- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog #17780 üzenetére
Érdekes, Asszonypajtás 1.4-es D Corsáján is ez van, nem érzem egyáltalán instabilnak tőle az autót, igaz, nem egy erőgép. Az én - szintén vadállat - B Vectrámon WR D3 van, itt csak annyi tűnt fel, hogy mintha jobban érezném az úthibákat mostanság, mint hidegben volt, de lehet, placebo. Mindkét szett első szezonját futja egyébként nálunk, de eddig mindkettővel maradéktalanul elégedett vagyok.
Más. Miután egyéb helyeken véleményeket olvasva rádöbbentem, hogy a Dunlop BR azért közel sem annyira fényesen teljesít a gyakorlatban (kátyú érzékeny, és 25k alatt ezt is el lehet koptatni), mint a teszteken, a Sport MAXX RT pedig jó eséllyel még ennyit sem bír ki, cserébe legalább nem veri szét kapásból a kátyú, más irányokba fordultam. A Goodyear EfficientGrip Performance-szal van esetleg valakinek tapasztalata 205/50 R16 (vagy e körüli) méretben?
Amit még ajánlottak, az az Uniroyal RainSport 3, de ez nekem annyira nem jön be, mert árban már alig van különbség a GY-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- Házimozi belépő szinten
- Hyundai, Kia topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Formula-1
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest