- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Nekem is megjott a karacsonyi ajandek, ahogy korbeneztem, nagyon szep, igenyes, viszont taltaltam rajta egy problemat. Szerintetek jelent ez szamottevo gondot (pl. repedes/tores lesz belole, stb), vagy csak esztetikai problema?
Ujjal simogatva is erezheto kisse, olyan "karc" jellegu
-
Firelli
újonc
Sziasztok, valakit érdekelhet egy Fenix by Young Chang Superstratocaster? Floyd Rose, tremolo kar, HSH formáció. Apró használati nyomok vannak a testen. A nyak es fej szép állapotúak, egy bund síkolás ráfér, mert a 3-as 5-ös bundok kicsit használtak. Azon kívül hibátlan.
Csere is érdekel sok dologra.
100e-re gondoltam.
Baromi ritka.
Miskolcon van, pm-ben küldök képeket. -
Nem értem mondjuk, Fender miért használja még ezt a szar megoldást. Ráadásul ezek a rugók nem is igazi rugók, mert ahogy össze nyomod úgy marad... vicc. Nekem is van bent egy rugó, de nem vagyok oda érte. A PRS-em sokkal jobban variálható. Van annyi jó megoldás a piacon. És oké, megértem, hogy a klasszikus vagy korhűbb darabokon ez van oké, de modern gitárokon erre semmi szükség szerintem. Plusz egy dolog ami elvész aztán szívsz vele. Ki hordozgatja keménytokban rajtahagyott tremoló karral?
-
Hacsak nem olyan ketyeréje van ami átmenő, azaz teljesen ki van fúrva
abban az esetben ez nem játszik sajna. Nekem anno a csőszerelő teflonszalagot mondták, de az meg kikoptatja/kitágítja a meneteket és lötyögni fog az egész egy éven belül, majd teszel rá még és még jobban, aztán nem lesz menet benne.
-
X2N
őstag
Ha már itt ennyire belementetek, akkor adjatok erre tippet, hogy lehet a tremoló kar kis lötyögését megszüntetni?
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx #54183 üzenetére
Ez most szöget ütött a fejembe. Annak idején, amikor egy kis ideig teniszezgettem csak úgy hobbiból, vettem az ütőmre rezgéscsillapító gumit. Biztos van olyan, ami gitárhúrokra is rámegy, ez például jó lehet.
-
Goose-T
veterán
Tegnap megérkezett a Kali LP-6 monitorpár. Bakker, tényleg igaz, amit mondanak róla. Nagyon részletes és lineáris hangképe van. A Thomann sajátmárkás Swissonic ASM7, ami előtte volt, nagyon színezett és mosott hangú volt hozzá képest. Olyan részleteket hallok ki vele, amit eddig csak a Beyerdynamic DT770 Pro fejhallgatóval hallottam. Persze nem egy ATC SCM45A, de sokkal közelebb áll hozzá, mint a Swissonic.
Hallgatom rajta a zenét, és szinte látom magam előtt a sávokat, kihallok mindent külön. Elkülönül a basszusgitár és a gitár, és hallom, hogy a különálló sávok hogy vannak keverve a mixben. Nagyon ott van. Ezzel biztos sokkal jobb mixeket fogok tudni csinálni ezentúl.
-
Goose-T
veterán
válasz
topikk #54165 üzenetére
Tegyél alá valami szivacsot vagy rongyot. Van pénzért vehető cucc is, bár ezt elvileg a nyakon kell használni, ha nem akarod, hogy például szólózásnál az üres húrok kicsengjenek.
-
topikk
senior tag
válasz
Goose-T #54156 üzenetére
Errol a keprol jut eszembe - van egy Fender Strat-om, nagyon jo gitar minden tekintetben, de van egy nagyon zavaro problemam vele: a magas hangok kozott van egy nagyon eles. nyers hang. Sokaig nem jottem ra mi lehet, probaltam masik hangszorot, hangszedo magassagot, mig egyszer erosito nelkul veletlenul meghallottam, hogy a G hur azon rovid szakaszarol jon ami a kulcs es a "nut" kozott van. Ha megfogom azt a kis szabad hurt akkor elmulik. Behallatszik az erositobe, a falra maszok tole. Itt ugye nincs az a kis leszorito ami az E /B hutoknal van.
Talalkoztatok mar ezzel a problemaval? -
Redchucky
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #54163 üzenetére
Legyen igazad
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, olyan mélységben mentetek bele a témába, hogy az nekem már sok
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #54159 üzenetére
Nem szedtem szét ilyet, de az a tippem, hogy ez látványban hasonlít egy hagyományos humbcker-re, de ugyanaz van benne, mint a többi Fluence pickupban.
Amit csináltak, hogy rézdrót tekercs helyett nyomtatott áramkörből csinálnak egy szendvicset, lásd [link] , a közepén a lyukba jönnek a mágnesek.
Elektronikai szempontból itt is van "tekercs", de nem a szokásos tekercselt rézdróttal oldják meg. -
X2N
őstag
Goose-T - Ma is tanultam valamit...gondolom nincs értelme átrakni a vastagabb E húrhoz mert a húrvezető közvetlen ott van a satus leszorító előtt nem úgy mint egy vintage tremolós Fendernél.
-
Goose-T
veterán
Szerintem a Fishmanben van tekercs, legalábbis van olyan modellje, amiben van. Amire te gondolsz, hogy nincs benne tekercs, az a Lace Sensor.
-
cucka
addikt
válasz
bigrob #54153 üzenetére
Hát bocs, belőlem egy gitár pickup ilyen heves érzelmeket nem vált ki. Ez a téma bőven túl van lihegve, szerintem egyáltalán nem lényegi kérdés.
Inkább ismeretterjesztő jellegű hozzászólás volt, azok a szavak hogy "túlszaturált" meg "sustain" azok nem egy érzetet jelentenek, hanem konkrét, mérhető tulajdonságok.
Ha már EMG. A hifis steril hangzást a konstrukció adja - ezek nagyon alacsony jelszintű pickupok előerősítővel, hogy a kimeneti jelszint normális legyen. Emiatt több a magas hang, szélesebb a spektrum, "hifisnek" érzed a hangot. Amúgy az EMG gyárt vagy 30 fajta hangszedőt, nem mindegyik szól ugyanúgy.
A Fishman teljesen más tészta, azok nem hagyományos hangszedők, nincs bennük rézdrót tekercs. -
Goose-T
veterán
Ja mondjuk hülyeséget írtam, a húrt fogó tengelyt nem lehet kintebb húzni, csak a tekerentyű tengelyét, ha le van lazítva a toll csavarja. Szóval gyárilag hosszabb a tengely. Fogd fel úgy, hogy staggered kulcskészlet, csak rossz helyen van a hosszú. Fendereknél ez már feature, hogy staggered kulcskészletet raknak rá.
-
-
cucka
addikt
válasz
bigrob #54143 üzenetére
Sikerült borszakértői mélységekbe eljutni.
A "szaturált" hang azt jelenti, hogy a jel torzítva és kompresszálva van. Ami pont nem jellemző az aktív EMG pickupokra.
Pickup pedig úgy tudja befolyásolni a sustain-t, ha kompresszál, aminek a mellékhatása, hogy csökken a dinamikatartományod, ami egy pickupnál pont nem kívánatos tulajdonság.
-
X2N
őstag
Most hozta a posta(a bal oldalit):
Hibát 1-et rögtön találtam rajta(Na ki szúrja ki?):
-
arnyekxxx
veterán
ár nem csak a hang lesz az elsődleges szempont, hanem hogy mennyire kényelmes pl az adott gitár milyen a nyaka,ezért rossz koncepció amit fentebb írtál:inkább költök kicsit többet és legyen normális gyárilag a gitárban.Azt kell megvenni aminek teszik a kinézete és kényelmes rajta játszani, aztán a hangja majd olyan lesz amilyet akarok ha az pup nem felel meg amivel a gyárban szerelték.Korában tettem fel egy tesztet, egyik oldalon egy 20$-os kínai humbi másik oldalon meg egy Dimarzio DP100 szólt egy kész mixben, ketten mertek tippelni, mindketten mellé.Jazznél, bluesnál kis finom torzításnál még van érdemi jelentősége a pup-nak, de egy highgain zúzásnál ha megvan a jelszint és nem zajos akkor tök mindegy. A keményebb rockzene klasszikusainak nagy része a szar kerámiamágneses DP100al vagy a fos EMG-vel került lemezre.á inkább nem is írok semmit
-
X2N
őstag
válasz
Ba cy lus #54147 üzenetére
Én is ilyen megmondó emberke vagyok, de ettől még mindenki nyugodtan eldöntheti saját magának mit is akar, ha meg tanácstalan akkor itt a fórum, mindenki elmondhatja a véleményét szabadon. Én már több mint 15 éve próbálgatok erősítőket, gitárokat a sajátjaim közül is van lemorzsolódás, ennyi idő után már nem csak a hang lesz az elsődleges szempont, hanem hogy mennyire kényelmes pl az adott gitár milyen a nyaka, ez mind egyéni preferencia, én is belefutottam már olyanba hogy volt egy gitár ami nagyon jónak tűnt aztán 1 év múlva már nem annyira a nyaka miatt. De egyébként is a személyes tapasztalat kell legyen az első, nem szeretek én se youtubos videók alapján semmit venni mert élőben kell hallani. El lehet menni gitárboltokba, itt Pesten azért van pár, nem is messze egymástól, kilehet próbálni csomó mindent, viszont a legtöbb bolt erősítők terén is elég érdekes felfogással üzemel, sokszor látok olyan erősítőket kirakva amit magamnak nem feltétlen vennék meg, és sok boltban ezeken demóznak minden gitárt is. Hangszedőket nyilván nincs opció kipróbálni így ezt még nehezebb eldönteni sokszor az átlag embernek. Itt azért bejön az is hogy nincs kisegítve az ember 1-2 hangminta alapján amit a gyártó oldalakon hall, hiába van megadva egy grafikon hogy a mély közép magas frekvenciákat milyen arányban erősít ha nem tudja a vásárló hogy az ő adott gitárjába megfelelő-e az a hangszedő vagy eltolja teljesen a hangját...
arnyekxxx- pontosan, a
legjobb
pickup. De miért is? Mert ha nem jön be a hangja ezt el is lehet utána adni. Az SH-4 JB,59 elég bevált kombó LP-kben, keresett. Nem úgy mint más pickupot. Ez ugyanolyan mintha vennél 2 csontra ugyanolyan Les Pault, csak az egyikben 3 hangszedő van, a másikban 2, mindenki a 2 hangszedőset akarja majd megvenni ha felteszed apróra.
-
X2N
őstag
Pickupok amúgy is a leg túlértékeltebb alkatrészek az egész láncban, de ez még nem jelenti azt hogy ne lenne érdemes egy kezdő gitárnál +20eFt-ot kiadni egy értelmesebb szettért...mert ha cserélni kell a gyári rossz szettet akkor ennek minimum a duplája 1! db normális...aprón lehet kifogni néha olcsó gitárokat ilyen komolyabb hangszedő szettekkel, ha ilyet lát az ember azt meg kell venni, többet érnek a hangszedők mint az egész gitár.
Ifjabb koromban ezt én is eljátszottam egyszer, hogy vettem egy koreai Ibanez SAS36FM gitárt majd beletettem 2db Seymour Duncan hangszedőt majd eladtam nyomott áron...
így utólag már látom milyen pénzkidobás volt...jól járt az aki megvette.
-
doc
nagyúr
Olyan nincs hogy "legjobb pickup", ez tokre szubjektiv hogy kinek mi jon be. Raadasul egy kezdonek nem az lesz a legnagyobb gondja hogy a nuansznyi kulonbseget kihallja a pickup anyaghasznalatabol (egy altalanos kezdo ampon ezt amugy sem hallana), hanem hogy hogy a francba fogja le azt a nyomorult F-durt
-
X2N
őstag
válasz
bigrob #54143 üzenetére
Megvan a helye az EMG-nek is szerintem ilyen agyon torzított zenében, nekem videók alapján nagyon hifis steril hangzása van. Plusz 7-8 húros modern multisacle gitároknál ahol a hangszedők is elvannak tolva, már bejön egy csomó változó ami miatt a hagyományos hangszedők nem lesznek jók.
-
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #54137 üzenetére
Akkor értem mi a baj, a single coil roswell az tényleg nem jó a youtub videók alapján sem, a humbuckert ez alapján ne írd le, az más tészta.. Viszont lehet venni olcsón Fender single coil szettet szóval nem a világvége. Komolyabb erősítőre gondoltam, nem gyakorló kombóra. Ha érdekel és pesti vagy szívesen megmutatom a gitárjaimat/erősítőket kipróbálhatod mindet, engem is érdekel a Harley Benton Strat, ilyet még nem próbáltam..
SG pedig nagy királyság, nekem nagy meglepetés volt így 15 év gitározás után, mert én meg világéletemben LP buzi voltam, pedig használtam én superstrat ibanezeket is, volt RG550-esem, csak annak meg a pálcika nyaka nem tetszett. Pedig volt még régebben egy Epi SG Special II gitárom neck dive-al, azt kell mondjam hogy a modernizált Harley Benton SG nekem sokkal jobban bejön. Szeretem ezeket a rövidebb menzúrás gitárokat, gondolom a kisebb kezem miatt.doc- Igen az a minimum hogy ne legyen zajos a hangszedő. Remélem azért 2023-ban idáig már eljutottak a gitárgyártók...ezért is preferálom a humbuckereket. De azért nem hátrány ha nem azzal kell kezdeni hogy hangszedő->kuka. Mint nekem anno az Ibanez GRG170DX-nél. Ha meg valami normális mágnes van benne mint Alnico V-II az mindenképp plusz, hídnál a kerámia sem feltétlen negatív.
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #54134 üzenetére
Single coil vagy Humbucker? Nekem humbucker van az SG-ben és nem rosszabb mint egy Vintage V100 féle wilkinson humbucker. Normális erősítőn próbáltad?
-
X2N
őstag
válasz
Goose-T #54131 üzenetére
Ez már egyéni preferencia kérdése. Hídnak szoktak kerámia hangszedőt használni gyakran, de nem mindenki ezt preferálja. Az meg hogy mit mennyit adtak el szerintem ne legyen mérvadó. Ezek szubjektív dolgok. Én biztos nem veszek többet pickupokat, 30-40-ezerért, nem éri meg, inkább költök kicsit többet és legyen normális gyárilag a gitárban.
-
X2N
őstag
Nem érdemes 65-ért megvenni azt a csillogós kék gitárt a rossz kerámia hangszedőkkel meg a nomane kulcsokkal, 80-ért kapsz Alnivo V hangszedős gitárt grafit nyereggel, meg Gotoh kulcsokkal... B-Stock-ból még az acél bundos változat is vihető ugyanezért az árért. Ennyit megér, inkább mintsem hogy utólag kelljen mindent fejlesztgetni meg mókolni mert valami nem jó... A fekete 60-ezres meg elég semmilyen, most attól hogy van rajta valami noname aktív hangszedő én nem fogok hanyatt esni, egy EMG hangszedő szett 60-ezer., 1x kell megvenni. Nekem a napokban jön a Floyd Rose 1000-es akciós Harley Benton 106-ezerért, már alig várom
Még Guitar Rig 7 LE licenszkódot is küldtek hozzá.
-
doc
nagyúr
A 65 sok, de vegye meg a 80ezrest? Nem ertem a logikát
Megneztem a Stratokat, mert azok tetszenek neki, ami amúgy is jó választás. Azokból kikerestem azokat amik kaphatóak és sokan dicsérték (mindkét típusról több reviewt is megneztem anno), ezért javaslom őket.
ha a 65-öt sokallod, milyen gitart tudnál ajánlani 50-ért amit érdemes megvenni? Én raneztem a hangszerdiszkont webshopjara, ott nem hogy 50-ért, de 65-ért sem talaltam olyat amit nyugodtan mernek ajánlani. Két évvel ezelőtt meg talán, de azóta meg lettünk áldva a jó kis “háborús inflációval”, szoval most ez van… -
X2N
őstag
Hát az a kérdés mennyivel akar többet rákölteni, mert én ilyen áron nem vennék semmi mást, te meg már egyből 65-ezres kategóriát céloztad be. Akkor már nyilván van más opció, mint ez a kék gitár is. Viszont erről az Artec hangszedőről nem tudok semmit csak h kerámia mágneses. Én egyébként látom értelmét felmenni 80-100eFt -ig akkor már grafit nyerget, jobb hangszedőket, grover kulcsokat, acél bundokat kap az ember az nem hátrány ha nem kell egyből mindent is lecserélni a gitáron...ez pl 80ezerért már nem kicsit jobb mint az 56ezerbe kerülő.
-
doc
nagyúr
SG-t? Ahogy látom a stratok tetszenek neki, és kezdeni az tényleg könnyebb lehet.
en ezeket ajánlanám: [link] [link] bár kicsivel 50K felett vannak, de siman egy kategóriával többet érnek mint azok a Flightok…hasznalt gitar nem opció? Ott baromi jó veteleket ki lehet fogni, néhányszor én is majdnem elcsábultam
50-ért már nagyon jó kis Ibanez GIO-kat lehet talalni
-
bigrob
őstag
SG-t nem fogtam, a Les Paul és PRS copyjaik jók voltak, legalábbis amik a kezeim között jártak.
Ezekre is ránézhetsz:
SC-400
RX-10
S-620 (ha a tremoló miatt elhangolódik vágni kell egy darab fát és kiékelni vele és probléma megoldva, kb 5 perces művelet)
R-446 (ez több színben is van)
Ezek aktív szedőkkel kicsit metálabbra:
JA-20HH
ST-20HHAzt válaszd amelyik a legjobban tetszik, formára és színre, több kedved lesz kézbe venni és többet tudsz gyakorolni.
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat. Az a helyzet, hogy kb túlzás nélkül 35 évvel ezelőtt volt a kezemben utoljára gitár. Nem akarok zenekart alapítani, csak amolyan kapuzárási pánikba esve szeretnék kicsit rockosabb, metálosabb, punkosabb alapokat megtanulni, hátha visszajönnek az emlékek
Talán a lányomat is sikerül kimozdítanom a k-pop vonalról, ha már kiskorában Rammsteint hallgatott
Node ezért sem szeretnék sok pénzt belefeccölni.
Még ezt néztem
[link] -
doc
nagyúr
válasz
Redchucky #54116 üzenetére
Személyes tapasztalatot majd csak pár nap múlva tudok mondani a Harley Bentonrol, amikor megérkezik a karácsonyi ajándékom
De ár/ertek arányban nagyon dicsérik mindenhol.
a linkelt Flightot én sem ismerem, de én biztos nem vennem meg, mégpedig a tremolos bridge miatt. Ebben az arkategoriaban nem nagyon tudom elképzelni hogy kapnál olyat ami használható és nem csak agybajt kapsz tőle, hatarozottan azt javaslom, keress inkább egy “hardtail”, vagyis tremolo nélküli gitart.
illetve az sem mindegy hogy milyen zenét szeretnél jatszani rajta, de én inkább olyat keresnek ahol a hátsó pickup humbucker.
-
bigrob
őstag
válasz
Redchucky #54116 üzenetére
Szia!
HB teljesen jó, én az alap 3 single coil hangszedős (3 kis vékonyka hangszedő, nincs a hídnál a dupla nagytesója) variánstól viszont lebeszélnélek, mert ezekben az olcsóbb kategóriákban elég zajosak, főleg ha torzítod.
Bár a leglényegesebb kérdés az lenne, hogy milyen zenét szeretnél/szeretne játszani az illető? 1-2 banda neve is elég, hogy be tudjuk határolni. -
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, abszolút kezdőnek a Flight vagy a Harley Benton márka elfogadott? Az abszolút kezdőn van a hangsúly és azon, hogy a gitár ára cirka 50E körül legyen.
Pl.:
[link] -
Ba cy lus
addikt
Ma minden megrendelt cucc megérkezett.
Végül a Celestion Alnico Blue lett a befutó hangszóró. Elégedett vagyok a hallottakkal, de amit leginkább kiemelnék, az a tiszta gitárhang.
-
espista
senior tag
Egyszerű, de nagyszerű (és olcsó) megoldásra leltem! :-) 2 in 1 kábel! [link] Ehhez a megoldáshoz tökéletes lesz a Behringer MA400-as.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Kis vasárnap délutáni Nirvana.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
espista #54109 üzenetére
Ez vezetékes rendszerhez passzol házistúdióban, a monitorbemeneten kapja az éneklő a fülesbe az alapokat a mikrofon meg ezen keresztül megy vissza a felvevőbe, az arányokat meg az énekes tudja az igényéhez állítgatni. Ha vezetékes fülest használsz akkor teljesen jó neked is, ha wireless adóba küldöd tovább akkor az, hogy fülhallgatókimenetről kapja a jelet az nem ideális.
-
espista
senior tag
Gondolom már unjátok, de találtam egy direkt erre való eszközt. :-) [link]
-
arnyekxxx
veterán
válasz
espista #54107 üzenetére
a keverős megoldás univerzális, de a tied is működik
egyébként ahol használni akarod ott nincs kiépítve monitor? Mert ha van akkor a legegyszerűbb szinpadi monitorládáról a te fülmonitoradódba átdugni a kábelt és a füledbe fog szólni az ami addig a ládából szól, nem kell hozzá semmi egyéb kütyü meg kábelezés.
-
X2N
őstag
Feltettek apróra egy AXE FX3-at, így kezdték a hirdetést: eladó egy Axe FX 3, felhasználóbarát
, könnyen kezelhető
, nem is olvastam tovább
Ja, ha valami akkor az AXE3 az nem az, kell hozzá egy külön laptop/pc hogy gyorsan szerkeszthesd a preseteket.
-
-
espista
senior tag
válasz
Goose-T #54101 üzenetére
Tényleg nem kötözködés képpen, csak szeretném tudni az okokat. Ha veszek egy ilyen IEM-t: [link] , aminek két bemenete van. Az egyikbe be tudom dugni a Zoom AC-3-as gitár pedált, mert annak van Jack és XLR kimenete is, így abból a jel tud kétfelé menni (IEM és PA). Ha az ének pedál után teszek egy Splittert (pl a korábban említett Behringer Ultra DI DI20), akkor onnan is megvan a két jelutam. Egy mehet az IEM másik bemenetére egy pedig a PA-ba. Miért nem jó ez így? Miért lenne jobb egy keverő a DI-Box/Splitter helyett?
-
Goose-T
veterán
válasz
espista #54100 üzenetére
Van pedalboardba való keverő, de vagy megveszed drágán a jót (Elite Acoustics GigMix) vagy olcsón a zsákbamacskát (Ammoon AM-228), de egyik sem lesz teljes értékű keverő. Szerintem lehetne helyet szorítani egy Behringer Xenyx 502-nek vagy egy t.mix 502-nek, és sokkal előrébb lennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest