- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
norrberth
üzenetére
nyugi, nyugi.
volt nokianom is, igaz más méretben, más kocsin, de van összehasonlítási alapom.
én is nagyon meg voltam vele elégedve, de most a contival is meg vagyok.
ha jobb árban szerzel nokiant, akkor nyilván azt kell venni, de nekem meg ez volt nagyon jó áron, úgyhogy nem volt kérdés, de nem bántam meg, ahogy mondtam is már, nekem bizonyított.
egyébként tesztek szerint is a nokian és a conti nyer felváltva, egyik itt jobb, másik ott, és nem csak adac, hanem az összes teszt szerint.
szerintem parttalan a vita, lényeg, hogy már egy barum is bőven megfelelő általános használatra, ezek meg bőven többet tudnak...
a lényeg, hogy wanli, tigar, kormoran és társait mellőzni kell, a többi már ár/érték kérdés.
szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest