Hirdetés
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz Ctrl+Alt~Del #56290 üzenetére
Alice Cooper egyik gitárosa is ezen tolta legalábbis a Trash klipjeiben.
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz Ctrl+Alt~Del #56290 üzenetére
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Ma is egy újabb gitármárkát találtam: BC Rich. Nem tudom ki mit tud róla, ha jól láttam, a 70-es évek óta gyártanak extrém alakú gitárokat, és Slash is azzal tolta sokszor a 80-as években.
Ez például szerintem állat jól néz ki.
W | W | H | W | W | W | H
-
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Ha valaki használ Amperot, az új firmware-t ne telepítse, mert szétcsapja a peccseket, valamit nagyon eltoltak benne.
W | W | H | W | W | W | H
-
kutyek
senior tag
Köszönöm a tanácsokat. Az elemet az eladó is mondta, szerencsére ezt már megszoktam, a gitárom is aktív-passzív.
A balkezem elég erős, mivel eredetileg csellóról jövök. Bár a menzúrája kb. egyezik a gitáréval, a húrok vastagabbak, és a húrmagasság / húrnyomás is jóval nagyobb. Ami azt illeti, a csellómon magasabb az action és a húrnyomás is nagyobb, mint ezen a basszusgitáron (szerintem ez a Cort elég kényelmes).
A tágabb fekvéseket viszont tényleg szoknom kell, kb. 5. bundig nagyjából 2 ujj / bund "economy" uzemmódban vagyok, felette rendes 1 ujj / bund. Értelemszerűen többet kell mozogni a nyakon a fekvések között.
A jobb kezet viszont folyton érzem, rendesen fárad az alkarom az erősebb pengetéstől, bár remélem, ez is gyorsan szokható.De még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy lebeszéltetek az octaverről, már régebben meg kellett volna lépnem ezt a basszusgitár vételt. Szinte azonnal úgy szólaltak meg a bassline-ok, amiket a dalokhoz kigondoltam, ahogy elképzeltem (fejemben hallottam) őket. Iszonyat élvezem, igazából a midis önszopatás csak egy utolsó próbálkozás volt, hogy halogassam a dolgot, de itt volt az ideje. Zenélni-játszani egyszerűen jobban szeretek, mint kottázni / kódolni
-
cucka
addikt
válasz kutyek #56282 üzenetére
Jó vétel volt, grat.
Ne feledd - ha be van dugva a kábel a gitárba, akkor meríti az elemet.
A "music man style humbucker" az az ami a gitárodon van. Egy lób*szó méretű humbucker, általában a híd pozícióban.
Plusz még 1 dolog - ez nem elektromos gitár, a bal kezeddel kicsit más megközelítést igényel. (jobb kézzel is, de az gondolom nyilvánvaló)
Nézd meg, ahogy a profik csinálják - sokszor messziről olyan, mint ha egyáltalán nem is csinálnának semmit a bal kézzel. Szóval itt megéri kicsit agyalni, hogy hogyan tudsz valamit a leggazdaságosabban, legkisebb erőfeszítéssel eljátszani.Vastag húr + nagy húrnyomás + nagy távolságok = könnyű összeszedni egy ínhüvelygyulladást, ha nem figyelsz oda erre és túlerőlteted az izületeidet.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz kutyek #56282 üzenetére
Ami a Music Man basszusgitárokon van általában.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
kutyek
senior tag
válasz Goose-T #56281 üzenetére
Köszi. Nem tudom, pontosan mit jelent a "Music Man style" humbucker, de ennyire nem is akarom érteni. Jól működik a pickupok közti "blend" poti, meg az aktív preamp is. Jó hangokat lehet kihozni a hangszerből, bár a jobb kéz tekintetében még elég fogalmatlan vagyok.
Másban is: az eladó magyarázta el, hogy az extra 5. húr nem fent van, hanem a szokásos alsó E alatt. Már tervezgettem, mely daloknál kell majd lehangolnom D/C#-re, erre van még egy extra H húrom! Királyság nagyon élvezem, bár kicsit szokni kell még a tágabb fekvéseket, húrközt, no meg a plusz erőt a jobb kézben...
-
Goose-T
veterán
válasz kutyek #56280 üzenetére
A hídi az egy MM stílusú humbucker, a nyaki pickup az viszont egy jazz bass single coil. Ha csak a hídin játszol, akkor az elég funkys lesz önmagában, bár lehet nem ártana párhuzamosra átkötni, mert általában sorosra vanna kötve a tekercsek ezekben. Attól jó nagy jele, és mély, buffogós hangja lesz. Párhuzamosra kötve kisebb lesz a jel, de sokkal artikuláltabb, és továbbra is zajmentes.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
kutyek
senior tag
válasz Goose-T #56278 üzenetére
Ha jól értem, ez a Cort, amit szereztem, alapvetően J koppintás. Két humbucker van benne, switch helyett egy potival lehet keverni a kettőt. Végállásaiban csak a hídi vagy a másik PU szól. Van még egy vol poti (push-pull vált aktív / passzív között) és egy dupla poti EQ (treble / bass) - ha jól értem, ez a preampot szabályozza, tehát csak aktív módban... aktív.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
kutyek
senior tag
válasz arnyekxxx #56275 üzenetére
Nem rossz, kb. ugyanannak tűnik pepitában, mint a Modo Bass. Egerésztem még egy órát ebéd előtt, de ismét satnya eredménnyel :( jól szólnak ezek a modellezett VST basszusok, de nekem kínszenvedés, tovább tart és nem élvezem.
A G35A közel volt, úgyhogy délután megvettem. Most tekergethetem megint a multit egy kicsit, hogy legyen egy pöpec hangzás, aztán mehet a galopp -
-
Moleman
addikt
válasz kutyek #56259 üzenetére
Nekem ugyanilyen Cort Action-A van, csak pirosban, 14 éve vettem 60.500-ért újonnan. Teljesen jó, nekem is pont arra kellett, hogy a zenéimben legyen normális basszus, mert az octaveres stratocaster borzalmasan szólt, úgyhogy azt abszolút nem ajánlom én sem.
Itt van pár saját hangminta: [octaver_1], [octaver_2], [bass_1], [bass_2].
Igaz ez aktív pickupos, de van belőle passzív verzió is.
Szerintem ez most nagyon jó vétel, én 60-65k környékét gondolnám érte reális árnak. -
cucka
addikt
válasz arnyekxxx #56267 üzenetére
metálkísértetet az simán egérrel be lehet írni.
Ez azért sokat elmond a metál basszusgitározásról .
De igen, azt a ritmusos csörömpölést be tudod kattintani egérrel is. Ha azt szeretnéd, hogy a zenének legyen valami groove-ja, na ott kezdődnek a gondok.A linkelt zenében meg tényleg tök jól szól az a filléres harli benton preckó. (Meg a gitár is, ha már itt tartunk)
Pont ettől varázslatos a preckó szerintem. Akármilyen olcsó vagy drága preckód van, pontosan két fajta hangot fog tudni, és mindkettő pont tökéletes lesz a zenébe . -
cucka
addikt
válasz kutyek #56266 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért jó vétel. Azt te tudod, hogy akarsz-e 5 húrost.
A Cort-ok tök jó hangszerek általában, csak nem szabad újonnan venni, mert ha később eladnád, a használt áruk a béka segge alatt van.
Ami a te esetedben pont hogy előnyösAz ár alapján sejthető, hogy ebbe nem a fullos Spector elektronikát rakták, hanem valami egyszerűbbet az olcsóbb modelljeikből.
A Spector-ok amúgy legendásan jól szólós hangszerek. Van egy jellegzetes ütős, agresszív, modern hangkarakterük.Ha inkább valami vintage jellegű hangszert akarsz, [link] ezzel a cort preckóval is jól jársz.
Picit drágább, de nagyon szép + ez a cort-nál 1-el magasabb termékkategória.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
-
cucka
addikt
válasz kutyek #56264 üzenetére
Ha már van midi billentyűzeted, az már fél siker. Egérrel midiben összekatintgatni egy jó groove-ot, hát az egy vesztes csata.
Kiváncsiságból felnéztem gs-re, igazából 80-85 körül válogathatsz a fasza belépő kategóriás preckók között. (squier-ek, cort-ok)
A preckó egy csodás hangszer, mert annyira egyszerű az egész, hogy még az olcsó hangszereknél se nagyon tudják elrontani, mert nincs mit elrontani rajta . -
kutyek
senior tag
Igen, midiben próbálkozom jelenleg, de nem vagyok jó billentyűs (még csak kezdek tanulgatni zongorázni), nem igazán tudom a ritmust és a dinamikát pontosan bebillentyűzni, lassítva sem az igazi. Most ott tartok, hogy egyetlen hangon játszom be a ritmust (nem röhög!), így a dinamikai és ritmikai nüanszokat jobban át tudom vinni, aztán az editorban már csak a pitch-eket állítgatom. De simán editorban bevinni horror (nekem még nincs nagy gyakorlatom benne), azért van csomó előke-utóka, ami talán kottában igazodik mondjuk 16-odokra, de a valóságban sosem pontosan. Emiatt a midi verziót elég gépszerűnek érzem, minden hangjegyre meg nem rajzolhatok külön-külön burkológörbét...
Meg amúgy tök jó a Modo Bass 2 (Precko modellel ingyenes), és sok mindent lehet állítani, de így sem tudok mindent átvinni, ami játékban természetesen jön.Na mindegy, köszönöm a tanácsokat, próbálkozom még picit a midivel (mixben nyilván nem lesz olyan gázos), aztán valszeg nézek egy levedlett P-t
-
cucka
addikt
válasz kutyek #56262 üzenetére
A pitch shift-el három probléma van:
1. minél nagyobbat shiftelsz, annál több a nem kívánt zaj, artifact, digitális lófasz a hangban. Ha egy egész oktávot shift-elsz, nem fog szépen szólni.
2. egy normális pitch shifter pedál annyiba kerül, mint egy alap kategóriás használt bassszusgitár
3. a gitár és a basszusgitár nem szól ugyanúgy. Lásd Meshuggah, a gitárosok 8 húros gitárt használnak, mégis van mellettük egy basszusgitáros, aki ugyanoda hangol, mint a gitárok. Ha veszel cipőfűző vastagságú húrokat és lehangolod 1 oktávval a gitárt, akkor se fog úgy szólni, mint egy basszusgitár. -
cucka
addikt
100k körül simán kapsz használható basszusgitárt, még alatta is. Egy preckó vagy egy jazz nagyon primitív hangszerek, ha jól játszató és mechanikailag rendben van, akkor teljesen jó lesz erre a célra.
A másik opciód, hogy midiben megírod a bassline-t, és akkor megoldod szoftverből.
Ha az a cél, hogy a basszus úgy szóljon, mint egy basszusgitár, akkor az oktáv pedál gitárral az teljesen zsákutca. Nem szól úgy, nem is fog soha úgy szólni.
Az oktáv pedálra úgy gondolj, mint egy szintetizátorra, amit a gitárral vezérelsz. Mert lényegében az, és azért olyan a hangja, amilyen.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Szerintem octaverrel nem tudsz normális basszust csinálni. De minek a pedál, ha van multid? Abban nincs pitch shifter effekt? Vagy pitch delay, a kis Zoom-ön mintha azzal jobb basszust lehetett volna csinálni(full wet, -12 semitone, 1ms delay time)….
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
kutyek
senior tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség. Röviden: eddigi próbálkozásaim, hogy basszus szólamokat rögzítsek basszusgitár nélkül (hogy máshogy, ugye ) elég kudarcosak lettek.
Két út van előttem: octave pedál vagy egy basszgitár. Nyilván a hangszer lenne az igazi, de elsősorban helyhiány, másodsorban lényeges plusz költség miatt erre hajlok kevésbé. Nem is akarok nagyon játszani rajta amúgy.
Első kérdés: jól gondolom, hogy kb. 100k környékén kapnék már értelmezhető 4 húros (passzív pickupos) használt hangszert?
Az octaver mellett szól, hogy könnyebben kiadok 20-30k-t egy használt pedálra, ha nem jön be, gondolom, kisebb bukóval / könnyebben megválok tőle. Ráadásként a családnak sem kell bemutatnom egy újabb lakótársat
Második kérdés: mennyire lehet normális basszust szimulálni ilyen módon?
Lényeges, hogy hangszer esetén sem vennék erősítőt, mivel a modellező multiban Bass amp + cab is van, a pedált is azzal tervezem használni. Jó kompresszorom is van. Ilyen szempontból az octaver "hangja" sem olyan izgalmas, a multiban van módom alakítani a hangzást. A pedál esetén a tracking pontossága + a késleltetés a fő tényező. Egyszerűbb, egyszólamú dolgokra kell, nincs szükség polifóniára.
Harmadik kérdés: aki már próbálkozott ilyesmivel - mik a tapasztalatok? Van javasolt vagy épp ellenjavallt octave pedál? Én eddigi netes olvasgatás alapján ezt néztem meg ki: Joyo R13 XVI
Köszönöm a segítséget...[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
A korábbi Ibanez gitárom a Fém of Bëlga koncerten szerepelt!
-
AndyN84
lelkes újonc
válasz benedekco #56251 üzenetére
Az írás szerintem pont az, amihez pontosság és ritmusérzék kell, pont mint a pengető kéznél.
De úgy is szokták mondani, hogy figyeld meg zene hallatán melyik kezed (kezeden ujjaid) kezd el mozogni, „élvezni a zenét és eggyé válni vele“. Ha mindkettő, van esély, ha az egyik, az fix. Nálam itt is a baloldal nyert.
De ezt tényleg kár magyarázni, érezni kell, adtam jobbosnak nem kevés esélyt, de nem ment. Próbálom azt az utat, amit jobban élvezek. Úgyse készülök valami giga rocksztárnak, az a hajó már elment -
addikt
válasz FockeWulf #56248 üzenetére
Lásd Gary Moore, Johhny Winter, Mark Knopfler.
Amúgy a kollégám pont mindenféle nótát is játszik basszuson.Vagy ahogy consono mondja ott van pl Eric Gales esete aki pl csak átfordította a gityót. Ezzel pl csak az a gond, hogy nehezebb megtanulni ha az ember tab-ból meg a netről akar megtanulni gityózni.
re: AndyN84
Írás, az más, egér használat más. De egy gitárnál mind két kezedet használod egyszerre, ezért majdhogynem tök mindegy melyik oldalon van a gityó nyaka.
De nem mondom azt, hogy nincs igazad, vagy hogy a tapasztalataid semmisek. Ha próbáltad és neked személy szerint így jött be akkor semmi gond. Csak sokan nem próbálják meg egyáltalán. Ezért is mondtam, hogy ha még nem fogtál gitárt akkor lehet érdemes jobboson kezdeni.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
AndyN84
lelkes újonc
válasz benedekco #56246 üzenetére
Előtte sokat gyűjtöttem infókat netról, egyénfüggő is, melyik vonalon tud tovább haladni. Nálam anno hiába erőltették a jobbkezes írást sokáig, semmi pénzért nem akart menni.
Itt is erőltetni akartam a jobbkezes gitáros vonalat, de abszolút nem ment. Adtam neki 2 hónapot, de alap akkordok a holdon, ujjaim nem akartak engedelmeskedni. Balkezes gitáron meg az az érzés kap el, mintha egész életemben ezt csináltam volna, oda se kell néznem, reflexből menek az akkordok és a pengetésnél se érzem magam elveszettnek.
Belegondolva a választék terén, veszek most egy olcsót, amit gyerekektől nem féltek. Középnek ott az Epi LP Custom, és majd egyszer egy Gibson -
consono
nagyúr
válasz FockeWulf #56248 üzenetére
Talán már meséltem: balkezes haverom úgy tanult meg jobbkezes gitáron játszani átfordítva, hogy nem húrozta át Így mindenki gitárján tud játszani, bal kézzel, ahogy neki kényelmes. Csak furán néz ki az ujjrendje Mondjuk lehet, hogy a bare akkorok úgy kényelmesebbek...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
FockeWulf
tag
válasz benedekco #56246 üzenetére
Szerintem az is mérvadó hogy kinek mi a célja. Ha csak akkordozgatás, éneklős, tábortüzi szint a cél akkor valóban érdemesebb balkezesként is jobbkezes gitárral nekifogni. Az ügyesebb keze gyorsaban megfogja tanulni az akkordokat lefogni, a pengető kéz meg úgyis csak sikamikál, max néha bontogat. És kb ennyi is. Ha viszont magasabb szint a cél, akkor érdemesebb balkezesként balkezes gitárral kezdeni...és folytatni nyilván. Nem véletlen találták ki balkezeseknek a balkezes gitárt. Elsőre úgy tűnhet hogy a lefogó kéz viszi a dolog nagyobb részét...az elején még így is van, de egy bizonyos szint után, már a pengető kéznek kell az ügyesebbnek lenni, hiszen bonyolultabb feladatokat fog végezni mint a lefogó kéz.
-
addikt
Kolléga balkezes basszeros és szerinte a legjobb dolog ami történt vele hogy jobboson tanult meg játszani. Ő azt mondta hogy semmivel sem volt nehezebb mert nulláról nem tudja az ember hogy milyen másik kerül játszani.
Amúgy a választék meg mindig nem olyan jó mint a jobboson.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
nap
addikt
válasz benedekco #56244 üzenetére
Most már nem lehetetlen balkezes gitárhoz hozzájutni, szóval minek szopassa magát?
50 éve még más volt a helyzet, nem véletlen, hogy annyi jobbkezes gitáron játszó balkezes gitárost ismerünk az öregek közül.
Kevés pénzből is lehet elfogadható balkezes gitárt venni, és egy tisztességes gitárhoz sem kell feltétlen Krőzusnak lenni. Persze kisebb a választék és kicsit magasabb az ár, de ez nem indokolja azt a tortúrát, amit egy ellentétes kézrend követel.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
AndyN84
lelkes újonc
Nálunk is sokat megy a Rocksmith, egy pozitív meglepetés számomra az egész program. Csak pont ezért számukra is vonzó ez a játékos környezet, és mennek a gitár után. De nem is bánnám, ha érdekelné őket, fiam is balkezes, szóval tökéletes
Szóval ebből kb filléres gitár vétel lesz. Bár balkezeseknél nem csak a kínálat a bajos, hanem az áraik is. Néha már azon agyalok, veszek egy jobbosat, áthúrozom, és az is megteszi[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz AndyN84 #56228 üzenetére
Na-na, azért bármit a kezembe nem veszek
Az, hogy "másolat" nem azt jelenti, hogy olcsó szar. Úgy értettem, hogy les paul másolatot vehetsz 100 ezerért, meg vehetsz 2 millióért is.
A drága másolatok egyik fő vonzereje, hogy ugyanazt a Gibson kinézetet kapod, csak a Gibsonnal ellentétben itt létező dolog a minőségellenőrzés, és nem adják el a vevőknek a selejtet.
[ Szerkesztve ]
-
AndyN84
lelkes újonc
Na-na, azért bármit a kezembe nem veszek
Most lett egy Epiphone-om, de árban ő számomra Gibson kategória, nagyon vigyázok rá. Vennék mellé egy filléreset is, amit ha gyerek bánt, leesik, bármi, nem szakad meg a szívem érte. Mondjuk ahogy nézem Harley Benton lesz a barátom ebben.
-
AndyN84
lelkes újonc
Köszönöm a válaszokat. Ahogy nézem jó ritka színeket néztem ki, pláne balkezesben esélytelen.
-
-
-
AndyN84
lelkes újonc
Volt már közületek valaki olyan elvetemült, hogy aliról egy ilyen "Chibson"-t [link] vegyen? Szemre mondjuk szebbnél-szebbek, csak gonodolom minden más katasztrófa lehet.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Basszushoz milyen Reverb pedál ajánlott?
Ez most elég jó áron lenne, mit gondoltok róla?
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
addikt
válasz AndyN84 #56214 üzenetére
Ott van elrontva az egész. Soha nem fogod utána úgy élvezni az Epiphone-odat mindig csak arra a hitvány Gibson-ra fogsz sóvárogni.
re: Moleman
Köszi!re: bigrob
Én meg pont azt nézem, hogy a profi zenészek gitárjain hogy csillognak villognak a bundok koncerteken. Gondolom a technikus minden alkalommal szépen felpolírozza őket.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
AndyN84
lelkes újonc
válasz Bobrooney #56209 üzenetére
Igen, csak nekik :)
Tanácsokat olvasva most úgy vagyok vele, csináljanak ők egy teljes beállítást, érezzem mi a változás, és mi az igazán jó. Így jövőben fogom tudni, mikor van baj vele, és ha nekikezdek az állítgatásnak, tudni fogom jót e csináltam.
Egyedül attól félek, ha én oda bemegyek, plusz egy gitárral jövök ki. -
Moleman
addikt
válasz benedekco #56190 üzenetére
Nekem obis dremel van, hangszerekhez még sose használtam, de pl H9 izzó foglalatból H11-et faragni, műanyag kádelőlapot méretre vágni, pici dolgokat fúrni-vágni-marni tökéletes. 8-10 éve vettem feleennyiért, úgyhogy reálértéken nem drágult sokat.
(Én vettem hozzá Kínából komolyabb vágókorongot, a gyáriját nem is próbáltam.) -
Bobrooney
senior tag
Szerintem, hagyjuk meg a döntést neki, hogy most beállíttatja-e ezeket vagy sem, lehetőséget kérdezett én meg megírtam a bolttal/szervizükkel szerzett tapasztalataimat.
Tök kezdőként, szerintem érdemes beállíttatni, legalább lesz egy referenciája, hogy milyennek is kellene lennie helyes beállításokkal.Bund síkolást nem fognak neked Győrben csinálni nagyon nagy valószínűséggel, ezért is írtam, hogy ilyen munkákra tudtommal BP-re viszik fel a hangszert.
-
cucka
addikt
válasz Bobrooney #56204 üzenetére
Húrcserét, intonációt, nyak beállítást megcsinálnak helyben az tuti.
Ezeket bármilyen kezdő meg tudja otthon csinálni magának egy 10 perces youtube tutorial után. Sőt, szerintem meg is kell tanulni. Ezért kár pénzt fizetni egy "hangszerésznek".
Ezért is írtam kifejezetten, hogy teljes beállítás, bund síkolással, meg a nyereg helyes magasságra vágásával.
Egy olcsó gitárnál ez a két dolog, amin szinte biztosan spórolnak a gyártás során, mert ezekkel pöcsölni kell, és nincs rá idejük.Amin még spórolni szoktak, az a csiszolás-polírozás és a fényezés, de ezek csak esztétikai dolgok, meg arra rájöttek mindenhol, hogy az emberek a szemükkel vesznek gitárt, ezért az olcsó hangszerek is tök szépek tudnak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
válasz Redchucky #56199 üzenetére
Hangszerdiszkontba véletlen se vidd el!
Félelmetesen hanyag munkát csináltak a náluk vásárolt gitáron, brutális red flag. Én náluk már levegőt sem veszek.Hangszerbarlangba úgy tudom, hogy az alap beállításokat megcsinálják itt helyben, ha komolyabb beavatkozás kell akkor felviszik BP-re és a hangszerészük csinálja meg, majd visszahozzák neked. Húrcserét, intonációt, nyak beállítást megcsinálnak helyben az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz AndyN84 #56201 üzenetére
Ha a Hangszerbarlangban veszed a gitart, akkor jar hozza egy ingyenes beallitas, szoval tuti hogy csinalnak ilyet De par napra ott kell hagyni valoszinuleg.
Hangszerdiszkontban nem jar az ingyen beallitas, de multkor rakerdeztek kivancsisagbol hogy van-e szervizuk, azt mondtak hogy igen.Arat sajna nem tudok.
-
AndyN84
lelkes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest