Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Ja, pont erre hivatkoztam en is, hogy bsszak meg. Tulvagyunk 5 levelvaltason de nem akarjak erteni.... Bedobtak a kuldjem vissza az egeszet utokartyat...
-
mdav88
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Igen.
-
mdav88
aktív tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Pont rendeltem ket note 7et es mindkettoben angol toltofej volt. Jeleztem nekik a problemamat, de meg sem akartak erteni... Ebbol a szempontbol nagyon nem kedvelem a Gearbestet.
Adaptert kuldtek hozza, de az nem ugyanaz...
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Melyik szállítást érdemes választani, ha szeretném megúszni a terheket? Illetve melyik a beváltabb?
PDM(Posta) vagy Eu Priority (DPD)? (posta már nyelte el egy tabletemet, ezért lenne szimpibb a másik, de nem ismerem)Két Redmi Note 7-et szeretnék venni, van még valami, amit be kell jelöljek mindenképp?
Köszi!
-
mdav88
aktív tag

Na nem mintha számítana. Én a múltkor egy 15 dolláros eredeti árú termékből rendeltem, facebook kampányt csináltak rá, hogy 8 vagy 9 dollárra van leértékelve. Rendeltem kettőt, majd sztornózták, és felajánlották, hogy 13ért vehetek belőle....
Hagyjuk már... Egyre kisstílűbb, pitiáner húzásaik vannak.
-
mdav88
aktív tag
válasz
kannon
üzenetére
Mindenkinek szorítok, hogy megjöjjön. Nekem már régebbi, de gyanús volt hogy mindenki másnak pár napon belül látszott a mozgás, nekem meg nem... 21én jár le a 60 nap.... Kíváncsi leszek mivel állnak elő.
Próbáltam ajánlani, hogy küldjék újra, és ha megérkezik az eltűntnek ítélt darab kifizetem nekik, de persze ezt elegánsan elengedték a fülük mellett, tehát semmi rugalmasság nincs 60 napig... Utána meg gondolom indul a faszolás, hogy félár, meg anyámkínja...
-
-
mdav88
aktív tag
válasz
freeride69x
üzenetére
Én még mindig próbálkozok a support centerrel, de a robot üzemmódból nem hajlandóak kilépni. Már 20usd-s kompenzációt ajánlanak(hahaha) az október 4-én Feucht-ban ragadt csomagomra... Talán közel vagyunk a refundhoz, de ahogy az időt húzzák az mesteri... Nyilván én sem igen tudok 60 napig semmit tenni, szóval meg vagyok lőve... Persze nem is lenne ez akkora probléma, de nem saját részre érkezik a cucc, és baromi kellemetlen.
-
-
mdav88
aktív tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Most nekem is beragadt, írtam nekik, elviekben nekiálltak keresni... okt 4-én elvileg elindult a magyar posta felé feuchtból, de gyakorlatilag nem érkezett be...
Egy kicsit azért még reménykedek hogy problémamentesen megérkezik, de van egy rossz sejtésem, miszerint nem...
-
mdav88
aktív tag
Ha feucht-ban áll a csomagom 4-e óta, és a posta trackingje nem mutat semmit, akkor mit érdemes tennem?
Írtam a ügyfélszolinak, de persze lepattintottak.ez a csomagszám CF511262920DE
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest