Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #14995 üzenetére
értem, de azért ez akkor is szomorú
-
Snoop-y
veterán
válasz
God Vazzeg #14994 üzenetére
Hm neked egyre kockább a fejed
-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg #14994 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
God Vazzeg #14983 üzenetére
jól van, van itt azért móka kacagás...
-
nostrum
tag
válasz
God Vazzeg #14986 üzenetére
Árpa van a szemed alatt???
Gyűjtsed zsákba, nálunk 3500.- mázsája.
Eladsz két zsákkal, oszt vehetsz magadnak valami tápkieget...
Rádférne...God + Napszemcsi = Terminator 4
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg #14986 üzenetére
Rád jár a rúd!
Én meg örülök mert egyre eresebb vagyok és nagyobb, bár így "cuccok" nélkül elég lassan...edzőtársam jóval nagyobnak(kicsit túlzok) tűnik pedig ugyan azt csináljuk ugyan annyival, bár lehet genetikaAzéert off, mert ki nem szarja le
-
God Vazzeg
veterán
Biztos nem érdekel senkit, szóval leírom (
) hogy a fejemről lement a duzzanat amit a fogam okozott, de ma reggel mikor felkeltem megláttam hogy a rendes évi menetrendszerű árpa kiújulás megjött, szóval a bal szemem felső szemhéja be van dagadva gyönyörűen, asszem valami rontás van rajtam
Ma napszemcsi rulez
-
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #14983 üzenetére
Az ide irogató alatt mit értesz, Gyúrosok topikba? Meg ilyenkor mi alapján fenyeget,vagy miért?
Engem még nem fenyegettek meg,vki nem írna egy privit?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #14965 üzenetére
Csak hogy megnyugodj, 2 hete az ide írogató egyik kedves tag fenyegetett meg privibe, én kedvesen válaszoltam neki, ő meg mégkeményebb lett. Erre elővettem a finom Vazzeget, oszt elmagyaráztam neki ki vagyok (mert már találkoztunk) meg hogy szívesen találkozok vele személyesen is, ha probléma van. Erre "elviccelte" a dolgot, nem volt már fontos a találka. A másik fórumon tegnap vagy tegnapelőtt fenyegettek meg, szintén privibe, de azt meg lexarom
Úgyhogy nem csak téged találnak meg, remélem vígasztal
-
P00By
nagyúr
Kíváncsi vagyok a scitec tesztre, elötte kép már van csak kéne össz.has. A fórumon meg a flashben is mondták, hogy igen durván fejlődtek az emberkék
-
P00By
nagyúr
Tegnap elfeledtem leírni, hogy kipróbáltam a Vörös Zoli féle bedurantós "fekvenyomást". Valószínű rosszul csináltam, de nem éreztem semmi extra über nagy bedurranást
-
Integra
titán
válasz
Markgx10 #14975 üzenetére
hehe, ismerős az ilyen valahonnan..
szájkaratés n+1...
én csak két évet jártam ilyen bohócok miatt bíróságra, nekem jöttek, osztottam, kaptam én is, aztán kihívta a rendőrséget, mert nem úgy lett vége ahogy hitte. pedig ketten voltak
nem férfi az ilyen...
amúgy meg addig nem gondolkodik, hogy mindig van egy erősebb, ez nem jut az eszébe. lehet hogy ismer ő is valakiket, csak általábban szokott ismerni a másik is és ha az nagyobb cápa akkor csúnyán coki van, főleg ha rátelefonálnak az ő ismerőseire, hogy jobb, ha befejezik, mert az állásukkal játszanak.. szerinted ezek után meddig fognak segíteni neki az ismerősei? semeddig.. na már csak ezért se kell ilyenekkel fenyegetőzni meg keménykedni. elég neki, ha picit lila az arca egy ideig, tegye zsebre és viselje férfibecsülettel. de az nem megy -
Markgx10
őstag
válasz
Integra #14972 üzenetére
4482-ben írta, idemásolom, aztán lezárom a témát és elnézést a többiektől, hogy jól szétvágom a topikot
Ezt írta: "Ha arra gondolsz, hogy esetleg beverik a pofám, azt tudom mondani, hogy az max 1-2 hónapon belül meggyógyul, viszont cserébe olyan rendőrségi ügyet és pert akasztanék az illető nyakába, amit évekig nyögne, anyagilag is."
-
zeg
őstag
Köszönöm a kreatinos tippeket, hamarosan elkezdem olvasgatni az egyes termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat.
-
-
zeg
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
Integra #14962 üzenetére
Semmi különös, csak egy fórumon jópofizni (másokat szidni, gyalázni, gúnyolódni rajtuk) biztos jó dolog, de szerintem az ilyet érdemes megbeszélni szemtől-szemben is, ha már ennyi ember előtt tudunk "jófejek" lenni, akkor ugyanezeket el lehet ismételni a szembembe is (persze ha engem találnak meg). Írtam is, hogy elutazok, egyedül leszek, eszköz nélkül, még ha megcsúsznék sem fogok fejlelentgetni (én nem vagyok patkány), de mégsem tetszett neki a dolog. Én viszont nem erőlködöm tovább, ignore on, azóta nem szólunk egymáshoz (igaz én először is ezt kértem, csak ő tovább gúnyolódott). Mindegy, lényegtelen, már el is felejtettem, csak most, hogy linkelt Bibby, eszembe jutott.
-
zeg
őstag
-
válasz
L|zsidoboz #14960 üzenetére
áh, ez egy fasz, nekem nincs sok közöm a focihoz, de ez felbaszott...
megérdemelne pár dolgot...
mod: egen, zeg jól fogalmazta meg.
-
-
cettlee
őstag
válasz
nostrum #14954 üzenetére
hát megkajáltam ahogy szoktam edzés elött 1 orával csirkerizs, utána negyed orával benyomtam a 4 kapszulát, és már félora mulva ahogy mentem gyurmázni akkorákat vert a szivem hogy megilyedtem, lehet csak azér mer izgultam hogy milyen lessz az anadrox
mell-hátat nyomtam és máskor elszokott azér egy idö után fogyni az erőm most meg nem, ráadásul kb 5 kiloval nagyobb sulyokat használtam és még magamon is láttam hogy jobban bedurrantam. de majd csütörtöki kar edzésen kiderül, hogy tényleg ér-e valamit, pihi napon meg nem szedem egyenlöre. -
nostrum
tag
válasz
hummerdikk #14948 üzenetére
Nem is mondtam, hogy a dolog egyetemes érvényű...
Attól hogy nem fog rajtam semmi, én 4. éve nem hagytam abba a "gyúrást".
Azelőtt is csak pár hónapos kihagyásaim voltak.
Minden nap gyúrok 4-5 tojásból leveles tésztát...Nem is fogom abbahagyni, főleg nem dohányzásra cserélni...
Attól hogy "genetikám" nincs, "akaraterőm" még van.
Ez nagyjából megkülömböztet az osztálytársadtól, meg a többi lúzertől... -
Bibby
addikt
Most komolyan, honnan veszik elő ezeket az emberek???
Csodadiéta.
-
fLeSs
nagyúr
nemtom elmagyarázni.
én régen a felhúzást 160 kg-val csináltam (6 ism.), ez olyan mindent bele felhúzás volt. annyit éreztem tőle, hogy az ujjaim majd leszakadtak és jól kifáradtam. talán ebben a combom meg mindenem benne volt. a derekam sosem durrant be tőle.most 60 kg-val csinálom (8-12-k), és csak a derekam durran be, de olyan szinten, hogy utána negyed órán keresztül nemtok magammal mit kezdeni. hiába nyújtom a derekamat, a durranás ott van és ez a derékban elég szar.
-
nostrum
tag
válasz
cettlee #14928 üzenetére
Mivan? Csak nem beütött neked a szer?
Ha igen, akkor gratulálok...
Én mondjuk örülök hogy ennyi csodaszerből semmi nem hatott, mert így nem kell rá pénzt kidobálnom többé...
Hogy mi okozza, nem tudom, de növök rendesen mostanában.
Ami zavar, hogy erőnövekedés alig jön a súlyal... Pedig nem csak zsírosodok, az tuti.
Egy hónapja 87, mostmeg 92 kiló vagyok. A rúdra meg azóta is bébisúlyokat pakolok...Több hónap kisérletezés után arra jöttem rá, hogy az egyetelen tápkieg. aminek igazán értelme van, az a tejsavófehérje...
-
Integra
titán
válasz
hummerdikk #14940 üzenetére
storm tényleg jó, azt használok én is már egy jó ideje.
nem tudom, hogy mennyire ütős máshoz képest, mármint nagy nevekhez, amit én használtam előtte kreatin transportot, annak meg nem jut eszembe a neve, de annál jobb mindenképpen szerintem.
mondjuk ízre jó erős, meg rázni kell, mert leül az aljára a flakonnak, és a nyelved is zsép lila lesz tőle -
hummerdikk
őstag
-
zeg
őstag
válasz
hummerdikk #14942 üzenetére
Lehet az lesz belőle.
-
zeg
őstag
válasz
hummerdikk #14940 üzenetére
Mielőtt a klotyóba kerül, adok még 1 hetet a Biotechnek.
-
zeg
őstag
Érdekes ez a Biotech kreatin etil észter. Kábé 1 hét telt el, de 83 helyett már 85,6 kilót mutat a mérleg. Kaján, edzésen nem változtattam. Erőben alig érzek növekedést, de a farmert alig bírom felráncigálni magamra. Sajnos ahogy sejtettem, elsősorban hátsóra és tokára megy a víz
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #14937 üzenetére
de akkor sose növök meg
ha nagyobb az ember nagyobbat placcsanik tajgetoszon
-
válasz
BÁ Nutrition #14931 üzenetére
etljesen kész
-
Snoop-y
veterán
válasz
Ogrét vettem fél pénzen?
-
penene
őstag
válasz
kákás mondja kukurí
ez nagyon üt. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
-
BÁ Nutrition
addikt
szigoru on: [link]
a csubatkanal azt hittem vegem van
igazi tajgetoszi harcos -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #14929 üzenetére
Jah. Majd azért még megkérdek pár dokit, úgyis lesz dolgom velük.
-
cettlee
őstag
anadrox vaddiszno
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #14923 üzenetére
honnan tudod, hogy szart se fog érni?
Sportdoki nekem ezt javasolta.Átbaxott?
Akkor jó helyen próbálgattam. köszi -
penene
őstag
hát ezaz..
Én úgy voltam, hogy reggel fél 8 fehérje + malto, 9 kor reggeli, 11:30 ebéd, 15, ebéd 2, 18-19 vacsi.. edzésnapon meg turmix + vacsi..
Aztán jött, hogy: k. sok a meló, megyek 1kor kajálni... najó, akkor 17kor kajálok megint... najó, akkor inkább hazamegyek, és majd otthon kajálok... najó, nem is kajálok otthon se...
Ja meg.. mivel nem mentem edzeni nem volt edzés utáni tépkieg... na, és mivel nem edzek szinte semmiit, akkor reggeli fehérjére is azt mondtam bye..Elképzelheted így mekkora a leépülési faktor.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #14919 üzenetére
Ezt vettem a könyökre, állítólag egyik legjobb, és jobb, mint a szorítók:
[link]Deee, bár 2 hozzáértővel is próbálgattuk, ahol vettem, meg ahol a térdvédőt is vettem, ki kell kérjem doki véleményét is, hogy pontosan hova tegyem, mert csak akkor lesz jó igazán. Így nem igazán érzem a lényegét, persze elhiszem, hogy jó.
-
Bibby
addikt
válasz
penene #14917 üzenetére
Én azt vettem észre, hogyha abbahagyom kicsit a kajára figyelést, egyszerűen nem tudom hogy mi a francot egyek egész nap... Most megvan a rendes étrend, tudom mit kell ennem és nem kell gondolkodni. De ha szünetelek hosszabb időre, tanácstalan leszek, nem ehetek pizzát minden nap
-
penene
őstag
Jah, túl sok kiscsajjal beszélek.
Kényszerpihenő hát... Aztán tudod, hogy van ez. Kihagysz 3 hónapot, aztán megváltozik az életstílusod, és a kedv is elmegy, hogy nem csinálhatsz semmit.
Úgy volt télen, hogy sose gyúrhatok többet (könyök miatt), akkor beletörődtem, és jártam lábedzés, meg has, meg minden más, amihez nem kell könyök (és elhatároztam, hogy úszok, csak nincs kedv)... Most úgy van, hogy a térdem is műteni kell, ha akarok vele sportolni... (már lassan csak hasazni meg kicsit kerékpározni jártam le, hurrá, tudod mennyi kedvem volt? - na annyi, nagy 0)
És azt vettem észre, hogy a hónapok múlásával totál összeestem, még ahhoz képest, is ami voltam (nem nagy darab, de most már tényleg gáz, egyszerűen tényleg csont és bőr). Mert ilyenkor kaja sincs rendes, stb.
És most elszakadt a cérna, rohadjon meg ott ahol van. Vigyázok, és nem érdekel, hogy kb. 2/3 annyi súllyal tolom, mint amennyivel igazán tudnék (de akkor azt érzem, hogy feszül a könyökömnél valami szalag?, mintha le akarna szakadni). Megpróbálom, hátha sikerül nagyon ésszel csinálni. Sokat tapasztaltam, menni fog, csak figyelni kell. Lényegében véve csak arra, hogy a kis súlyok ellenére is motiváltan menjek le a terembe. Inkább csinálok kicsivel magasabb ismétlésszámot, és maximális koordináció. Így valszeg nem lesz gyúrós izomzatom (ill. tök más érzés), de attól még lehet jól dolgozni. Ha azt érzem, hogy elfárasztom az izmot, és van izomláz is, az már jó, mégha nem is ugyanaz az érzés, mintha nagy súlytól lenne.
Csak félek, hogy hamar kiújul a fájdalom ennek ellenére is (a fájdalom nem érdekel, legyőzöm simán, de tudom, hogy akkor baj van). Na akkor nem tudom, mit csinálok.. Remélem sikerül megoldani. Ha mégsem, akkor marad az úszás, ami úgy nagyjából segít a felsőtestnek.
Jah, valszeg úszni úgyis fogok a térdem miatt, most azért futok 1000-rel, mert 2 hét múlva lesz céges foci, én meg bár 7-8 hónapja nem mertem labdába rúgni, de vagyok olyan állat, hogy most nem érdekel, és neveztem a kupára
Mivel tudom, mi a baja, tudom, hogy nem ezen múlik...
ősszel úgyis műtik.
-
Integra
titán
válasz
penene #14914 üzenetére
jó az, csak nekem nem arra van szükségem..
még
kéne hogy legyen nekik massive whey gainer is, noha nem a legolcsóbb, de azért szerintem elég keresett un termékek között is
van a kálvin téri boltnak elérhetősége?lavves: ahol én voltam az a sarkon volt, az épület tömb belső udvarában, a bejárattal szemben volt a bolt a jobb sarokban
-
-
Integra
titán
válasz
penene #14908 üzenetére
massive whey gainert.
az on massive-ja nem volt igazi szerintem. telített, meg nem volt éhség érzetem viszonylag jó darabig, de nem igazán az én szervezetemnek való, valahogy nem álltam rá.
meg borzalmasan szarul oldódott tejben, turmixgép kell hozzá.
elnézek oda, thxmod:
mondjuk ma nem, jövök rá. ma csak én dolgozomlavves: akkor azt az átköltözést jól megcsinálták, lövésem sincsen hol vannak
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #14904 üzenetére
Lehet kipróbálom, köcc. Ártani nem árthat, az már tuti. :-))
Jártam könyökkel lézeres kezelésre (amíg a térdbe injekciók rulZ), hát nekem azt mondták, ez sose fog elmúlni, mert mindig kiújulhat, ha terhelem (gyúrás=terhelés).
De azért nem adom fel. Inkább kisebb súllyal, de nem leszek kigyúrt állat.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #14904 üzenetére
Én elhagytam a guggolást, a felhúzást pedig elkezdtem derékból csinálni, és azóta semmi bajom nincs. Ha felhúzásban elérem a 100 kg-t (derékból), akkor újra megpróbálok guggolni, bár sztem nem lesz jobb, mert sztem a deréktáji csigolyák összenyomásától fáj nekem.
-
Integra
titán
hol van ultimate nutrition bolt most bp-en?
a keletinél a kis bolt bezért, egy rohadt gsm bolt lett belőle -
penene
őstag
Sziasztok,
Mi újság? Látom megvannak a "régi" arcok, de van sok új is.
Fejlődtök, fejlődtök?"Visszatértem" edzeni (is, meg ide is, ha nem üldöztök el
), bár nagyon nagyon lightosan (súlyokban kifejezve) az izületek miatt (térd, könyök, szokásos
). De ahogy észrevettem, még ez is 100x többet ér, mintha nem csinálnám egyáltalán (9 hónap full felsőtest kihagyás után öröm volt rúdtól izomlázat kapni, meg beremegni
). Majd kiderül, meddig bírom idegekkel kis súllyal, ill. a könyök mikor mondja, hogy most már eleget edzettél, pihenj fél évet. Remélem ha tudatosan kis súllyal tolom (amitől még nem érzem a könyököm, hogy feszül, mint állat), akkor naon lassan megerősödik, aminek meg kell. Jobb ötlet nincs, ha otthon ülök, azsejobb (persze titkon szeretnék fejlődni, de tudom, hogy ez így nem az a pálya, mintha tömegnövelő súlyokkal dolgoznék, csodát nem várok).
Visszaolvastam jópárat most, láttam srácot, aki futással akart úszóformát. Nem rocc.
Úszás, futás sztem jó erősödésre (+erőnlét), én azt is csinálgatom, és érzem a különbséget az izomállapotban, de hát tény, hogy attól nem gyúrósalkat lesz. Szal sztem nem gáz, aki fut és úszik, és ilyen sportos alkattal bír, csak hát aki ezt csinálja, az tudja, hogy milyen erdményt kap.Apropó vki használ ilyet:
Push braces elbow EPI ?
Már lassan kezdek rájönni, hova kell tenni, de még nem az igazi. Ha vki esetleg profi lenne. Lusta vagyok dokihoz menni, a térdemet meg csak augusztusban műtik, akkor találkozom dokival.Nah, öröm volt monológot írni, újra. Hali.
Ne kövezzetek meg!
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg #14900 üzenetére
ja és nagy köszönet God papának a sok segítségért
Aktív témák
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest