- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Durrogtass
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz blakey #39282 üzenetére
Abszolúte megértem az érvelésedet és természetesen figyelembe veszem az álláspontodat, mert adok a Te véleményedre is. Ezért is csak itthon állnék neki, ha elfuserálom vagy bizonytalan vagyok, akkor elviszem "az olcsóbbikhoz"...
Nekem ez a gyári ContiMobilityKit van, a kompresszor jó dolog hozzá, csak attól a fehér flakonos szmötyitől szeretnék megválni (lehet feldobom jófogásra, 12k-ért mennek a 450ml-es folyadékok, gondolom 5-6ezerért elviszik pik-pak). Teljesértékű pótkereket fogok beletenni, csak a felni piszok lassan ér ide, tegnap este írt a harmadik cég hogy nem tudják teljesíteni a rendelésemet határidőre, sőt semmi biztosat nem tudnak mondani... Utolsó mentsváram a SumoSuzuki, remélem ők elküldik nekem már...
Leengedni semmiképpen sem szeretném, mert ha csak egy milimétert is elcsúszik a felnin a gumi, akkor elment a centrír is már, szóval ezesetben irány a gumis.@rbalint88: Krk-Délegyháza este indultunk, hajnalra értünk haza, szerinted hány gumis volt nyitva? Mankókerék fel és 80-al hazáig... (a kamionok rádelőznek...)
@MasterMark: Amíg biztonságosan tudsz közlekedni, a felnin menés nem biztonságos, de kérdezz erről egy rendőrt.
@kisza25: Azok balesetes felnik, nem? Egy betonpadka csúnya dolgot tud művelni vele vagy egy ellopott aknafedő...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest