Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz Kickass #2687 üzenetére
Szerintem jobbat is kifoghatsz olcsóért. Azért 8 év alatt egy téligumi igencsak megkeményedik szvsz.
Peti!
Ezen az acélfelnin elég hosszú a szelep. Van esetleg rövidebb is, vagy nincs okom aggódni, s nyugodtan tolhatom?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #2687 üzenetére
Szia
Az a gumi 5 ft-ot nem ér...el van kopva...
Javaslom a 175/65R14 méretet, ebből van egy szett Michelinem, 4 éves, de még 80 illetve 60 %-os állapotban vannak.Ára 16,000-ft.
Szerelve 20,000-Ha gondolod....
Üdv
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
-
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #2799 üzenetére
Szia
Falken max árban nem egy kategoria, meg az itteni besorolási rend miatt.
Én az utóbbi években már egy polcra tettem a nagyokkal a Falkent.
Jelentem a télim is az lett, miután haver RS Focusara ezt tettük 18"-ban.Azóta 2 alkalommal köszönte meg ezt a gumit.
Én is el vagyok vele, nagyon csendes és jó gumi.
Nyáriban a Ze912 parádés, sokat eladtam, tudom hogy nagyon jó gumi, lehet az lesz a nyárim is.P6000 felejtős, ezer éves fejlesztés..kifutó...
ER300 sem jobb a Falkennél, szal javaslom a Falkent!
Mostani árát meg se nézem, mivel az ugyse lenne igaz...Üdv
-
george11
addikt
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #2927 üzenetére
Szeva
5 évesnél idősebb gumival nem kellene foglalkozni, kiszárad.Pláne ha használt...
Egy új gumi szakszerüen tárolva még eladható 5 évesen, de már itt is értékcsökkentéssel.
Az a tipus számomra ismeretlen, valami ultralow budget lehet, felejtős.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
werszomjas
addikt
válasz Kickass #3380 üzenetére
Ezekbol a Fulda kristall Montero 3 a legkomolyabb sztem, vagyis a tesztek szerint
Ha szemelyesen Debrecenben veszed, jol nezz korul, nagy ciganyok a gumisoknál, egyes tipusoknal en talaltam 4ezer ft-os elterest is darabonként.
Egyébként Olah gumit ajanlom, jok az arai, de attol meg sunyik, DOT szamot nezzel mindenkepp.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #3525 üzenetére
Szia
Semperitet nem favorizálom, mert pont olyan takony az oldala, mint a continak, uniroyalnak szal a komplett barum csoportnak.
185/55R14 nyári:
Fulda Carat Progresso 16800- (4db van! )
Dunlop Sp01 18700- (4 db van! )
Michelin Energy saver 26500- (8 db van! )
Yokohama AS01 20500-Nagy vonalakban ennyi, ami elérhető és használható.
Kóreai és Sava,Kormoran gumikat nem írtam, bár van, de pénzt egyik sem igen ér...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
GumisPeter
senior tag
válasz Kickass #3547 üzenetére
Fulda rendben is van.
Falken ebben a méretben eddig nem jött, mivel ritka méret, lehet idén nem érkezett annyi előrendelés, hogy elinduljon a gyártósor.
Teszám él.
Szombaton nem dolgozom, de amugy is elötte 1-2 nappal kellene jelezned, melyik kell, mert ez nem polcon lévő méret, csak a központban áll, akkor rendelem ki, ha van rá vevő, amugy évekig csak nézegetném....
Szombaton át tudom adni ha kell valami, de akkor csüt estig tudnom kellene mi lenne az.Üdv
-
ANDROID???
addikt
válasz Kickass #7585 üzenetére
Nekem volt Miche.. peremvédős, csak a peremvédő miatt úszta meg a gumi, akkorát kapott a kerék is, hogy azt hittem "leszakadt", szerencsémre épp lemez felni volt a kocsin akkor a gumis kikalapálta visszatette azt a gumit és kicentrírozást követően mehettem tovább.
A gumis azt mondta, mák hogy a peremvédős gumi volt rajta, védő nélkülivel besz.ptam volna lehet a felnit is... -
Kornel
veterán
válasz Kickass #10897 üzenetére
igen, volt ezres swiftem is, sose szégyelltem, csak nem éreztem magam biztonságban benne, de amennyi pénzt az megspórolt nekem, azt mondom, hogy talán megérte.
de arra se kínai gumit vettem, nyugi
azóta már volt egy splash-em, egy mondeo mk3-am, most meg egy swift sportom.
elég sok gumit kipróbáltam már, őszintén csak a contit (nem az eco-t), illetve dunplotot ajánlanám.
most falken van fent, de nem vagyok vele elégedett, elmegy, de határhelyzetekben közelében sincs egy premium guminak.
ha gondolod leírom, hogy milyen gumijaim voltak már eddig, és milyen méretben, mindegyikről tudok mondani 2-3 mondatot pro és kontra.
kínai gumiról szerencsére eddig sikerült lebeszélni magamat, após viszont bevásárolt már egy kingstarral, szerencsére kicserélték neki ráfizetéssel hankook-ra, mert használhatatlan volt. (centírozás után is rázta a kormányt)
Természetesen egy infinity ecosis ennél nyilván jobb, de azért ne ez legyen már az etalon, mert a magyarországi forgalmazó csinált(atott) neki egy fizetetttesztetreklámot az autonavigatorral. -
Kornel
veterán
válasz Kickass #10901 üzenetére
Lassan en is atterek a read onlyra.
Egyebkent a 3 suzukin es a mondeon kivul volt meg egy zsir uj 2-es swift, egy 1-es toledo, es egy lada is.
Az elejen engem se erdekelt a gumi tema, vettem is sportiva teli gumit ra, de eloszor csak a hajtott tengelyre, mert regen is ugy csinaltak a zsigulnal.
Egyebkent jok a kinaiak altalaban, de gumiban es autoban meg kell nekik par ev, mire batran ajanlhato lenne.
Telefonban is kellett par ev, mire elertek (lehagytak) a nagy vilagmarkak minoseget. (Egyes gyartok)
Guminal meg nem latom, hogy egy hankook szintjen lenne barmelyik kinai marka is. -
veterán
válasz Kickass #41300 üzenetére
Fabiára, városba* jó lesz a Nexen.
Tavaly télre nekem megfelelt, leszámítva az 1 db havas napot december elején; végül azt is megoldottam az összkerékhajtás bekapcsolásával, úgy már nem dobta a fenekét és a meredek utcán is feljött.
Ettől függetlenül az én szettem ráz 120 környékén.
*Ha 2 autót tartanék, egyet csak városi harcra, akkor vélhetően megvenném rá a Nexen 4S-t.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kickass #41300 üzenetére
Új guminál nem para, ha ráz visszaviszed és csere. De ha jobban bízol másban akkor a Barumot bepróbálhatod. Legalább lesz róla releváns tapasztalat.
De ha biztosra mész akkor a már itt is jól bevált Apollo Alnac 4G-t veszed.Ha egy szinttel feljebb lépsz akkor meg Vredestein Quatrac5 vagy Kléber Quadraxer 2.
#nincsbennetarcsi
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Kickass #41311 üzenetére
AKH van több helyen is BP-en, de ingyen házhozviszik, akár 1 db-ot is!
Kicsit drágán szerelnek...A jeges kiscellin lefelé sem egy leányálom jönni, felfelé szerintem csak két dolog segít: 1. Szögesgumi 2. udvariasan beengeded magad elé a sószórót és ha felért nekivágsz
Próbáld ki tolatva is, tudom hülyén hangzik, de néha bejön... pl: Apostol utca
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest