Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Lehet buta kérdés ,lehet nevetni fogtok rajtam, de sajnos máshova nem tudom feltenni.
Én olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek a jövőben / későbbiekben érdemes lenne egy gumis műhelyt nyitni? Tehát komplett gumi szervízt, gépekkel, mindennel együtt, illetve gumi beszerzést is vállalnék. Mennyire lenne nyerő szerintetek? Kb a gépekkel / szerszámokkal együtt 5 millió forintból kijönnék?
Válaszokat köszönöm. Lehet buta kérdés
Köszi
-
Kornel
veterán
Adjatok email címet privátban
-
-
spiky03
veterán
válasz
molnarpeter #20283 üzenetére
Köszi az infót.
Holnap lövök róla képet.
De a peremén van kb egy 2-3 centi érdes horzsolás, meg 2 küllőn szintén kb 2-3 centi átmérőjű horzsolás folt.Gondoltam, majd ha felkerülnek a télik akkor megcsináltatnám és mehetne eladásra.
Mondjuk nem tudom milyen árban lehet majd eladni, mert ezen kívül semmi baja nincs a felninek, nem ráznak, nem ütnek. Meg így van 2 zsír új gumi, meg a hátsók sem régiek, kb 1 évesek, és most lett ugye még egy plusz is. -
spiky03
veterán
Nah ma ismét meglátogattam az AKH-t.
Tegnap ugye futómű állítás meg a 4 felni centirozása volt, ma meg sikerült egyet padkáznom és durr defekt.
Meg a felnit is jól lehúztam.Arra tudtok valami jó szakit aki megtudja csinálni a horzsolást? Meg ilyenkor elég azt az egyet, vagy kell mind a négyet, hogy egységes legyen? Majd rendbe akarom tenni mert jövőre váltanék 16"-ra és akkor ezeket meg eladom.
Gyorsan kicseréltük a mankókereket és el is robogtam a Megyeri úti telephelyre, szerencsére nem is kellett sokat várnom, így most az első kerek kaptak új gumikat, meg megint centirozást.
Ilyen gumit raktak fel, ezt ajánlotta a főnök vagy kicsoda, hogy a VW-k is ilyen gumikkal jönnek ki a szalonból.
NEXEN N-BLUE ECO SH01 -
-
spiky03
veterán
válasz
rbalint88 #20265 üzenetére
Délelőtt el is vittem a verdát.
Megtörtént a futómű beállítás meg a 4 felnit is kicentíroztattam.
Szerencsére a felfüggesztéssel nincs baj., legalábbis arra nem mondtak semmit sem.
Az első kerekek álltak kicsit szétfelé azt mondták, így hosszú utakon lekopott volna a gumik belső széle. Mondjuk nem járok hosszú utakon.De így már nyugodt vagyok legalább.
Majd szerintem a téli szettet is elviszem hozzájuk kicentíroztatni még a szezon előtt.Köszi még egyszer az ajánlást.
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Megérett a téli gumik cseréje, a szükséges méret 175/65 R14 82T. Havonta 1-2x a Dunántólról megjárjuk az Alföldet is, dimbes-dombos, kacskaringós, dobálós utakon. Az autó egy 2005-ös Ford Fiesta, nem vagyok egy gyorshajtó, de nem szeretek 80-nal cammogni. Fogyasztás különösen nem szempont (1-2 dl a lábamban is benne van), és a zajt is elviselem, de nyálkás, jeges, havas, nedves úton tapadjon, ahogy kell.
Ilyenben nem szeretek kockáztatni, Continental TS860-ast néztem ki. Mi a véleményetek? Illetve van ebben a listában olyan kereskedő, akit érdemes elkerülni?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
spiky03
veterán
Tudok ajánlani olyan szervizt Pesten, ahol jól beállítják a futóművet, meg átnézik a kerekeket, meg mindent ott lent?
Mert most jöttünk haza Ukrajnából és ott enyhén sz@rok voltak az utak és gondoltam elviszem átnézetni a kerekeket, meg a felfüggesztést meg be is állíttatom már őket.A Pátkait ajánlotta egyik haver, de azok most 2 hetes szabin vannak.
A Non Stop Gumit nem ajánlotta
Esetleg a Kwik Fittel van valakinek tapasztalata?A 13, 14 kerben lenne a legjobb.
Ezt találtam, de azon a pár hozzászóláson kívül nem nagyon találtam semmit sem.
A honalapjuk is érdekes.Autocarma Zugló Kft
Köszönöm
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
15" x 5,5" felnin lévő 175/65-ös guminál milyen nyomás kellene?
Előre is köszi!
-
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Kopásállóság szempontjából melyik legyen?
Continental WinterContact TS860 205/55 R16
Goodyear UltraGrip 9 205/55 R16 -
SPeti1984
senior tag
Szeretném a segítségeteket kérni hogy a Bridgestone lm001 és az Lm001 Evo abroncsok között mi a különbség? Egy német oldalon mintha azt láttam volna hogy az Evo az újabb most megjelent típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest