Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Zsombe
üzenetére
RainExpert5 van nekem. Igazából nehéz róla mit mondani, mert kicsit több, mint egy éve vettem és csak kb 15k km van benne. Így tartósságról nincs információm, emellett a Corolla (1.4 D4D) sem egy versenyautó, én sem vagyok egy Schumacher, szóval nem tépjük vele az aszfaltot
Normál használatban eddig nulla probléma, nem hangos, nem csúszkálok vele, működik ahogy kell, de ügye ez kb elvárt is. Papíron ez egy nyári gumi ami esőre van optimalizálva, így a száraz tapadása azért messze nem extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Normál használatban eddig nulla probléma, nem hangos, nem csúszkálok vele, működik ahogy kell, de ügye ez kb elvárt is. Papíron ez egy nyári gumi ami esőre van optimalizálva, így a száraz tapadása azért messze nem extra.