Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz Arpee78 #1599 üzenetére
Szia
Egy ilyen kisautónál még nem is nagyon vennéd észre a differenciát...
Ebben a méretben nem nagy a kínálat, nyilván ezért keres mindenki8 használtat és ezért nincs.Illetve azért, mert már nincs olyan autó, amire ez a méret kell, így a használt sem termelődik.(szépen mondtam )Ami listán van:
Fulda Diadem Dirigo 7200-
Hankook K715 9300-Raktárkészletet hétfőn lekérdezni, de csak ez a 2 tipus szerepel a nagykernél.
ÜdvGumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
válasz GumisPeter #1598 üzenetére
Használtan vettem volna a 145/80-ast, de akkor újat kell vennem.Tudom nem preferált a használt, de gondoltam a régi 50%-os gumik mellé nem veszek újat. Igen marutira lenne.
Ilyen elrendezés esetén romlik a súlyelosztás, romlik a menetbiztonság?
Ebben a méretben szűkös a választék, tudnál ajánlani valamit? Jöhet priviben is. Tehát 2db 145/70 r12-es nyárigumira lenne szükségem.
Üdv és köszi a segítséget
Árpi -
GumisPeter
senior tag
válasz Arpee78 #1597 üzenetére
Szia.
Elvileg nem.
Azonos méret kell egy autóra.Ha más megoldás nincs, ideiglenesen felteheted saját felelőségedre, amennyiben elfér a kocsi alatt.(ez maruti?)
De rendőr szólhat érte.
Vizsgán nem megy át vele.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Sziasztok!
A kocsimhoz a gyári gumiméret 145/70 r12. Tehetek rá 2db 145/80-as és 2db 145/70-es gumit?
Előre is köszi a válaszokat.
Árpi -
Integra
titán
válasz GumisPeter #1594 üzenetére
még mindig nincsen listán re750?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
GumisPeter
senior tag
-
spgabor
aktív tag
Hello!
195/50 R15-ös nyárigumit szeretnék venni, lehetőleg peremvédőset. Mit tudnál ajánlani?
Köszi:
spgabor -
nagyúr
válasz GumisPeter #1589 üzenetére
ha én azt tudnám
szerintem a 13-as, asszem az a szabványméret erre.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
G@ben
addikt
-
Dirtyz
őstag
válasz GumisPeter #1584 üzenetére
Szia, könnyüfémfelni közepébe márkaemblémás kupakot honnan lehet szerezni?
Védd a fákat, egyél hódot!
-
G@ben
addikt
válasz GumisPeter #1582 üzenetére
Mivel van egy sima emelőm és egy kerékkulcsom, erre nem vállalkoznék.
Ha nem árt neki az az 1-2 km fordított irányban, akkor ok.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz GumisPeter #1579 üzenetére
Most megzavarodtam. Ha a bal oldalit kicserélem a jobb oldalival, akkor lesz pont rossz a forgásirány. Ez volt az eredeti terv.
Ha az első-hátsót cserélem, akkor marad a forgásirány a jó.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz GumisPeter #1579 üzenetére
Akkor pont ellenkezoleg fog forogni mint eredetileg nem? Bar most igy frissen felebredve nehezen megy a gondolkodas
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
G@ben
addikt
válasz GumisPeter #1577 üzenetére
Szombaton lett lecserélve a téli gumi a nyárira, akkor centírozták.
Hogy érted, hogy át kellene szerelni? Első-hátsó csere?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
Kötött forgásirányú gumit fel lehet rakni fordított irányba egy teszt (1-2km) erejéig? Tegnap beállították a futóművet, de jobbra húz a kocsi, mire azt mondták, hogy a két első kereket cseréljem fel és nézzem meg úgy is. Ha úgy balra húz, akkor a kerék hibája, ha jobbra továbbra is, akkor futómű.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Integra
titán
Eladó 4db teljesen új
Falken 205/45 R16 ZIEX ZE-912
80.000ft/garn
matricák is rajta vannak...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1572 üzenetére
Oks. Köszi! Délután hivni foglak.
Ferkó
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1569 üzenetére
Tökéletes!
Köszönöm!
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1568 üzenetére
ja hogy cseréljem le az integrát sti-re?
megbolondultál?! figy, összetévesztesz bill gates fiával..
és ha turbos gépem lesz egyszer az inti mellé, akkor az s15 lesz és nem egy tucatautó sti.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1566 üzenetére
Legyen akkor a RoadAttack.
Összefoglalva:
110/70R17 Continental Road Attack - 1db
120/70R17 Continental Road Attack - 1db
160/60R17 Continental Road Attack - 1dbKérlekk szummázzuk az összegeket, és jöjjön ki valami szép kerek szám.
Rendeld meg akkor a felsoroltakat kérlek!
Köszi!Ferkó
Átvételt pedig még megbeszéljük. Kereslek.
-
GumisPeter
senior tag
válasz ferkoboy #1565 üzenetére
110/70r17 Road Attack van 6 db raktáron.
Ekkorát csak nem hibáznak.
A Site angol. Lehet akkor még nem volt, vagy csak kimaradt.
Vagy már nincs gyártás alatt.A lényeg, raktárkészlet szerint van.
Conti Force 18200-
Átvenni szerintem 1-2 nap mulva tudod.
Rendeljem mind a 3-at???Bp 1026 Páfrány u 17/b
9-17 vagyok itt, de elötte érdemes rámcsörrenni, hátha éppen csavargok valamerre...[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1559 üzenetére
Öööö
Ez biztos?
Csak mert itt: [link] nem irja, hogy lenne 110/70 r17.
Esetleg még azt megnéznéd,hogy ContiForce-bol ez mennyi lenne.Átvétel hol és mikor lehetne?
Köszi!Ferkó
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1563 üzenetére
sti bronz felnijére gondolsz?
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1561 üzenetére
akkor fényezés ha szerkezetileg gyengíti a felnit.
ap1-es s2000 gyári 16os enkei felnijében gondolkodom. azt lemaratni és teljesen telibe fújni championship white-ra. egy bibi van, hogy az s2000 első és hátsó felnije nem azonos méretű, nekem 4 első kéne
a hátsó felni túl széles, beüt a hosszanti lengőkarba
hamarosan lehetőségem lesz egy pár órára rá ilyen felniket rácsavarozni, lefotózom jó sok szögből, kíváncsi vagyok milyen vele a vas. fehérre meg photoshopban meg lehet bügykölni[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1559 üzenetére
felni szinterezésről tudsz mondani valamit?
van aki profi, minőségi munkát csinál?
felvetődött egy másik lehetőség is felni ügyben és ezt is szeretném végigjárni, hogy mit hogyan és meddig és mennyiért.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1557 üzenetére
110/70-ba más? Avenue-n kivül. Nem tudom milyen lehet a tapadása. Ahogy nézem inkább egy turagumi. Érdekelne erre is egy RoadAttack ár.
120/70, 160/60 RoadAttack-ok mehetnek. Azaz biztosan kellenek.Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1555 üzenetére
Döntöttem. Continental Road Attack kell. Elsö + hátsó is. (120/70r17 ; 160/60r17) - 1-1db
110/70r17-be valamit sikerült megnézned? Heidenau? Vagy valami más akciós? Vagy csak jó áron? ha nem gond arra is mondanál egy Conti RoadAtack árat? Köszi!
Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1552 üzenetére
Ok, jelzek még a hétvégén, hogy mi is legyen.
Heidenau is található/beszerezhető nálad? A 110/70r17 kellene csak abbol.Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
KMan
őstag
Udv
Tegnap este csekkoltam a kereknyomast, 2,1-2,2 barig fujtam az osszesbe ugye az ok?
Kicsit pattogost lett, volt amelyikben csak 1,7-voltCsak a balekok alszanak [SAS]
-
GumisPeter
senior tag
válasz ferkoboy #1551 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok hasznos tippet adni.
Nem motorozom, de a neve alapján a road lightos országúti, a sport meg ugye sportosabb robogózásra való...110/70r17
Ezt találtam legolcsóbban....
CONTINENTAL AVENUE
14900-Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1550 üzenetére
Okés.
Valószínűleg mindkettö kellene (elsö-hátsó).
Véleményedet kikérhetem, hogy szerinted Sport vagy Road?Ezenkívül kellene még egy elsö kerék, az alábbi méretben:
110/70 R17. Ide valami bestbuy? Erre Heidenau-t néztem eddig, de kicsivel többet hajlandó lennék áldozni rá.
Köszi!Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1548 üzenetére
Tökéletes. Köszönöm.
Az elsö fix, hogy kell, de még irok ma vagy holnap, hogy pontosan melyik is legyen. Hátsó is esélyes ilyen jó áron.Üdv: Ferkó
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1542 üzenetére
Ha lehet, akkor igen.
Conti Sport Attack, vagy Conti Road Attack.
Köszi addig is!Üdv: Ferkó
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1545 üzenetére
nézd meg a gumik.hu oldalon az árakat ott megtalálod 195/50r15ben a toyo t1-r gumit.
jó olcso. aztán klikkelj a megrendelésre és nézd meg jól, kíváncsi vagyok megtalálod e a stiklit az árban!!!
nagyon durva...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
GumisPeter
senior tag
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1543 üzenetére
mert neki mindegy hogy tőled vagy közvetlen kapja meg az árát..
a pásztóynál pl mikor fater motorjára vettem pirellit..
ha kp-ban veszed akkor más áron megy mint a neten, illetve kártyás fizetésnél, mert a banki százalékot a kártya transzferért felszámolják, mert hogy semmit se keresnek már így se a gumikon, mert a pirelli megöli őketaz tendencia, hogy az anyacégek lassan a szerződött importőrt is kirakják és saját képviseleteznek és mindent megtartanak maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz Integra #1541 üzenetére
Szia
Gumiban sajna nem tudok annál jobbat, Toyoból igen keveset adok el, ezért a % is igen karcsú..
Pirelli P5000 Drago 11500-Felni:Viszonteladóként többért kapom, mint amennyiér Te kapod utcára...
De tele van a faxom ezzel, hogy a kereskedők olyan éhesek, hogy beleszarnak a viszonteladó pofájába...
Rendesen el van baszarintva ez az üzletág is.....és sajnos egyre több téren így van ez...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1538 üzenetére
áááá, ne is mondd...
ma hív délután a srác, mert budaörsön valakinek megmutatja, aki már előttem bejelentkezett a felnikért..
de gyári fehéret elgányolni, áááááááááááááááááááááááááááááááúgy tűnik, egy barátnőmnek kell 4 toyo t1-r 195/50r15, neten találtam 11331-ért darabját, ehhez kell 4db hijoin h-125, darabja a telek-trans-nál 19e.
ezekre van árad? jelenleg itt tervezem neki megvenni ezeket[ Szerkesztve ]
-
ferkoboy
senior tag
Helló!
Édeklődnék, hogy motorra tudnál e jó áron gumit szerezni.
CBR600F (F3), 98-as évjárat.
Főként első gumi kellene. Az 120/70 R17.
A hátsó 160/60 R17.
Continental Sport Attack-ot nézegettem, de ha van vmi más javaslatod, szivesen fogadom.Üdv: Ferkó
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1535 üzenetére
ne is mondd...
tegnap beszéltem vele, és kiderült hogy eredetileg ez egy makulátlan karcmentes fehér felni volt, ami nekem kellene amúgy is.. de piros autóra ment volna és ezért lett gunmetal, de eladó lett, mert fékcsere lesz és kicsi a 15ös felni. úgyhogy lefújatta erre és soha nem volt használva, szétbasz az ideg, de frankón..ja, 4 gumiátszerelés, súlyozással.. eddig 2800at fizettem mindig..
-
ferkoboy
senior tag
válasz GumisPeter #1535 üzenetére
Hali!
Ment egy privát üzenet. Motorgumi kellene. Ha ráérsz válaszolsz rá? Köszi!
Üdv: Ferkó
-
GumisPeter
senior tag
válasz Integra #1534 üzenetére
Nem rossz az ár, de ha a képen láthatóról beszélünk, az már nem gyári fényezés.
Ami annyiból rossz, hogy ki tudja meddig marad rajta....5600-ért mit csináltak???Ha 4 gumicserét, az tök normális ár....persze ha szépen dolgoznak...
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1533 üzenetére
van 4 gyári enkei felni, amin gondolkodom téliszetthez, mert az a cigánykodás ami gumisnál ment 5600 ft-ért, még egyszer nincsen kedvem hozzá.. mondjuk amúgy is kéne téli garnitúra..
szép, karc szinte alig van rajta, nincsen leperemezve sehol egyik felni sem, és agyonsúlyozva sem. gunmetal színű, valszeg gyári kupakok is vannak hozzá. 80e pénz.
[link]
mondjuk fehér intin lehet hogy viccesen fog kinézni...
gondolom vigyem el gumishoz hogy megforgassa, hogy rendben vannak e...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1531 üzenetére
alufelni használt piaci árakat mennyire vágod?
-
GumisPeter
senior tag
válasz GumisPeter #1525 üzenetére
Michelin Storno...eladtam.....
De nézek pár árat...
Falken ZE912 22150-/db
Firestone SZ80 27000-
Fulda Carat Exelero 25600-[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1525 üzenetére
ha ez a kinai gumi azt képviseli megbízhatóságban és biztonságban mint az autóik....
uhhh, akkor hogy lehet ez piacon???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zolynet
veterán
válasz GumisPeter #1470 üzenetére
Jövő héte folyamán felkereslek a biznisszel kapcsolatban.
Üdv!
Life is too short to stay stock!
-
Coupe
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a márkát: Infinity INF-050 Ha igen akkor mit tudni róla ha lehet akkor pozitívum negatívum róla! Igazából az ára ami tetszene de valahogy félek is tőle, vagy ha nagyon jó árban tudtok a következő méretben 205/50 R16 akkor írjátok meg melyiket javasolnátok!
Köszönöm!
-
shaft72
tag
válasz GumisPeter #1521 üzenetére
Rutinos!
Jövhéten kipróbálom, aztán visszajelzek. -
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1517 üzenetére
ez eddig ok, csak a honda fórumon azért van pár szintén ültetett accord tudtommal.
én se saját kútfőből kupálom sok esetben magam honda ügyben
mondjuk azt shaftnek kell tudnia mennyire ültették be elöl hátul..
ez az info elég fontos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1515 üzenetére
pedig egyszerűen meglehet tudni mi a gyári 17es felnihez valo gumiméret az accordon.
mondjuk megkérdezi az ember
csak nem használja a fórumot shaft.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
GumisPeter
senior tag
válasz Integra #1514 üzenetére
Sokat nem segít neki.
Nekem igen, de én ezt lassan kívűlről fújom.Az a baj, ha a kocsin egy 195ös van és felkerűl egy 225-ös, akkor a táblázat nem sokat ér.A szélességet csak akkor tudjuk, ha az autón van.És mivel ültetett, nem ér semmit a gyári ajánlás...
Próbák sora használtgumival, vagy rizikó...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz shaft72 #1512 üzenetére
Szia
Innen tudsz választani, konfigurator indítása.....
Ha megvan a felni, nézhetünk gumit is.
De kell az Accord évjárat/hó és a motorja is.Az ültetés kicsit bonyolultabbá teszi a kérdést, mennyire van ültetve?
Milyen méret van rajta most?Annak a magasságát vesszük akkor alapúl, bár az ültetés miatt még így sem 100%, hogy az adott méret,nem fog-e beleérni itt-ott.
Esetleg valami Hondás fórumon kellene nézelődnöd, hogy az adott tipus ilyen ültetés mellett milyen gumival szalad...
Vagy rizikózunk.[ Szerkesztve ]
-
shaft72
tag
Sziasztok!
Közeledik a nyárigumis időszak, és jó lenne valami szép új papucs az Accordomra. 17-esben gondolkozom, csak nemtom, nem-e gáz az ültetés miatt? Valaki aki guru itt gumi ügyben, javasolhatna típust, és főleg valami szép felnit hozzá...
-
Mec
aktív tag
válasz GumisPeter #1507 üzenetére
185/60r14-ben Falken ze912-t mennyiért és mennyi időn belül tudsz?
Startgumiban kérdeztem, ott szinte semmi sincs raktáron, pedig itt lenne a szomszédban.mecsystem.uw.hu
-
Integra
titán
és istenigazából én imádok esőben is vezetni...
úgyhogy nem tudom mi lesz, hiányozni fog az re720 esőmenő képessége nagyon.
vagy találok valami kevésbé profi gumit mint az r888, ami csak kicsit gyengébb szárazon, de esőben annál többet tud.
majd kitalálom.
amúgy meg nagyon váltanék r888-ra...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ismerem, de parázok nagyon hogy esőben micsinál...
hondások között pár autón van, egyik fele életveszélyesnek tartja, a másik fele meg nem.
én szkeptikus vagyok, ha már kis mocsok van az aszflaton esőben, akkor korcsolya van szerintem..
váltóméretekkel kapcsolatban?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1505 üzenetére
akkor pályanap stornó..
na mondjuk ezért nem csipázom a speckó gumikat, akármilyen profik..
és imádkozom, hogy nehogy rámenjek valamire ami tönkreteszi a gumit, mert akkor 4 darabot köll venni másból...amin még gondolkodom, hogy mi éri meg összességében..
a gyári méretem ugye 195/55r15
a váltója asszem gyárilag 205/50r16 és 215/45r17racionálisan gondolkodva 16-os kéne, az még szép is és elogadható is.
de a kérdés, hogy melyik méretben kapható legnormálisabb áron minőségi gumi.
mert lehet hogy a gyári 15ös enkiere felrakom télen az új téligumit, amit még kikell találnom mit vegyek rá, szerencsére a pirelli kuka..és veszek átmenetileg valami gagyibb, de jó ár/érték arányos felnit, nyári gumival. hijoin vagy valami hasonló, a volk ce28n japan edition még picit vaskos árban, még ha japánból is hozatom be még a kosei-nek is van nagyon szép felnije, csak ők nem készítenek honda "fehérben" azt lekéne fújatnom, megint extra költség és biztos hogy nem hozza azt a minőséget amit gyárilag a volk ad a fújással.
kicsit ideges lettem az 5600ft-os gumi átszerelésre a hétvégén... dodi topicjában elolvashatod, tanulságos..te mit gondolsz?
a 17es méretet nem nagyon szeretném, egyrészt mert szétküldi a csapágyaim és a futóművet magyar utakon, ráadásul szerintem nem is szép az intire, mert már nagyon nagy. több ismerős beszámolt róla, hogy néha fel is üt már az a méret.
szóval inkább a 16-os.
de ha most a 15ös felnimen van 205/50 akor ez azt is jelenthetné hogy a 16osra rámehetne a 215/45r16, nem? de picit félek, hogy elég speckó méretek, vagyis kevesen veszik ezt a méretet, kevés a forgalmazott gumi és emiatt magasabb is az áruk..
még nem mértem le, de lefogom, hogy a 205/50-es gumival mennyit csal gps szerint a km órám, biztos ami biztos..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz GumisPeter #1488 üzenetére
nézd meg nekem pliz, hogy 205/50r15 86w kumho ecsta mx-et tudsz e szerezni 2 db-ot?
eztet e
pályázni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
feel good
aktív tag
válasz GumisPeter #1501 üzenetére
Az, hogy a minősége kiváló, mit jelent? Halk, jó vízen, nagyot fog kanyarban, vagy?
-
Tigi
őstag
válasz GumisPeter #1501 üzenetére
Köszi az infót.
Gondolom ezek a te áraid.
Szólok kollegámnak, hogy mi a szitu.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
GumisPeter
senior tag
Szia
165/60r14 T
Sava intensa H 10500-
Fulda Ecocontrol 11300-
Kleber Viaxer 11500-
Fulda Carat Progresso H 11990-
Goodyear Duragrip 13150-
Falken ZE912 H 13300-
Michelin Energy E3B 14750-Ár érték= Michelin.Ez tart a legtovább, amellett a minősége is kiváló.
Persze a többi is jó, de a legjobb ebben a szegmensben a Michelin.Üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest