Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz blakey #39282 üzenetére

Abszolúte megértem az érvelésedet és természetesen figyelembe veszem az álláspontodat, mert adok a Te véleményedre is. Ezért is csak itthon állnék neki, ha elfuserálom vagy bizonytalan vagyok, akkor elviszem "az olcsóbbikhoz"...
    Nekem ez a gyári ContiMobilityKit van, a kompresszor jó dolog hozzá, csak attól a fehér flakonos szmötyitől szeretnék megválni (lehet feldobom jófogásra, 12k-ért mennek a 450ml-es folyadékok, gondolom 5-6ezerért elviszik pik-pak). Teljesértékű pótkereket fogok beletenni, csak a felni piszok lassan ér ide, tegnap este írt a harmadik cég hogy nem tudják teljesíteni a rendelésemet határidőre, sőt semmi biztosat nem tudnak mondani... Utolsó mentsváram a SumoSuzuki, remélem ők elküldik nekem már...
    Leengedni semmiképpen sem szeretném, mert ha csak egy milimétert is elcsúszik a felnin a gumi, akkor elment a centrír is már, szóval ezesetben irány a gumis.

@rbalint88: Krk-Délegyháza este indultunk, hajnalra értünk haza, szerinted hány gumis volt nyitva? ;] Mankókerék fel és 80-al hazáig... (a kamionok rádelőznek...)

@MasterMark: Amíg biztonságosan tudsz közlekedni, a felnin menés nem biztonságos, de kérdezz erről egy rendőrt. ;)

@kisza25: Azok balesetes felnik, nem? Egy betonpadka csúnya dolgot tud művelni vele vagy egy ellopott aknafedő...

"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák