- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
adidas4death #6949 üzenetére
Nekem ilyen méretben van a SnowTrac 3, tavaly vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve, mondhatni magával ragadott a Vredestein. Ezért a nyárit is tőlük vettem.
Hóban eszeveszett brutális a tapadása, egyszerűen megy át mindenen, bármekkora hókupac, egy pici gáz és mintha nem is lett volna semmi. A mintájából adódóan eléggé havas útra való. Egyébként szárazon és esőben is nagyon jó tapadása van, kellett 1-2x nagyobbat fékeznem, nincs ABS-em, de szó nem volt blokkolásról. Egyedüli hátránya, hogy a nagy bordák miatt, olyan mint egy terepjáró, viszont ennek az a velejárója, hogy a kormányreakció nem olyan mint egy nyárigumival bár ez általános szokott lenni egy nyárigumi vs. téligumi kérdéskörben.
Tehát én bátran ajánlom, tapadásból nem lesz hiány, és minőségi is, tehát probléma sem lesz vele, a kopása is bőven jó, nem eszi magát a gumi.
Ingyenes szállítással az ország területére 14.400 Ft-tól van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Xiaomi Humidifier 2 - Okos párásító
- Újszerű Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító + ajándék szűrőbetét
- IKEA TRÁDfri LED izzó E27 806 lumen - Meleg fehér Zigbee okosizzó
- Mofém Mambo-5 Fali mosogató csaptelep felső kifolyócsővel 152-0034-00
- Okos konnektor WiFi-s, fogyasztásmérős, Tuya kompatibilis, 16A
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest