Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Szerintem meg a Cryo és a Batman ( bár utóbbit még nem próbáltam ) direktbe lettek úgy "megcsinálva", hogy a "maximális élvezethez" keljen egy viszonylag erős Gef Pfysx; mivel ezzel is az NV zsebét erősítik a vásárlók
Ha most nem így állna a piac szerintem szolidabb karikon is ugyan ezt produkálta volna a fentebb említett két játék. Az biztos, hogy Geforcera erősít az Nvidia ezért is írtam, hogy ki fog halni az AGEIA. Nem fűződik hozzá semmi érdeke, hogy életben tartsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha most nem így állna a piac szerintem szolidabb karikon is ugyan ezt produkálta volna a fentebb említett két játék. Az biztos, hogy Geforcera erősít az Nvidia ezért is írtam, hogy ki fog halni az AGEIA. Nem fűződik hozzá semmi érdeke, hogy életben tartsa.