- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
PRDZsolesz #36429 üzenetére
Nekem Nexen N Blue 4 évszakossal volt hasonló tapasztalatom reggel. Esni nem esett de full nedves, csúszós volt az út. Bekanyarodtam egy utcába, gyorsítottam, de van egy belső udvari parkoló ahol épp ki akart állni valaki egy nagyobb Daciaval, láttam szőke nő, így nem gyorsítottam olyan intenzíven, kb. 30-40 között mehettem, be is igazolódott a félelmem, megállt az út szélén, elnézett jobbra, de balra nem nézett és kijött elém.
Nem volt vészes azért a szitu, bőven ráértem a dudát nyomni, abs nincs a kocsiban de satu fékkel elég hamar megállt. Érzésre 2-4m alatt. Régen csúsztam bele hátulról másik kocsiba csúszós körforgalomban, érzésre ez sokkal jobban viselkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged