Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Nah megtudtam mi az a cuda,és le is szedtem a legújabb nvidia drivert (a bétát),és most nem tudom kiválasztani hogy melyik kártyámat akarom használni physx-re (meg se jelenik a physx-nél a választási lehetőség,sőt ha enabledre nyomom és elmentem visszaugrik,viszont játékokban meg működik a dolog).. ez minek köszönhető hogy nemt udom kiválasztani? Mert béta verzió és nem tökéletes? Az új 2.2-es Cuda miatt mert így megosztja a physxfeladatot a gpu-k között és most lehet hogy mind a kettő számolja? vagy csak egyszerűen így lett megírva a program hogy majd a gép választ???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest