek fel Pestre befizetni a vámot. Aztán sikerült őket meggyőzni, de még a kipostázást is fizethettem, nem számít h a cucc postaköltségében ingyenes fedex kiszállítás is benne van...
-
nostrum
tag
válasz
Persze kilogattam mar a 3. emeletrol az ablakon es akkor nem volt nagy a pofaja...
KKKŐŐŐŐKKKEMMMÉNY VAGY!!!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név #15144 üzenetére
Hagyjad má, ő így kultúr..
-
Foglalt név
addikt
válasz
hummerdikk #15131 üzenetére
Mi az a firsztli?
Magyarul is tudsz elég baromságot írni, nem kell még más kultúrák után turkálnod. Majd szólunk, ha elérted a holtpontot
-
Shodan
őstag
[link] azt a lúzer f@szt, nem is teszi bele a kezét. még kibontani is alig tudja.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15134 üzenetére
volt, hogy nagydobozos no-xplode, meg kilónyi vitamin volt a csomagban, és nem vámolták meg. ez lutri.
-
mindfreak
őstag
Ha ilyen komoly a helyzet, akkor nem ilyen helyeken kellenne érdeklődni, hanem az orvosoddal kellenne megbeszélni a dolgot! Mondjuk a legtöbb orvosnak fogalma sincs a táplálékkiegészítőkről, nem valami nyitottak a kérdésben. (Az enyémnek pl. nem tudtam elmagyarázni, hogy nem lesz vesekövem napi 1 g C vitamintól...
.
-
Coyot
őstag
válasz
az komoly, ha ilyent megcsinál a nutra
kiszámoltam nagyából a vámot, hát eléggé túlmérve, árfolyam is esett azóta, 20k plusz lenne a vám, áfával együtt
nah majd valahogy alakul ma még bezsélek valami vámossal asszem... -
hummerdikk
őstag
válasz
Ez is igaz, hat ooo, mikor az ember az utcan megy akkor eleg gaz, mert az embereknek a koxrol mas jut eszebe... Persze kilogattam mar a 3. emeletrol az ablakon es akkor nem volt nagy a pofaja... olyan volt mint egy megszeppent kislany, aki rossz fat tett a tuzre...
Chaplin: hmm, ha veszelyes lehet ra barmi, akkor az alap feherje beviteledre is oda kellene figyelni... beszelj az orvossal. Ha meg szedni akarsz vmit is, akkor menj el, beszeljetek meg es vizsgaltassa be. De ha ez a helyzet, akkor ovatosan a kajabol szarmazo feherjevel is, meg a fuszerekkel is.
-
Vandit.
addikt
válasz
Pedig múltkor pont arról beszéltünk itt, hogy elsőre keveset kel rendelni, hogy ne szúrjon szemet nekik.
-
L|zsidoboz
őstag
Én most próbálok visszagondolni az én csomagomra.
Ott mindha úgy lett volna megoldva a dolog, hogy kívül volt egy számla, kisebb összeggel, feltüntetve rajta, hogy ajándék, belül meg a "valódi" számla.De most írta Vedini, hogy mennyi cuccot rendeltetek egyszerre, úgy nem csoda, hogy elakadt a vámon, és az ajándék feltüntetés sem túl hiteles...
Hummer: arról pl. ő nem tehet, hogy másik, x számú ember előtte felhúzott, és rajta vered el a port.
Én amúgy inkább örülnék a koxos köcsög jelzőnek, mint a dagadt disznónak. -
C64
őstag
válasz
mindfreak #15129 üzenetére
Van egy vesém, amit 4 éve kaptam egy balasetett szenvedett lánytól
Előtte két évig dialízisre jártam, tehát az orvos eltiltott minden mesterséges bizbasztól, mint pl a zacskóslevestől
De azt amúgy sem enném meg. Így hát nagyon odafigyelek az egészséges táplálkozásra és amennyire tudok házi koszton élek, ill ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó terményeken. És mivel a táplálékkiegészítőkhöz hozzáadnak egy valag adalékanyagot, duplán kiesetek a lehetőségek közül.
A többi pedig csak érdeklődés volt...
-
Coyot
őstag
válasz
L|zsidoboz #15125 üzenetére
Énis ezen agyalok, mivel nekemis van egykét cuccom abban a csomagban...
Kérdés az h most már a postánál van tehát vámon leszarták a csomagot, vagy még utána oda is megy? akárhogy is nézem, ésszerű lenne megmondani nekik h ott van benne, aztán ugyis csinálják a dolgukat vele, honna szedjünk neki külön számlát
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #15119 üzenetére
jah, lehet, de 8-12ig me jobban terheli az idegrendszert nem? Mondjuk sztem pihennie kellene vagy 2 hetet, vagy nagyon lazara venni az edzest.
Uzsi: lehet, de nekem ez mar nagyon bassza az agyam... Minden egyes nap ezt hallom... Amugy a mindfreak fele leveses pelda teljesen megallja a helyet, mert beszologatnak h hulye koxos kocsog (es meg mi vagyunk az hulye bunkok ugye?!) kozbe tomi magaba a porlevest es szivja a cigit. Erre annyit tudok mondani h bravo, firstly, look into the mirror....
-
mindfreak
őstag
Ígyvan, minden táplálék kiegészítő természetes eredetű! De azt nem igazán értem, hogy miért félsz a por állagú fehérjétől, mikor a por állagú instant húslevest is simán benyalod.. Miért vesz mindenki Béres cseppet horror áron a patikából, ha az is mindenki szerint mesterséges?
-
God Vazzeg
veterán
Tudod, ehetnénk cukorrépát is, de okosok kivonják belőle a cukrot, hogy neked legyen mivel ízesítened. Szintetikus a cukor? Nem
A tejsavó a tejnek a része, és kivonják a tejből neked, hogy ne kelljen 80 litert meginnod egy nap belőle, hanem koncentráltan hozzájuthass az értékes részéhez. Remélem valamit segítettem
-
LOTR
addikt
miért, szerinted a tej mitől olyan színű?
a tejsavófehérje a tejből van előállítva, bár mesterséges módon, de nem mesterséges anyag - de szép mondatigaz, hogy nem írtál a doppingról, de elég rosszul fogalmaztad meg a kérdést, és mivel ilyen értelmetlen volt helyesbítettünk - vagy hogy kell írni
-
vedini
őstag
a történet hétköznapi
ápr. 21-én rendeltem nutráról, tegnapig semmi sem történt, már az atyaúristennek is emailezgettem, hol lehet a csomagom, hol akadhatott el
erre ma kaptam levelet a vámhivataltól, hogy náluk van a csomagom, és küldjek nekik szla-t a csomagban tartozkódó holmikról
de mivel nem 2ft van benne, így minden bizonnyal megvámolják, hiába alkalmi rendelés/ajándék, és gyógyszerkészítményegyelőre nem látok más megoldást minthogy kifizessem a vámot
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk #15114 üzenetére
Nem kell valakit egyből lehülyézni azért, mert valamit kevésbé tud nálad.
Esetleg a szó jelentésével nincs teljesen tisztában.
De épp az ilyen hozzáállás miatt tartanak minket izomagyú bunkóknak, amiben van is némi igazság.Te meg sztem főleg ne oszd neki az észt, mert tőled is láttunk már érdekes dolgokat itt...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #15114 üzenetére
5x5 mellett még kevésbé formásodna, inkább 8-12-es tartományban maradjon
-
mindfreak
őstag
Csak, hogy én is ajánljak valami "okosat", bár nem tudom, próbáltad-e már: egy héten csak 4 edzésnapot tarts, 2 nap edzés, 1 nap pihi, 2 nap edzés, 2 nap pihi. Sokan elszállnak, mert nem érzik röhtön a fáradtságot meg a kimerültséget, aztán hirtelen kiégnek. Fontos a pihenő, és a sok alvás.
-
hummerdikk
őstag
válasz
mindfreak #15108 üzenetére
Ahhh, agybajt kapok ettol a szintetikus feherje meg egyeb szarsagoktol.... Mindeki ezt mondja es koxos faszkalapoknak tart mindenkit, aki tapkiegezik.... Hogy lehet tejsavo feherje, amit tejbol nyernek ki szintetikus?! Tokom kivan ezzel, es mar itt is ilyen hulye emberek jonnek es osztjak az eszt...
Fless: Lehet h hulyeseg, de mi lenne ha kicsit powerre mennel? Ezt ugy ertem h nagyobb suly es mondjuk 5x5 vagy barmi? Valtoztattal mar a gyakorlataidon? Elmehetnel egy masik terembe ahol mas gepek is vannak pl. De lehet h hulyeseg ismetlem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #15090 üzenetére
hát igen, nemtom bá ezt hogyan gondolta, a semmire nem fogok rákokszolni.
azzal csak még szánalmasabbnak érezném magamat.
egyelőre rá kell jöjjek, hogy mi jön be és mi nem jön be nekem.
a 2 nap edzés, 1 nap pihenő szisztéma kihúzva. -
vedini
őstag
válasz
L|zsidoboz #15102 üzenetére
sajnos, ma kaptam meg a levelet
nutra igen -
vedini
őstag
kedves gyórós pateszok
van egy kis gondom
ha valaki jártas a vámos ügyekben kérem jelezze, akadt egy kis elvámolni valóm
ezer köszönet
Aktív témák
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest