- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Viszont logikailag csavartunk rajta. Ebbe a főoldali sávba minden videó kimegy, de külön a hírfolyamban a főoldalon még egy "cikként" csak akkor jelennek meg, ha én is akarom. Vagyis alapesetben a főoldalon csak a sávban bukkannak fel a videók, viszont ha olyan anyagról van szó, amiről nincs külön teszt vagy cikk, akkor lehet belőle főoldali megjelenés a hírsávban, ott írkálhatok is hozzá ezt-azt és így ezeket jobban ki tudom emelni. A szörnyűséges autós fejegység erre egy jó példa, az tipikusan egy olyan termék, ami videóban mutatható be jobban, ezért nem készült róla részletes, írott teszt, mégis hangsúlyosabb megjelenést kapott itt az oldalon, mint egy sima videó.
-
-
Picit magas lett az árazása és vastagon a kávák. Ettől független tetszik.
-
joey04
titán
Ha valaki nem akar a YT-on kommentelni, mert oda nem regisztrál / utálja / nincs kedve, akkor erre itt van lehetősége.
Ha a cikken belül lenne a videó, akkor meg abban a topikban is tudna reagálni a videóra.azzal, hogy külön anyag kicsit több fókuszt kap a videó azok számára, akik esetleg azt sem tudták, hogy amúgy videózunk.
ez promónak ok, csak ne maradjon fix.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ha valaki nem akar a YT-on kommentelni, mert oda nem regisztrál / utálja / nincs kedve, akkor erre itt van lehetősége. Benne volt az "önök kérték" kalapban az igény, ez a megoldásunk + azzal, hogy külön anyag kicsit több fókuszt kap a videó azok számára, akik esetleg azt sem tudták, hogy amúgy videózunk.
-
joey04
titán
mostantól a videós teszteknek külön cikk meg fórum lesz? Szerintem szerencsésebb lenne a videót az írott tesztben lehozni, és nem külön cikket/hírt meg fórumtémát csinálni.
-
Ricardo
titán
Ez bizony túlárazottra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest