- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupati69
csendes újonc
válasz
Vampyr #57794 üzenetére
Egy oktávval feljebb szintén "E" hangot mutat a kijelző, de "alulról", úgyhogy feszesebbé kéne ott tenni a húrt, amit ugye nem lehet...Kísérleteztem már vele sokat, reszelgettem is (pálcaállítás nincs benne) YT alapján és valamivel jobb lett. Ezt nem tudtam, hogy tökéletes sosem lesz... ( 30-40 órát már beleöltem a hangolgatásba
) Az elektromos gitároknál is ez a helyzet ? Ott sem lehet tökéletesre varázsolni az azonos húron lefogott hangokat ?
-
Smiley
addikt
válasz
Vampyr #55665 üzenetére
Ezt kiderult a ford fairlane-bol is.
https://www.youtube.com/watch?v=Cb9tzEKHeuA -
topikk
senior tag
válasz
Vampyr #52681 üzenetére
Itt van egy pelda. Ennel a blues resznel tartok, amugy is tetszik a mufaj, szeretnem megtnulni a javasolt dalokat. Hol talalom ezeket a weblapon?
https://www.justinguitar.com/guitar-lessons/blues-songs-for-beginners-bg-1307
-
-
doc
nagyúr
válasz
Vampyr #50463 üzenetére
Amúgy ingyen is használható egy része, talán az első modul, meg egy hét Trial van. Azért ennyi idő alatt el lehet dönteni hogy megéri-e egy évre 2-3 gitártanaros óra árát.
En elég sokmindenre költöttem az utóbbi hónapokban gitar témakörben (speciel ma vettem egy Katana 100 MK 2-t GA-FC pedallal, pont a facebookot görgettem mikor felrakták, amúgy is ilyet akartam, bolti új árhoz képest egy százassal olcsóbban, nem bírtam otthagyni), szerintem a Justin éves elofizu magasan a legjobb befektetés volt mind közül.
De mondom, a weboldalon a tanfolyam ingyen van, az appban meg ki lehet próbálni Trial módban a dalokat.
erdemes -
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Vampyr #41304 üzenetére
Les-o-caster a neve.
-
válasz
Vampyr #40453 üzenetére
Pont mint egy schecter. Lehet valami strat testű sechter volt. Azt valaki befenderesítette
re: (#40456) espista
Olyan mint a handjob csak picit más, ha jól van megcsinálva akkor csak úgy csúszik rajta a kéz.
A bundozás kivitelezésére, polírozására, síkba tételére mondják angolban gitár zsargonban, hogy fretjob.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest