Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
nostrum
tag
válasz
Foglalt név #15096 üzenetére
Igen, igazad lehet...
De nekem a "szerencse" komponens általában hiányzik...A kiegekről egy szót se... szerintem nagyja reklámszöveg erős túlzás, és legtöbbször csak placebo hatás jön annak, aki igazán hisz benne...
Fehérje... én azért dobálom ki rá a pénzem, mert nem bírok annyi szilárd étkezést naponta, amennyit kellene... de így is napi minimum fél kiló csirkemellet tolok le.
Tudod az ember sokmindent megpróbál, és sokmindenben próbál hinni. Nem vagyok gazdag ember a 3 munkahelyem mellett... sőt. De minden más hobbimat feladtam, hogy az edzésre koncentráljak... nincs már motorom, nem járok el szórakozni (nem hiányzott soha) a gépemre se költök már, szóval tudom milyen amikor le kell mondani valamiről...
De a céljaimról nem mondok le soha...
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest